- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
Oooo bu benim oglan ya aynenS Sonsuzsukurler aynen değin gibi canım Eksik bile söyledin. Aşırı yaramaz, laf dinlemez,inat, gıcık, çok bağırıyor. İstedigini o şekil yaptırıyor. Pes etmez bir dakika oturmaz. Tv izlemez bir cok çocuğun sevdiği seyleri o sevmez,uyuz çünkü.
Hayirli olsun canim gule gule oturun.Bir de mutfak yenileyemedik bunun iki sene idare etmesi lazım o zaman bir kredi bitecek yaptırabileceğim o yüzden eşim boyadı onu da atayım fikir olsun.. boyası 300 toplam maliyet 470 falan..
Kulplar daha gelemedi maalesef
Masallah peki bu guzel rutinin icinde hic aglama yok muSelam Ilgaznaz..
Biz de 105 günlüğüz, sabahları 6:30 civarı erken uyanıyor yüzüstü yattığı için uyandığında hemen çeviriyorum yatağından çıkartmıyorum sırtının altına yastık koyup bekliyorum tamamen kendi kendine gözlerini açıp bana gülene kadar. Tabi ki çoook aç uyanmamışsa. Gazı kakası vs. yoksa güzel bir esniyor. Kollarını bacaklarını hareket ettirerek sallıyorum ki kasları kendi hâline gelsin. Hiç sıkıntısı yoksa 20 dk. yatağının üzerinde dönenceye bakıyoruz hem ben konuşuyorum oğlum günaydın nasılsın iyi uyudun mu diyerek hem onun müziği ve dönen hayvanlarını gösterip sayıyorum. Bu bir kurbağa. Bu bir civciv, bu da bir arı vs.
Dönence geçerken bazı hayvanların gözünün içine bakıyor o zaman ben de o hayvanın sesini taklit ediyorum.
Dönenceye bakiniyor 7-8dk. ağlamadan. Tek başına da birakabiliyorum.
Bezini değiştirirken ağzıma bir çıngırak sallıyorum o da gülüyor tabi hep bu zamanlarda onunla ilgilenerek konuşurum çiş mi yaptı oğlum hadi cici olsun vb.
Emzirdikten sonra genellikle gazı çıkarırken pilates topunda hafif hafif sırtını sıvazlarım o anlarda da arkada görebileceği şekilde desenli bir nesne olur ki odaklanabilsin bu bazen bir çarşaf bazen çizgili bir kırlent oluyor
Sonra kucağıma alıp gezdiriyorum genelde mutfakta bişey yaparken o da omzumun üstünden sağa sola bakıyor. Salonda oyun halısı var saat 8:45 gibi karnı tok gazı yokken ilk uykudan hemen önce o halıda kendi başına oyunlar oynar, sıkılınca agular giderim biraz da ben ona anlatırım halıda hikayeler dinlemeye bayılıyor.
İlk uykusunu yatıp öğlen kalkınca genelde dans ettiriyorum müzikle birlikte boynuma sarılarak bacaklarını da bele dolayip, o da şaşkın şaşkın bakıyor.
Dışarı çıkıcaksak zaten herhangi bir şeye gerek kalmaz etraftaki herşey ilgisini çeker
Akşamları daha sakin oyunlara devam ediyoruz. Mesela kanepede ben dizlerimi dikiyorum dizime yatırıp onla konuşuyorum sohbetten sıkılınca aynı pozisyonda onu koltukaltlarından tutup kollarımı dümdüz yukarı uzatıyorum başımın üstüne kadar aynı anda uçak sesi çıkararak yükseltiyorum ki en yukarıdan aşağıya indirirken yine uçak iniş sesi çıkartıyorum sonra yavaş yavaş göz hizama getiriyorum ve o an yanağına öpücük konduruyorum.
Akşam yemek saatinde ana kucağından bizi izlemeye alıştı masaya tabak getirip götürürken ona da el sallıyor şarkı söyleyerek bazen elimde bir çıngırak sallayarak ağlamadan orada oturmasını sağlıyorum. Ana kucağında o otururken biz genelde yemek yiyoruz. Yemekten sonra ana kucağında onu da ayağımla hafifçe sallayarak bir kitap okuyorum her sayfada mutlaka o kitaba bakarak uygun mimikler yapıyorum. Kesinlikle hoşlanıyor mimiklerimle okuyunca. En son da banyo faaliyeti var. Hava sıcaksa biraz banyoyu uzun tutuyoruz çünkü ev çok sıcak olduğu zaman rahatlaması uzun sürüyor
Ben banyoda kuş sesi veya nehir sesi dinletiyorum ki rahatlatıcı etkisi olsun. 20:00 civarı banyo sonunda bez değiştirme ve bebe yağıyla masaj yapıyorum. O anlarda da odasındaki seveceği peluş oyuncakları gösteriyorum ki yumuşak dokuları ile gece uykusuna hazırlık bağlantısı oluşturabilsin. Gece uykudan önce 2 ölçüde mama veriyorum sonra gazı çıkana kadar pilates topunda hoplama ve hafif bi ninni dinletip saclarini okşayarak uyku öncesi rutinimizi tamamlıyoruz
Ah o devlet doktorlari..Bıngıldak için ben de devlet hastanesinden hatta çocuğun doğduğu hastaneden randevu almıştım çocuk sağlığı dr.a gittim. Boy-kilo baş çevre takibini yapmıyorum dedi sağlık ocakları bakıyor dedi.
Bıngıldağı normalmiş ama kemiklerinin alnında bitiştiği yerde bizimki biraz çıkıntılı görünüyor. Elini gezdirdi bıngıldak normal ddi kemik çıkıntısı da genetikmiş. Aynı dediğin gibi yani Blup üstünkörü muayene yaptı, kalp dinledi ciğer dinledi elini tuttu kaldırdı kuvveti iyi dedi. Başka birşey yok, 6.ay kan tahlilleri vermeye gelin diyip sustu. Ama ben yine duramadım sormadan. 20 Haziranda oğlum sünnet oldu da dr. hanım pipi ve torbaları kontrol ederseniz sevinirim dedim. Hemen çocuk cerrahisi bakıyor o bölüme gösterin vs. dedi. Ama ben özelde klinik bulup yaptırdık koronadan dolayı mecburen hastanelere gelemedik. Bizimkini sunnet eden dr. uzaktan ilgilendi, Kurtköy'de muayenehanesi kontrolü sadece whatsapp üzerinden yapıyor. O yüzden sizin bilginiz doğrudur hocam diyerek alttan alarak konuştum da öyle ikna olup baktı bir sorun yok dedi.
Git gide kapanior sanirim. Ben de degisiklik hissediorum. Normaldir sanirim?Kızlar bıngıldak konusunu konusuyorsunuz bende birsey soruyum dedim. Ya boyle elimi kafasindan hafifcr gecirdigimde daha bi yumusakti hani artik onceki yumusakligi gitti hata gecen kendi ablam da dedi. Normal mi acaba bilemedim ya... Ha bi de bugn tam 3 aylik olduk nrmal kntrolu 2 3 gun gecikse sorun olur mu aşı olmayacak ama kilo vs o tür seylerdn dolayi sorun olmaz inşallah
İyi kuzum şükür bugün olmadı ateşi çok sağol
Herkesin ki sertleşir bu ayda normal canım kemik doku artıyor sertleşiyor. Aşı olmayacaksa gecikse hiç bir sorun olmaz bir kaç gün ileKızlar bıngıldak konusunu konusuyorsunuz bende birsey soruyum dedim. Ya boyle elimi kafasindan hafifcr gecirdigimde daha bi yumusakti hani artik onceki yumusakligi gitti hata gecen kendi ablam da dedi. Normal mi acaba bilemedim ya... Ha bi de bugn tam 3 aylik olduk nrmal kntrolu 2 3 gun gecikse sorun olur mu aşı olmayacak ama kilo vs o tür seylerdn dolayi sorun olmaz inşallah
Evet canım eşimin işi dolayısıyla tasiniyoruz, amin çok sağ olmamayi arttırdım..bari karnı rahat eder diye canım..aslinda hayatimda birtakım sıkıntılar var..alerji de olunca iyice üzüntü oluyor..yoksa baş ederim..kolayla yıkılmak karakterimde yok ama iste galiba artik direncim kalmadi..yaslaniyir muyum nee..yas oldu 31
blup tasiniyor musun? dogru duzgun bakamiyorum..hayırlı ugurlu olsun canim..guzel ve kolayca girin yeni evinize insAllah
oglan icin de uzulme.daha uygun bir hastane bulursun insAllah canimcim ❤❤
ayy ne sinir bir doktormuş o öyle.bu korona zamanı her bir tetkik icin başka doktora mi gidelim yani..cocuk doktorları bircok doktora göre cok daha genis bir alanda bilgi sahibidirler aslinda.bu doktorun bakası yokmuş
Normal mi sorusunun cevabını haftalardır arıyorumKızlar bıngıldak konusunu konusuyorsunuz bende birsey soruyum dedim. Ya boyle elimi kafasindan hafifcr gecirdigimde daha bi yumusakti hani artik onceki yumusakligi gitti hata gecen kendi ablam da dedi. Normal mi acaba bilemedim ya... Ha bi de bugn tam 3 aylik olduk nrmal kntrolu 2 3 gun gecikse sorun olur mu aşı olmayacak ama kilo vs o tür seylerdn dolayi sorun olmaz inşallah
Biz ayın 25 inde gidicez canım yazacağım sana da aklımdaBiz de bıngıldak için gittik. Hayatımda gördüğüm en ilgisiz doktordu sanırım. Ne sorsam olabiliiiir diyordubir sürü kan ve ultrason istedi gittik nasıl kalabalık nasıl. Eşim gel hasta olmayan çocuğu da hasta edicez yoksa dedi geri çıktık vermeden. Başka doktor araştırcaz sanırım şu tasinma işi bitsin de.
mmisey siz ne yaptınız canım?
İnşallah canım.cok sağ ol.Biz ayın 25 inde gidicez canım yazacağım sana da aklımda
İnsallah gönlünüzce bir doktor bulursunuz çok önemli çünkü
Aynen şekerpare, devlet hastanelerinde de muayene düzgün yapılmazsa bir sorun olup olmadığını biz nerden bilcez her bölüme ayrı gidilir ama bir problem varsa önce bir bakması gerekir ki uzmanına gidelim o an belki bir sorun görebilirdi yonlendirebilirdi diye düşünüyorum
Kalppare yok canim ne yaslanmasi, dur bakalim daha.. ust uste geldigi icin, bir cozum bulamadigin icin..bir de sen de benim gibi incik cincik dusundugun icin en basta beynin zihnin yorgun dusuuor zaten.. pes etmek yok anayiz biz anaaa napalim
Rich multisurface boya canım her yüzey boyanabiliyor şimdi sehpaları ve dış Çelik kapıyı boyayacağız.. 7cm ve 10 cm lik iki fırça yetti dışına da mat Vernik alınıyor o da saten 7cm lik fırça ile sürülüyor bir kaç kat boyandı her boyama arası 24 saat beklendi.. mutfak dolap yenileme ve boyama videoları YouTube da var..Hayirli olsun canim gule gule oturun.
Ne guzelmis
Hele dolaplar ne guzel olmus. Hangi boyayla nasil boyadi canim ya esin🖐
Var ya olmaz olur mu işin içinde Uykuya dalma varsa ağlamak uykunun olmazsa olmaz bir parçası gerçi dün gece babası omuznda gaz çıkartıyodu gaz çıkartıp doydu şimdi mayışır dediğimiz bir anda bastı yaygarayı hergeleMasallah peki bu guzel rutinin icinde hic aglama yok mu
Ah o devlet doktorlari..
Genelleme yapmayalim da cogu boyle iste..
Konusmazlar, soru sormaya cekinirsin..
Ama ayni doktor ozel yer acsin ooo kankan olur, bizzat yasadim..
Tatmin olmadiysaniz baska yere de gorunun canim, ben ozelde gittigimi de drgistircem sanirim
Aslinda aylik kontrllere gitmeye gerek var mi oglumda gitmior muyduk biz ben hatirlamiorum bu arada ya. Iyi bir doktor bulamadim.cunku hala ya
Gecmis olsun canim, sunnet icin de masallah.🖐
Gececi online +1Gececi kız online
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?