2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Eyvahh çok geçmiş olsun canım ya dikkat etmeliyiz artık

Kıyamam ya fındık burnuna benimkinin de bazen tikaniyo açamıyorum nefes alamayınca içim gidiyo bide canım geniz eti falan olabilir mi göründünüz mu hiç doktora

Kıyamam ya ağladı mı? Bir şeyi yoktur inşallah.

Geçmiş olsun canım benim Allah’a emanet hepsi dikkat ederiz biz de teşekkür ederim uyardığın içim

çok geçmiş olsun. çok korkarim ben de düşurmekten. gerçi bayağı hareketsiz bizim minnak ama. yine de dikkat etmek gerekir. Allah'ım saklasin yavrularimizi.

Geçmiş olsun canım. Var mı birşey?

Geçmiş olsun canım. Mevsim sel alerjidir belki. Benim oğlumun da burnu sürekli tıkanıyor du, açılmıyordu meme ememiyordu. Sonra doktor bir damla başlattı ve ben o damla'yı hala kullanıyorum. Alerji için vermişti

Ben bırakmadım hiç daha ama tanımaz mı annesi ya senin kokun sesin biliyordur hepsini

Çok çok geçmiş olsun bişey olmadı değil mi

Kıyamam ya ağladı mı? Bir şeyi yoktur inşallah.
Korkmuştu sırt üstü düşmüş Allahtan korkudan ağladı biraz kucağıma alıp sankinleştirdim çabuk sustu şükür
Bizimse dün ateşimiz oldu korkudan uyuyamadım rota yı yapalı 4 gün oldu o mı yaptı anlamadım
Rota ateş yapmıyor canım takip et bakalım bugün de çıkarsa doktora götürün bir.
Geçmiş olsun canım. Var mı birşey?
Yok canım bişey yok şükür iyi ki sırt üstü düşmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…