2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
ya ben de suphe ediyorumm.ogluma dokunuyordu domates.bana da çocukken dokunurdu.iyi olmaniza sevindim.kuzu
Sağol canım benim sen nasılsın nasıl gidiyor alerji durumları?
Az önce yavrum boğuluyordu nerdeyse öyle korktum ki . Daha öncede olurdu ama tıkandı çocuk uzun süre , kıp kırmızı oldu . Tam da severken videoya alıyordum . Yanımda yatıracağım artık.
Ay çok geçmiş olsun en korktugum şey Allah korusun yavrularımızı
Ayy canım çok geçmiş olsun iyi mi şimdi dikkat etmek lazım ya Allah korusun

Eki Görüntüle 2661492 kizlar bunu duyan var mi aklimizda kalsin. Supelenler varsa bunu deneyebilir kan aldirmak yerine.
Ben reklamlarda gördüm hatta Migros sanal markette varmış sipariş verdim bugün gelecek bizimki biraz kusuyor kilo alımı da düşük malum acaba ondan mı diye merak ediyordum deneyeceğim.
Benimki bayadır tanıyor ya babasında ağlarken falan beni görünce susuyor bana konuşuyor bir de özellikle nnnne diye ağlıyorken, uykusu varken genelde beni istiyor alıyorum duruyor
Geçmiş olsun canım

Ah kuzum sabah oldu şükür 3 ten sonra açıldı. KBB götürdük kıkırdak doku tam gelişmemiş gelişince geçecek dedi. D vitamini aldır güneşe çıkar dedi. Yapıyoruz ama geçmiyor. Siz ne yaptınız. Göktuğ paşam nasıl artık kanepeye bırakmamak lazım. Çok hareketliler Allah’ım korusun.

Bilmiyorum ki Baharcım, 3 Aydır çekiyoruz Rabbim beterinden korusun. Damlanın ismi ne acaba? Yakışıklı Umut’ımu, güzel Duru mu öperim

Geçmiş olsun canım 0 Duru yatacak
Bilmiyorum ki Baharcım, 3 Aydır çekiyoruz Rabbim beterinden korusun. Damlanın ismi ne acaba? Yakışıklı Umut’ımu, güzel Duru mu öperim
Amin canım cümlemizinkini .Umut'un alerjisi var burnu surekli tıkanırdı. Yazı iyice görünce bırakıyoruz damlayı, kışa girerken tekrar başlıyoruz.kullanmadığımda birde çok hapşırıyor. Biz başladığımızda 5 aylıktı yalnız. Damla nın adı zaditen kiloya gore bir damla.

Canım ya sarımsak alerjik midir bi bilgin var mı. Dün farklı olarak bi onu yedim. Ve bugun kakasında kan gördüm yine. Tam bitti diyordum

ben de bilmiyorum ama mesela yemeklerr az sogan koyabiliyorum.soganin bol oldugu yemekler cok rahatsi ediyor.alerji mi gaz mı bileniyorum.
sarimsak deneyemedim bu yüzden..daha sert diye

Geçmiş olsun kuzum ya umarım hemencecik geçer gider sorununuz

nasil gitsin egg..anneme geldim..üzülüyorum niye böyle diye..boyle uzulmemem lazim..kendimi toparlamam lazim..artik patatesten de suphe ediyorun.birkac gun yemedim.kakasi normallesmisti.patates yedim sabah 7 ye kadar agladi.kakada mukusluydu.geriye de bişi kalmadı zaten..nereye kadar boyle

Selam herkese gün içerisinde bebekleri nasıl oyalıyorsunuz oynadığınız küçük oyunlar var mı varsa ayına göre paylaşırmısınız biz bugün 102 günlük olduk

Lepistesb sizin kilo alımı nasıldı bu ay ?
Rota yı yaptırıp geldik bu ay tahmin ettiğim gibi az kilo almış . Ne yapacağım ben bu çocuk neden beslenemiyor Emiyor diye nasıl sevindim . Ama güçlü emmiyor doymuyor biliyorum. Emerken göğsümü çekmesini bile az hissediyorum .Uyurken zaten ne mama ne emme . Kaç saatte bir 20-30 cc ile idare ediyor . 400 gr almış 32 günde . Şırınga deniyorum kursağından geçsin de tek diye . Ama yutmuyor döküyor . Bir akıl verin Kızlar . İlk ay sadece iyi kilo aldığı için şu an kilo su ayına göre normal kalıyor ama böyle olursa bir daha ki ay normalin altına düşer herhalde .

