Nimenrix ve beksero aynı anda mı yapılacak yani?rotarix bu sadece 3 ve 5 te yapılacak
nimenrix ve beksero 3-5-13 te yapilacak
bugün 3 aylık olduk yapıldı aşılar. 1 kg almışız 61 cm olmuşuz. basının düzlüğü için yastığı da önermedi. d vitaminini ihmal etme düzelir dedi.
çok yerinde bir karar olur
İyi de zaten rezervlerin toparlanmadan hamile kalmışsın elbette hafızan yeterli olmaz. Benim.ilk bebek ben bile o kadar unutkanim ki şu an. Beklentilerinde biraz gerçekçi olsun yani.kızlar bugün de ben dert yanayim. esim 2 biz 7 kardeşiz ve hep 4 çocuk olsun istedi ben 2. şimdi 2 oğlumuz var ve biliyorsunuz 18 ay arayla oldular. ya erkek milleti niye böyle ya. zor geldi bu hayat b3nce ona yani bana da kolay gelmiyor ama dün diyor ki sohbet edemiyoruz dedim edelim yok diyor siyaset felsefe bilim konuşmak istiyorum tartışmak istiyorum. dedim valla tek felsefem siyasetim cocuklarim bu ara bir büyük bir küçük derken başka birşey yok ki hayatımda. açık açık diyorum ki zeka seviyem eskisi gibi değil odaklanma problemi yaşıyorum hafıza hiç yok zaten ama paşamızın cani sıkılıyo. sanki eski bekar hayatımız da ben sıkıcıydım.offff bu nedir ya. o.kadar tedavi gör bebek için Allah nasip etsin gebelikdi hormonlardı derken doğur 9naylikken hoooop tekrar hamile kaldigini ogren e en bastan bi de bebekle basla sonra yine sancilar dogum simdi 3 aydir 2 bebek. bi onu uyut binonun altini ac bi kucugu emzir buyige sut sag ama onun cani sıkılsın. kapiyi acip usulca evden kacasim onu sap gibi su ortamda birakasim geliyor.
Canım benim dediğim anne içindi, anneye emzirdiği müddetçe içmesi önerilmiyor. Zaten bebelere hepten yasak, sakın içirme.Canm bnm kb koyun sütü aliyim 4 aylk olunca flan yaptigin mamamin icine azar azar koy diyor. Ama ben de korkuyorm süt 1 yasindan oncesine yasak ama
Aymem bak benm oglanda kendini itiyor. Hatta yetmiyo gni gecen byle cok da yuksek olmayan yumuşak yastik koydum altina ite ite ta yastiga iyice cikti diger tarafa kdar geldiHergün koyuyorum canım yüzüstü keyfi yerindeyken özellikle. Gayet iyi vucudunun üst kısmıyla birlikte kaldırıyor kafasını dirseklerini yere koyup. Videoya da alıyorum ki ebe yatırdığında yapmazsa gösteririm diyeayaklarından kendini itip ileriye sürünüyor hatta
Valla illa bu olayi da doktora soracagim eşim yanimdayken anca oyle duruyolar. Az az koyup alisacakms oyle dio ben diyorm 1 yasina kdar yasak. Anne sütüne yakn diye inatla yapilsn eskiler hep verirmis bisey olmaz dioCanım benim dediğim anne içindi, anneye emzirdiği müddetçe içmesi önerilmiyor. Zaten bebelere hepten yasak, sakın içirme.
La havle, karışmasalar olmaz. Hem niye alışsın yani koyun sütüne ki?Valla illa bu olayi da doktora soracagim eşim yanimdayken anca oyle duruyolar. Az az koyup alisacakms oyle dio ben diyorm 1 yasina kdar yasak. Anne sütüne yakn diye inatla yapilsn eskiler hep verirmis bisey olmaz dio
kızlar bugün de ben dert yanayim. esim 2 biz 7 kardeşiz ve hep 4 çocuk olsun istedi ben 2. şimdi 2 oğlumuz var ve biliyorsunuz 18 ay arayla oldular. ya erkek milleti niye böyle ya. zor geldi bu hayat b3nce ona yani bana da kolay gelmiyor ama dün diyor ki sohbet edemiyoruz dedim edelim yok diyor siyaset felsefe bilim konuşmak istiyorum tartışmak istiyorum. dedim valla tek felsefem siyasetim cocuklarim bu ara bir büyük bir küçük derken başka birşey yok ki hayatımda. açık açık diyorum ki zeka seviyem eskisi gibi değil odaklanma problemi yaşıyorum hafıza hiç yok zaten ama paşamızın cani sıkılıyo. sanki eski bekar hayatımız da ben sıkıcıydım.offff bu nedir ya. o.kadar tedavi gör bebek için Allah nasip etsin gebelikdi hormonlardı derken doğur 9naylikken hoooop tekrar hamile kaldigini ogren e en bastan bi de bebekle basla sonra yine sancilar dogum simdi 3 aydir 2 bebek. bi onu uyut binonun altini ac bi kucugu emzir buyige sut sag ama onun cani sıkılsın. kapiyi acip usulca evden kacasim onu sap gibi su ortamda birakasim geliyor.
