Aşı yaptirmayacagm canm. Sen kontrole flan gittin mi hic canmGit gide kapanior sanirim. Ben de degisiklik hissediorum. Normaldir sanirim?
Asiyi netkestirdin mi olmayacak mi canim.
Kilo boy farketmez 2 3 gunle ya olmaz tabiki sorun.
Eşim Ankara da onu bekleyeceğim çünkü de hani korktum ister istemez götürdüğümde illaki gram da olsa fazla çıkar yaHerkesin ki sertleşir bu ayda normal canım kemik doku artıyor sertleşiyor. Aşı olmayacaksa gecikse hiç bir sorun olmaz bir kaç gün ile
1 2 güne 3 ay kontrolüne gideceğim canım ben etiketlerim seni. Sen gidemiyorsun tasinma işinden galiba. Birde canım az yumuşaklık var dimi seninkinde deEvet canım eşimin işi dolayısıyla tasiniyoruz, amin çok sağ ol
Normal mi sorusunun cevabını haftalardır arıyorum☹
Senin oğlan küçük ve hareketli ya canım tek çıkarman zor olabilir eşinle onun uygun olan saatlerinde çıkarın siz. Benim kızlar büyük bana yardım ediyorlar. Parka gidince park oyuncaklarıyla oynamazlar zaten bisiklet paten sürüp yanıma gelir giderler. Restoranlarda da tek kullanımlık çatal kaşık vs veriliyor. Bu grip virüsü olduğundan cansız nesnelerde yaşamıyor zaten canım insanlar da birbirinden uzak duruyor. Açık hava olmssına dikkat ediyoruz.Evet haklisin uyumazsa sknti, memesi kakasi..
Ooo masallah canim. Ben bebeksizken her gun oglumla disardaydim tabi de simdi bebek vsr, korona var, ben de nukseden temizlik takintilari var ev daha iyi geliyor. Bebekle zor ya disarisi kizim 10 defa kaka yapti belki de disarida olsam yandik. Ki oglum da hic durmaz pesinden kosmak lazim, e gelince soyunup sirayla dus..ooo vazgectim bile yarin cikariz diyordum
Esim ise baslayana kadar oglani bari gezdirsin bakalim. Bisiklet,.akulu arabayi aklima getirdin senin kizlardan tesekkur ettim canim. Sen bir de sakin yerdeyiz demiistin dimi bizim burda tenha yer zordur ya. Kahvaltiya mesela oralara oturmak, oranin seyini yemek ne bileyim..korona varken biz hala temkinliyiz, urkegiz sanirim.. sey dicektim sana kizlar parkta da oynuyor mu koronadan dolayi biz cekindik hani temas edecek her yere sonra cocuk bu elini agzina yuzune sokacak surecek diye.
Tamam canım. Aynen canım kucucuk bı kisim kalmış yumuşak.1 2 güne 3 ay kontrolüne gideceğim canım ben etiketlerim seni. Sen gidemiyorsun tasinma işinden galiba. Birde canım az yumuşaklık var dimi seninkinde de
Hayırlı olsun canım alla nefret ediyorym taşımaktan ben artıkBen taşınmayı başardımdarısı sizlerin başına bir kaç kişi daha vardı taşınacak böyle bir yorgunluk yok ve düzenimiz bozulmasın diye de bir günde yerleştirdim hemen hemen her yeri sanırım bel fıtığımı azdırdım regl de oldum ama yine de yıkılmadım ayaktayım size oğlumun odasından parça atıyorum diğeri de kızımın odasından.. tilkidunyasi diye bir siteden aldım.. sevgiler
Cok guzel canim masallah.Senin oğlan küçük ve hareketli ya canım tek çıkarman zor olabilir eşinle onun uygun olan saatlerinde çıkarın siz. Benim kızlar büyük bana yardım ediyorlar. Parka gidince park oyuncaklarıyla oynamazlar zaten bisiklet paten sürüp yanıma gelir giderler. Restoranlarda da tek kullanımlık çatal kaşık vs veriliyor. Bu grip virüsü olduğundan cansız nesnelerde yaşamıyor zaten canım insanlar da birbirinden uzak duruyor. Açık hava olmssına dikkat ediyoruz.
1 yasina ldar olur diyolardi bi de bana bu kapanacak yani az kaldi anlam veremedim bnde korkmadi da degilim hani. İnsallah biseyck çıkmaz yaTamam canım. Aynen canım kucucuk bı kisim kalmış yumuşak.
Hangi marka bez kullaniyosn canm. Bebisin erkek mi kiz miHer kakasını yapmada zıbına çıkıyor neredeyse. Yanlış mı bağlıyorum acaba bezi anlamadım ki. Sıkmıyor muyum acaba
Benimde öyleydi canım 4 numara sleepy ye geçtim rahat ettim 3 numarasını kullanıyodum arkadan çıkıyordu hepHer kakasını yapmada zıbına çıkıyor neredeyse. Yanlış mı bağlıyorum acaba bezi anlamadım ki. Sıkmıyor muyum acaba
Korkma canım İnşallah bir şey olmaz. Diş için erken değil neden erken olsun ki. Olabilir yani belki de çıkarıcakYarın rota aşımız olcak korkuyorum ya yan etkisinden bide haydomun alt dis yerleri bembeyaz olmuş bu kadar erken diş çıkmaz heralde değil mi az bulanık oldu ama sizin bebislerinki de böyle mi kızlar
Kızlarım can yoldaşım dediğin gibi canım. Büyüğümü 24 yaşında doğurdum şimdi 12 yaşında boyum kadar oldu. Senin kız da büyür bıcır bıcır inşallah yoldaş olur sanaCok guzel canim masallah.
Zaten kizlar daha soz dinliyor dimi 5 yasindaki erkek ve 3 aylik bir bebek dedigin gibi zor olur.
Kardesim parkta da oynatti dun, avm ye de sokmus ben de oglani evdee tuttugum icin uzuluorum iste..
Acik havaya bzi de gidelim o zaman bugun canim sagol tavsiyeler icin..
Ne sanslisin 2 tane kiz,arkadas gibidir sana.
Ya bir sey sorucam, benim kiz her emmede kaka yapior cok gazli, bazen yesil bazen sari sulu oluyor kokuyor da kotu cogu zaman.
Enfeksiyon degildir dimi.
Ben karpuz ve sut icmistim, persembe de rota oldu ondan midir. Yoruldum uyurken bile kaka yapiyor..
Rotayı 3 ve 5. Ayda yaptırılmıyormu siz hangi aylarda yaptırdınız. 2. Ve 4. Aydamı senin bebek kaç aylık canımKızlarım can yoldaşım dediğin gibi canım. Büyüğümü 24 yaşında doğurdum şimdi 12 yaşında boyum kadar oldu. Senin kız da büyür bıcır bıcır inşallah yoldaş olur sana
Rotadan canım kakasındaki değişiklik. 3-4 gün sürüyor o. Sonra geçiyor. Benimki çok huzursuz olmuştu rota olduğunda uyuyamamıştı bir türlü karnının ağrısından. Haftaya 2.dozu yaptıracaz bakalım. Belki rota sayesinde kakasını yapar kendisi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?