- 8 Ocak 2015
- 6.095
- 19.112
- 448
Kızlar ben nisan annesiydim martta doğunca ikizler ordan devam .menenjit asısı için yazayım dedim cok konusuldugu 3 doktorla görüştük 6 ay sonrasında baslanması uygun dediler.immun yanıt 6 ay sonrasında daha iyi oluyormus bir iki doktora daha danışıcam.ama arada kapma ihtimali de korkuncşu menenjite ilgili bilgi vermeye geldim. zira kafa karışıklığının bir sebebi de büyük oglum 10 aylikk3n ilk dozu yapılmıştı sonra 13 aylık. meğer 2aydan sonra yapılabilen dozu 2018kasimda turkiyeye gelmeye başlanmış onun için yapılmamış. bugün küçüğe yapıldı ve doktorumuz dedi ki 3 -5- 13. aylarda yapılacak. aşı evet ağır ama hastalığa yakalanırsa küçükken vücudunun basetmesi daha zor onun için ne kadar erken o kadar iyi. valla kızlar ilk hastam sağlıklı doğup menenjit geçirip hipotonik(hicbir istemli hareketi olmayan hamur gibi diyeyim) serebral palsiydi. onun icin yaptırdım. ama pamugum huzursuzlandi atesi 37.5 verdim carpol zor uyudu. gozyasini gördüm yawrumun off. işte çok hassas terazi bu işler. artık herkes kalbine göre karar versin.Allahim yavrularımızı korusun
Onlar hiç anlamıyor süreci boşver .bende yasadım şükür anladı neler yasadıgımı lohusalıkta o dinlendi arkadaslarıyla buluşma günü yaptı sürekli olaya dahil et arkadasım söyleniyor vs o da yorulsun anlasın.sabah emiyor 5.30da uyumuyor bir süre sonra uyuyup 7de kalkıyor bebiş.çocuga o uyanıyor emdiriyom uyuyor numarası yapıyorum bikac gün kulagım onda aslında akşam sen nasıl dayanıyosun dedi.biz istemez miyiz eski bedenimizi,hobilerimizi,rahatca yemek yemeyi ama sabır babamızın evinden getirmedik bu meleklerikızlar bugün de ben dert yanayim. esim 2 biz 7 kardeşiz ve hep 4 çocuk olsun istedi ben 2. şimdi 2 oğlumuz var ve biliyorsunuz 18 ay arayla oldular. ya erkek milleti niye böyle ya. zor geldi bu hayat b3nce ona yani bana da kolay gelmiyor ama dün diyor ki sohbet edemiyoruz dedim edelim yok diyor siyaset felsefe bilim konuşmak istiyorum tartışmak istiyorum. dedim valla tek felsefem siyasetim cocuklarim bu ara bir büyük bir küçük derken başka birşey yok ki hayatımda. açık açık diyorum ki zeka seviyem eskisi gibi değil odaklanma problemi yaşıyorum hafıza hiç yok zaten ama paşamızın cani sıkılıyo. sanki eski bekar hayatımız da ben sıkıcıydım.offff bu nedir ya. o.kadar tedavi gör bebek için Allah nasip etsin gebelikdi hormonlardı derken doğur 9naylikken hoooop tekrar hamile kaldigini ogren e en bastan bi de bebekle basla sonra yine sancilar dogum simdi 3 aydir 2 bebek. bi onu uyut binonun altini ac bi kucugu emzir buyige sut sag ama onun cani sıkılsın. kapiyi acip usulca evden kacasim onu sap gibi su ortamda birakasim geliyor.
