- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
Zor evet ama unutuluyor tikkaSaat 12den beri ayaktayım ya off bazen tüm sabrım tükeniyor. Dünyaya bir daha gelsem çocuk yapmazdım sanırım..
şükür ne güzel bir duygudur huzurdur halbuki. günde kaç kez teşekkür ettiğimi bilmem Allaha.cok bekledim çok istedim. anneliği tattırdı şükür bana.eskiler daha güzeldi sanki ya. şimdi bakıyorum çocuklara sanal oyunlar sanal arkadaşlıklar hep. ahhh inşallah çocuklarımızı doğayı hayvani seven keşfeden merhametli bireyler olarak yetiştiririz
komsum valla ortalık virüs dolu 3 gün ateş halsizlik olur en kötü ama.diger turlusu cok agir. dedim ya ilk cocuk hastam menenjitten oturu gelmisti.bulmiyorum engelli cocuklarla calistigim icin ben riske atamadim. gerisi kader kismet. ortadoguda serap savarda yaptirdim.
iyi kadindir severim onu da. aklıma takılan birşey olursa sor bana. sağlıkçı olduğum için hastanedir doktordur kulağıma geliyor.
bu arada küçük oglani sunnete karar verdim. o da ortadogu da can terzier genel cerrahta olacak. 2 hafta sonra gibi dusunuyorum. esimin alcisi da cikar umidiyle o tarihe karar kildim.
Evet benimki de fazla yapiordu zaten asidan sonra belki 10dan fazla degistik.gunde .
Kipkirmizi poposu.
Asi yaptirsan ayri dert yaptirmasan ayri.Allaha emanet olsunlar ne diyim.
Allahım esirgesin nasıl güzel maaşallah. Kız çocukları bir başka tatlı oluyor.Buda net tokalı halimiz @agacsizkoalaa siz başladınız mı rapunzelle tokaya
Geçmiş olsun canım kıyamamÇok geçmiş olsun yanerden gelecek aklına hay Allah
Maaşallah Allahım esirgesinKizlar bizde bugun kontrole gittik, bexsero asimizi olduk. Boyumuz 65 cm olmuş. Bu cocugun bu boyu ne olacak bilmiyorum ilerde valla kiz bulamaz boyle giderseSize bir adet aşı sarhoşu bir Deniz bırakıyorum
Benim oğlan da böyle kalacak gibi kafayı kaldırıyo flan korkuyodm benValla canim bebekler cok akıllı doktor diyor ki o zaten hazir olmasa yapmaz diye. Direkt oturtma degil zaten kucaginda elle destekliyorsun. Tam oturmus sayilmaz bebegi istedigi pozisyona getiriyorsun yani. Doktor videolari izledi kendi de elle kaldirdi bakti falan öyle soyledi
Canım valla bana göre değilmiş onu anladım. Anaç bir insan olmadım hiçbir zaman, öyle çok çocuk isteyen biri de değildim. 3 yıl sonunda ancak düşündük çocuk.. İyi ki kendi isteğimle olmuş yoksa çekilecek dert değil.Zor evet ama unutuluyor tikka ☺ unutmasa insan bir daha çocuk yapar mısonra yanına arkadaş, yoldaş oluyorlar çabuk geçiyor bu günleri ☺
Kızlar ben nisan annesiydim martta doğunca ikizler ordan devam .menenjit asısı için yazayım dedim cok konusuldugu 3 doktorla görüştük 6 ay sonrasında baslanması uygun dediler.immun yanıt 6 ay sonrasında daha iyi oluyormus bir iki doktora daha danışıcam.ama arada kapma ihtimali de korkunc
Kızlar merhaba bişey soracağım ben kızıma oyun halısı aldım bunu yıkayabiliyor muyuz? Bir de çıngıraklar diş kaşıyıcıları galan sterilizatör e atabilir miyiz?
Ben makinrye attim mafolmus ama esim yikamisti hafif sktirdi sanirim canim ya.
Strerili
Bak mesela bizim doktor beksera agir once digerini yapicaz dedi. Bunda bile hemfikir degiller pes.Bizimki beksora yaptı 5te beksero 7den itibaren nimenrix
Tikkacim cok tesekkur ederiz. Arastirmsci anne
Gunaydin canimnasilsiniz.Günaydınlar ❤
Ah su anneler teyzeler kaynananalr..Benimkini balkona cıkarıyom karsı taraftaki teyze oglun kocaman oldu yok diyom o kız diyom o zamanda arkası erkek diyor
Olabilir aslinda canim dedigin. Terliorlar.sık sık emzirmek lazim.Selaaam güzel annelersizlere bir sorum olacak. Havaların sıcaklığından dolayı bebeğin bezlerinde eskiye göre az tiş yada sabaha kadar hiç tiş yapmama durumuyla karşılaşıyor musunuz?
Benim kizim da boyle yaa. Sac bi tepesinde var bir tutam.anten gibiYaa kızlar maşallah ayy benimde tokalara aklım gitti bu benimki bu. Gidişle 4-5 yaşlarında falan toka takabilirim
Oy masallah kuzuyaa nasil da guzel bakmiss.Bu arada doktora sordum surekli kendini kaldirmaya calismasini. Artik kucaginda destekle oturtabilirsin kendi istedigi surece dedi. Zaten bebekler buna kendi karar veriyor dedi. Bi daha ki ayda yastikla destekli oturturuz dedi. Asi ile ilgili ates yapar diye ordayken fitil koydu doktor. Bize de aksam surup vermemizi soyledi. Uff bu bebek suruplari da cok lezzetliymis arkadaş ya
Ayni bizim gibi yapmissiniz tikkacimCanım valla bana göre değilmiş onu anladım. Anaç bir insan olmadım hiçbir zaman, öyle çok çocuk isteyen biri de değildim. 3 yıl sonunda ancak düşündük çocuk.. İyi ki kendi isteğimle olmuş yoksa çekilecek dert değil.
Evet canim.Evet tek tesellim o , çok şükür sağlıkları yerinde ya varsın zayıf olsunlar
CanimMerhaba annelrr. Bebeği benim gibi alerjik olan var mı. Bagırsak tepkili bi alerji kakada kan oluyo. Bi aydır sıkı diyetteyim. Hemen hemen herşey yasak. Sütüm de azaldı iyice. Dr aptamil pregomin as verdi mama. Ama oğluma mümkün değil içiremiyorum. Napım bilemedim. Var mı benim gibi olan aranızda
Lepistesin araştırmaları bitmiyor canim simdide idrar yolu enfeksiyonunun peşine düştüm. Atesi yok ama acaba sebep omu diyorum ptesi doktora gidecegim . Anlicagin ben hala negatifim . Sizlerde annesiniz bebekle uğraşıyorsunuz olumsuz etkiliyorum sizi Pozitif olunca sahalara dönecem canim insallah
Hosgeldin lepi. Merak ettik seni nasilsiniz.Lepistesin araştırmaları bitmiyor canim simdide idrar yolu enfeksiyonunun peşine düştüm. Atesi yok ama acaba sebep omu diyorum ptesi doktora gidecegim . Anlicagin ben hala negatifim . Sizlerde annesiniz bebekle uğraşıyorsunuz olumsuz etkiliyorum sizi Pozitif olunca sahalara dönecem canim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?