Çok sinir olduuummmmBu sefer cok büyük bir sorun ile geliyorm kizlar.
Annemlerdeydim bugn ya ben esim cuzdan kaybetms flan iste baya gec geldiler 12 de beni aldilar oglan da cok zor uyudu arabaya bindik kaynanam cocugu istedi zor uyudu dursun dedim nyse bisey demedi. Tam eve girecegz kapidayz yanimzda kimse de yok ben alinca hemn uyandi mi flan diye bagirdi zor uyudu zaten dedim sabah gor her zman dibinde zaten dedim cocugununda seninde cani cehenneme dedi. Kendime dedigini gectm melek o daha melek nasi agzina aliyosn o lafi iste sevgin bu senin birak ya dedim. Annenlere gttin de sen byle oldn vs halbuki dünden beri konusmuyorm zaten. Daha bagiriyo bana. Gorumceme sordm noldu da byle bana bagirdi dirwk diye senle alakali bisey olmadi belki de yorgunluktandr dedi bnde dünkünü devam ettiriyo nolacak dedim. Neyse esim iceri girdi bende odadaydm cuzdani sordm buna nolacak vs hic bu konuyu acmadm bile snra esim disari cikti kb aradi kaynanam nu konuyu anlatiyo ama ben terslemisim güya. Bende kostum yemin ettim coxuga da bana da byle diyo diyerek telefnu kapatti iste bu. Kurani aldm korkun varsa gel bas yemin et dedim ben yemin ettim bu da sadece yemn ederm diye basiyo aciklayarak yemn et neye yemin ediyosn dedim kurana dahi vurdu. Ben artk kurana bile vuran birine asla inanmam gercekten korkulur senden dedim esim geldi o sira noliyo flan anlattm tabi annesi de tek basina yerde saydi yalanlarini odaya yanima geldi verseydn diyo vermeyince byle yapmasi gerekmiyo ki dedim zor uyudu korkarak zaten niye eziyet ediyim cocuguma flan dedim agliyodm zaten. Bana bagirdi elimde kalirsn sen de flan daha annenlere gndermem seni yapiyo anasi diyo ya annenlerw gidince byle oldun diye. Bende annen kurana bile vuruyo sende git ona inan zihniyetiniz o iste dedim Allaha havale ediyorm sizi bi tek o dogruyu goruyo cnku dedim. Odadan ckti salonda yatiyo galiba smdi gelmedi de. Daha yarin da surdurecegim bu konuyu kb gelsin ona da anlatacagim ya ayri ev ya ben artk bu evde yasamak istemiyorm tercih senin diyecegm kocama naparsa yapsn ha bosanmaya da gider bu konu umrumda da degil. Omrum gidiyo benm. Alttan ala ala tepeme cikiyolar haksz oluyorm bide hakliyken yeter yani. Ben senin kaynananim diyo bana bagiramazsn diyo yalan syleme bende hakkimi aramayim o zman dedm, dediklerinin arkasinda bile duramiyosn dedim yalan konusuyosn tm ben senden korktm sus sus diyo bana. Senin Allahtan korkun yok kurana vuruyosn benden mi korkacaksn dedim odama cekildim. Daha biseyler knustular ama duymadm bakalm sabah nolacak artk ama isin sonu ya ayri ev ya bosanma artk
Sağol canım, çok şükür bir daha kusması olmadı.ahh canım bu mesajı yeni gördüm..gecmis olsun
Allah tez sifa versin
aman kontrol et canım.yuz ustu mu yatiyor hala? tehlikeli oluyor kusmada..
Keşke yan etkisi olmasa aşıların ya korkuyorum bende pzt ya da salı yapılacak bizimki de inşallah sorunsuz geçiririz atlatırız şimdi nasıl minik kuzu kustu mu dahaSelam kızlarbugün rota aşısını olduk. Olduktan bir kaç saat sonra kızım kustu ama emdiğini çıkarıyor diye düşündüm. Akşam yarım saat içinde 3 kere falan kustu beslenmediği halde. Şükür şu an durdu kusması, uyuyor. Doktor yan etki olarak kusma görülebilir dedi. Ben bu gece nöbetteyim tabi çünkü bir seferinde kusarak uyandı ve ses çıkarmadı. Ah annelik sen ne zorsun...
