Geçmiş olsun canım38.5 oldu bende anlamadım
Sağol canım benimya ben de suphe ediyorumm.ogluma dokunuyordu domates.bana da çocukken dokunurdu.iyi olmaniza sevindim.kuzu
Ay çok geçmiş olsun en korktugum şeyAz önce yavrum boğuluyordu nerdeyseöyle korktum ki . Daha öncede olurdu ama tıkandı çocuk uzun süre , kıp kırmızı oldu . Tam da severken videoya alıyordum . Yanımda yatıracağım artık.
Ayy canım çok geçmiş olsun iyi mi şimdiAz önce benim oğlan düştü kızlar kanepedenyastığa yatırmıştım uyanmasın diye beşiğe koymadım. Uyanmış kalkmaya çalışırken dönmüş yuvarlanıp düşmüş sanırım. kanepe çok yüksek değil şükür ki artık dikkat etmek lazım hareketleniyorlar koyduğumuz gibi kalmıyorlar
Ben reklamlarda gördüm hatta Migros sanal markette varmış sipariş verdim bugün gelecek bizimki biraz kusuyor kilo alımı da düşük malum acaba ondan mı diye merak ediyordum deneyeceğim.Eki Görüntüle 2661492 kizlar bunu duyan var mi aklimizda kalsin. Supelenler varsa bunu deneyebilir kan aldirmak yerine.
Benimki bayadır tanıyor ya babasında ağlarken falan beni görünce susuyor bana konuşuyor bir de özellikle nnnne diye ağlıyorken, uykusu varken genelde beni istiyor alıyorum duruyorKızlar bu arada benim minnoş beni tanıyor artık❤❤ 2.kez olunca tamam dedim bu olmuşgeçen anneme bıraktım öğleden sonra uyumuş uyanmış oynamış tekrar uyuycakmış geldim ki yıkıyor ortalığı ağlamayı koyuvermiş yine. Bi geldim anneeeemmm noldu dedim ıhııı deyip bi güldü gözlerinde yaşlara içim erdi biraz güldü ağladı sonra aldım uyuttum annem de dedi seni tanıyor bu iyice diye ayy kuzularrr❤❤❤
Geçmiş olsun canımAz önce benim oğlan düştü kızlar kanepedenyastığa yatırmıştım uyanmasın diye beşiğe koymadım. Uyanmış kalkmaya çalışırken dönmüş yuvarlanıp düşmüş sanırım. kanepe çok yüksek değil şükür ki artık dikkat etmek lazım hareketleniyorlar koyduğumuz gibi kalmıyorlar
Ah kuzum sabah oldu şükür 3 ten sonra açıldı. KBB götürdük kıkırdak doku tam gelişmemiş gelişince geçecek dedi. D vitamini aldır güneşe çıkar dedi. Yapıyoruz ama geçmiyor. Siz ne yaptınız. Göktuğ paşam nasıl artık kanepeye bırakmamak lazım. Çok hareketliler Allah’ım korusun.Nasıl geçti geceniz canım? Bir kulak burun boğazcıya mı götürsen acaba? Kuvezde burundan beslendiği için oldu demiştin ama şimdiye kadar geçmesi gerekmez miydi tahriş olsa bile? Yapısal birşey olabilir mi? Benim 2.kız küvözde 6 gün kadar entübe yaşadı burundan beslendi bu süreçte. Bu şekilde bir sıkıntı yaşamadık biz sonrasında canım
Bilmiyorum ki Baharcım, 3 Aydır çekiyoruz Rabbim beterinden korusun. Damlanın ismi ne acaba? Yakışıklı Umut’ımu, güzel Duru mu öperimGeçmiş olsun canım. Mevsim sel alerjidir belki. Benim oğlumun da burnu sürekli tıkanıyor du, açılmıyordu meme ememiyordu. Sonra doktor bir damla başlattı ve ben o damla'yı hala kullanıyorum. Alerji için vermişti
Yok dedi geniz eti KBB. Doktoru. Çok zor ama çaresiz kalıyorumKıyamam ya fındık burnuna benimkinin de bazen tikaniyo açamıyorum nefes alamayınca içim gidiyo bide canım geniz eti falan olabilir mi göründünüz mu hiç doktora
Saol Cecen im amin inşallah. Geçer de rahatlar yavrum inşallahÇok geçmiş olsun canım inşallah düzelir ya kuzucuk Rabbim yardımcınız olsun.
