2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar gece uyku rutininiz var mı?
Bizim yokta gece uyku düzenimizde yok.
Gece uyuduğu uyandığı saatler hep değişiyor bir rutin mi oluştursam işe yarar mı?
yok canim ya ne rutini. bugün gündüz benimle yatti benimle kalkti. emerek uyuyordu. sonra yavaşça yanından kalkip gidiyordum. bugun imkani yok uyumadi. ben kalktim o uyandi, ben kalktim o uyandi. hal kalmadi memelerde. uyumadigi gibi huzurlu olsa. o da yok. miz miz mizzzzz

şimdi de aynisini yapıyor. sözde gece uykusuna yatacak ama hala salmıyor beni. akşam yemeğini zor şer yedim. çay içesim var azıcık kafa dağıtasım var. ama yok. atak haftası mıdir, huysuzluk kafasi midir bilemedim.

Ben taşınmayı başardım darısı sizlerin başına bir kaç kişi daha vardı taşınacak böyle bir yorgunluk yok ve düzenimiz bozulmasın diye de bir günde yerleştirdim hemen hemen her yeri sanırım bel fıtığımı azdırdım regl de oldum ama yine de yıkılmadım ayaktayım size oğlumun odasından parça atıyorum diğeri de kızımın odasından.. tilkidunyasi diye bir siteden aldım.. sevgiler

Eklentiler

• 1B130BAB-D0CD-4B35-A0DC-1137443357EC.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 85
  • 3B0EFD5E-BA59-44E6-936D-438145811856.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 87
S Sonsuzsukurler aynen değin gibi canım Eksik bile söyledin. Aşırı yaramaz, laf dinlemez,inat, gıcık, çok bağırıyor. İstedigini o şekil yaptırıyor. Pes etmez bir dakika oturmaz. Tv izlemez bir cok çocuğun sevdiği seyleri o sevmez,uyuz çünkü.

güle güle güzel günlerde oturun canim. ohh mis gibi. halletmissin ne güzel.

taşınanlar furyasina ben de ekleneceğim insallah. bu hafta kesin belli olacak. sonra 10 15 güne taşınmayı planlıyoruz. şimdiki evimin depolama alani çok vardi. taşınacağım evin hiç yok. bakalim ne olacak. geceleri uykum kaçıyor plan yapmaktan. daha başlamadan yoruldum.

ben3+1deydim ama küçük tuvaleti kapatmıştık orası dünyayı topluyordu, burası 5+1 ama sanki o kadar toparlanmadı, bir de en büyük sorunmutfak dolabım az..

Bir de mutfak yenileyemedik bunun iki sene idare etmesi lazım o zaman bir kredi bitecek yaptırabileceğim o yüzden eşim boyadı onu da atayım fikir olsun.. boyası 300 toplam maliyet 470 falan..
Kulplar daha gelemedi maalesef

Eklentiler

• 3EE71A58-238A-43DA-8486-E833C52C45BC.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 82
  • 88F0E5E7-CE20-4EAF-AE72-99CBE8E2A112.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 75
  • 9B4345DD-544C-4BC3-9A24-4102ABABA84A.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 77
  • 0C2103F8-2B38-454C-BE9C-956D4CE0AEB1.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 64
Gece uyuduğu uyandığı saatler hep değişiyor bir rutin mi oluştursam işe yarar mı?

Bıngıldak için ben de devlet hastanesinden hatta çocuğun doğduğu hastaneden randevu almıştım çocuk sağlığı dr.a gittim. Boy-kilo baş çevre takibini yapmıyorum dedi sağlık ocakları bakıyor dedi.
Bıngıldağı normalmiş ama kemiklerinin alnında bitiştiği yerde bizimki biraz çıkıntılı görünüyor. Elini gezdirdi bıngıldak normal ddi kemik çıkıntısı da genetikmiş. Aynı dediğin gibi yani Blup üstünkörü muayene yaptı, kalp dinledi ciğer dinledi elini tuttu kaldırdı kuvveti iyi dedi. Başka birşey yok, 6.ay kan tahlilleri vermeye gelin diyip sustu. Ama ben yine duramadım sormadan. 20 Haziranda oğlum sünnet oldu da dr. hanım pipi ve torbaları kontrol ederseniz sevinirim dedim. Hemen çocuk cerrahisi bakıyor o bölüme gösterin vs. dedi. Ama ben özelde klinik bulup yaptırdık koronadan dolayı mecburen hastanelere gelemedik. Bizimkini sunnet eden dr. uzaktan ilgilendi, Kurtköy'de muayenehanesi kontrolü sadece whatsapp üzerinden yapıyor. O yüzden sizin bilginiz doğrudur hocam diyerek alttan alarak konuştum da öyle ikna olup baktı bir sorun yok dedi.