Yok canım şükür kusmadı daha. İnşallah sıkıntısız atlatırsınız.Keşke yan etkisi olmasa aşıların ya korkuyorum bende pzt ya da salı yapılacak bizimki de inşallah sorunsuz geçiririz atlatırız şimdi nasıl minik kuzu kustu mu daha
Benim kız her mamadan sonra kusuyor emince öyle değil. Ben de anlayamıyorum. Doktora soracağım ben de mama ağır geliyor sanki çok da durgun oluyor mamadan sonra mide hazmedemiyorKizim hasta olmasindacok korkuyorum. Sizin bebeklerde kusuyor mu boyle ya ust uste oldu insallah bir daha kusmaz
Komşum günaydın nerde yaptırdın, ben de 9. Ay diye telaş etmiyordum. Aşı sarsıyor bebekleri ama hastalanmalarından iyidir.şu menenjite ilgili bilgi vermeye geldim. zira kafa karışıklığının bir sebebi de büyük oglum 10 aylikk3n ilk dozu yapılmıştı sonra 13 aylık. meğer 2aydan sonra yapılabilen dozu 2018kasimda turkiyeye gelmeye başlanmış onun için yapılmamış. bugün küçüğe yapıldı ve doktorumuz dedi ki 3 -5- 13. aylarda yapılacak. aşı evet ağır ama hastalığa yakalanırsa küçükken vücudunun basetmesi daha zor onun için ne kadar erken o kadar iyi. valla kızlar ilk hastam sağlıklı doğup menenjit geçirip hipotonik(hicbir istemli hareketi olmayan hamur gibi diyeyim) serebral palsiydi. onun icin yaptırdım. ama pamugum huzursuzlandi atesi 37.5 verdim carpol zor uyudu. gozyasini gördüm yawrumun off. işte çok hassas terazi bu işler. artık herkes kalbine göre karar versin.Allahim yavrularımızı korusun
Aynen oyle canm ama gercekten yoruldm bu son kapatmam kolay kolay bu konuyu hakli olduğum cikana kadarÇok sinir olduuummmmsenin de imtihanın bu insanlar olacakmış demek ki canım keşke uzak olsanız eşini de onlar dolduruyo
Tamamen şans benceBen de sanırım bu yolda devam edeceğim
Geri çekilme olayını hala tam anlayabilmiş değilim ben ya.. O iş bitmeden geri çekilince nasıl oluyor anlamıyorumBiri beni aydınlatsın. Hem o şekilde çok daha tehlikeli ki.. Neyin ne zaman geleceğini bilemezsin.
benim oğlum da yan etkisi oldu. beş gün kadar da devam etti. çok yapıyordu, daha çok yapmaya başladı. anlamamak mümkün değildi yani. normalde az az günde 5,6 kez yaparken 10dan fazlaya çıkmıştı. banyodayken bez alırken su gibi bırakıyordu hep. inşallah olmaz belki yan etkisi.Benim kuzum hep kusuyor doğduğundan beri . Kaka sayısı da bazen fazla oluyor .rota yı dün yaptıracaktım hafta sonu hastalanırsa diye cesaret edemedim . Pazartesiye erteledim . Ama şimdi yan etkisi kusma İshal olsa ben nasıl anlayacağım benim yavrumda hep var bunlar
İnşallahbenim oğlum da yan etkisi oldu. beş gün kadar da devam etti. çok yapıyordu, daha çok yapmaya başladı. anlamamak mümkün değildi yani. normalde az az günde 5,6 kez yaparken 10dan fazlaya çıkmıştı. banyodayken bez alırken su gibi bırakıyordu hep. inşallah olmaz belki yan etkisi.
Amin insallah canm
kızlar bugün de ben dert yanayim. esim 2 biz 7 kardeşiz ve hep 4 çocuk olsun istedi ben 2. şimdi 2 oğlumuz var ve biliyorsunuz 18 ay arayla oldular. ya erkek milleti niye böyle ya. zor geldi bu hayat b3nce ona yani bana da kolay gelmiyor ama dün diyor ki sohbet edemiyoruz dedim edelim yok diyor siyaset felsefe bilim konuşmak istiyorum tartışmak istiyorum. dedim valla tek felsefem siyasetim cocuklarim bu ara bir büyük bir küçük derken başka birşey yok ki hayatımda. açık açık diyorum ki zeka seviyem eskisi gibi değil odaklanma problemi yaşıyorum hafıza hiç yok zaten ama paşamızın cani sıkılıyo. sanki eski bekar hayatımız da ben sıkıcıydım.offff bu nedir ya. o.kadar tedavi gör bebek için Allah nasip etsin gebelikdi hormonlardı derken doğur 9naylikken hoooop tekrar hamile kaldigini ogren e en bastan bi de bebekle basla sonra yine sancilar dogum simdi 3 aydir 2 bebek. bi onu uyut binonun altini ac bi kucugu emzir buyige sut sag ama onun cani sıkılsın. kapiyi acip usulca evden kacasim onu sap gibi su ortamda birakasim geliyor.
Bize ilk once nimerinksi yapalim dedo de guvenemedikHangisini yaptırdın canım adı ne?
