Bizimki beksora yaptı 5te beksero 7den itibaren nimenrixNimenrix ve beksero aynı anda mı yapılacak yani?
Canım okurken şok oluyorum hoş bizimde babannem bizimle otururdu karışırdı ama bizi çok severdi inadı annemeydi kıskanıyodu bence.seninkindede kıskançlık var bence ogullarını çok seviyolar gelinlere tüm zoru.yapma arkadasım borç harc var belki ama azıcık yiyin edin çıkın kiraya.ne demek annenin senin üzerinde hakkı yok düşük yapıcam diye hop oturup kalktın iş yaptırdı şimdi didiniyosun bir emzirmek mi annelik yazık kadın kadına nasıl yapar aklım almıyor.kendi evinde huzur saglık içinde otur bir an önce inşBu sefer cok büyük bir sorun ile geliyorm kizlar.
Annemlerdeydim bugn ya ben esim cuzdan kaybetms flan iste baya gec geldiler 12 de beni aldilar oglan da cok zor uyudu arabaya bindik kaynanam cocugu istedi zor uyudu dursun dedim nyse bisey demedi. Tam eve girecegz kapidayz yanimzda kimse de yok ben alinca hemn uyandi mi flan diye bagirdi zor uyudu zaten dedim sabah gor her zman dibinde zaten dedim cocugununda seninde cani cehenneme dedi. Kendime dedigini gectm melek o daha melek nasi agzina aliyosn o lafi iste sevgin bu senin birak ya dedim. Annenlere gttin de sen byle oldn vs halbuki dünden beri konusmuyorm zaten. Daha bagiriyo bana. Gorumceme sordm noldu da byle bana bagirdi dirwk diye senle alakali bisey olmadi belki de yorgunluktandr dedi bnde dünkünü devam ettiriyo nolacak dedim. Neyse esim iceri girdi bende odadaydm cuzdani sordm buna nolacak vs hic bu konuyu acmadm bile snra esim disari cikti kb aradi kaynanam nu konuyu anlatiyo ama ben terslemisim güya. Bende kostum yemin ettim coxuga da bana da byle diyo diyerek telefnu kapatti iste bu. Kurani aldm korkun varsa gel bas yemin et dedim ben yemin ettim bu da sadece yemn ederm diye basiyo aciklayarak yemn et neye yemin ediyosn dedim kurana dahi vurdu. Ben artk kurana bile vuran birine asla inanmam gercekten korkulur senden dedim esim geldi o sira noliyo flan anlattm tabi annesi de tek basina yerde saydi yalanlarini odaya yanima geldi verseydn diyo vermeyince byle yapmasi gerekmiyo ki dedim zor uyudu korkarak zaten niye eziyet ediyim cocuguma flan dedim agliyodm zaten. Bana bagirdi elimde kalirsn sen de flan daha annenlere gndermem seni yapiyo anasi diyo ya annenlerw gidince byle oldun diye. Bende annen kurana bile vuruyo sende git ona inan zihniyetiniz o iste dedim Allaha havale ediyorm sizi bi tek o dogruyu goruyo cnku dedim. Odadan ckti salonda yatiyo galiba smdi gelmedi de. Daha yarin da surdurecegim bu konuyu kb gelsin ona da anlatacagim ya ayri ev ya ben artk bu evde yasamak istemiyorm tercih senin diyecegm kocama naparsa yapsn ha bosanmaya da gider bu konu umrumda da degil. Omrum gidiyo benm. Alttan ala ala tepeme cikiyolar haksz oluyorm bide hakliyken yeter yani. Ben senin kaynananim diyo bana bagiramazsn diyo yalan syleme bende hakkimi aramayim o zman dedm, dediklerinin arkasinda bile duramiyosn dedim yalan konusuyosn tm ben senden korktm sus sus diyo bana. Senin Allahtan korkun yok kurana vuruyosn benden mi korkacaksn dedim odama cekildim. Daha biseyler knustular ama duymadm bakalm sabah nolacak artk ama isin sonu ya ayri ev ya bosanma artk
Aşılar cok zor kolay gelsin yüz üstü yatıyordu seninki yanyatırmaya alıştırsan rahat edersinSelam kızlarbugün rota aşısını olduk. Olduktan bir kaç saat sonra kızım kustu ama emdiğini çıkarıyor diye düşündüm. Akşam yarım saat içinde 3 kere falan kustu beslenmediği halde. Şükür şu an durdu kusması, uyuyor. Doktor yan etki olarak kusma görülebilir dedi. Ben bu gece nöbetteyim tabi çünkü bir seferinde kusarak uyandı ve ses çıkarmadı. Ah annelik sen ne zorsun...
Senin ailen bakmaz mı çalışsan aynı ildesiniz herhalde.ben kacmaktan korkardım babam herseyim vermiyosa evlenmezdim galibaGerçekten bu kadarina pes varya yeter valla. Ben gecindiremem diyo bna adam bide kaçırmayi biliyodu ama. Valla bu sefer ya ayri ev yda zor yani olay büyüdü gercekten cekemem byle yalancıyı.