Canim zinco gaz ilaci var onu denesen
Ben enf icin tahlil verecem
Bide siringayla verdim dün. Biraz döktü biraz savastik belki midesi böyle genisler kendisine kalsa ac kalicak aglicak uyumayacak . Sende siringayla vermeyi denesen

misskokulumm gecmis olsun canim. Rabbim korumus,ben de korkuyorum dusmesinden.. yok dimi bi skntisi..
nzh99 Canim her seyi dr denemissin neden acilmiyor ki burnu. Kikirdak hala olusmamis midir acaba.
Ya da burun yikama var da enjektorle ben yapamiyorum onu ya. Belki de alerjiktir baharin ddigingibi.
N Nehir8077 senin de mi kucuk erkegin adi umut cok yaramaz mi cok hareketli asi bana hep boyle umutlar denk geldi de
Tikkabilla Sagol canim bilgilendirdin yine. Ama guncel anne de dogru ve ya uygun tarihleri belirtmemis rutinini anlatmis, hala soru isareti. Rabbim korusun evlatlarimizi.
Kalppare canim patates de giderse ne kalacak ki geriye serumla mi besleneceksin
Sen kesin bul bir cocuk alerjo uzmano. Gerekirse mamaya basla, bir tane daha bebegin var gucten duseceksin iyice ya. Zaten vitaminsiz de kaldin yani baksana.

Canim zinco gaz ilaci var onu denesen
Ben enf icin tahlil verecem
Bide siringayla verdim dün. Biraz döktü biraz savastik belki midesi böyle genisler kendisine kalsa ac kalicak aglicak uyumayacak . Sende siringayla vermeyi denesen
Çok döküyor hatta bazen hiç yutkunmadan döküyor . Ben anlamadım bu çocuğu .aç yani biliyorum akşama kadar da aç aç bekliyor . Kursağına 20 cc girse onla idare ediyor . Çekiyor meme yi ilk gelen tazyikliyi çekiyor sonra bırakıyor. Ön sütü içtiği için de sabahları gaz sancısı ile ağlaya ağlaya uyanıyor .Bu zamana kadar gaz sancımız olmadı şimdi bir de Sabahları ağlayarak uyanıyor . Masajla ancak rahatlıyor.Mama içmek zaten yok . Göğsümde rahatlamak için kalıyor sadece . Çok şükür ki o yüzden de ağlamıyor en azından .

Neyse ki almış canım sıkma canını. Görümcemin oğlan ilk 2 ay 25 gr almıştı sadece ek gıdaya geçince toparlandı baya . Senin kız da belki ek gıdayı güzel yiyip toplanacaktır. Bir de idrar testi yaptırdınız ya kültüre bakıldı mı yani şu 3 gün sonra çıkan sonuca? Kısa zamanda çıkan testte çıkmıyor bazen ama kültürde çıkıyor enfeksiyon varsa

Kizlar kizlar selamlaarr..
bebekle nereye gidiyrosunuz siz mesela disariya.ben pek sevmiorum.disariyi da..oglum icin iste.

balik tutmak istiyor ben bbeekle mafolurum diye dusunuorum kac saat.

korona var zaten, kucuk bebek de var zaten.. otur evinde yaa diorum da oglum icin iste..

Biz parka gidiyoruz genelde ya da evin etrafında tur atıyoruz canım. Bazen pikniğe gittiğimizde oldu öyle zamanlarda şansa uyuyor, uyumasa biraz zor oluyor açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…