Bizdede var o canım yüzünün tipi kardesini çagırır derler bende keltoş bişeymişim ibibik gibi yukarda bir tutam sacım varmış tesadüf müdür kardesim erkek.bide ilk çocuk kızsa baba tarafına benzer diyolar tip aynı baba.kayınvalidem gülüyor inş huyu ona cekmez tembel babamızGunaydin canimnasilsiniz.
Uuykusuzluk devam mi.
Sen hemsiresin doktora guvendin mi menenjitlere 1 yas sonrasi diyiince, neden bu kadar karisik..Allahim koruusn hepsini..
Ah su anneler teyzeler kaynananalr..
Cesit cesit laf ogreniyorum her gun
Olabilir aslinda canim dedigin. Terliorlar.sık sık emzirmek lazim.
Arada az az su da versek mi ki ya..
Benim kizim da boyle yaa. Sac bi tepesinde var bir tutam.anten gibi
Yerim ben bu bebisleri, masallah subhanallah. Rabbim.korusun hepsini ya
Oy masallah kuzuyaa nasil da guzel bakmiss.
Bizim doktor bekseroya sonra dedi agir diye digerinden baslicakti biz karar veremedik.hala da veremiyorum.
Hepsi baska konusuyor.
Oturmasina da erken dedi, omurgasi icin. Halbuki kizim oturmayi cok istiyor.
Pempe suruptan mi ictin kiz
Masallah ona selvi boylu olacak, simdiden bile nasil yakisikli..kaynanaliga erken baslarsin soyliyimmm
Masallah annesi ne yiyip içiyon upuzun kuzucugun tarık akan gibi olcakKizlar bizde bugun kontrole gittik, bexsero asimizi olduk. Boyumuz 65 cm olmuş. Bu cocugun bu boyu ne olacak bilmiyorum ilerde valla kiz bulamaz boyle giderseSize bir adet aşı sarhoşu bir Deniz bırakıyorum
Cok teyzesi geceden beridir savas halindeyiz ama bünyem uykusuzluğa alisti sanirim hic uyku aramiyor vücudum tiken gibi savasa kaldigimiz yerden devam ediyorumHosgeldin lepi. Merak ettik seni nasilsiniz.
Oyle dusunme, tedbir iyidir. Annelik zaten olumsuzu dusunmek bana gore hep bi panik hali, kendini uzmee
Insallah bir sorun cikmaz ama icin ferahlar en azindan..
Sakinlesti mi hic kuzucuk
Canım bu paylaştığım doktor bugün de bu aşının zamanları hakkında paylaşım yapacakmış, yorumlarda öyle demiş yani.. Onu da paylaşırım.Bak mesela bizim doktor beksera agir once digerini yapicaz dedi. Bunda bile hemfikir degiller pes.
Tikkacim cok tesekkur ederiz. Arastirmsci anne
Sen ogrencileri ozledin galiba bence dersleri ne dersin
Cok iyi oldu bunu paylasman tesekkur edrriz
Zaten kesom yaptiricaz da zamanina nasil.karar vericez.. hala dusunuorum. Erken olubca doz tekrari oluyor, 9 ayda daha iyi bagisiklik.oluyormus
Ama bo yandan da riski goze aliorsan diyorlar
Evdesiniz zaten dior oglum cikiyor disari diorum sen pimpiriklisin yaptir o zaman dior bi doktor
Baska doktor 3 ayda baslior
Ebemiz benimki 3 yasta oldu krese gitti kapsa o.kapardi dior.
Hay allahim tamam ucretli asi da bari tarihini netlestirin..
Bu arada tikkacim evet haklisin cok fazla sabirlik anaclik gerekiyor anmelik icin
Oncelik o oluyor ve buna alisamayinca da vicdan azabi da oluyor tabi sabir da tukemior..
Insallah ayaklandiklari birlokte eglendigimiz zamanlsra cabucak geliroz canim.
Rabbim kolaylik versin
Uyumuyor mu hala.ipek hanim
Gunduz uyumayacaklar sanirim artik pek..
Yüzde yüz koruyucu değil zaten maalesef aşılar olsa bile yakalanma ihtimali var gerçekten. Güncel anne bugün paylaşım yapacaktı bakalım o hangi aylarda önerecek. İlk 6 ay aşılama programı çok yoğunBak mesela bizim doktor beksera agir once digerini yapicaz dedi. Bunda bile hemfikir degiller pes.
