2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım okurken şok oluyorum hoş bizimde babannem bizimle otururdu karışırdı ama bizi çok severdi inadı annemeydi kıskanıyodu bence.seninkindede kıskançlık var bence ogullarını çok seviyolar gelinlere tüm zoru.yapma arkadasım borç harc var belki ama azıcık yiyin edin çıkın kiraya.ne demek annenin senin üzerinde hakkı yok düşük yapıcam diye hop oturup kalktın iş yaptırdı şimdi didiniyosun bir emzirmek mi annelik yazık kadın kadına nasıl yapar aklım almıyor.kendi evinde huzur saglık içinde otur bir an önce inş

Aşılar cok zor kolay gelsin yüz üstü yatıyordu seninki yanyatırmaya alıştırsan rahat edersin

Gerçekten bu kadarina pes varya yeter valla. Ben gecindiremem diyo bna adam bide kaçırmayi biliyodu ama. Valla bu sefer ya ayri ev yda zor yani olay büyüdü gercekten cekemem byle yalancıyı.
Senin ailen bakmaz mı çalışsan aynı ildesiniz herhalde.ben kacmaktan korkardım babam herseyim vermiyosa evlenmezdim galiba

Aynen oyle canm valla evde yoklar bakalm nolacak geldiklerinde. Bi rsim aradi oglum napiyo diye iyi dedim hasta mi keyfi nasi dedi bnde iyi dedim sadece bisey mi olmasi gerekiyoda dedm iyi bakalm dedi kapatti

Küçük patron iş başında hanım kız toplantıya geldi
Maşallah bebişe saçlar var üstelik toka takacak kadar. Benim bebegim kel kalacak galiba. Oğlum saçlıydı kızım bildiğin kel

Eklentiler

• IMG_20200705_230629_733.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 111
Selam herkese bu rota aşısından sonramıdır nedir bilemedim bizim oğlan hep uyuyor gündüz kafama şok takıldı şimdi
Rotadan olabilir canım takma kafana. Benim kızım bütün gün uyudu. Kusma ishal ates uyku yapabilir demisti. Uyku yaptı aradım daha iyi çabuk toplar, kusmasindan iyidir fazla rahtsiz etme demişti

Maşallah Allah nazarlardan korusun. Onun çırpı bacaklarını yesinler. Sen çırpı bacak görmemişsin. Benimkide kilolu degil üstelik sizlerinkinden büyük. Suan 6 kilo kamerayı azına sokuyorum öyle görünüyor. Sağlıklı olsunlar varsın zayıf olsunlar. Gerekirse çırpıları çıtır data çıtır data yeriz

Ya bu benm 2nci evliligim canm tekrar dönmek oyle kolay degl iste
Yok hayatım ben kimseye geri dön demem.kacarak evliliği ben yapamazdım sadece dedim tercih meselesi yanlış anlaşıldım.herkes zor süreç geçiriyor emininki kendi kendinize kalsanız cok mutlu olursunuz

Yaa kızlar maşallah ayy benimde tokalara aklım gitti bu benimki bu. Gidişle 4-5 yaşlarında falan toka takabilirim
Maşallah yavruma. Toka, tarak, kolay tarama şampuan masrafımız yok. Senle ben öyle avunalım. Birde önce güzel güzel kız diye cevap verir. Sonrada kız yahu kız diye biraz sesimiz yükselebilir. Gerçi benim şimdiden yükselmeye başladı.hep erkek diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…