2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Nimenrix ve beksero aynı anda mı yapılacak yani?

İyi de zaten rezervlerin toparlanmadan hamile kalmışsın elbette hafızan yeterli olmaz. Benim.ilk bebek ben bile o kadar unutkanim ki şu an. Beklentilerinde biraz gerçekçi olsun yani.

Canm bnm kb koyun sütü aliyim 4 aylk olunca flan yaptigin mamamin icine azar azar koy diyor. Ama ben de korkuyorm süt 1 yasindan oncesine yasak ama
Canım benim dediğim anne içindi, anneye emzirdiği müddetçe içmesi önerilmiyor. Zaten bebelere hepten yasak, sakın içirme.

Aymem bak benm oglanda kendini itiyor. Hatta yetmiyo gni gecen byle cok da yuksek olmayan yumuşak yastik koydum altina ite ite ta yastiga iyice cikti diger tarafa kdar geldi korktm geri aldm kafasi altinda kalacak diye ama biraksam daha da itecek kendini sıpa. Sürünerek hareket etmeyi seviyo

Canım benim dediğim anne içindi, anneye emzirdiği müddetçe içmesi önerilmiyor. Zaten bebelere hepten yasak, sakın içirme.
Valla illa bu olayi da doktora soracagim eşim yanimdayken anca oyle duruyolar. Az az koyup alisacakms oyle dio ben diyorm 1 yasina kdar yasak. Anne sütüne yakn diye inatla yapilsn eskiler hep verirmis bisey olmaz dio

Valla illa bu olayi da doktora soracagim eşim yanimdayken anca oyle duruyolar. Az az koyup alisacakms oyle dio ben diyorm 1 yasina kdar yasak. Anne sütüne yakn diye inatla yapilsn eskiler hep verirmis bisey olmaz dio
La havle, karışmasalar olmaz. Hem niye alışsın yani koyun sütüne ki?

Erkekler biraz bencil oluyor sanki. Ya da şöyle söyleyeyim koşullar ne olursa olsun ilgi ve alaka bekliyorlar. Benim eşimde ne kadar uykusuz kaldığımı görüyor çocuk uyumamış zorlanıyorum ama farklı beklentiler içinde. Bir taraftan hak veriyorum bende özlüyorum eski düzeni sohbetleri film keyfleirini ama her şeyin bir zamanı var. Biraz daha sabretmeleri destek olmaları lazım. Üstelik iki çocuk senin ikiside küçük biraz zaman lazım sadece.

Şu eskiden lafına sinir oluyorum. Madem her şey eskisi gibi olacak tıp neden sürekli gelişiyor acaba. Bir sana bıraksalar olmaz bir konuyu da her şeye karışmak istiyorlar ya.

Kuzum ya bebekle ilgilenecekken nelerle ilgileniyorsun yazın günah gerçekten dünyanın en saçma şeyi size yapılan şeyler heleki kv nin üstüne yürümesi ve eşinin tepkisiz kalışı Allah yardımcınız olsun bebeğim kolay değil

Ay bebekle yolculuk çok zormus valla ya yolculuk degil de toplanma aşamaları yolda hep uyudu benimki çünkü rahatıydım geldim

Aynen valla ya bi burunlarını sokacaklar işte

Benimde doktor aptamil conformil vermişti gazı azaldı ama kaka yapamıyordu bebelac gold aldım sonra rahatladık aklında olsun hergün kaka yapıyor gazıda rahat çıkarıyor
benimkide conformilde kabiz olmusti ama hic gazi yoktu melek gibi uyuyordu:)
Bizde halmi kalmis siyaset felsefe konusacak. Ben bugun oturdum agladim yine kiz kustu diye gercekten kolay değil adamlarinda cani sıkılıyor, biraz bebek baksinlar o zaman.
Canim keci sutu cok faydali ve anne sutune en yakin sutmus. Laktoz oranida dusuk suyla seyreltip verilebilir diyorlar, benim ablamin kizi 3 aylikken 2 ay flan icti sanirim suan masallahi var. Annem koye geldiginde veririz dedi ama ben cesaret edemem sanirim.
Ay bebekle yolculuk çok zormus valla ya yolculuk degil de toplanma aşamaları yolda hep uyudu benimki çünkü rahatıydım geldim
Yarin aksam 7 de ucagim var cok tedirginim ssn ucakla mi gittin ? Kizin kiyafetleri tamam ama kendime daha hic birsey hazirlayamadim yarin artik hallederim diye düşünüyorum.

