2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Saat 12den beri ayaktayım ya off bazen tüm sabrım tükeniyor. Dünyaya bir daha gelsem çocuk yapmazdım sanırım..
Zor evet ama unutuluyor tikka unutmasa insan bir daha çocuk yapar mı sonra yanına arkadaş, yoldaş oluyorlar çabuk geçiyor bu günleri

Biz iyi alıştık gündüzleri anneme gidiyoruz akşam yemeği yiyip yatma zamanı geliyoruz büyük kız da orda kalınca onada iyi oluyor teyzesi ve kuzenleri var sokakta bahçede çok mutlu ufaklıkta serinde mis gibi uyuyor çocuklar mutlu ben mutlu annem en mutlu

şükür ne güzel bir duygudur huzurdur halbuki. günde kaç kez teşekkür ettiğimi bilmem Allaha.cok bekledim çok istedim. anneliği tattırdı şükür bana.
[/QUOTE]
Sevgili komşum şükür bebelerimizi verene ben de yavrumu çok bekledim. Rabbim nasip etti. Nerde isteyen varsa rabbim kucağını doldursun. Ortadoğu daki can terzier i duydum. Ben anneciğimi Ortadoğu da kaybettim hala önünden geçemem. Şimdiden sünnetiniz hayırlı olsun sorunsuz geçsin inşallah.

Benim oğlan da böyle kalacak gibi kafayı kaldırıyo flan korkuyodm ben

Zor evet ama unutuluyor tikka ☺ unutmasa insan bir daha çocuk yapar mı sonra yanına arkadaş, yoldaş oluyorlar çabuk geçiyor bu günleri ☺
Canım valla bana göre değilmiş onu anladım. Anaç bir insan olmadım hiçbir zaman, öyle çok çocuk isteyen biri de değildim. 3 yıl sonunda ancak düşündük çocuk.. İyi ki kendi isteğimle olmuş yoksa çekilecek dert değil.

Bizimki beksora yaptı 5te beksero 7den itibaren nimenrix
Bak mesela bizim doktor beksera agir once digerini yapicaz dedi. Bunda bile hemfikir degiller pes.
Tikkacim cok tesekkur ederiz. Arastirmsci anne
Sen ogrencileri ozledin galiba bence dersleri ne dersin
Cok iyi oldu bunu paylasman tesekkur edrriz
Zaten kesom yaptiricaz da zamanina nasil.karar vericez.. hala dusunuorum. Erken olubca doz tekrari oluyor, 9 ayda daha iyi bagisiklik.oluyormus
Ama bo yandan da riski goze aliorsan diyorlar
Evdesiniz zaten dior oglum cikiyor disari diorum sen pimpiriklisin yaptir o zaman dior bi doktor
Baska doktor 3 ayda baslior
Ebemiz benimki 3 yasta oldu krese gitti kapsa o.kapardi dior.
Hay allahim tamam ucretli asi da bari tarihini netlestirin..

Bu arada tikkacim evet haklisin cok fazla sabirlik anaclik gerekiyor anmelik icin
Oncelik o oluyor ve buna alisamayinca da vicdan azabi da oluyor tabi sabir da tukemior..
Insallah ayaklandiklari birlokte eglendigimiz zamanlsra cabucak geliroz canim.
Rabbim kolaylik versin
Uyumuyor mu hala.ipek hanim
Gunduz uyumayacaklar sanirim artik pek..

Günaydınlar ❤
Gunaydin canimnasilsiniz.
Uuykusuzluk devam mi.
Sen hemsiresin doktora guvendin mi menenjitlere 1 yas sonrasi diyiince, neden bu kadar karisik..Allahim koruusn hepsini..
Benimkini balkona cıkarıyom karsı taraftaki teyze oglun kocaman oldu yok diyom o kız diyom o zamanda arkası erkek diyor
Ah su anneler teyzeler kaynananalr..
Cesit cesit laf ogreniyorum her gun
Selaaam güzel anneler sizlere bir sorum olacak. Havaların sıcaklığından dolayı bebeğin bezlerinde eskiye göre az tiş yada sabaha kadar hiç tiş yapmama durumuyla karşılaşıyor musunuz?
Olabilir aslinda canim dedigin. Terliorlar.sık sık emzirmek lazim.
Arada az az su da versek mi ki ya..
Yaa kızlar maşallah ayy benimde tokalara aklım gitti bu benimki bu. Gidişle 4-5 yaşlarında falan toka takabilirim
Benim kizim da boyle yaa. Sac bi tepesinde var bir tutam.anten gibi
Yerim ben bu bebisleri, masallah subhanallah. Rabbim.korusun hepsini ya

