2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Git gide kapanior sanirim. Ben de degisiklik hissediorum. Normaldir sanirim?
Asiyi netkestirdin mi olmayacak mi canim.
Kilo boy farketmez 2 3 gunle ya olmaz tabiki sorun.
Aşı yaptirmayacagm canm. Sen kontrole flan gittin mi hic canm
Herkesin ki sertleşir bu ayda normal canım kemik doku artıyor sertleşiyor. Aşı olmayacaksa gecikse hiç bir sorun olmaz bir kaç gün ile
Eşim Ankara da onu bekleyeceğim çünkü de hani korktum ister istemez götürdüğümde illaki gram da olsa fazla çıkar ya

Senin oğlan küçük ve hareketli ya canım tek çıkarman zor olabilir eşinle onun uygun olan saatlerinde çıkarın siz. Benim kızlar büyük bana yardım ediyorlar. Parka gidince park oyuncaklarıyla oynamazlar zaten bisiklet paten sürüp yanıma gelir giderler. Restoranlarda da tek kullanımlık çatal kaşık vs veriliyor. Bu grip virüsü olduğundan cansız nesnelerde yaşamıyor zaten canım insanlar da birbirinden uzak duruyor. Açık hava olmssına dikkat ediyoruz.

1 2 güne 3 ay kontrolüne gideceğim canım ben etiketlerim seni. Sen gidemiyorsun tasinma işinden galiba. Birde canım az yumuşaklık var dimi seninkinde de
Tamam canım. Aynen canım kucucuk bı kisim kalmış yumuşak.

Bizde gece gece online oğlanlarsanız ama gözümden uyku aktığı için girip yazamadım hiç bizim küçük hanım anneannede gayet güzel uyuyor top patlasa duymuyor eve gelince çıt sesinden uyanıyor.dün akşam saat 7 de bi uyandı 2 ye kadar uyutamadık

Akşam üzeri 2 saatliğine dışarı çıkmıştık eve gelince inmedi kucağımdan kucakta gözler fıldır fıldır ihtimal yok yatmıyor yatar pozisyona bile girmiyor acaba onu bırakıp dışarı çıktığımı mı anladida öyle yaptı

Hayırlı olsun canım alla nefret ediyorym taşımaktan ben artık çocukların odası çok güzel olmuş

Cok guzel canim masallah.
Zaten kizlar daha soz dinliyor dimi 5 yasindaki erkek ve 3 aylik bir bebek dedigin gibi zor olur.
Kardesim parkta da oynatti dun, avm ye de sokmus ben de oglani evdee tuttugum icin uzuluorum iste..
Acik havaya bzi de gidelim o zaman bugun canim sagol tavsiyeler icin..
Ne sanslisin 2 tane kiz,arkadas gibidir sana.
Ya bir sey sorucam, benim kiz her emmede kaka yapior cok gazli, bazen yesil bazen sari sulu oluyor kokuyor da kotu cogu zaman.
Enfeksiyon degildir dimi.
Ben karpuz ve sut icmistim, persembe de rota oldu ondan midir. Yoruldum uyurken bile kaka yapiyor..

Her kakasını yapmada zıbına çıkıyor neredeyse. Yanlış mı bağlıyorum acaba bezi anlamadım ki. Sıkmıyor muyum acaba
Benimde öyleydi canım 4 numara sleepy ye geçtim rahat ettim 3 numarasını kullanıyodum arkadan çıkıyordu hep

Yarın rota aşımız olcak korkuyorum ya yan etkisinden bide haydomun alt dis yerleri bembeyaz olmuş bu kadar erken diş çıkmaz heralde değil mi az bulanık oldu ama sizin bebislerinki de böyle mi kızlar

Eklentiler

• 20200712_100933.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 65
Yarın rota aşımız olcak korkuyorum ya yan etkisinden bide haydomun alt dis yerleri bembeyaz olmuş bu kadar erken diş çıkmaz heralde değil mi az bulanık oldu ama sizin bebislerinki de böyle mi kızlar
Korkma canım İnşallah bir şey olmaz. Diş için erken değil neden erken olsun ki. Olabilir yani belki de çıkarıcak

Kızlarım can yoldaşım dediğin gibi canım. Büyüğümü 24 yaşında doğurdum şimdi 12 yaşında boyum kadar oldu. Senin kız da büyür bıcır bıcır inşallah yoldaş olur sana
Rotadan canım kakasındaki değişiklik. 3-4 gün sürüyor o. Sonra geçiyor. Benimki çok huzursuz olmuştu rota olduğunda uyuyamamıştı bir türlü karnının ağrısından. Haftaya 2.dozu yaptıracaz bakalım. Belki rota sayesinde kakasını yapar kendisi artık

Rotayı 3 ve 5. Ayda yaptırılmıyormu siz hangi aylarda yaptırdınız. 2. Ve 4. Aydamı senin bebek kaç aylık canım

Kizlar ya benm kv yine sacma sapan hareketler ediyo tutmus azcik yoğurt vermis benm oglana alissin diye 4 bucuk olsn ben vericem yapma dedim ya yapma sakin. Oturmaya alissin yemeye alissin diye diye varya mahvedecek çocuğumu. Mamadan tiksinmistir diyo. Bisey olmaz dimi cok az vermis korkuyorm valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…