Eyvahh çok geçmiş olsun canım ya dikkat etmeliyiz artıkAz önce benim oğlan düştü kızlar kanepedenyastığa yatırmıştım uyanmasın diye beşiğe koymadım. Uyanmış kalkmaya çalışırken dönmüş yuvarlanıp düşmüş sanırım. kanepe çok yüksek değil şükür ki artık dikkat etmek lazım hareketleniyorlar koyduğumuz gibi kalmıyorlar
Kıyamam ya fındık burnuna benimkinin de bazen tikaniyo açamıyorum nefes alamayınca içim gidiyo bide canım geniz eti falan olabilir mi göründünüz mu hiç doktoraYa benim kuzumun burnu ne zaman düzelecek çok perişan yavrum . Ne yaptıysam açamadım. Yatağımda ben de bekliyorum bdşında. Eşim de memleketine gitti. Çok kötü hissediyorum. Yarın iş var. Kuzenlerim geldi oğlanın yanında duracaklar. Şimdi aşağıda uyuyorlar. Yavrum cıvınıyor. Rabbim dermansız dert vermesin. ÇaresiLik çok kötü. Hık hık Allahım yardım et. Eşim olsaydı gezdirir açardı neler sıktım kıpkırmızı minik burnu tahriş oldu ama açılmıyor. Çocuğum uyuyor bir yandan benim gözümden de uyku akıyor korkumdan uyuyamıyorum ya bişey olursa diye. Allahım yavrularımızı korusun
Az önce benim oğlan düştü kızlar kanepedenyastığa yatırmıştım uyanmasın diye beşiğe koymadım. Uyanmış kalkmaya çalışırken dönmüş yuvarlanıp düşmüş sanırım. kanepe çok yüksek değil şükür ki artık dikkat etmek lazım hareketleniyorlar koyduğumuz gibi kalmıyorlar
Geçmiş olsun canım benim Allah’a emanet hepsi dikkat ederiz biz de teşekkür ederim uyardığın içimAz önce benim oğlan düştü kızlar kanepedenyastığa yatırmıştım uyanmasın diye beşiğe koymadım. Uyanmış kalkmaya çalışırken dönmüş yuvarlanıp düşmüş sanırım. kanepe çok yüksek değil şükür ki artık dikkat etmek lazım hareketleniyorlar koyduğumuz gibi kalmıyorlar
Ne kadara kadar çıktıkı. 38 ze gelmediyse vücudu biraz fazla ısınmıştır. 4 gün önceki rotadan değildir diye düşünüyorum.Bizimse dün ateşimiz oldu korkudan uyuyamadım rota yı yapalı 4 gün oldu o mı yaptı anlamadım
Ne kadara kadar çıktıkı. 38 ze gelmediyse vücudu biraz fazla ısınmıştır. 4 gün önceki rotadan değildir diye düşünüyorum.
38.5 oldu bende anlamadım
çok geçmiş olsun. çok korkarim ben de düşurmekten. gerçi bayağı hareketsiz bizim minnak ama. yine de dikkat etmek gerekir. Allah'ım saklasin yavrularimizi.Az önce benim oğlan düştü kızlar kanepedenyastığa yatırmıştım uyanmasın diye beşiğe koymadım. Uyanmış kalkmaya çalışırken dönmüş yuvarlanıp düşmüş sanırım. kanepe çok yüksek değil şükür ki artık dikkat etmek lazım hareketleniyorlar koyduğumuz gibi kalmıyorlar
çok geçmiş olsun.Bizimse dün ateşimiz oldu korkudan uyuyamadım rota yı yapalı 4 gün oldu o mı yaptı anlamadım
Geçmiş olsun canım. Var mı birşey?Az önce benim oğlan düştü kızlar kanepedenyastığa yatırmıştım uyanmasın diye beşiğe koymadım. Uyanmış kalkmaya çalışırken dönmüş yuvarlanıp düşmüş sanırım. kanepe çok yüksek değil şükür ki artık dikkat etmek lazım hareketleniyorlar koyduğumuz gibi kalmıyorlar
Sadece atesimi var, başka sıkıntısı varmi farkettiğin38.5 oldu bende anlamadım
Geçmiş olsun canım. Mevsim sel alerjidir belki. Benim oğlumun da burnu sürekli tıkanıyor du, açılmıyordu meme ememiyordu. Sonra doktor bir damla başlattı ve ben o damla'yı hala kullanıyorum. Alerji için vermiştiYa benim kuzumun burnu ne zaman düzelecek çok perişan yavrum . Ne yaptıysam açamadım. Yatağımda ben de bekliyorum bdşında. Eşim de memleketine gitti. Çok kötü hissediyorum. Yarın iş var. Kuzenlerim geldi oğlanın yanında duracaklar. Şimdi aşağıda uyuyorlar. Yavrum cıvınıyor. Rabbim dermansız dert vermesin. ÇaresiLik çok kötü. Hık hık Allahım yardım et. Eşim olsaydı gezdirir açardı neler sıktım kıpkırmızı minik burnu tahriş oldu ama açılmıyor. Çocuğum uyuyor bir yandan benim gözümden de uyku akıyor korkumdan uyuyamıyorum ya bişey olursa diye. Allahım yavrularımızı korusun
Yok canım hiç farketmedim şu an 37.2 lerde. Kendi normal ateşi de hep 36.9-37.0 dıSadece atesimi var, başka sıkıntısı varmi farkettiğin
Sağol canımm
Ben bırakmadım hiç daha ama tanımaz mı annesi ya senin kokun sesin biliyordur hepsiniKızlar bu arada benim minnoş beni tanıyor artık❤❤ 2.kez olunca tamam dedim bu olmuşgeçen anneme bıraktım öğleden sonra uyumuş uyanmış oynamış tekrar uyuycakmış geldim ki yıkıyor ortalığı ağlamayı koyuvermiş yine. Bi geldim anneeeemmm noldu dedim ıhııı deyip bi güldü gözlerinde yaşlara içim erdi biraz güldü ağladı sonra aldım uyuttum annem de dedi seni tanıyor bu iyice diye ayy kuzularrr❤❤❤
Çok çok geçmiş olsun bişey olmadı değil miAz önce benim oğlan düştü kızlar kanepedenyastığa yatırmıştım uyanmasın diye beşiğe koymadım. Uyanmış kalkmaya çalışırken dönmüş yuvarlanıp düşmüş sanırım. kanepe çok yüksek değil şükür ki artık dikkat etmek lazım hareketleniyorlar koyduğumuz gibi kalmıyorlar
Korkmuştu sırt üstü düşmüş Allahtan korkudan ağladı biraz kucağıma alıp sankinleştirdim çabuk sustu şükürKıyamam ya ağladı mı? Bir şeyi yoktur inşallah.
Rota ateş yapmıyor canım takip et bakalım bugün de çıkarsa doktora götürün bir.Bizimse dün ateşimiz oldu korkudan uyuyamadım rota yı yapalı 4 gün oldu o mı yaptı anlamadım
Yok canım bişey yok şükür iyi ki sırt üstü düşmüştüGeçmiş olsun canım. Var mı birşey?
Normal canım ateşi, zaten tek başına ateş her zaman hasta olduğunu göstermez. Sıcaklamıştır yada bunalmıştır belki, anlık çıkmıştır İnşallah.Yok canım hiç farketmedim şu an 37.2 lerde. Kendi normal ateşi de hep 36.9-37.0 dı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?