Valla illa bu olayi da doktora soracagim eşim yanimdayken anca oyle duruyolar. Az az koyup alisacakms oyle dio ben diyorm 1 yasina kdar yasak. Anne sütüne yakn diye inatla yapilsn eskiler hep verirmis bisey olmaz dio
Kuzum ya bebekle ilgilenecekken nelerle ilgileniyorsun yazın günah gerçekten dünyanın en saçma şeyi size yapılan şeyler heleki kv nin üstüne yürümesi ve eşinin tepkisiz kalışı Allah yardımcınız olsun bebeğim kolay değilHayrolsun inşallah . Aynı evin içinde iki yabancıyız . Bilemiyorum nasıl olacak ne olacak ama eşimin tepkilerine göre şekillenecek sanırım . Hala savunma yaparsa çok ciddi anlamda psikolojik şiddet gördüğümü söyleyip evden uzaklaştırma verdireceğim
Ay bebekle yolculuk çok zormus valla ya yolculuk degil de toplanma aşamaları yolda hep uyudu benimki çünkü rahatıydım geldimOy oy kizlar isler gucler bitmiyor yarin aksam yolcuyum fakat hic birsey hazir degil kizin camasirlarini zor yıkayıp topladim ev berbat ay basiyim kanamam cok yogun, birde kabizimustune kiz ikidir mama yedikten sonra kusuyor sabah biraz fazla kustu simdi az cikardi ama tedirgin oldum umarim onemli birsey degildir kiz saglikli olsunda of napacagimi sasirdim
İyi olrms oyle diyolrLa havle, karışmasalar olmaz. Hem niye alışsın yani koyun sütüne ki?
Gaz yapıyor sanırım.
Kız hiçbir şey vermedi ki.. Benim bir dahiliye doktorum var sevdiğim ona gitsem ilgilenir mi ki, emziriyorum ya hani, kendi doktoruna git mi der ki..
Aynen valla ya bi burunlarını sokacaklar işteErkekler biraz bencil oluyor sanki. Ya da şöyle söyleyeyim koşullar ne olursa olsun ilgi ve alaka bekliyorlar. Benim eşimde ne kadar uykusuz kaldığımı görüyor çocuk uyumamış zorlanıyorum ama farklı beklentiler içinde. Bir taraftan hak veriyorum bende özlüyorum eski düzeni sohbetleri film keyfleirini ama her şeyin bir zamanı var. Biraz daha sabretmeleri destek olmaları lazım. Üstelik iki çocuk senin ikiside küçük biraz zaman lazım sadece.
Şu eskiden lafına sinir oluyorum. Madem her şey eskisi gibi olacak tıp neden sürekli gelişiyor acaba. Bir sana bıraksalar olmaz bir konuyu da her şeye karışmak istiyorlar ya.
benimkide conformilde kabiz olmusti ama hic gazi yoktu melek gibi uyuyordu:)Benimde doktor aptamil conformil vermişti gazı azaldı ama kaka yapamıyordu bebelac gold aldım sonra rahatladık aklında olsun hergün kaka yapıyor gazıda rahat çıkarıyor
Bizde halmi kalmis siyaset felsefe konusacak. Ben bugun oturdum agladim yine kiz kustu diye gercekten kolay değil adamlarinda cani sıkılıyor, biraz bebek baksinlar o zaman.kızlar bugün de ben dert yanayim. esim 2 biz 7 kardeşiz ve hep 4 çocuk olsun istedi ben 2. şimdi 2 oğlumuz var ve biliyorsunuz 18 ay arayla oldular. ya erkek milleti niye böyle ya. zor geldi bu hayat b3nce ona yani bana da kolay gelmiyor ama dün diyor ki sohbet edemiyoruz dedim edelim yok diyor siyaset felsefe bilim konuşmak istiyorum tartışmak istiyorum. dedim valla tek felsefem siyasetim cocuklarim bu ara bir büyük bir küçük derken başka birşey yok ki hayatımda. açık açık diyorum ki zeka seviyem eskisi gibi değil odaklanma problemi yaşıyorum hafıza hiç yok zaten ama paşamızın cani sıkılıyo. sanki eski bekar hayatımız da ben sıkıcıydım.offff bu nedir ya. o.kadar tedavi gör bebek için Allah nasip etsin gebelikdi hormonlardı derken doğur 9naylikken hoooop tekrar hamile kaldigini ogren e en bastan bi de bebekle basla sonra yine sancilar dogum simdi 3 aydir 2 bebek. bi onu uyut binonun altini ac bi kucugu emzir buyige sut sag ama onun cani sıkılsın. kapiyi acip usulca evden kacasim onu sap gibi su ortamda birakasim geliyor.
