Kusarken bazen böyle tıkanıyor. Başını yan çevirmeye çalışıyorum öyle zamanlarda ama ısrarla dik tutuyor . Çok kusuyor zaten doğduğundan beri böyle . Bu sefer uzun sürünce baya panik oldum kucağıma alıp ters çevirdim . Öyle zamanlarda tek çıkardıgı ses hık hık . Rabbim korusun bir kerede uykusunda rast gelmiştim . Korkutuyor gerçekten .
geçmiş olsun canim. bir kere beni de fena korkutmuştu kuzum. anlayabiliyorum seni. hik hik edip yay gibi gerildikçe ömrümden ömür gitti sandim. Rabbim saklasin.Kusarken bazen böyle tıkanıyor. Başını yan çevirmeye çalışıyorum öyle zamanlarda ama ısrarla dik tutuyor . Çok kusuyor zaten doğduğundan beri böyle . Bu sefer uzun sürünce baya panik oldum kucağıma alıp ters çevirdim . Öyle zamanlarda tek çıkardıgı ses hık hık . Rabbim korusun bir kerede uykusunda rast gelmiştim . Korkutuyor gerçekten .
Sürekli sf ile temizlemeye çalışıyorum zaten . Sf sıkmasam bile kusma sonrası boş çekiyorum burnunda kalıntı bırakmayım diye. O kadar alıştım ki ben aslında panik olmuyordum artık . Uzun sürünce çok korkuttuUmudum- Allah korumus canim. Cok sukur.
Burnunu serum fizyolojik skp temizle cektir bence. Kalmistir cunku.
Ben de daha hastaneden eve gelince tikanmisti agzindan burnundan geldi kusmuk kitlenmistim annem.olmasaydi nolurdu bilmiorum
Evet bak güzel tarif etmişsin yay gibi geriliyor bir degeçmiş olsun canim. bir kere beni de fena korkutmuştu kuzum. anlayabiliyorum seni. hik hik edip yay gibi gerildikçe ömrümden ömür gitti sandim. Rabbim saklasin.
Ne sıkıyorsun canım? Aspiratörle çekiyorsun dimi?Ya benim kuzumun burnu ne zaman düzelecek çok perişan yavrum . Ne yaptıysam açamadım. Yatağımda ben de bekliyorum bdşında. Eşim de memleketine gitti. Çok kötü hissediyorum. Yarın iş var. Kuzenlerim geldi oğlanın yanında duracaklar. Şimdi aşağıda uyuyorlar. Yavrum cıvınıyor. Rabbim dermansız dert vermesin. ÇaresiLik çok kötü. Hık hık Allahım yardım et. Eşim olsaydı gezdirir açardı neler sıktım kıpkırmızı minik burnu tahriş oldu ama açılmıyor. Çocuğum uyuyor bir yandan benim gözümden de uyku akıyor korkumdan uyuyamıyorum ya bişey olursa diye. Allahım yavrularımızı korusun
Sterimar denedin miYa benim kuzumun burnu ne zaman düzelecek çok perişan yavrum . Ne yaptıysam açamadım. Yatağımda ben de bekliyorum bdşında. Eşim de memleketine gitti. Çok kötü hissediyorum. Yarın iş var. Kuzenlerim geldi oğlanın yanında duracaklar. Şimdi aşağıda uyuyorlar. Yavrum cıvınıyor. Rabbim dermansız dert vermesin. ÇaresiLik çok kötü. Hık hık Allahım yardım et. Eşim olsaydı gezdirir açardı neler sıktım kıpkırmızı minik burnu tahriş oldu ama açılmıyor. Çocuğum uyuyor bir yandan benim gözümden de uyku akıyor korkumdan uyuyamıyorum ya bişey olursa diye. Allahım yavrularımızı korusun
Ya benim kuzumun burnu ne zaman düzelecek çok perişan yavrum . Ne yaptıysam açamadım. Yatağımda ben de bekliyorum bdşında. Eşim de memleketine gitti. Çok kötü hissediyorum. Yarın iş var. Kuzenlerim geldi oğlanın yanında duracaklar. Şimdi aşağıda uyuyorlar. Yavrum cıvınıyor. Rabbim dermansız dert vermesin. ÇaresiLik çok kötü. Hık hık Allahım yardım et. Eşim olsaydı gezdirir açardı neler sıktım kıpkırmızı minik burnu tahriş oldu ama açılmıyor. Çocuğum uyuyor bir yandan benim gözümden de uyku akıyor korkumdan uyuyamıyorum ya bişey olursa diye. Allahım yavrularımızı korusun
İzotonik su, nem damlası, okyanus suyu, serum fizyolojik su cold mix hiçbirbşeyvkar etmiyorNe sıkıyorsun canım? Aspiratörle çekiyorsun dimi?
