Teşekkür ederim canım.Demekki yanıltıyor bulantı durumu. Bende şişe şişe gaviscon içmiştim.banada çok saçlı olacak demişlerdi. Malesef sacımız yok abisine benzetiyorlar, o yüzden hep erkek diye seviyorlar.Ama o gözler grubumuzun ilk göz agrısı maşallah onabenim midem falanpek bulanıp yanmadı kel olacak dediler kızıma saçlı doğdu ben baya şaşırdım hatta sezeryandan sonra ilk saçı vardı demi yanlış görmedim dedim
İyiyim canım uğraşıyoruz iştesana salça da alerji yapıyor mu? Birkaç gün salçalı şeyler yedim. Bebişten biraz kızarmalar oldu. Sen hiç dikkat ettin mi?
Hic konusmadk bakalm dün salonda yatti bugn odaya gecti bakalm sabah ola hayır olaYok hayatım ben kimseye geri dön demem.kacarak evliliği ben yapamazdım sadece dedim tercih meselesi yanlış anlaşıldım.herkes zor süreç geçiriyor emininki kendi kendinize kalsanız cok mutlu olursunuz
Oturması icin cok kucuk degil mi canm ya benceBu arada doktora sordum surekli kendini kaldirmaya calismasini. Artik kucaginda destekle oturtabilirsin kendi istedigi surece dedi. Zaten bebekler buna kendi karar veriyor dedi. Bi daha ki ayda yastikla destekli oturturuz dedi. Asi ile ilgili ates yapar diye ordayken fitil koydu doktor. Bize de aksam surup vermemizi soyledi. Uff bu bebek suruplari da cok lezzetliymis arkadaş ya
Valla canim bebekler cok akıllı doktor diyor ki o zaten hazir olmasa yapmaz diye. Direkt oturtma degil zaten kucaginda elle destekliyorsun. Tam oturmus sayilmaz bebegi istedigi pozisyona getiriyorsun yani. Doktor videolari izledi kendi de elle kaldirdi bakti falan öyle soylediOturması icin cok kucuk degil mi canm ya bence
Kucakta gogsune sirt ustu yatirdin mesela benimki orda hemen kafayii one indirip oturma pozisyonu almaya calisiyor. Ama genelde duz yaterken kafasi surekli kaldirmaya calisiyor hani beni dikelt der gibi. Doktorda iki elinden tutup kaldirmaya calisti bak dedi nasil kalkiyor yatmaktan sıkılmış, oysa sıkılacak ne varsa tek hayalim suan yaniKızlar hani diyorsunuz ya bebiş oturmak istiyor diye onu nasıl anlıyorsunuz? Kucağınızdayken mi?
Şu kıyaslama yokmu hep aynı. Eskiden inanıyorum ki böyle bebekler değildi-K. Daha kolaydı bencede bebek büyütmek. Şimdi nesil çok farklıve annem aaayy benim cocuklarım hic boyle değildi diyor...
ay çıldırıcam yaaa....ben sorunlu doguruyorum demek ki!!!
çocugun ustunu kapkalin ortmus.cisini yaptirmadan yatirmiş.ben sordum yok çişim dedi diyor.cocuun lafina bakilir mi?cocuk ciyak ciyak uyandi.sakinletemedim.simdi uyuyor arada ciglik atiyor.kiz desen kucaktan inmiyor
kendimi cok kotu hissediyorum boyle zamanlarda
Kucakta gogsune sirt ustu yatirdin mesela benimki orda hemen kafayii one indirip oturma pozisyonu almaya calisiyor. Ama genelde duz yaterken kafasi surekli kaldirmaya calisiyor hani beni dikelt der gibi. Doktorda iki elinden tutup kaldirmaya calisti bak dedi nasil kalkiyor yatmaktan sıkılmış, oysa sıkılacak ne varsa tek hayalim suan yani
@Jadesi çokça maşallah bütün bebeklere . Bir benimki mi çırpı bacaklı kaldıgruptaki bütün bebeklerin maşallahı var
@Sonsuzsukurler seninki de 10 nisan bebeğiydi sanırım . Nasıl da hızlı geçmiş zaman . Her gününe bin şükür
Bu da benim çırpı bacaklım
Çok güzel masallah annesi renkli gözlü mü fıstık benim kız kel halen
Benimki de çırpı bacaklı yaa sorma
Maşallah bebişe saçlar var üstelik toka takacak kadar. Benim bebegim kel kalacak galiba. Oğlum saçlıydı kızım bildiğin kel
Yaa kızlar maşallah ayy benimde tokalara aklım gitti bu benimki bu. Gidişle 4-5 yaşlarında falan toka takabilirim
Kizlar bizde bugun kontrole gittik, bexsero asimizi olduk. Boyumuz 65 cm olmuş. Bu cocugun bu boyu ne olacak bilmiyorum ilerde valla kiz bulamaz boyle giderseSize bir adet aşı sarhoşu bir Deniz bırakıyorum
Teşekkür ederim canım.Demekki yanıltıyor bulantı durumu. Bende şişe şişe gaviscon içmiştim.banada çok saçlı olacak demişlerdi. Malesef sacımız yok abisine benzetiyorlar, o yüzden hep erkek diye seviyorlar.Eki Görüntüle 2661101 Eki Görüntüle 2661102
Gecmis olsun cnm bende dun gece memlekete geldim ates gibi sicak gece yatamadim kendi yatagim kocamam evde kizi bir yana atıyordum kendim bir yana:) gece benimki yine agladi annem de hemen bir carsaf gel salliyalim dedi 5 dkda uyudu kiz :)kızlar ben geldim.
.bugun hiç bakamadim..annemdeyim.cok aglamakli bir yolculuk geçirdik...feci yorgunum...
..umarim herkesin kuzusu da kendisi de iyidir...çok bakamayabilirim..Allah a emanet olun❤
Hadi öyle geçmiş olsun canım inşallah güzel geçer dinlenirsin sen de birazGunaydin kizlar
Dun ucakla memlekete geldim kiz ucakta durmadi agla agla agla birde ne sosyal mesafe nede baska birsey ucak full doluydu bende strese girdim allahtan ablamlar yanımdaydı yoksa tek basima hayatta yapamazdım
Sukur ki geldik umarim guzel gecer❤
Benimki 1 aydır falan kafasını kaldırıyor yastıkla yatarken dirseklerinden güç alıp canım. Sabahları özellikle uyanınca kafa hiç inmiyor 5-6 gibiKızlar hani diyorsunuz ya bebiş oturmak istiyor diye onu nasıl anlıyorsunuz? Kucağınızdayken mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?