Tikkacim cok tesekkur ederiz. Arastirmsci anne
Sen ogrencileri ozledin galiba bence dersleri ne dersin
Cok iyi oldu bunu paylasman tesekkur edrriz
Zaten kesom yaptiricaz da zamanina nasil.karar vericez.. hala dusunuorum. Erken olubca doz tekrari oluyor, 9 ayda daha iyi bagisiklik.oluyormus
Ama bo yandan da riski goze aliorsan diyorlar
Evdesiniz zaten dior oglum cikiyor disari diorum sen pimpiriklisin yaptir o zaman dior bi doktor
Baska doktor 3 ayda baslior
Ebemiz benimki 3 yasta oldu krese gitti kapsa o.kapardi dior.
Hay allahim tamam ucretli asi da bari tarihini netlestirin..
Bu arada tikkacim evet haklisin cok fazla sabirlik anaclik gerekiyor anmelik icin
Oncelik o oluyor ve buna alisamayinca da vicdan azabi da oluyor tabi sabir da tukemior..
Insallah ayaklandiklari birlokte eglendigimiz zamanlsra cabucak geliroz canim.
Rabbim kolaylik versin
Uyumuyor mu hala.ipek hanim
Gunduz uyumayacaklar sanirim artik pek..
Söylemeden edemiycem genler sağlam siz çoğalın bol bol ağzın sulandıTeşekkür ederim canım.Demekki yanıltıyor bulantı durumu. Bende şişe şişe gaviscon içmiştim.banada çok saçlı olacak demişlerdi. Malesef sacımız yok abisine benzetiyorlar, o yüzden hep erkek diye seviyorlar.Eki Görüntüle 2661101 Eki Görüntüle 2661102
Bu günler geçecek ve çok şğkredeceksin kuzum sabır hepimiz aynıyızSaat 12den beri ayaktayım ya off bazen tüm sabrım tükeniyor. Dünyaya bir daha gelsem çocuk yapmazdım sanırım..
Ya Yeşim teyzesi çok sağol,Allahım esirgesin nasıl güzel maaşallah. Kız çocukları bir başka tatlı oluyor.
Canım annelik=delilik hepimizde var acaba şu mu var bu mu var sıkma canını inş.az kaldı biz cuma 3 aylık olucaz biraz daha rahatladık artık darısı başınıza inş.Lepistesin araştırmaları bitmiyor canim simdide idrar yolu enfeksiyonunun peşine düştüm. Atesi yok ama acaba sebep omu diyorum ptesi doktora gidecegim . Anlicagin ben hala negatifim . Sizlerde annesiniz bebekle uğraşıyorsunuz olumsuz etkiliyorum sizi Pozitif olunca sahalara dönecem canim insallah
Bunu bende demistim ama olmadıSaat 12den beri ayaktayım ya off bazen tüm sabrım tükeniyor. Dünyaya bir daha gelsem çocuk yapmazdım sanırım..
+92999339 aynen babalar uykucu.ama benimkiler hic uyumuyor aksi gibiBizdede var o canım yüzünün tipi kardesini çagırır derler bende keltoş bişeymişim ibibik gibi yukarda bir tutam sacım varmış tesadüf müdür kardesim erkek.bide ilk çocuk kızsa baba tarafına benzer diyolar tip aynı baba.kayınvalidem gülüyor inş huyu ona cekmez tembel babamız
O kursun beni de yaraladi asli hem de tam 12 denBunu bende demistim ama olmadıkaza kurşununa kurban gittim ama emin ol geciyo unutuluyo bütün zorluklar
Ben de oyle. Tatli kssigiyka kac kasik iciyo istiyor hep.anneme kalsaaa ooo daha cok ver diyor meselaBiz bugün 3 aylik olduuukkkızlar venim haydo sadece anne sutu aliyo sade anne sutu olunca su verilmez deniyor ama geçen baktım idrar rengi hafif koyulasmis başladım su vermeye ee malum bide çok sıcak buralar şimdilik bi kaç çay kaşığı veriyorum nasıl guzel iciyo inşallah bi zararı olmaz
Evet canim ama 3. Ayda baslamak isteyen doktora denk geldik.orta kulak enfeksiyonu olur ordan bile gecer dedi bir de. Ben dr basladim.panige coktan.Yüzde yüz koruyucu değil zaten maalesef aşılar olsa bile yakalanma ihtimali var gerçekten. Güncel anne bugün paylaşım yapacaktı bakalım o hangi aylarda önerecek. İlk 6 ay aşılama programı çok yoğun
aynen korkunç ama kaderden ötesi de yok ne yaparsak yapalım. artık herkes kalbinin sesine göre karar verir.Kızlar ben nisan annesiydim martta doğunca ikizler ordan devam .menenjit asısı için yazayım dedim cok konusuldugu 3 doktorla görüştük 6 ay sonrasında baslanması uygun dediler.immun yanıt 6 ay sonrasında daha iyi oluyormus bir iki doktora daha danışıcam.ama arada kapma ihtimali de korkunc
ya çocuğa baktığında bu kadar degil di şimdi gerçekten sıkıldı ve saçmalamaya başladı e bende sinirleniyorumOnlar hiç anlamıyor süreci boşver .bende yasadım şükür anladı neler yasadıgımı lohusalıkta o dinlendi arkadaslarıyla buluşma günü yaptı sürekli olaya dahil et arkadasım söyleniyor vs o da yorulsun anlasın.sabah emiyor 5.30da uyumuyor bir süre sonra uyuyup 7de kalkıyor bebiş.çocuga o uyanıyor emdiriyom uyuyor numarası yapıyorum bikac gün kulagım onda aslında akşam sen nasıl dayanıyosun dedi.biz istemez miyiz eski bedenimizi,hobilerimizi,rahatca yemek yemeyi ama sabır babamızın evinden getirmedik bu melekleri
Sevgili komşum şükür bebelerimizi verene ben de yavrumu çok bekledim. Rabbim nasip etti. Nerde isteyen varsa rabbim kucağını doldursun. Ortadoğu daki can terzier i duydum. Ben anneciğimi Ortadoğu da kaybettim hala önünden geçemem. Şimdiden sünnetiniz hayırlı olsun sorunsuz geçsin inşallah.şükür ne güzel bir duygudur huzurdur halbuki. günde kaç kez teşekkür ettiğimi bilmem Allaha.cok bekledim çok istedim. anneliği tattırdı şükür bana.
