2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bizdede var o canım yüzünün tipi kardesini çagırır derler bende keltoş bişeymişim ibibik gibi yukarda bir tutam sacım varmış tesadüf müdür kardesim erkek.bide ilk çocuk kızsa baba tarafına benzer diyolar tip aynı baba.kayınvalidem gülüyor inş huyu ona cekmez tembel babamız

Hosgeldin lepi. Merak ettik seni nasilsiniz.
Oyle dusunme, tedbir iyidir. Annelik zaten olumsuzu dusunmek bana gore hep bi panik hali, kendini uzmee
Insallah bir sorun cikmaz ama icin ferahlar en azindan..
Sakinlesti mi hic kuzucuk
Cok teyzesi geceden beridir savas halindeyiz ama bünyem uykusuzluğa alisti sanirim hic uyku aramiyor vücudum tiken gibi savasa kaldigimiz yerden devam ediyorum ama artik şöyle bir durum var masallah diyim sizleri biraz sevindirelim biraz iyiye giden yönümüz gündüzleri biraz oynuyoruz cabuk sıkılsada bir kac kez de auu diye ses cikarmaya çalıştık gecen esimle sallarken esim şikayet ediyor ben sevincle salliyorum agzimin suyu aka ama sirf auu dedi diye ah bu annelik

Canım bu paylaştığım doktor bugün de bu aşının zamanları hakkında paylaşım yapacakmış, yorumlarda öyle demiş yani.. Onu da paylaşırım.

İnşallah dediğin gibi olur canım, aynen böyle düşündüğüm için vicdan azabı yaşıyorum zaman zaman.. Ama bu yavrumu sevmiyorum demek değil, onun için gözümü kırpmadan canımı veririm ama sen anladın beni..

Yüzde yüz koruyucu değil zaten maalesef aşılar olsa bile yakalanma ihtimali var gerçekten. Güncel anne bugün paylaşım yapacaktı bakalım o hangi aylarda önerecek. İlk 6 ay aşılama programı çok yoğun

Canım annelik=delilik hepimizde var acaba şu mu var bu mu var sıkma canını inş.az kaldı biz cuma 3 aylık olucaz biraz daha rahatladık artık darısı başınıza inş.

Biz bugün 3 aylik olduuukk kızlar venim haydo sadece anne sutu aliyo sade anne sutu olunca su verilmez deniyor ama geçen baktım idrar rengi hafif koyulasmis başladım su vermeye ee malum bide çok sıcak buralar şimdilik bi kaç çay kaşığı veriyorum nasıl guzel iciyo inşallah bi zararı olmaz

Saat 12den beri ayaktayım ya off bazen tüm sabrım tükeniyor. Dünyaya bir daha gelsem çocuk yapmazdım sanırım..
Bunu bende demistim ama olmadı kaza kurşununa kurban gittim ama emin ol geciyo unutuluyo bütün zorluklar

+92999339 aynen babalar uykucu.ama benimkiler hic uyumuyor aksi gibi
Ben bu dedigini deneyimlemek istemiorum, arkadasi kiz mi erkek mi hic merak etmiorum bana 2 tane yetti cok geldi bile
Bunu bende demistim ama olmadı kaza kurşununa kurban gittim ama emin ol geciyo unutuluyo bütün zorluklar
O kursun beni de yaraladi asli hem de tam 12 den ama hala ayaktayiz napalim, kiz anasi olmak da varmis nasipte, elhamdulillah
Ben de oyle. Tatli kssigiyka kac kasik iciyo istiyor hep.anneme kalsaaa ooo daha cok ver diyor mesela
Verilmez diyorlar ama sut baska su baska bence,sanki,galiba.
Evet canim ama 3. Ayda baslamak isteyen doktora denk geldik.orta kulak enfeksiyonu olur ordan bile gecer dedi bir de. Ben dr basladim.panige coktan.
Oglumun bobrek doktoru yani cocuk doktoru da uzmanligi bobrek ona sorduk daha bekkeyebilkr dedi ama sen pimpiriklisin yaptirdedi ama doz tekrari cok oluor erken olunca dedi ama kalabaliga gitmiosunuz ertelede dedi cocuk.dksari cikiorsa yaptir tamam dedi adami da cildirttim sanirim sorasora.
Aile hekimi 9.ay diyor osman gonulal 9.ay ebemizinki de yas sonrasi demis kardesimin cocuklari hic olmadi.
Ya istemiorum.hic dusunmek Allahim.korusun cidden yoruldu kafam.annem de kiziyor surekli kotuyu cagirma diye hakli yani.

