2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar merhaba bişey soracağım ben kızıma oyun halısı aldım bunu yıkayabiliyor muyuz? Bir de çıngıraklar diş kaşıyıcıları galan sterilizatör e atabilir miyiz?
Ben alt kısmını yıkadım üstünüde sirkeli suyla elde yıkadım.oyuncakları kaynattım sonraki seferlerindede vermeden biberon-emzik temizliyici ile yıkıyorum uyuyunca kaynatıyorum

Kızlar merhaba bişey soracağım ben kızıma oyun halısı aldım bunu yıkayabiliyor muyuz? Bir de çıngıraklar diş kaşıyıcıları galan sterilizatör e atabilir miyiz?
üzerinde yazardir canim, bizimki aynasinin çıkartınca komple yikanabiliyor. çıngiraklar konusunda sterilizatorum olmadığı için bilgim yok. sirkeli sabunlu suyla yıkayıp. duruluyorum ben.

Selaaam güzel anneler sizlere bir sorum olacak. Havaların sıcaklığından dolayı bebeğin bezlerinde eskiye göre az tiş yada sabaha kadar hiç tiş yapmama durumuyla karşılaşıyor musunuz?

Benim yaşadığım yer çok sıcak değil o yüzden bilemiyorum canım. Ama sıcaklar etkiler diye düşünüyorum.

Evet tek tesellim o , çok şükür sağlıkları yerinde ya varsın zayıf olsunlar

Bu arada doktora sordum surekli kendini kaldirmaya calismasini. Artik kucaginda destekle oturtabilirsin kendi istedigi surece dedi. Zaten bebekler buna kendi karar veriyor dedi. Bi daha ki ayda yastikla destekli oturturuz dedi. Asi ile ilgili ates yapar diye ordayken fitil koydu doktor. Bize de aksam surup vermemizi soyledi. Uff bu bebek suruplari da cok lezzetliymis arkadaş ya

Maşallah bebişe saçlar var üstelik toka takacak kadar. Benim bebegim kel kalacak galiba. Oğlum saçlıydı kızım bildiğin kel
Ama o gözler grubumuzun ilk göz agrısı maşallah ona benim midem falanpek bulanıp yanmadı kel olacak dediler kızıma saçlı doğdu ben baya şaşırdım hatta sezeryandan sonra ilk saçı vardı demi yanlış görmedim dedim

Kizlar bizde bugun kontrole gittik, bexsero asimizi olduk. Boyumuz 65 cm olmuş. Bu cocugun bu boyu ne olacak bilmiyorum ilerde valla kiz bulamaz boyle giderse Size bir adet aşı sarhoşu bir Deniz bırakıyorum
Maşallah canım kaç aylık? bizim kızı da bugün ölçtük 60-61 gibi kilosu ortalamanın altında ama boyu maşallah 3 ayı doldurmaya 1 hafta var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…