eskiler daha güzeldi sanki ya. şimdi bakıyorum çocuklara sanal oyunlar sanal arkadaşlıklar hep. ahhh inşallah çocuklarımızı doğayı hayvani seven keşfeden merhametli bireyler olarak yetiştiririzmerak etme onlar büyüdükçe sana destek ve arkadaş olacaklar...Allah saglikla anali babali büyütsün inşallah yavrularınızı❤
bnm kardesimle aram 1 yas bile degil.ve ikiz gibi buyuduk.bence muhtesem bisey..Allah senin kaldiramayacagini yuklemez.Rabbim herseyin hayırlısını guzelini ve afiyetlisini versin guzel yürekli anne ❤❤
komsum valla ortalık virüs dolu 3 gün ateş halsizlik olur en kötü ama.diger turlusu cok agir. dedim ya ilk cocuk hastam menenjitten oturu gelmisti.bulmiyorum engelli cocuklarla calistigim icin ben riske atamadim. gerisi kader kismet. ortadoguda serap savarda yaptirdim.Komşum günaydın nerde yaptırdın, ben de 9. Ay diye telaş etmiyordum. Aşı sarsıyor bebekleri ama hastalanmalarından iyidir.
Bi de topugu kirikti dimi esinin. Keske sukredebilseler saglikli evlat sahibi olmak nasil bir nimet. Sonsuz sukurler olsun rabbime..
Hepsi ayni be canim assa yukari.
Olmayani da zamanla benzer ssnki. Erkek tabiati bu sanirim.
Bi de alistiriyoruz ya hazira, her seyle ilgilenince onlara kolay geliyor iste.
Uzulme ne diyim sabredicez sanirim
Zor is gecinmek cocuk buyutmek bence, hele de bu zamanda.. ince dusunemior erkekler. Degisik bakiorlar sanki.
Bize ilk once nimerinksi yapalim dedo de guvenemedik
Karar verebilmek guvenebilmek mesele iste. Allah korusuun ya rabbim ugratmasin hic bir kotulugu evlatlarimiza.
Madem bu kadar kotu hastalik neden her doktor baska konusuyor. Zaten ucretli asi ne demek ya. yazik ailelerre imkani olanlarin da kafasi bulanior boyle olmayana zaten daha beter.. ben de karat veremedim esim net olmayinca.rabbim korusun hepsini, cocuklarimizi
Ooh fosur fosurKüçük patron iş başındahanım kız toplantıya geldi
Canim ya bizim yan komsu var 2 haftada 1 geliyorlar cok iyiler yemek flan birlikte yiyor birlikte oturup kalkiyoruz geldiklerinde ama nedense gecen 2 hafta öncede onlar geldiğinde bu kiz oyle oldu nazar mi ki acaba yastres yapma canım. ucağın kalkma aşamasinsa emzik ver bebise kulakları uguldadiginda korkmasin diye.kusmasina gelince bizim de kusuyor..nazar degince de bebekler yok yere kusuyor..senin tombiş prensese nazar mi değdi nazli güzelime bakayim.eger biliyorsan nazar oku canim masAllah yavruşa..
+1
+1
helin sana kiyamam ya
benim de benzer zorluklarim var..iki kucuk cok zormus anladim.ama senin hepten minik..daha da zordur eminim..ama ilerde yavru ordeklerin pespese gezmesi misali pespese gezecekler sende kahveni yudumlayip seyredeceksin.belki biraz da felsefe yaparsiniz esinle he ne dersin
eşine bu hayali anlat.bak nasil gulumsuyor.ben de benzer dertlerden muzdaribim..aslinda esimle anlamli konular konusmayi ben ozledim ama kafam bir milyonşu an bana mynetten okudugu komik haberlerden bahsediyor.himm oylemiymis diyorum ama yorum yapamiyorum çünkü odak noktasi baska
kafam duruk gibi hissediyorum ve bu cok sinir bozucu..oglumda anne sutunu biraktiktan sonra kisa surede kafam acilmisti hatta vayy bee meger anne sutu vermek beni ne yoruyormuş demistim..biraz buyuduklerinde daha iyi olacak
Allah bu kadini bildigi gibi yapsin, ne illet birsey ya bu pislik. Uzulme canim sen Allah buyuk herkes ettigini gorur bu dunyada sen kendini sakin ezdirme herkese karsi sakin ozur flan dileme esinede, evi de mumkunse ayirinBu sefer cok büyük bir sorun ile geliyorm kizlar.
