2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Allah akıl fikir versin ya. Olmaz inşallah korkma. Sen naptın barıştın m?

Olmaz inşallah da senin inadına mı yapıyor anlamadım yazık çocuğa ya.

Yarın rota aşımız olcak korkuyorum ya yan etkisinden bide haydomun alt dis yerleri bembeyaz olmuş bu kadar erken diş çıkmaz heralde değil mi az bulanık oldu ama sizin bebislerinki de böyle mi kızlar
Ayyyy baya belli kuzum rotada bizde 4. