2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Oooo bu benim oglan ya aynen
Uyuzlugu inatligi carpi bi milyon diorum va rmi arttiran tablet oyunlari tek kurtaricim oluor cogu zaman

Bir de mutfak yenileyemedik bunun iki sene idare etmesi lazım o zaman bir kredi bitecek yaptırabileceğim o yüzden eşim boyadı onu da atayım fikir olsun.. boyası 300 toplam maliyet 470 falan..
Kulplar daha gelemedi maalesef
Hayirli olsun canim gule gule oturun.
Ne guzelmis
Hele dolaplar ne guzel olmus. Hangi boyayla nasil boyadi canim ya esin🖐

Kalppare yok canim ne yaslanmasi, dur bakalim daha.. ust uste geldigi icin, bir cozum bulamadigin icin..bir de sen de benim gibi incik cincik dusundugun icin en basta beynin zihnin yorgun dusuuor zaten.. pes etmek yok anayiz biz anaaa napalim

Masallah peki bu guzel rutinin icinde hic aglama yok mu

Kızlar bıngıldak konusunu konusuyorsunuz bende birsey soruyum dedim. Ya boyle elimi kafasindan hafifcr gecirdigimde daha bi yumusakti hani artik onceki yumusakligi gitti hata gecen kendi ablam da dedi. Normal mi acaba bilemedim ya... Ha bi de bugn tam 3 aylik olduk nrmal kntrolu 2 3 gun gecikse sorun olur mu aşı olmayacak ama kilo vs o tür seylerdn dolayi sorun olmaz inşallah

Ah o devlet doktorlari..
Genelleme yapmayalim da cogu boyle iste..
Konusmazlar, soru sormaya cekinirsin..
Ama ayni doktor ozel yer acsin ooo kankan olur, bizzat yasadim..
Tatmin olmadiysaniz baska yere de gorunun canim, ben ozelde gittigimi de drgistircem sanirim
Aslinda aylik kontrllere gitmeye gerek var mi oglumda gitmior muyduk biz ben hatirlamiorum bu arada ya. Iyi bir doktor bulamadim.cunku hala ya
Gecmis olsun canim, sunnet icin de masallah.🖐

Git gide kapanior sanirim. Ben de degisiklik hissediorum. Normaldir sanirim?
Asiyi netkestirdin mi olmayacak mi canim.
Kilo boy farketmez 2 3 gunle ya olmaz tabiki sorun.

Herkesin ki sertleşir bu ayda normal canım kemik doku artıyor sertleşiyor. Aşı olmayacaksa gecikse hiç bir sorun olmaz bir kaç gün ile

Evet canım eşimin işi dolayısıyla tasiniyoruz, amin çok sağ ol
Normal mi sorusunun cevabını haftalardır arıyorum

Biz ayın 25 inde gidicez canım yazacağım sana da aklımda
İnsallah gönlünüzce bir doktor bulursunuz çok önemli çünkü

aynen yaa..düşünsene ben nereden bileyim bir sorun oldugunu..sorun var mi diye paranoyak gibi her bolumu gezdireyim mi el kadar bebege..senin doktor sıkıntılı bir gundeymis herhalde..bakiyorlar normalde cunku..

daha yolun basindayiz di mi

Hayirli olsun canim gule gule oturun.
Ne guzelmis
Hele dolaplar ne guzel olmus. Hangi boyayla nasil boyadi canim ya esin🖐
Rich multisurface boya canım her yüzey boyanabiliyor şimdi sehpaları ve dış Çelik kapıyı boyayacağız.. 7cm ve 10 cm lik iki fırça yetti dışına da mat Vernik alınıyor o da saten 7cm lik fırça ile sürülüyor bir kaç kat boyandı her boyama arası 24 saat beklendi.. mutfak dolap yenileme ve boyama videoları YouTube da var..

Masallah peki bu guzel rutinin icinde hic aglama yok mu
Var ya olmaz olur mu işin içinde Uykuya dalma varsa ağlamak uykunun olmazsa olmaz bir parçası gerçi dün gece babası omuznda gaz çıkartıyodu gaz çıkartıp doydu şimdi mayışır dediğimiz bir anda bastı yaygarayı hergele bir anı bir anını tutmuyor

Valla bu gidişle değiştire değiştire bulucaz sonsuzşükürler. Minicik bebelerimiz Allah'a emanet. Dr.lara her ay gitmek gerekiyor mu bilmiyorum ilk bebeğim o yuzden bilgim yok ama ben kendime güvenmiyorum nasıl olsa üstten üstten bile olsa bakacak en azından bir doktor gözüyle görsün istiyorum.
Belki abartıyorum çok haklısın iyi dr bulmak çocuk takibi için şart, ama o kadar az ki gerçekten sayıları oğlum büyümeden doğru dürüst bulurum umarım Teşekkür ederiz

Gececi kız online
Gececi online +1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…