Evet canım onun en etkilisini kullanıyorum yok yazısı kırmızı olanSterimar denedin mi
Nasıl geçti geceniz canım? Bir kulak burun boğazcıya mı götürsen acaba? Kuvezde burundan beslendiği için oldu demiştin ama şimdiye kadar geçmesi gerekmez miydi tahriş olsa bile? Yapısal birşey olabilir mi? Benim 2.kız küvözde 6 gün kadar entübe yaşadı burundan beslendi bu süreçte. Bu şekilde bir sıkıntı yaşamadık biz sonrasında canımEvet canım onun en etkilisini kullanıyorum yok yazısı kırmızı olan
Çok geçmiş olsun canım ya senin bu kızın beslenme sorunu da bir bitseydi inşallahAz önce yavrum boğuluyordu nerdeyseöyle korktum ki . Daha öncede olurdu ama tıkandı çocuk uzun süre , kıp kırmızı oldu . Tam da severken videoya alıyordum . Yanımda yatıracağım artık.
Şu ara çok sıcak olunca bezleri yeterince ıslanmıyor benimki çok terliyor su da veriyoruz ama erkisi gibi dolu dolu olmuyor bezi çişle.Bu arada doymanın ölçütü hala bez sayısı mı ?
Ben de Sma kullanıyorum arada aptamil comformil veriyorum anne sütü de alıyor dün şükür reddetmedi uykularından uyanacağı sıra yanına uzanıp emzirdim. Bizim 1,5 ay olacak sanırım bu sıkıntı başladığında hipp kullanıyorduk.mamadan değil gibi geliyor bana kendi tutuyor. Tuttukça kıvamlanıyor kaka yapması zorlaşıyor. Zeytinyağı verdik mamasına kattık mamalarını biraz sulu yaptık herşeyi denedik düzelmedi. Bekliyorum 5 güne kadar sonra zeytinyağlı kulak çubuğuyla uyarıyorum öyle ıkına ıkına zor yapıyor. Her seferinde müdahele etmiycem artık diyorum ama işte o huzursuz oldukça kıyamıyorum. Bu sefer yapmadım bakalım 7.Gün doktor karnı şişmedikçe 10 gün bekleyeceksiniz diyor.Gördüm kuzum yaparken maalesef eminim. İçiyor sma kullanıyorum günde bir de zeytinyağ veriyorum sen ne yapıyorsun peki sizde de oldu mu çatlak?
Canım ya sarımsak alerjik midir bi bilgin var mı. Dün farklı olarak bi onu yedim. Ve bugun kakasında kan gördüm yine. Tam bitti diyordumaşı karsiti olan alerji profesoru bile yillardir arastirma yaptigini ve hala araştırma surecinin devam ettigini söylüyorsa benim omrum yetmez.ben de yildim surekli videolar makaleler yolluyorlar
.belki doğru bilemem ama su an o ayrimi yapabilecek kafada olmadigim icin doktorumu dinliyorum Allah a emanet ediyorum.
otizmli öğrencilerim oldu.uzunca bir sure rehabilitasyon deneyimim var..aslinda cocuklarin ustune bu kadar dusmemin sebebi belki de bu. orada yasadiklarim yer etmis icimde.Allah evlatlarimizi saklasin korusun..❤
yaa bunu iyi akil ettin dur bakayım..sagol ya❤ benim yasadigim sehirde bulamadim.belki burada vardir.oglumun sadece sute alerjisi vardi.bunda yok yok..
ya özür dileme...sadece kendimi izah etmek istedim.yonlendirme yapan bilmiş bilmiş konusan biri gibi göründüğümü düşündüm bir an..bir anlık kafa karisikligim yansidi...asla böyle birseye karisamam..kendi evladima bile yön veremiyorum.yarın bana anne asilarimi neden yaptirmadin diyebilir.bana Allah im emaneti..en guzel sekilde bakmakla yükümlüyüm..hepimiz ayniyiz yani.. seni severim kırılmadım asla canim ❤
Ha bi de şeftali ve kiraz yemiştimCanım ya sarımsak alerjik midir bi bilgin var mı. Dün farklı olarak bi onu yedim. Ve bugun kakasında kan gördüm yine. Tam bitti diyordum
Ben kullanmadım kilo alımı iyiydi benim kızın canım çok emiyordu iştahlıydı çok emdiği için çıkarıyormuş . Görümcemin oğlunda gelişim geriliği oluşacaktı çok kusuyordu o da reflü mamasıyla normal mamayı sıra sıra veriyordu bir ondan bir öbüründen düzeldi sonra kilo alımı vs.misskokulumm aptamil ar kullandım ama çok gaz yaptı . Çok fena köpürüyor nasıl bir mamadır bilemedim . Gaz yapınca bıraktım . Sen kullanmış mıydın reflü maması ?
Ek Gıda ya ben de hemen geçerim sanırım . Ama bizim kız orda da benimle oyun oynar yemez içmezmillet çocuğu uyumadıgı için uykusuz kalır ben ağzında biberonla bekleyerek uykusuz kalıyorum 20 cc , 30 cc ile zaman geçiriyor . İyi ki arada bir emiyor . Doymuyor ama biliyorum . Bizim bez sayımız dün 6 oldu mesela . Çişimiz zaten dolu olmadığı gibi sırf iki bez sadece kakalıydı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?