Taktım canım bende ama fotoğraf çekmedşm hiç doğru düzgün.Buda net tokalı halimizagacsizkoalaa siz başladınız mı rapunzelle tokaya
Geçti çok şükür canım bir daha kusması olmadı.Aşılar cok zor kolay gelsin yüz üstü yatıyordu seninki yanyatırmaya alıştırsan rahat edersin
Benim annemde su veriyordu. Bende doktorkizar diye doktora dedim annem su veriyor 2 3 kasik ama ben verme diyorum siz ne diyorsunuz diye. Eger iciyorsa ihtiyaci vardir dedi bi zarari olmaz suyun havalar sicak dediBiz bugün 3 aylik olduuukkkızlar venim haydo sadece anne sutu aliyo sade anne sutu olunca su verilmez deniyor ama geçen baktım idrar rengi hafif koyulasmis başladım su vermeye ee malum bide çok sıcak buralar şimdilik bi kaç çay kaşığı veriyorum nasıl guzel iciyo inşallah bi zararı olmaz
Hemen hemen o civarlarda basladi canim. Yarin oburgun seninkide yaparAnladım canım. Peki ne zamandır yapıyor. Biz 2.5 aylık olduk ama öyle bir çabası yok henüz cadının.Valla inan benimde tek hayalim yatmak bu bebelere ne oluyorsa
Şu kıyaslama yokmu hep aynı. Eskiden inanıyorum ki böyle bebekler değildi-K. Daha kolaydı bencede bebek büyütmek. Şimdi nesil çok farklı
MASALLAH OOH MİS KOKMUS BURALAR ❤
Gecmis olsun cnm bende dun gece memlekete geldim ates gibi sicak gece yatamadim kendi yatagim kocamam evde kizi bir yana atıyordum kendim bir yana:) gece benimki yine agladi annem de hemen bir carsaf gel salliyalim dedi 5 dkda uyudu kiz :)
Merhaba annelrr. Bebeği benim gibi alerjik olan var mı. Bagırsak tepkili bi alerji kakada kan oluyo. Bi aydır sıkı diyetteyim. Hemen hemen herşey yasak. Sütüm de azaldı iyice. Dr aptamil pregomin as verdi mama. Ama oğluma mümkün değil içiremiyorum. Napım bilemedim. Var mı benim gibi olan aranızda
hoşgeldin lepilerin gülüLepistesin araştırmaları bitmiyor canim simdide idrar yolu enfeksiyonunun peşine düştüm. Atesi yok ama acaba sebep omu diyorum ptesi doktora gidecegim . Anlicagin ben hala negatifim . Sizlerde annesiniz bebekle uğraşıyorsunuz olumsuz etkiliyorum sizi Pozitif olunca sahalara dönecem canim insallah
Tamam tikkacim.guzel olur paylasirsan. Ama iste kime guvencez nasil guvencez bi dr onu paylassanCanım bu paylaştığım doktor bugün de bu aşının zamanları hakkında paylaşım yapacakmış, yorumlarda öyle demiş yani.. Onu da paylaşırım.
İnşallah dediğin gibi olur canım, aynen böyle düşündüğüm için vicdan azabı yaşıyorum zaman zaman.. Ama bu yavrumu sevmiyorum demek değil, onun için gözümü kırpmadan canımı veririm ama sen anladın beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?