Evet benimki de fazla yapiordu zaten asidan sonra belki 10dan fazla degistik.gunde .Benim kuzum hep kusuyor doğduğundan beri . Kaka sayısı da bazen fazla oluyor .rota yı dün yaptıracaktım hafta sonu hastalanırsa diye cesaret edemedim . Pazartesiye erteledim . Ama şimdi yan etkisi kusma İshal olsa ben nasıl anlayacağım benim yavrumda hep var bunlar
Allah bi gun ya sana verecek ya kaynanana boşuna demiyorlar ev üstüne ev olmaz diye sen o evden ayrılmadıkça huzur yok sana gerçekten aynısını ablamdan biliyorum çok fena bi kaynanası vardı evi ayırmayı başardı kadın kanser oldu hemen geri birleştiler ve ablamın kucağında can verdi simdi gayet iyiler huzursuzluğu çıkaran kaynanan evet ama eşinde çok ama çok suçlu arayı o bulmazsa kimse bulamaz şunu yap bunu yap demek doğru değil allah sana sabır onlarada hidayet versinBu sefer cok büyük bir sorun ile geliyorm kizlar.
Annemlerdeydim bugn ya ben esim cuzdan kaybetms flan iste baya gec geldiler 12 de beni aldilar oglan da cok zor uyudu arabaya bindik kaynanam cocugu istedi zor uyudu dursun dedim nyse bisey demedi. Tam eve girecegz kapidayz yanimzda kimse de yok ben alinca hemn uyandi mi flan diye bagirdi zor uyudu zaten dedim sabah gor her zman dibinde zaten dedim cocugununda seninde cani cehenneme dedi. Kendime dedigini gectm melek o daha melek nasi agzina aliyosn o lafi iste sevgin bu senin birak ya dedim. Annenlere gttin de sen byle oldn vs halbuki dünden beri konusmuyorm zaten. Daha bagiriyo bana. Gorumceme sordm noldu da byle bana bagirdi dirwk diye senle alakali bisey olmadi belki de yorgunluktandr dedi bnde dünkünü devam ettiriyo nolacak dedim. Neyse esim iceri girdi bende odadaydm cuzdani sordm buna nolacak vs hic bu konuyu acmadm bile snra esim disari cikti kb aradi kaynanam nu konuyu anlatiyo ama ben terslemisim güya. Bende kostum yemin ettim coxuga da bana da byle diyo diyerek telefnu kapatti iste bu. Kurani aldm korkun varsa gel bas yemin et dedim ben yemin ettim bu da sadece yemn ederm diye basiyo aciklayarak yemn et neye yemin ediyosn dedim kurana dahi vurdu. Ben artk kurana bile vuran birine asla inanmam gercekten korkulur senden dedim esim geldi o sira noliyo flan anlattm tabi annesi de tek basina yerde saydi yalanlarini odaya yanima geldi verseydn diyo vermeyince byle yapmasi gerekmiyo ki dedim zor uyudu korkarak zaten niye eziyet ediyim cocuguma flan dedim agliyodm zaten. Bana bagirdi elimde kalirsn sen de flan daha annenlere gndermem seni yapiyo anasi diyo ya annenlerw gidince byle oldun diye. Bende annen kurana bile vuruyo sende git ona inan zihniyetiniz o iste dedim Allaha havale ediyorm sizi bi tek o dogruyu goruyo cnku dedim. Odadan ckti salonda yatiyo galiba smdi gelmedi de. Daha yarin da surdurecegim bu konuyu kb gelsin ona da anlatacagim ya ayri ev ya ben artk bu evde yasamak istemiyorm tercih senin diyecegm kocama naparsa yapsn ha bosanmaya da gider bu konu umrumda da degil. Omrum gidiyo benm. Alttan ala ala tepeme cikiyolar haksz oluyorm bide hakliyken yeter yani. Ben senin kaynananim diyo bana bagiramazsn diyo yalan syleme bende hakkimi aramayim o zman dedm, dediklerinin arkasinda bile duramiyosn dedim yalan konusuyosn tm ben senden korktm sus sus diyo bana. Senin Allahtan korkun yok kurana vuruyosn benden mi korkacaksn dedim odama cekildim. Daha biseyler knustular ama duymadm bakalm sabah nolacak artk ama isin sonu ya ayri ev ya bosanma artk
Aynen öyle canım tak etti artık gerçekten bıktım usandım. Bu sefer kolay affetmem. Ben sessiz kaldıkça birşey sandılar kendilerini.Allah bi gun ya sana verecek ya kaynanana boşuna demiyorlar ev üstüne ev olmaz diye sen o evden ayrılmadıkça huzur yok sana gerçekten aynısını ablamdan biliyorum çok fena bi kaynanası vardı evi ayırmayı başardı kadın kanser oldu hemen geri birleştiler ve ablamın kucağında can verdi simdi gayet iyiler huzursuzluğu çıkaran kaynanan evet ama eşinde çok ama çok suçlu arayı o bulmazsa kimse bulamaz şunu yap bunu yap demek doğru değil allah sana sabır onlarada hidayet versin
Toka mı o? Çünkü tokaysa çıldırıcamKüçük patron iş başındahanım kız toplantıya geldi
İyiyim canım uğraşıyoruz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?