ALLAHA emanet olsunnlar, rabbim.istemezse hicbir sey olmaz.
Bizlere hep hayirlisini ve dogrusunu yapabilmeyi nasip etsin insallah anne olarak evlat olarak ve es olarak. Tabi once kul olarak
Bi instagram ben de mi acsam.ya artik uye olmadan takip olmuuor
Oglumda guncel anneye cok bakardim ben de

aynen korkunç ama kaderden ötesi de yok ne yaparsak yapalım. artık herkes kalbinin sesine göre karar verir.

ya çocuğa baktığında bu kadar degil di şimdi gerçekten sıkıldı ve saçmalamaya başladı e bende sinirleniyorum

şükür ne güzel bir duygudur huzurdur halbuki. günde kaç kez teşekkür ettiğimi bilmem Allaha.cok bekledim çok istedim. anneliği tattırdı şükür bana.
Sevgili komşum şükür bebelerimizi verene ben de yavrumu çok bekledim. Rabbim nasip etti. Nerde isteyen varsa rabbim kucağını doldursun. Ortadoğu daki can terzier i duydum. Ben anneciğimi Ortadoğu da kaybettim hala önünden geçemem. Şimdiden sünnetiniz hayırlı olsun sorunsuz geçsin inşallah.
[/QUOTE]
değişik hissettirdin. bilirsin city hospital eskiden duygu tıp hastanesiydi ve bende annemi orda kaybettim. hiç gitmek istemezdim ama kısmet ya eve yakın diye büyük için kan tahlilini orda yaptırıp gebe olduğumu öğrenmiştim 1bucuk yıl bekledikten sonra.

Benim annemde su veriyordu. Bende doktorkizar diye doktora dedim annem su veriyor 2 3 kasik ama ben verme diyorum siz ne diyorsunuz diye. Eger iciyorsa ihtiyaci vardir dedi bi zarari olmaz suyun havalar sicak dedi

Anladım canım. Peki ne zamandır yapıyor. Biz 2.5 aylık olduk ama öyle bir çabası yok henüz cadının. Valla inan benimde tek hayalim yatmak bu bebelere ne oluyorsa
Hemen hemen o civarlarda basladi canim. Yarin oburgun seninkide yapar

Şu kıyaslama yokmu hep aynı. Eskiden inanıyorum ki böyle bebekler değildi-K. Daha kolaydı bencede bebek büyütmek. Şimdi nesil çok farklı

onlara da inaniyorum.hepsi yalan söylüyor olamaz bence..bize hamileyken neler yediriyorlarsa yavrularimiz siddetli gazla bas ediyor dogar dogmaz...gdo lu diye hicbisey yemesem nolacak bugady bile gdo ustune sezeryan sirasinda anrstezi yetmiyor gibi normal dogum sirasinda da anestezi vuruluyor.yetmiyor dogar dogmaz hepatit b asisi ve k vitamini vuruluyor.acaba sariliklar da ondan mi oluyor? annem ben hic boyle sarilik olan cocuk gormedim diyir cevremde mesela.hepatit b de bulastan olumler 18 e kadar yokmus bile.o zaman neden yapiliyor hem nefes aldiktan 10 dk sonra? vitamin k bunca zamandir yuzyillardir yapilmamis doganlara kimse olmemis.sadece gobek bagi cabuk kurusun diye yapılıyor diyorlar.baska aciklama yok.e bekleyelim kurumazsa yapin.dogrudan uygulamayin o zaman.ama vitamin K nin cocugun kaninda yeterli bir sekilde var mi diye bakilmadan verilmesi belki çocuğun sistemjne buyuk zarar veriyor.fazla verilen sey vitamin dahi olsa hasta eder herkesi.bunlar tabi sadece bizim ulkemizde degil dünyada boyle bu durum.kafam karisik.vesvese belki kisacasi ters giden birseyler var..ama ney? insAllah anladigimizda cok gec olmaz.

annem bana da dedi.dedim yok olmaz.alisirsa ben naparim sonra
bizim bura sicak diye cam kapi dayayip duruyorlar baktim bebenin el ayak bacak buz gibi.giydirdim uzunkollu bacakli valla.tatiliniz guzel gecsin seker anne seker kiz

maalesef var 🖐
o benim..benim o..evet maalesef benim
buyrun sorularınızı alayim..alerji konusunda tez yazacam galiba yakinda
biz neocate deniyoruz.ilk gunler cok zor oldu icmiyor kusuyor oguruyor..diyetteyim 2.5 aydir.sebzeler meyveler bile dokunuyor l.hayvansal hersey yasak.baklagiller yasak.ot yeyip durdugum icin bebek zayıf kaldı.bundan dolayi neocate takviyesi yapiyorum.gunluk 30 cc simdilik.minik minik alışacak yok yolu

hoşgeldin lepilerin gülü

Tamam tikkacim.guzel olur paylasirsan. Ama iste kime guvencez nasil guvencez bi dr onu paylassan
tabiki rabbime ilk once,yanlis anlasilmasin.
Tabiki sevmemek olur mu senin canin o..
Emek verdikce daha da degerlenecek.
O vicdan azabi hep oluyor ne yazik ki.
Zamanla daha da duzene giricez insallah arkadaslar, kacinci cocuk olursa olsun yeni bebek yeni tecrubeler sifirdan annelik gibiymis..
Ama tabi tikka kendine bol bol sabir yuklemesi yap buyudukce daha cok gerek oluyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…