Canim keci sutu cok faydali ve anne sutune en yakin sutmus. Laktoz oranida dusuk suyla seyreltip verilebilir diyorlar, benim ablamin kizi 3 aylikken 2 ay flan icti sanirim suan masallahi var. Annem koye geldiginde veririz dedi ama ben cesaret edemem sanirim.Valla illa bu olayi da doktora soracagim eşim yanimdayken anca oyle duruyolar. Az az koyup alisacakms oyle dio ben diyorm 1 yasina kdar yasak. Anne sütüne yakn diye inatla yapilsn eskiler hep verirmis bisey olmaz dio
Yarin aksam 7 de ucagim var cok tedirginim ssn ucakla mi gittin ? Kizin kiyafetleri tamam ama kendime daha hic birsey hazirlayamadim yarin artik hallederim diye düşünüyorum.Ay bebekle yolculuk çok zormus valla ya yolculuk degil de toplanma aşamaları yolda hep uyudu benimki çünkü rahatıydım geldim
evet aynı anda canimNimenrix ve beksero aynı anda mı yapılacak yani?
di mi ama nerdeee. ayağı kırılmadan önce o da çocuk bakiyor yoruluyordu sıkılıyordu da ama yorulunca bu kadar degil di şimdi ufff pufff amannn yamanın modu. valla bende bezdim. biraz agladimda deşarj oldum.ya düşün sabah büyüğü götürdüm hastaneye geldim ogleden sonra kucugu. ve herseyiyle ben ilgileniyorum. doktoru bulayim aşıya ben karar vereyim eczaciyi ayarlim hepsiiii bende. e kafa mi kalir zaten kapasitemde azalmis.İyi de zaten rezervlerin toparlanmadan hamile kalmışsın elbette hafızan yeterli olmaz. Benim.ilk bebek ben bile o kadar unutkanim ki şu an. Beklentilerinde biraz gerçekçi olsun yani.
Erkekler biraz bencil oluyor sanki. Ya da şöyle söyleyeyim koşullar ne olursa olsun ilgi ve alaka bekliyorlar. Benim eşimde ne kadar uykusuz kaldığımı görüyor çocuk uyumamış zorlanıyorum ama farklı beklentiler içinde. Bir taraftan hak veriyorum bende özlüyorum eski düzeni sohbetleri film keyfleirini ama her şeyin bir zamanı var. Biraz daha sabretmeleri destek olmaları lazım. Üstelik iki çocuk senin ikiside küçük biraz zaman lazım sadece.
Şu eskiden lafına sinir oluyorum. Madem her şey eskisi gibi olacak tıp neden sürekli gelişiyor acaba. Bir sana bıraksalar olmaz bir konuyu da her şeye karışmak istiyorlar ya.
ağlamak iyi geliyor banadabenimkide conformilde kabiz olmusti ama hic gazi yoktu melek gibi uyuyordu:)
Bizde halmi kalmis siyaset felsefe konusacak. Ben bugun oturdum agladim yine kiz kustu diye gercekten kolay değil adamlarinda cani sıkılıyor, biraz bebek baksinlar o zaman.
Canim keci sutu cok faydali ve anne sutune en yakin sutmus. Laktoz oranida dusuk suyla seyreltip verilebilir diyorlar, benim ablamin kizi 3 aylikken 2 ay flan icti sanirim suan masallahi var. Annem koye geldiginde veririz dedi ama ben cesaret edemem sanirim.
Yarin aksam 7 de ucagim var cok tedirginim ssn ucakla mi gittin ? Kizin kiyafetleri tamam ama kendime daha hic birsey hazirlayamadim yarin artik hallederim diye düşünüyorum.
Inşallah idrar değildir ter de olabilir ya ben idrar kaçırıyorum dedim belki bir iki kere oldu belki de hiç olmuyor çoğu zaman anlayamiyorum bnmki daha çok sık idrara gitme ve sürekli idrar yapacakmışım gibi olma durumu sanki idrar ucunda duruyor gibi oluyor temiz çamaşır giyiyorum hıh diyorum idrar kaçtı bakıyorum kuru oluyor öyle isteCanım sen hep tek yıka. Kalabalıktan huzursuz oluyorlar.
O kariyi da yolla bize bi kaşık suyumuz var icabına bakalım.
Ya kıyamam. Ah eşin var ya ah. Hiç kafa yok o adamda. Evladına ne zahmetle kavuştun, karın neler çekti onu sana verebilmek için. El üstünde tutacagina şu yaptığına bak.