İncileri döküldü desene tüh

O çıkıntı bizimkinde de var canım ya. Beyin cerrahına göster dedi bana da

mamayi arttırdım..bari karnı rahat eder diye canım..aslinda hayatimda birtakım sıkıntılar var..alerji de olunca iyice üzüntü oluyor..yoksa baş ederim..kolayla yıkılmak karakterimde yok ama iste galiba artik direncim kalmadi..yaslaniyir muyum nee..yas oldu 31

blup tasiniyor musun? dogru duzgun bakamiyorum..hayırlı ugurlu olsun canim..guzel ve kolayca girin yeni evinize insAllah

oglan icin de uzulme.daha uygun bir hastane bulursun insAllah canimcim ❤❤

ayy ne sinir bir doktormuş o öyle.bu korona zamanı her bir tetkik icin başka doktora mi gidelim yani..cocuk doktorları bircok doktora göre cok daha genis bir alanda bilgi sahibidirler aslinda.bu doktorun bakası yokmuş

Atak haftası olabilir canım ya bir sıkıntısı vardır muhtemelen.

Hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun. Süsler de çok güzel.

Canım neyle besleneceğiz ben bilemedim valla. Bir şekilde yiyeceğiz öyle ya da böyle geçecek bu günler

ben3+1deydim ama küçük tuvaleti kapatmıştık orası dünyayı topluyordu, burası 5+1 ama sanki o kadar toparlanmadı, bir de en büyük sorunmutfak dolabım az..
ben de 3+1 den 4+1 e gidiyorum ama burada vestiyer dolabim o kadar büyükki. tüm yatak yorgan valiz herşeyi topluyordu. yeni evde öyle bir imkanim yok. ileride hem kendi odamıza hem küçük beyin odasina dolap yaptıracağım ama o olana kadar. dur bakalim.

[/QUOTE]
Başlangıcı bence saatle yapma, işlemleri sıraya sokmak daha kolay olabilir. Bence rutin ne olmasını istiyosan onu sıraya koy. Mesela uykudan uyanma-oyun-emzirme-banyo-masaj-ninni-pışpış..vs Benim naçizane tavsiyem saatlere değil de bebeğini en iyi sen bilirsin onun nasıl bir duz mi varsa ona göre hareket edebilirsin.
Hani bazı insanların banyodan sonra uykusu kaçabilir bazısının da uykusu gelir gibi bişey.
Örnek veriyorum ben kendi bebeğimin son gündüz uykusundan 18:30'da uyandı diyelim. Bir saat sonra 19:30'da karnı tokken banyo yaptırabilirsin ama bazen bunu bebeğimi gözlemleyerek ben yarım saat geri veya ileri alabiliyorum. Mızmızlık varsa erken sokuyorum yok iyi etrafa bakıyorsa az daha oyalıyorum. Saati saatine olmuyor benimkinin.

Süper gerçekten maşallah

Aynen şekerpare, devlet hastanelerinde de muayene düzgün yapılmazsa bir sorun olup olmadığını biz nerden bilcez her bölüme ayrı gidilir ama bir problem varsa önce bir bakması gerekir ki uzmanına gidelim o an belki bir sorun görebilirdi yonlendirebilirdi diye düşünüyorum

Biz parka gidiyoruz genelde ya da evin etrafında tur atıyoruz canım. Bazen pikniğe gittiğimizde oldu öyle zamanlarda şansa uyuyor, uyumasa biraz zor oluyor açıkcası.

Evet haklisin uyumazsa sknti, memesi kakasi..
Ooo masallah canim. Ben bebeksizken her gun oglumla disardaydim tabi de simdi bebek vsr, korona var, ben de nukseden temizlik takintilari var ev daha iyi geliyor. Bebekle zor ya disarisi kizim 10 defa kaka yapti belki de disarida olsam yandik. Ki oglum da hic durmaz pesinden kosmak lazim, e gelince soyunup sirayla dus..ooo vazgectim bile yarin cikariz diyordum
Esim ise baslayana kadar oglani bari gezdirsin bakalim. Bisiklet,.akulu arabayi aklima getirdin senin kizlardan tesekkur ettim canim. Sen bir de sakin yerdeyiz demiistin dimi bizim burda tenha yer zordur ya. Kahvaltiya mesela oralara oturmak, oranin seyini yemek ne bileyim..korona varken biz hala temkinliyiz, urkegiz sanirim.. sey dicektim sana kizlar parkta da oynuyor mu koronadan dolayi biz cekindik hani temas edecek her yere sonra cocuk bu elini agzina yuzune sokacak surecek diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…