2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
eskiler daha güzeldi sanki ya. şimdi bakıyorum çocuklara sanal oyunlar sanal arkadaşlıklar hep. ahhh inşallah çocuklarımızı doğayı hayvani seven keşfeden merhametli bireyler olarak yetiştiririz

Komşum günaydın nerde yaptırdın, ben de 9. Ay diye telaş etmiyordum. Aşı sarsıyor bebekleri ama hastalanmalarından iyidir.
komsum valla ortalık virüs dolu 3 gün ateş halsizlik olur en kötü ama.diger turlusu cok agir. dedim ya ilk cocuk hastam menenjitten oturu gelmisti.bulmiyorum engelli cocuklarla calistigim icin ben riske atamadim. gerisi kader kismet. ortadoguda serap savarda yaptirdim.
iyi kadindir severim onu da. aklıma takılan birşey olursa sor bana. sağlıkçı olduğum için hastanedir doktordur kulağıma geliyor.
bu arada küçük oglani sunnete karar verdim. o da ortadogu da can terzier genel cerrahta olacak. 2 hafta sonra gibi dusunuyorum. esimin alcisi da cikar umidiyle o tarihe karar kildim.

Evet benimki de fazla yapiordu zaten asidan sonra belki 10dan fazla degistik.gunde .
Kipkirmizi poposu.
Asi yaptirsan ayri dert yaptirmasan ayri.Allaha emanet olsunlar ne diyim.
[/QUOTE]
şükür ne güzel bir duygudur huzurdur halbuki. günde kaç kez teşekkür ettiğimi bilmem Allaha.cok bekledim çok istedim. anneliği tattırdı şükür bana.

Canim ya bizim yan komsu var 2 haftada 1 geliyorlar cok iyiler yemek flan birlikte yiyor birlikte oturup kalkiyoruz geldiklerinde ama nedense gecen 2 hafta öncede onlar geldiğinde bu kiz oyle oldu nazar mi ki acaba ya
Allah bu kadini bildigi gibi yapsin, ne illet birsey ya bu pislik. Uzulme canim sen Allah buyuk herkes ettigini gorur bu dunyada sen kendini sakin ezdirme herkese karsi sakin ozur flan dileme esinede, evi de mumkunse ayirin kayınpederin anladigim kadariyla oyle kotu bir adam degil onunla konus derdini anlat belki ayri ev konusunda yardimci olur cok uzuluyorum sana Allah yardimcin olsun.
Küçük patron iş başında hanım kız toplantıya geldi
Oooy masallh buna

Amin insallah canm duzelecek belki ama cok sabır istiyor hersey. Tek benm üstüme oynaniyo esim yanimda dursa sabrederim ama o da olmayinca tek basima sabir olmuyo malesef. Kb dogrudan yanadir evet canm ama kv cok oyuncu gercekten onu da inandirmazsa kendine en azindan hakli oldigim da ortaya cikar. Bakalm konusmuyorm hic bisry de yemedim oyle nolur sonu artk gorecegm

Biseyler yemen lazım enerji gerek bebeğe bakman için.

Jadesi çokça maşallah bütün bebeklere . Bir benimki mi çırpı bacaklı kaldı gruptaki bütün bebeklerin maşallahı var
S Sonsuzsukurler seninki de 10 nisan bebeğiydi sanırım . Nasıl da hızlı geçmiş zaman . Her gününe bin şükür
Bu da benim çırpı bacaklım

Eklentiler

• 04113BAC-D443-43CF-8D4D-6F19CB15E302.webp
    113 KB · Görüntüleme: 146
Emzirme yastıgı ile dene o zaman daha uzun duruyor yorulunca kafasını koyuyor birde ilgisini çekicek oyuncaklar veya ayna koyuyorum cabalıyor kafayı dik tutmaya

Artık bütçe hesabını tekrar oluşturmayı teklif etsen ben kendi harclıgım mutfak bebek masrafı ile biriktirebiliyorum öyle bişey mi denesen tüm harcamaları o mu yapıyor

Çok güzel masallah annesi renkli gözlü mü fıstık benim kız kel halen

Eklentiler

• 20200622_105259.webp
    60,9 KB · Görüntüleme: 127
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…