boncuk gözüne maşallah kuzunun. gözleri yeter annesiYaa kızlar maşallah ayy benimde tokalara aklım gitti bu benimki bu. Gidişle 4-5 yaşlarında falan toka takabilirim
Ben alt kısmını yıkadım üstünüde sirkeli suyla elde yıkadım.oyuncakları kaynattım sonraki seferlerindede vermeden biberon-emzik temizliyici ile yıkıyorum uyuyunca kaynatıyorumKızlar merhaba bişey soracağım ben kızıma oyun halısı aldım bunu yıkayabiliyor muyuz? Bir de çıngıraklar diş kaşıyıcıları galan sterilizatör e atabilir miyiz?
üzerinde yazardir canim, bizimki aynasinin çıkartınca komple yikanabiliyor. çıngiraklar konusunda sterilizatorum olmadığı için bilgim yok. sirkeli sabunlu suyla yıkayıp. duruluyorum ben.Kızlar merhaba bişey soracağım ben kızıma oyun halısı aldım bunu yıkayabiliyor muyuz? Bir de çıngıraklar diş kaşıyıcıları galan sterilizatör e atabilir miyiz?
Selaaam güzel annelersizlere bir sorum olacak. Havaların sıcaklığından dolayı bebeğin bezlerinde eskiye göre az tiş yada sabaha kadar hiç tiş yapmama durumuyla karşılaşıyor musunuz?
Teşekkür ederim canım.pamuk gibi masallah subhanallah.
Evet tek tesellim o , çok şükür sağlıkları yerinde ya varsın zayıf olsunlarMaşallah Allah nazarlardan korusun. Onun çırpı bacaklarını yesinler. Sen çırpı bacak görmemişsin. Benimkide kilolu degil üstelik sizlerinkinden büyük. Suan 6 kilo kamerayı azına sokuyorum öyle görünüyor. Sağlıklı olsunlar varsın zayıf olsunlar. Gerekirse çırpıları çıtır data çıtır data yeriz
Ben oyun halısını yıkadım canım benimki yıkamaya müsaitKızlar merhaba bişey soracağım ben kızıma oyun halısı aldım bunu yıkayabiliyor muyuz? Bir de çıngıraklar diş kaşıyıcıları galan sterilizatör e atabilir miyiz?
Sağol teyzesioyy yerim ben bunlari. miss kokulular...b❤❤❤
çoook geçmiş olsun canim. neden olduysa aptamil de bilinen bir marka . demek içeriğindeki bir maddeye alerjisi var.
Kesinlikle öyle görüntülü konuşurken kamerada nasıl büyük benim kız gerçekte küçücükKameralar şişman gösteriyor biraz teyzesi
Ofise oda yapcamKeyfe gel ya junior ceo
Ama o gözler grubumuzun ilk göz agrısı maşallah onaMaşallah bebişe saçlar var üstelik toka takacak kadar. Benim bebegim kel kalacak galiba. Oğlum saçlıydı kızım bildiğin kel
Maşallah canımKizlar bizde bugun kontrole gittik, bexsero asimizi olduk. Boyumuz 65 cm olmuş. Bu cocugun bu boyu ne olacak bilmiyorum ilerde valla kiz bulamaz boyle giderseSize bir adet aşı sarhoşu bir Deniz bırakıyorum
Ay kuzum benim sağol valla hepimizinki bal gibi insan istiyor hepimiz bir araya gelelim Bi onu ıssıralım Bi öbürünüBakışına kurban her resimle farklı kıskandırıyorsun. Elbisemizde çok yakışmış maşallah kuzuma
Peki o saç rengini bana anlatYaa kızlar maşallah ayy benimde tokalara aklım gitti bu benimki bu. Gidişle 4-5 yaşlarında falan toka takabilirim
Ben toka takmayınca benimkini yakışıklı delikanlı diye seven çok bende toka elbise falan giydiriyorum anlaşılsın diyeBenimkini balkona cıkarıyom karsı taraftaki teyze oglun kocaman oldu yok diyom o kız diyom o zamanda arkası erkek diyor
3 aylik canim. 3 ay kontrolune gitmistik bugunMaşallah canımkaç aylık? bizim kızı da bugün ölçtük 60-61 gibi kilosu ortalamanın altında ama boyu maşallah 3 ayı doldurmaya 1 hafta var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?