Nimenrix ve beksero aynı anda mı yapılacak yani?
evet aynı anda canim

İyi de zaten rezervlerin toparlanmadan hamile kalmışsın elbette hafızan yeterli olmaz. Benim.ilk bebek ben bile o kadar unutkanim ki şu an. Beklentilerinde biraz gerçekçi olsun yani.
di mi ama nerdeee. ayağı kırılmadan önce o da çocuk bakiyor yoruluyordu sıkılıyordu da ama yorulunca bu kadar degil di şimdi ufff pufff amannn yamanın modu. valla bende bezdim. biraz agladimda deşarj oldum.ya düşün sabah büyüğü götürdüm hastaneye geldim ogleden sonra kucugu. ve herseyiyle ben ilgileniyorum. doktoru bulayim aşıya ben karar vereyim eczaciyi ayarlim hepsiiii bende. e kafa mi kalir zaten kapasitemde azalmis.

benimde beklentilerim var. ama daha zamanı var . çocuklar bizim sorumluluğumuz var yani değil mi. ne bilim ya herşeye koşunca tabi ona da sıkılmak kaldı.

ağlamak iyi geliyor banada

Inşallah idrar değildir ter de olabilir ya ben idrar kaçırıyorum dedim belki bir iki kere oldu belki de hiç olmuyor çoğu zaman anlayamiyorum bnmki daha çok sık idrara gitme ve sürekli idrar yapacakmışım gibi olma durumu sanki idrar ucunda duruyor gibi oluyor temiz çamaşır giyiyorum hıh diyorum idrar kaçtı bakıyorum kuru oluyor öyle iste
Mesane eğitimine başladım çok sıkışık hissetsem bile erteliyorum dayanmaya çalışıyorum iki idrar arası en az bir saat bekliyorum bir saatin sonunda çok sıkışık olarak gitsem bile az bir şey yapıp çıkıyorum işte böyle

burda kızların önerdiği ilaçlara baktım onların prospektüsünde de emzirirken kullanılmaz yazıyor çekeceğim herhalde dışarı cikarken de ped koyuyorum

Ben de bazen ağlıyorum ve agladigima seviniyorum oh rahatladım diyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

Ben 10 haziran da evden çıktım 27 sinde eve girdim sonra 30 unda evden çıktım şimdi Bursa dayım yarından sonra da burdan çıkıp evime gideceğim kaç kere valiz hazırladım sadece kendime değil 3 çocuk kendim ve eşim için hazırladım şurupları ateş ölçeri incesi kalını uzunu kısası falan filannn uzar gider
yolculuk çok şükür iyiydi

stres yapma canım. ucağın kalkma aşamasinsa emzik ver bebise kulakları uguldadiginda korkmasin diye.kusmasina gelince bizim de kusuyor..nazar degince de bebekler yok yere kusuyor..senin tombiş prensese nazar mi değdi nazli güzelime bakayim.eger biliyorsan nazar oku canim masAllah yavruşa..

Kizim hasta olmasinda cok korkuyorum. Sizin bebeklerde kusuyor mu boyle ya ust uste oldu insallah bir daha kusmaz

+1

İki gündür benimki de çok kusuyor, gece balkon kapısını açmıştık usuttuk sanırım☹

+1

helin sana kiyamam ya
benim de benzer zorluklarim var..iki kucuk cok zormus anladim.ama senin hepten minik..daha da zordur eminim..ama ilerde yavru ordeklerin pespese gezmesi misali pespese gezecekler sende kahveni yudumlayip seyredeceksin.belki biraz da felsefe yaparsiniz esinle he ne dersin

eşine bu hayali anlat.bak nasil gulumsuyor.ben de benzer dertlerden muzdaribim..aslinda esimle anlamli konular konusmayi ben ozledim ama kafam bir milyon şu an bana mynetten okudugu komik haberlerden bahsediyor.himm oylemiymis diyorum ama yorum yapamiyorum çünkü odak noktasi baska
kafam duruk gibi hissediyorum ve bu cok sinir bozucu..oglumda anne sutunu biraktiktan sonra kisa surede kafam acilmisti hatta vayy bee meger anne sutu vermek beni ne yoruyormuş demistim..biraz buyuduklerinde daha iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…