Annemlerdeydim bugn ya ben esim cuzdan kaybetms flan iste baya gec geldiler 12 de beni aldilar oglan da cok zor uyudu arabaya bindik kaynanam cocugu istedi zor uyudu dursun dedim nyse bisey demedi. Tam eve girecegz kapidayz yanimzda kimse de yok ben alinca hemn uyandi mi flan diye bagirdi zor uyudu zaten dedim sabah gor her zman dibinde zaten dedim cocugununda seninde cani cehenneme dedi. Kendime dedigini gectm melek o daha melek nasi agzina aliyosn o lafi iste sevgin bu senin birak ya dedim. Annenlere gttin de sen byle oldn vs halbuki dünden beri konusmuyorm zaten. Daha bagiriyo bana. Gorumceme sordm noldu da byle bana bagirdi dirwk diye senle alakali bisey olmadi belki de yorgunluktandr dedi bnde dünkünü devam ettiriyo nolacak dedim. Neyse esim iceri girdi bende odadaydm cuzdani sordm buna nolacak vs hic bu konuyu acmadm bile snra esim disari cikti kb aradi kaynanam nu konuyu anlatiyo ama ben terslemisim güya. Bende kostum yemin ettim coxuga da bana da byle diyo diyerek telefnu kapatti iste bu. Kurani aldm korkun varsa gel bas yemin et dedim ben yemin ettim bu da sadece yemn ederm diye basiyo aciklayarak yemn et neye yemin ediyosn dedim kurana dahi vurdu. Ben artk kurana bile vuran birine asla inanmam gercekten korkulur senden dedim esim geldi o sira noliyo flan anlattm tabi annesi de tek basina yerde saydi yalanlarini odaya yanima geldi verseydn diyo vermeyince byle yapmasi gerekmiyo ki dedim zor uyudu korkarak zaten niye eziyet ediyim cocuguma flan dedim agliyodm zaten. Bana bagirdi elimde kalirsn sen de flan daha annenlere gndermem seni yapiyo anasi diyo ya annenlerw gidince byle oldun diye. Bende annen kurana bile vuruyo sende git ona inan zihniyetiniz o iste dedim Allaha havale ediyorm sizi bi tek o dogruyu goruyo cnku dedim. Odadan ckti salonda yatiyo galiba smdi gelmedi de. Daha yarin da surdurecegim bu konuyu kb gelsin ona da anlatacagim ya ayri ev ya ben artk bu evde yasamak istemiyorm tercih senin diyecegm kocama naparsa yapsn ha bosanmaya da gider bu konu umrumda da degil. Omrum gidiyo benm. Alttan ala ala tepeme cikiyolar haksz oluyorm bide hakliyken yeter yani. Ben senin kaynananim diyo bana bagiramazsn diyo yalan syleme bende hakkimi aramayim o zman dedm, dediklerinin arkasinda bile duramiyosn dedim yalan konusuyosn tm ben senden korktm sus sus diyo bana. Senin Allahtan korkun yok kurana vuruyosn benden mi korkacaksn dedim odama cekildim. Daha biseyler knustular ama duymadm bakalm sabah nolacak artk ama isin sonu ya ayri ev ya bosanma artk
Oooy masallh bunaKüçük patron iş başındahanım kız toplantıya geldi
Amin insallah canm duzelecek belki ama cok sabır istiyor hersey. Tek benm üstüme oynaniyo esim yanimda dursa sabrederim ama o da olmayinca tek basima sabir olmuyo malesef. Kb dogrudan yanadir evet canm ama kv cok oyuncu gercekten onu da inandirmazsa kendine en azindan hakli oldigim da ortaya cikar. Bakalm konusmuyorm hic bisry de yemedim oyle nolur sonu artk gorecegmCanim ya bizim yan komsu var 2 haftada 1 geliyorlar cok iyiler yemek flan birlikte yiyor birlikte oturup kalkiyoruz geldiklerinde ama nedense gecen 2 hafta öncede onlar geldiğinde bu kiz oyle oldu nazar mi ki acaba ya
Allah bu kadini bildigi gibi yapsin, ne illet birsey ya bu pislik. Uzulme canim sen Allah buyuk herkes ettigini gorur bu dunyada sen kendini sakin ezdirme herkese karsi sakin ozur flan dileme esinede, evi de mumkunse ayirinkayınpederin anladigim kadariyla oyle kotu bir adam degil onunla konus derdini anlat belki ayri ev konusunda yardimci olur cok uzuluyorum sana Allah yardimcin olsun.
