2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Çok sinir olduuummmm senin de imtihanın bu insanlar olacakmış demek ki canım keşke uzak olsanız eşini de onlar dolduruyo

Keşke yan etkisi olmasa aşıların ya korkuyorum bende pzt ya da salı yapılacak bizimki de inşallah sorunsuz geçiririz atlatırız şimdi nasıl minik kuzu kustu mu daha

Keşke yan etkisi olmasa aşıların ya korkuyorum bende pzt ya da salı yapılacak bizimki de inşallah sorunsuz geçiririz atlatırız şimdi nasıl minik kuzu kustu mu daha
Yok canım şükür kusmadı daha. İnşallah sıkıntısız atlatırsınız.

Kizim hasta olmasinda cok korkuyorum. Sizin bebeklerde kusuyor mu boyle ya ust uste oldu insallah bir daha kusmaz
Benim kız her mamadan sonra kusuyor emince öyle değil. Ben de anlayamıyorum. Doktora soracağım ben de mama ağır geliyor sanki çok da durgun oluyor mamadan sonra mide hazmedemiyor

Komşum günaydın nerde yaptırdın, ben de 9. Ay diye telaş etmiyordum. Aşı sarsıyor bebekleri ama hastalanmalarından iyidir.

Benim kuzum hep kusuyor doğduğundan beri . Kaka sayısı da bazen fazla oluyor .rota yı dün yaptıracaktım hafta sonu hastalanırsa diye cesaret edemedim . Pazartesiye erteledim . Ama şimdi yan etkisi kusma İshal olsa ben nasıl anlayacağım benim yavrumda hep var bunlar

benim oğlum da yan etkisi oldu. beş gün kadar da devam etti. çok yapıyordu, daha çok yapmaya başladı. anlamamak mümkün değildi yani. normalde az az günde 5,6 kez yaparken 10dan fazlaya çıkmıştı. banyodayken bez alırken su gibi bırakıyordu hep. inşallah olmaz belki yan etkisi.

İnşallah zaten zor besleniyor , sütüm de azalmış az beslendiği gibi hem alttan hem üstten çıkarıyor .bu ay ki kilo alımını çok Merak ediyorum .

Bi de topugu kirikti dimi esinin. Keske sukredebilseler saglikli evlat sahibi olmak nasil bir nimet. Sonsuz sukurler olsun rabbime..
Hepsi ayni be canim assa yukari.
Olmayani da zamanla benzer ssnki. Erkek tabiati bu sanirim.
Bi de alistiriyoruz ya hazira, her seyle ilgilenince onlara kolay geliyor iste.
Uzulme ne diyim sabredicez sanirim
Zor is gecinmek cocuk buyutmek bence, hele de bu zamanda.. ince dusunemior erkekler. Degisik bakiorlar sanki.
Hangisini yaptırdın canım adı ne?
Bize ilk once nimerinksi yapalim dedo de guvenemedik
Karar verebilmek guvenebilmek mesele iste. Allah korusuun ya rabbim ugratmasin hic bir kotulugu evlatlarimiza.

Madem bu kadar kotu hastalik neden her doktor baska konusuyor. Zaten ucretli asi ne demek ya. yazik ailelerre imkani olanlarin da kafasi bulanior boyle olmayana zaten daha beter.. ben de karat veremedim esim net olmayinca.rabbim korusun hepsini, cocuklarimizi[/QUOTE]
Evet benimki de fazla yapiordu zaten asidan sonra belki 10dan fazla degistik.gunde .
Kipkirmizi poposu.
Asi yaptirsan ayri dert yaptirmasan ayri.Allaha emanet olsunlar ne diyim.

Allah bi gun ya sana verecek ya kaynanana boşuna demiyorlar ev üstüne ev olmaz diye sen o evden ayrılmadıkça huzur yok sana gerçekten aynısını ablamdan biliyorum çok fena bi kaynanası vardı evi ayırmayı başardı kadın kanser oldu hemen geri birleştiler ve ablamın kucağında can verdi simdi gayet iyiler huzursuzluğu çıkaran kaynanan evet ama eşinde çok ama çok suçlu arayı o bulmazsa kimse bulamaz şunu yap bunu yap demek doğru değil allah sana sabır onlarada hidayet versin

Aynen öyle canım tak etti artık gerçekten bıktım usandım. Bu sefer kolay affetmem. Ben sessiz kaldıkça birşey sandılar kendilerini.

eggplantlover neredesin kuzu gözlerim seni arıyor?
hersey yolundadır inşAllah
İyiyim canım uğraşıyoruz işte sana salça da alerji yapıyor mu? Birkaç gün salçalı şeyler yedim. Bebişten biraz kızarmalar oldu. Sen hiç dikkat ettin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…