Oy masallah kuzuyaa nasil da guzel bakmiss.
Bizim doktor bekseroya sonra dedi agir diye digerinden baslicakti biz karar veremedik.hala da veremiyorum.
Hepsi baska konusuyor.
Oturmasina da erken dedi, omurgasi icin. Halbuki kizim oturmayi cok istiyor.
Pempe suruptan mi ictin kiz
Masallah ona selvi boylu olacak, simdiden bile nasil yakisikli..kaynanaliga erken baslarsin soyliyimmm

Ayni bizim gibi yapmissiniz tikkacim
Cok gezer eglenirdik karar verip bebek yaptik zor gecti tabi cok hastaydi zaten sonrasinda da cok hareketliydi.
Tam oh dedim okula baslior, okul acilmadan hamile kalmisim. Her sey sil bastan
Rabbim kolayligini verir, napalim cok guzel bir nimet bu insallah daha da alisacaksin zamanlaa, daha da duzene girecek
BKGK
Iyi tatiller olsun canim.
Ablalar annen guzel gececektir eminim.
Tadini cikar, bebise de bakan cok olcak.simdi ohh
Kalppare canimm kavustun mu sonunda annene..
Gozun aydin.. insallah dinlenebilirsin.
Ama simdiden basladiniz mi catosmaya, cisini yaptirmamis, ustunu ortmus demissin.
Olsun canim.kavga etmeyin insalah duzeni kurarsiniz bugun sen de rahat nefes alabilirsin..
N Nehir8077 canim bu mavise masallah subhanalllah. Evet abisine benziyor ama kiz guzelligi tatligi var tabikii. Benimki de benziyor napalim genleri tasarruflu kullanmisiz hep demek.ki
Ya o gozler nasil.oyle bir mavi yaa masallah subbhanallah

Merhaba annelrr. Bebeği benim gibi alerjik olan var mı. Bagırsak tepkili bi alerji kakada kan oluyo. Bi aydır sıkı diyetteyim. Hemen hemen herşey yasak. Sütüm de azaldı iyice. Dr aptamil pregomin as verdi mama. Ama oğluma mümkün değil içiremiyorum. Napım bilemedim. Var mı benim gibi olan aranızda

Evet tek tesellim o , çok şükür sağlıkları yerinde ya varsın zayıf olsunlar
Evet canim.
Hem zayiflik daha iyi.
Parmak kadar organlari var daha fazla kilo fazla yuk yorgunluk demek.
Saglikli olsunlar da..
Nasil ollsa ilerde zayiflamaya calisir kesin kiz olanlar simdiden zayif olsunlar da is cikmasin yavrularimiza ilerde

Canim Kalppare ve eggplantlover in bebekleri alerjik ne yazik ki.
Onlara danisabilirsin.

Lepistesb canım nerlerdesin bi ses ver..umarım iyisisinizdir
Lepistesin araştırmaları bitmiyor canim simdide idrar yolu enfeksiyonunun peşine düştüm. Atesi yok ama acaba sebep omu diyorum ptesi doktora gidecegim . Anlicagin ben hala negatifim . Sizlerde annesiniz bebekle uğraşıyorsunuz olumsuz etkiliyorum sizi Pozitif olunca sahalara dönecem canim insallah

Hosgeldin lepi. Merak ettik seni nasilsiniz.
Oyle dusunme, tedbir iyidir. Annelik zaten olumsuzu dusunmek bana gore hep bi panik hali, kendini uzmee allahim korusun evlatlarimizi.
Insallah bir sorun cikmaz ama icin ferahlar en azindan..
Sakinlesti mi hic kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…