Kız onu ben de diyorum, seni içime sokar bi daha dogururum bak diye, gülüyor gevrek gevrekSağol kuzum ben geri içime sokacam sevgimdengeri çıkarması zor oluyor ama
Yok aslında . Ama malum bizim maaşlar belli olunca sürekli hesap soruyor .şunu nereye harcadın bunu nereye harcadın diye . Benim kartım da maaşımda bende yoksa . Birikim yapıyoruz . Bu ay sende şu kadar olacaktı deyip hesap sorunca insan kendini baskı altında hissediyor. Doğal olarak kenara kendime para atayım onun haberi olmasın gibi bir durum söz konusu olamıyorArtık bütçe hesabını tekrar oluşturmayı teklif etsen ben kendi harclıgım mutfak bebek masrafı ile biriktirebiliyorum öyle bişey mi denesen tüm harcamaları o mu yapıyor
Değişmezse eğer mavişÇok güzel masallah annesi renkli gözlü mü fıstık benim kız kel halen
Hastalık en çok bizi etkiledi.dediğin gibi bizde sürekli gezerdik.hobilerim vardı 3.5 aylık çocuk bişey yapamıyorum.eşimde ilk çocuk gibi oldu çok yorucuydu ilk zamanlar.2.ciyi hemen yaparım diyodum yok anacım gözüm korkuyor.annem bakıcam deneseydi çalışamazdım.bebişte düzeliyor sen zaten daha deneyimlisin artık nasıl bir rahatlık bendeki bilmiyorum diş dönemine kadar rahatız diyorumMaşşallah canım. Ben de farkındayım stresliyim çok atamadım stresimi üzerimden. Ne yazıkki işe de başlayamıyoruz okullar açılmayacak bu gidişle eylülde de4.aylıktı kızlarım çalışmaya başladığımda çok iyi gelmişti rahatlamıştım hemen. Gezmeye çok alışkındık bir de kızlarla çok gezerdik yazları tatiller, günü birlik geziler falan şimdi mümkün gelmiyor cesaret edemiyorum. Durmuyor zaten her gezmemizin sonu kucakta pış pışla bitiyor hayırlısı bu günler de geçer elbet
Kuzu çok tatlıymış kilosu kac sana küçük geliyor.kız sen anlatınca benimki sormaz bilirki bişey olunca para çıkarırım banka gibisin diyoDeğişmezse eğer maviş
Tesekkür ederimTotsandmore
Bizimki her ay sorar . 4600 dü en sonKuzu çok tatlıymış kilosu kac sana küçük geliyor.kız sen anlatınca benimki sormaz bilirki bişey olunca para çıkarırım banka gibisin diyo
Benimki de çırpı bacaklı yaa sormaJadesi çokça maşallah bütün bebeklere . Bir benimki mi çırpı bacaklı kaldı gruptaki bütün bebeklerin maşallahı var
@Sonsuzsukurler seninki de 10 nisan bebeğiydi sanırım . Nasıl da hızlı geçmiş zaman . Her gününe bin şükür
Bu da benim çırpı bacaklım
Sağol canım hepimizinki bal gibi Nisan anneleri neler doğurmuş beMaşallah canım ya darısı bize inşallah
Maşallah kuzuya nası da tatlı
Yerim ben onun çırpı bacaklarını ama maşallahJadesi çokça maşallah bütün bebeklere . Bir benimki mi çırpı bacaklı kaldı gruptaki bütün bebeklerin maşallahı var
@Sonsuzsukurler seninki de 10 nisan bebeğiydi sanırım . Nasıl da hızlı geçmiş zaman . Her gününe bin şükür
Yanakları yeterya saçı olmasa nolurÇok güzel masallah annesi renkli gözlü mü fıstık benim kız kel halen
Ahahha içgüdüsel bir his demekkiKız onu ben de diyorum, seni içime sokar bi daha dogururum bak diye, gülüyor gevrek gevrek
Çok geçmiş olsun yanerden gelecek aklına hay AllahKızlar bebeğimdeki kızarıklık aptamil mama yüzünden olmuş içirdikten sonra dudağının etrafı da tamamen kızarmıştı o çocuğa alerji yapmış ne biçim mamaysa anlamadım gidip ucuzunuda almadık iyisi olsun diye çocuğum zehirlenecekti resmen
Buda net tokalı halimiz @agacsizkoalaa siz başladınız mı rapunzelle tokaya
Jadesi çokça maşallah bütün bebeklere . Bir benimki mi çırpı bacaklı kaldı gruptaki bütün bebeklerin maşallahı var
Kızlar bebeğimdeki kızarıklık aptamil mama yüzünden olmuş içirdikten sonra dudağının etrafı da tamamen kızarmıştı o çocuğa alerji yapmış ne biçim mamaysa anlamadım gidip ucuzunuda almadık iyisi olsun diye çocuğum zehirlenecekti resmen
Kameralar şişman gösteriyor biraz teyzesiYanakları yeterya saçı olmasa nolur
Keyfe gel ya junior ceoKüçük patron iş başındahanım kız toplantıya geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?