2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar ben nisan annesiydim martta doğunca ikizler ordan devam .menenjit asısı için yazayım dedim cok konusuldugu 3 doktorla görüştük 6 ay sonrasında baslanması uygun dediler.immun yanıt 6 ay sonrasında daha iyi oluyormus bir iki doktora daha danışıcam.ama arada kapma ihtimali de korkunc

Onlar hiç anlamıyor süreci boşver .bende yasadım şükür anladı neler yasadıgımı lohusalıkta o dinlendi arkadaslarıyla buluşma günü yaptı sürekli olaya dahil et arkadasım söyleniyor vs o da yorulsun anlasın.sabah emiyor 5.30da uyumuyor bir süre sonra uyuyup 7de kalkıyor bebiş.çocuga o uyanıyor emdiriyom uyuyor numarası yapıyorum bikac gün kulagım onda aslında akşam sen nasıl dayanıyosun dedi.biz istemez miyiz eski bedenimizi,hobilerimizi,rahatca yemek yemeyi ama sabır babamızın evinden getirmedik bu melekleri

Kızlar bebeğimdeki kızarıklık aptamil mama yüzünden olmuş içirdikten sonra dudağının etrafı da tamamen kızarmıştı o çocuğa alerji yapmış ne biçim mamaysa anlamadım gidip ucuzunuda almadık iyisi olsun diye çocuğum zehirlenecekti resmen

Eklentiler

• 53CED5A6-60A7-4737-8063-5C5723BA4B24.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 103
Artık bütçe hesabını tekrar oluşturmayı teklif etsen ben kendi harclıgım mutfak bebek masrafı ile biriktirebiliyorum öyle bişey mi denesen tüm harcamaları o mu yapıyor
Yok aslında . Ama malum bizim maaşlar belli olunca sürekli hesap soruyor .şunu nereye harcadın bunu nereye harcadın diye . Benim kartım da maaşımda bende yoksa . Birikim yapıyoruz . Bu ay sende şu kadar olacaktı deyip hesap sorunca insan kendini baskı altında hissediyor. Doğal olarak kenara kendime para atayım onun haberi olmasın gibi bir durum söz konusu olamıyor

Hastalık en çok bizi etkiledi.dediğin gibi bizde sürekli gezerdik.hobilerim vardı 3.5 aylık çocuk bişey yapamıyorum.eşimde ilk çocuk gibi oldu çok yorucuydu ilk zamanlar.2.ciyi hemen yaparım diyodum yok anacım gözüm korkuyor.annem bakıcam deneseydi çalışamazdım.bebişte düzeliyor sen zaten daha deneyimlisin artık nasıl bir rahatlık bendeki bilmiyorum diş dönemine kadar rahatız diyorum

Kızlar merhaba bişey soracağım ben kızıma oyun halısı aldım bunu yıkayabiliyor muyuz? Bir de çıngıraklar diş kaşıyıcıları galan sterilizatör e atabilir miyiz?

Benimki de çırpı bacaklı yaa sorma

Eklentiler

• 37B0F186-5400-4774-90B6-ACC01EB4FA86.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 116
Yerim ben onun çırpı bacaklarını ama maşallah valla şaka maka büyüyor bunlar ya

Çok geçmiş olsun yanerden gelecek aklına hay Allah

Buda net tokalı halimiz @agacsizkoalaa siz başladınız mı rapunzelle tokaya

oyy yerim ben bunlari. miss kokulular...b❤❤❤

çoook geçmiş olsun canim. neden olduysa aptamil de bilinen bir marka . demek içeriğindeki bir maddeye alerjisi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…