2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende korkuyorm iste ya

2-3 yilimiz var sanirim birlikte oynamalarinA. her hâlleri ayrı güzel. zor olsa da bazen diyorum eşime de şimdi bak anı kaçırma bir daha bulamazsın. mucize ki bebek olayı. çok seviyorum inan. kolay bebek de olmadi büyüğü Allah sınıyor beni dedim bir üst level i geliyor zorlugun. varsin olsun zor olsun Allah da bana guc versin sabir versin. annesiz byumenin verdigi birsey var bende herseyime tek de olsam yetmem lazim. inşallah bugünleri keskesiz atlatırım.

Selam kızlar bugün rota aşısını olduk. Olduktan bir kaç saat sonra kızım kustu ama emdiğini çıkarıyor diye düşündüm. Akşam yarım saat içinde 3 kere falan kustu beslenmediği halde. Şükür şu an durdu kusması, uyuyor. Doktor yan etki olarak kusma görülebilir dedi. Ben bu gece nöbetteyim tabi çünkü bir seferinde kusarak uyandı ve ses çıkarmadı. Ah annelik sen ne zorsun...

Bu sefer cok büyük bir sorun ile geliyorm kizlar.
Annemlerdeydim bugn ya ben esim cuzdan kaybetms flan iste baya gec geldiler 12 de beni aldilar oglan da cok zor uyudu arabaya bindik kaynanam cocugu istedi zor uyudu dursun dedim nyse bisey demedi. Tam eve girecegz kapidayz yanimzda kimse de yok ben alinca hemn uyandi mi flan diye bagirdi zor uyudu zaten dedim sabah gor her zman dibinde zaten dedim cocugununda seninde cani cehenneme dedi. Kendime dedigini gectm melek o daha melek nasi agzina aliyosn o lafi iste sevgin bu senin birak ya dedim. Annenlere gttin de sen byle oldn vs halbuki dünden beri konusmuyorm zaten. Daha bagiriyo bana. Gorumceme sordm noldu da byle bana bagirdi dirwk diye senle alakali bisey olmadi belki de yorgunluktandr dedi bnde dünkünü devam ettiriyo nolacak dedim. Neyse esim iceri girdi bende odadaydm cuzdani sordm buna nolacak vs hic bu konuyu acmadm bile snra esim disari cikti kb aradi kaynanam nu konuyu anlatiyo ama ben terslemisim güya. Bende kostum yemin ettim coxuga da bana da byle diyo diyerek telefnu kapatti iste bu. Kurani aldm korkun varsa gel bas yemin et dedim ben yemin ettim bu da sadece yemn ederm diye basiyo aciklayarak yemn et neye yemin ediyosn dedim kurana dahi vurdu. Ben artk kurana bile vuran birine asla inanmam gercekten korkulur senden dedim esim geldi o sira noliyo flan anlattm tabi annesi de tek basina yerde saydi yalanlarini odaya yanima geldi verseydn diyo vermeyince byle yapmasi gerekmiyo ki dedim zor uyudu korkarak zaten niye eziyet ediyim cocuguma flan dedim agliyodm zaten. Bana bagirdi elimde kalirsn sen de flan daha annenlere gndermem seni yapiyo anasi diyo ya annenlerw gidince byle oldun diye. Bende annen kurana bile vuruyo sende git ona inan zihniyetiniz o iste dedim Allaha havale ediyorm sizi bi tek o dogruyu goruyo cnku dedim. Odadan ckti salonda yatiyo galiba smdi gelmedi de. Daha yarin da surdurecegim bu konuyu kb gelsin ona da anlatacagim ya ayri ev ya ben artk bu evde yasamak istemiyorm tercih senin diyecegm kocama naparsa yapsn ha bosanmaya da gider bu konu umrumda da degil. Omrum gidiyo benm. Alttan ala ala tepeme cikiyolar haksz oluyorm bide hakliyken yeter yani. Ben senin kaynananim diyo bana bagiramazsn diyo yalan syleme bende hakkimi aramayim o zman dedm, dediklerinin arkasinda bile duramiyosn dedim yalan konusuyosn tm ben senden korktm sus sus diyo bana. Senin Allahtan korkun yok kurana vuruyosn benden mi korkacaksn dedim odama cekildim. Daha biseyler knustular ama duymadm bakalm sabah nolacak artk ama isin sonu ya ayri ev ya bosanma artk

Hangi asi icin dedi onu koalacim.
Riski goze aliorsan bekle dedi bize bi doktor,biri 3. Ayda yaptiriyor. Herkes baska konusuyor. Sen de nugun gittin dimi kontrole

merak etme onlar büyüdükçe sana destek ve arkadaş olacaklar...Allah saglikla anali babali büyütsün inşallah yavrularınızı
bnm kardesimle aram 1 yas bile degil.ve ikiz gibi buyuduk.bence muhtesem bisey..Allah senin kaldiramayacagini yuklemez.Rabbim herseyin hayırlısını guzelini ve afiyetlisini versin guzel yürekli anne ❤

ayy okurken başım agrıdı resmen....Allah a havale olsun bu kadın...Allah cezasıni verir zaten.burda herkes dua ediyordur sana canim.uzme kendini

aynen kuzu

ahh canım bu mesajı yeni gördüm..gecmis olsun
Allah tez sifa versin
aman kontrol et canım.yuz ustu mu yatiyor hala? tehlikeli oluyor kusmada..

ayy okurken başım agrıdı resmen....Allah a havale olsun bu kadın...Allah cezasıni verir zaten.burda herkes dua ediyordur sana canim.uzme kendini
Gerçekten bu kadarina pes varya yeter valla. Ben gecindiremem diyo bna adam bide kaçırmayi biliyodu ama. Valla bu sefer ya ayri ev yda zor yani olay büyüdü gercekten cekemem byle yalancıyı.

Yok kuzum arabayla gittik ama bizim aileler yakın Bi ona git Bi ona ablalar var onlara git eş dosta ziyarete git derken çok yordu beni tempo bide malum 4 aydır evde olunca

Abooo kendimi 3 çocukla düşünemedim ya 1 çocukla yetti bana

Bi bakıma iyi olmuş bosversene. Bir cinnet her şeyi cozer derler. Geri adım atma.

Maşşallah canım. Ben de farkındayım stresliyim çok atamadım stresimi üzerimden. Ne yazıkki işe de başlayamıyoruz okullar açılmayacak bu gidişle eylülde de 4.aylıktı kızlarım çalışmaya başladığımda çok iyi gelmişti rahatlamıştım hemen. Gezmeye çok alışkındık bir de kızlarla çok gezerdik yazları tatiller, günü birlik geziler falan şimdi mümkün gelmiyor cesaret edemiyorum. Durmuyor zaten her gezmemizin sonu kucakta pış pışla bitiyorhayırlısı bu günler de geçer elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…