2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Korkutmaz mı ya Allah korusun. Ben burnunu temizlemeye çalışırken olmuştu bir defa çok zor bir şey. Bir daha olmaz inşallah

geçmiş olsun canim. bir kere beni de fena korkutmuştu kuzum. anlayabiliyorum seni. hik hik edip yay gibi gerildikçe ömrümden ömür gitti sandim. Rabbim saklasin.

Umudum- Allah korumus canim. Cok sukur.
Burnunu serum fizyolojik skp temizle cektir bence. Kalmistir cunku.
Ben de daha hastaneden eve gelince tikanmisti agzindan burnundan geldi kusmuk kitlenmistim annem.olmasaydi nolurdu bilmiorum
Sürekli sf ile temizlemeye çalışıyorum zaten . Sf sıkmasam bile kusma sonrası boş çekiyorum burnunda kalıntı bırakmayım diye. O kadar alıştım ki ben aslında panik olmuyordum artık . Uzun sürünce çok korkuttu

Ya benim kuzumun burnu ne zaman düzelecek çok perişan yavrum . Ne yaptıysam açamadım. Yatağımda ben de bekliyorum bdşında. Eşim de memleketine gitti. Çok kötü hissediyorum. Yarın iş var. Kuzenlerim geldi oğlanın yanında duracaklar. Şimdi aşağıda uyuyorlar. Yavrum cıvınıyor. Rabbim dermansız dert vermesin. ÇaresiLik çok kötü. Hık hık Allahım yardım et. Eşim olsaydı gezdirir açardı neler sıktım kıpkırmızı minik burnu tahriş oldu ama açılmıyor. Çocuğum uyuyor bir yandan benim gözümden de uyku akıyor korkumdan uyuyamıyorum ya bişey olursa diye. Allahım yavrularımızı korusun

Ne sıkıyorsun canım? Aspiratörle çekiyorsun dimi?

Sterimar denedin mi

Çok geçmiş olsun canım inşallah düzelir ya kuzucuk Rabbim yardımcınız olsun.

Evet canım onun en etkilisini kullanıyorum yok yazısı kırmızı olan
Nasıl geçti geceniz canım? Bir kulak burun boğazcıya mı götürsen acaba? Kuvezde burundan beslendiği için oldu demiştin ama şimdiye kadar geçmesi gerekmez miydi tahriş olsa bile? Yapısal birşey olabilir mi? Benim 2.kız küvözde 6 gün kadar entübe yaşadı burundan beslendi bu süreçte. Bu şekilde bir sıkıntı yaşamadık biz sonrasında canım

Az önce yavrum boğuluyordu nerdeyse öyle korktum ki . Daha öncede olurdu ama tıkandı çocuk uzun süre , kıp kırmızı oldu . Tam da severken videoya alıyordum . Yanımda yatıracağım artık.
Çok geçmiş olsun canım ya senin bu kızın beslenme sorunu da bir bitseydi inşallah reflü maması kullanıyor musun? Benim büyük çok kusardı vıyk vıyk çıkarırdı. Ek gıdaya 5.aya girer girmez başladım yavaş yavaş geçti o zaman tamamen.
Bu arada doymanın ölçütü hala bez sayısı mı ?
Şu ara çok sıcak olunca bezleri yeterince ıslanmıyor benimki çok terliyor su da veriyoruz ama erkisi gibi dolu dolu olmuyor bezi çişle.
Gördüm kuzum yaparken maalesef eminim. İçiyor sma kullanıyorum günde bir de zeytinyağ veriyorum sen ne yapıyorsun peki sizde de oldu mu çatlak?
Ben de Sma kullanıyorum arada aptamil comformil veriyorum anne sütü de alıyor dün şükür reddetmedi uykularından uyanacağı sıra yanına uzanıp emzirdim. Bizim 1,5 ay olacak sanırım bu sıkıntı başladığında hipp kullanıyorduk.mamadan değil gibi geliyor bana kendi tutuyor. Tuttukça kıvamlanıyor kaka yapması zorlaşıyor. Zeytinyağı verdik mamasına kattık mamalarını biraz sulu yaptık herşeyi denedik düzelmedi. Bekliyorum 5 güne kadar sonra zeytinyağlı kulak çubuğuyla uyarıyorum öyle ıkına ıkına zor yapıyor. Her seferinde müdahele etmiycem artık diyorum ama işte o huzursuz oldukça kıyamıyorum. Bu sefer yapmadım bakalım 7.Gün doktor karnı şişmedikçe 10 gün bekleyeceksiniz diyor.

Kızlar bu arada benim minnoş beni tanıyor artık 2.kez olunca tamam dedim bu olmuş geçen anneme bıraktım öğleden sonra uyumuş uyanmış oynamış tekrar uyuycakmış geldim ki yıkıyor ortalığı ağlamayı koyuvermiş yine. Bi geldim anneeeemmm noldu dedim ıhııı deyip bi güldü gözlerinde yaşlara içim erdi biraz güldü ağladı sonra aldım uyuttum annem de dedi seni tanıyor bu iyice diye ayy kuzularrr

Canım ya sarımsak alerjik midir bi bilgin var mı. Dün farklı olarak bi onu yedim. Ve bugun kakasında kan gördüm yine. Tam bitti diyordum

misskokulumm aptamil ar kullandım ama çok gaz yaptı . Çok fena köpürüyor nasıl bir mamadır bilemedim . Gaz yapınca bıraktım . Sen kullanmış mıydın reflü maması ?
Ek Gıda ya ben de hemen geçerim sanırım . Ama bizim kız orda da benimle oyun oynar yemez içmez millet çocuğu uyumadıgı için uykusuz kalır ben ağzında biberonla bekleyerek uykusuz kalıyorum 20 cc , 30 cc ile zaman geçiriyor . İyi ki arada bir emiyor . Doymuyor ama biliyorum . Bizim bez sayımız dün 6 oldu mesela . Çişimiz zaten dolu olmadığı gibi sırf iki bez sadece kakalıydı .

Ben kullanmadım kilo alımı iyiydi benim kızın canım çok emiyordu iştahlıydı çok emdiği için çıkarıyormuş . Görümcemin oğlunda gelişim geriliği oluşacaktı çok kusuyordu o da reflü mamasıyla normal mamayı sıra sıra veriyordu bir ondan bir öbüründen düzeldi sonra kilo alımı vs.

Az önce benim oğlan düştü kızlar kanepeden yastığa yatırmıştım uyanmasın diye beşiğe koymadım. Uyanmış kalkmaya çalışırken dönmüş yuvarlanıp düşmüş sanırım. kanepe çok yüksek değil şükür ki artık dikkat etmek lazım hareketleniyorlar koyduğumuz gibi kalmıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…