Geçmiş olsun canım 0 Duru yatacakAz önce benim oğlan düştü kızlar kanepedenyastığa yatırmıştım uyanmasın diye beşiğe koymadım. Uyanmış kalkmaya çalışırken dönmüş yuvarlanıp düşmüş sanırım. kanepe çok yüksek değil şükür ki artık dikkat etmek lazım hareketleniyorlar koyduğumuz gibi kalmıyorlar
Amin canım cümlemizinkini .Umut'un alerjisi var burnu surekli tıkanırdı. Yazı iyice görünce bırakıyoruz damlayı, kışa girerken tekrar başlıyoruz.kullanmadığımda birde çok hapşırıyor. Biz başladığımızda 5 aylıktı yalnız. Damla nın adı zaditen kiloya gore bir damla.Bilmiyorum ki Baharcım, 3 Aydır çekiyoruz Rabbim beterinden korusun. Damlanın ismi ne acaba? Yakışıklı Umut’ımu, güzel Duru mu öperim
Canım ya sarımsak alerjik midir bi bilgin var mı. Dün farklı olarak bi onu yedim. Ve bugun kakasında kan gördüm yine. Tam bitti diyordum
Geçmiş olsun kuzum ya umarım hemencecik geçer gider sorununuzAh kuzum sabah oldu şükür 3 ten sonra açıldı. KBB götürdük kıkırdak doku tam gelişmemiş gelişince geçecek dedi. D vitamini aldır güneşe çıkar dedi. Yapıyoruz ama geçmiyor. Siz ne yaptınız. Göktuğ paşam nasıl artık kanepeye bırakmamak lazım. Çok hareketliler Allah’ım korusun.
Sağol canım benimsen nasılsın nasıl gidiyor alerji durumları?
Ay çok geçmiş olsun en korktugum şeyAllah korusun yavrularımızı
Ayy canım çok geçmiş olsun iyi mi şimdidikkat etmek lazım ya Allah korusun
Teşekkür ederim canım benimGeçmiş olsun canım
Canim zinco gaz ilaci var onu denesenÜzülme lütfen . Sen sağlıklı kal ki yavruna faydan dokunsun . Bizimki de aynı . 150 cc içmesi gereken çocuk 30 -40 içiyor onu da ne hallerle. Video çektim valla doktora göstermek için .. eliyle itiyor , diliyle dışarı çıkarıyor . İki kere tesadüf çekerse arada 15-20 dk bekliyor bu şekilde içiyor . Çok şükür emiyor arada bir ama sütüm az . Olsun yine de bu da benim tesellim . En azından emiyor diyorum . Ben de idrar tahlili yaptırdım temiz çıktı . Bu çocuk niye iştahsız ? Kuzenim kan değerlerine de baktır dedi , çinko düşükse o da iştahsızlık yaparmış dedi. Ama kan aldırmak istemiyorum da . Yarın da rota var . Beslenmesi böyle olan çocuğun ishal olması da korkutuyor . Bakalım hayırlısı .
Çok döküyor hatta bazen hiç yutkunmadan döküyor . Ben anlamadım bu çocuğu .aç yani biliyorum akşama kadar da aç aç bekliyor . Kursağına 20 cc girse onla idare ediyor . Çekiyor meme yi ilk gelen tazyikliyi çekiyor sonra bırakıyor. Ön sütü içtiği için de sabahları gaz sancısı ile ağlaya ağlaya uyanıyor .Bu zamana kadar gaz sancımız olmadı şimdi bir de Sabahları ağlayarak uyanıyor . Masajla ancak rahatlıyor.Mama içmek zaten yok . Göğsümde rahatlamak için kalıyor sadece . Çok şükür ki o yüzden de ağlamıyor en azından .Canim zinco gaz ilaci var onu denesen
Ben enf icin tahlil verecem
Bide siringayla verdim dün. Biraz döktü biraz savastik belki midesi böyle genisler kendisine kalsa ac kalicak aglicak uyumayacak . Sende siringayla vermeyi denesen
Neyse ki almış canım sıkma canını. Görümcemin oğlan ilk 2 ay 25 gr almıştı sadece ek gıdaya geçince toparlandı baya . Senin kız da belki ek gıdayı güzel yiyip toplanacaktır. Bir de idrar testi yaptırdınız ya kültüre bakıldı mı yani şu 3 gün sonra çıkan sonuca? Kısa zamanda çıkan testte çıkmıyor bazen ama kültürde çıkıyor enfeksiyon varsaLepistesb sizin kilo alımı nasıldı bu ay ?
Rota yı yaptırıp geldik bu ay tahmin ettiğim gibi az kilo almış . Ne yapacağım ben bu çocuk neden beslenemiyorEmiyor diye nasıl sevindim . Ama güçlü emmiyor doymuyor biliyorum. Emerken göğsümü çekmesini bile az hissediyorum .Uyurken zaten ne mama ne emme . Kaç saatte bir 20-30 cc ile idare ediyor . 400 gr almış 32 günde . Şırınga deniyorum kursağından geçsin de tek diye . Ama yutmuyor döküyor . Bir akıl verin Kızlar . İlk ay sadece iyi kilo aldığı için şu an kilo su ayına göre normal kalıyor ama böyle olursa bir daha ki ay normalin altına düşer herhalde .
Kizlar kizlar selamlaarr..
bebekle nereye gidiyrosunuz siz mesela disariya.ben pek sevmiorum.disariyi da..oglum icin iste.
balik tutmak istiyor ben bbeekle mafolurum diye dusunuorum kac saat.
korona var zaten, kucuk bebek de var zaten.. otur evinde yaa diorum da oglum icin iste..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?