Aynisini soracaktım. İki gündür ben de böyleyim. Bebegi zor taşıyorum. Benim normalde de B12 eksikligim vardı acaba iyice mi düştü diye düşünüyorum. Pff.
Ya benim de ıslaklık oluyo camasirimda gün içinde ama ben anlayamadim idrar mi değil mi? İnşallah değildir ya.
Baktı bişey demediyse normaldir canım
Kafası zaten bi sağ bi sol yattığı için öyle ki.
Aa eşin buna da tepki vermediyse uzaklasmayi hak etmiş valla.
Gidecek misin canım.kararli misin?
Ben de bazen ağlıyorum ve agladigima seviniyorum oh rahatladım diyorum allah hepimizin yardımcısı olsunbenimkide conformilde kabiz olmusti ama hic gazi yoktu melek gibi uyuyordu:)
Bizde halmi kalmis siyaset felsefe konusacak. Ben bugun oturdum agladim yine kiz kustu diye gercekten kolay değil adamlarinda cani sıkılıyor, biraz bebek baksinlar o zaman.
Canim keci sutu cok faydali ve anne sutune en yakin sutmus. Laktoz oranida dusuk suyla seyreltip verilebilir diyorlar, benim ablamin kizi 3 aylikken 2 ay flan icti sanirim suan masallahi var. Annem koye geldiginde veririz dedi ama ben cesaret edemem sanirim.
Yarin aksam 7 de ucagim var cok tedirginim ssn ucakla mi gittin ? Kizin kiyafetleri tamam ama kendime daha hic birsey hazirlayamadim yarin artik hallederim diye düşünüyorum.
Evet kadın doğum muayene etti medipol mega da 580 tl takıldıKadın doğum doktorunamı randevu alınıyor. Birde ne kadara takıyorlar canim
Ben 10 haziran da evden çıktım 27 sinde eve girdim sonra 30 unda evden çıktım şimdi Bursa dayım yarından sonra da burdan çıkıp evime gideceğim kaç kere valiz hazırladımAy bebekle yolculuk çok zormus valla ya yolculuk degil de toplanma aşamaları yolda hep uyudu benimki çünkü rahatıydım geldim
Benim kiza ne olduysa mamadan sonra kusmaya basladi off yasuyu degstrmistm ama 1 hafta olacak birde kaynatıyorum her seferinde yoksa cocugu mu üşüttüm ama hava cok sicakti yarinda yolcuyuz cok strese girdim devam ederse sabahtan doktora götürürüm artik.
Esimden nefret ediyorum gecen camlari acmis arabada kapat cocuk hasta olur diyorum yok sicakmis abi bu bebek ya sen koca adamsin birde hızlı suruyor kac kere sarsildik. Gitmis sac makinami is yerine götürmüş bana sormadan kablosu bozuktu elektrikciye yaptiracakmis 2 haftadir getir diyorum getirmiyor, evdeki cantanin tekerligi zor gidiyor 5 gündür yeni canta al kizla yola gidicem diyorum umrunda değil valla deli olacam az kaldi
Kizim hasta olmasindacok korkuyorum. Sizin bebeklerde kusuyor mu boyle ya ust uste oldu insallah bir daha kusmaz
İki gündür benimki de çok kusuyor, gece balkon kapısını açmıştık usuttuk sanırım☹
helin sana kiyamam yakızlar bugün de ben dert yanayim. esim 2 biz 7 kardeşiz ve hep 4 çocuk olsun istedi ben 2. şimdi 2 oğlumuz var ve biliyorsunuz 18 ay arayla oldular. ya erkek milleti niye böyle ya. zor geldi bu hayat b3nce ona yani bana da kolay gelmiyor ama dün diyor ki sohbet edemiyoruz dedim edelim yok diyor siyaset felsefe bilim konuşmak istiyorum tartışmak istiyorum. dedim valla tek felsefem siyasetim cocuklarim bu ara bir büyük bir küçük derken başka birşey yok ki hayatımda. açık açık diyorum ki zeka seviyem eskisi gibi değil odaklanma problemi yaşıyorum hafıza hiç yok zaten ama paşamızın cani sıkılıyo. sanki eski bekar hayatımız da ben sıkıcıydım.offff bu nedir ya. o.kadar tedavi gör bebek için Allah nasip etsin gebelikdi hormonlardı derken doğur 9naylikken hoooop tekrar hamile kaldigini ogren e en bastan bi de bebekle basla sonra yine sancilar dogum simdi 3 aydir 2 bebek. bi onu uyut binonun altini ac bi kucugu emzir buyige sut sag ama onun cani sıkılsın. kapiyi acip usulca evden kacasim onu sap gibi su ortamda birakasim geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?