Oooy masallh buna
Biseyler yemen lazım enerji gerek bebeğe bakman için.Amin insallah canm duzelecek belki ama cok sabır istiyor hersey. Tek benm üstüme oynaniyo esim yanimda dursa sabrederim ama o da olmayinca tek basima sabir olmuyo malesef. Kb dogrudan yanadir evet canm ama kv cok oyuncu gercekten onu da inandirmazsa kendine en azindan hakli oldigim da ortaya cikar. Bakalm konusmuyorm hic bisry de yemedim oyle nolur sonu artk gorecegm
Evet toka takmaya başladık bizToka mı o? Çünkü tokaysa çıldırıcam
Oy maşallah yaBuda net tokalı halimizagacsizkoalaa siz başladınız mı rapunzelle tokaya
Sen nerden almıştın kehribar kolyesini canımGlt sertifikası olacak. Fotokopi vs olmayacak sertifika.. Her ürünün kendine ait laboratuvarda incelendiğine dair sertifikası olmalı.
TotsandmoreSen nerden almıştın kehribar kolyesini canım
Ben bunu yerim MAŞALLAH saçının takasına bak bal kuzuKüçük patron iş başındahanım kız toplantıya geldi
Sağol teyzesiOy maşallah yaBu elbisenin tulumu var bizde de
Ben aliskinim canm. Moralim bozulunca hicbisey yiyemem ben oyle. Bi de üstüne adet oldm acayip derecede oluyprm hemde 1 saat gecmeden ustume basima geliyo resmen karnm agriyo oyle.Biseyler yemen lazım enerji gerek bebeğe bakman için.
Sağol kuzum ben geri içime sokacam sevgimdenBen bunu yerim MAŞALLAH saçının takasına bak bal kuzu
meerhaba arkadaslar nasilsiniz.
4. Aya girdigimiz ilk gunden herkese selamlar..
Buda net tokalı halimizagacsizkoalaa siz başladınız mı rapunzelle tokaya
Emzirme yastıgı ile dene o zaman daha uzun duruyor yorulunca kafasını koyuyor birde ilgisini çekicek oyuncaklar veya ayna koyuyorum cabalıyor kafayı dik tutmaya@misskokulumm nasıl gidiyor çalışmalar peki var mı sizinkinde ilerleme kafa kaldırmadabizimki çok tembel . Burda biri yazmıştı , doktoru sabah akşam her gün 10 ar dakika yüz üstü koyun demişti . Bizimki 2 dk sonra yan çiziyor hemen . Kaldırıyor ama çabuk yoruluyor sanırım . Hemen ağlamaya başlıyor .
Artık bütçe hesabını tekrar oluşturmayı teklif etsen ben kendi harclıgım mutfak bebek masrafı ile biriktirebiliyorum öyle bişey mi denesen tüm harcamaları o mu yapıyorGelen giden paradan haberi var nereye ne ayıracaktım ki işte . Sırf bu yüzden düşündürüyor . En azından kendim ihtiyaçlarımı rahat alıyorum şu an . İzne ayrılınca beni zora sokabilir diye düşünüyorum .
Çok güzel masallah annesi renkli gözlü mü fıstık benim kız kel halenJadesi çokça maşallah bütün bebeklere . Bir benimki mi çırpı bacaklı kaldı gruptaki bütün bebeklerin maşallahı var
S Sonsuzsukurler seninki de 10 nisan bebeğiydi sanırım . Nasıl da hızlı geçmiş zaman . Her gününe bin şükür
Bu da benim çırpı bacaklım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?