Bizimkilerde öyle baygın 2 gün geçirdi 2.gün düzeldi bayagıSelam herkese bu rota aşısından sonramıdır nedir bilemedim bizim oğlan hep uyuyor gündüz kafama şok takıldı şimdi
Aynen oyle canm valla evde yoklar bakalm nolacak geldiklerinde. Bi rsim aradi oglum napiyo diye iyi dedim hasta mi keyfi nasi dedi bnde iyi dedim sadece bisey mi olmasi gerekiyoda dedm iyi bakalm dedi kapattiCanım okurken şok oluyorum hoş bizimde babannem bizimle otururdu karışırdı ama bizi çok severdi inadı annemeydi kıskanıyodu bence.seninkindede kıskançlık var bence ogullarını çok seviyolar gelinlere tüm zoru.yapma arkadasım borç harc var belki ama azıcık yiyin edin çıkın kiraya.ne demek annenin senin üzerinde hakkı yok düşük yapıcam diye hop oturup kalktın iş yaptırdı şimdi didiniyosun bir emzirmek mi annelik yazık kadın kadına nasıl yapar aklım almıyor.kendi evinde huzur saglık içinde otur bir an önce inş
Ya bu benm 2nci evliligim canm tekrar dönmek oyle kolay degl isteSenin ailen bakmaz mı çalışsan aynı ildesiniz herhalde.ben kacmaktan korkardım babam herseyim vermiyosa evlenmezdim galiba
Maşallah bebişe saçlar var üstelik toka takacak kadar. Benim bebegim kel kalacak galiba. Oğlum saçlıydı kızım bildiğin kelKüçük patron iş başındahanım kız toplantıya geldi
Maşallah bebişe saçlar var üstelik toka takacak kadar. Benim bebegim kel kalacak galiba. Oğlum saçlıydı kızım bildiğin kel
Bakışına kurban her resimle farklı kıskandırıyorsun. Elbisemizde çok yakışmış maşallah kuzumaBuda net tokalı halimiz @agacsizkoalaa siz başladınız mı rapunzelle tokaya
Rotadan olabilir canım takma kafana. Benim kızım bütün gün uyudu. Kusma ishal ates uyku yapabilir demisti. Uyku yaptı aradım daha iyi çabuk toplar, kusmasindan iyidir fazla rahtsiz etme demiştiSelam herkese bu rota aşısından sonramıdır nedir bilemedim bizim oğlan hep uyuyor gündüz kafama şok takıldı şimdi
Maşallah Allah nazarlardan korusun. Onun çırpı bacaklarını yesinler. Sen çırpı bacak görmemişsin. Benimkide kilolu degil üstelik sizlerinkinden büyük. Suan 6 kilo kamerayı azına sokuyorum öyle görünüyor. Sağlıklı olsunlar varsın zayıf olsunlar. Gerekirse çırpıları çıtır data çıtır data yeriz@Jadesi çokça maşallah bütün bebeklere . Bir benimki mi çırpı bacaklı kaldıgruptaki bütün bebeklerin maşallahı var
@Sonsuzsukurler seninki de 10 nisan bebeğiydi sanırım . Nasıl da hızlı geçmiş zaman . Her gününe bin şükür
Bu da benim çırpı bacaklım
Almıştır 1 aydır kocaman oluyorlar.benim kuzenimin 1Bizimki her ay sorar . 4600 dü en son
Yok hayatım ben kimseye geri dön demem.kacarak evliliği ben yapamazdım sadece dedim tercih meselesi yanlış anlaşıldım.herkes zor süreç geçiriyor emininki kendi kendinize kalsanız cok mutlu olursunuzYa bu benm 2nci evliligim canm tekrar dönmek oyle kolay degl iste
Benimkini balkona cıkarıyom karsı taraftaki teyze oglun kocaman oldu yok diyom o kız diyom o zamanda arkası erkek diyorYaa kızlar maşallah ayy benimde tokalara aklım gitti bu benimki bu. Gidişle 4-5 yaşlarında falan toka takabilirim
Maşallah yavruma. Toka, tarak, kolay tarama şampuan masrafımız yok. Senle ben öyle avunalım. Birde önce güzel güzel kız diye cevap verir. Sonrada kız yahu kız diye biraz sesimiz yükselebilir. Gerçi benim şimdiden yükselmeye başladı.hep erkek diyorlar.Yaa kızlar maşallah ayy benimde tokalara aklım gitti bu benimki bu. Gidişle 4-5 yaşlarında falan toka takabilirim
pamuk gibi masallah subhanallah.Maşallah bebişe saçlar var üstelik toka takacak kadar. Benim bebegim kel kalacak galiba. Oğlum saçlıydı kızım bildiğin kel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?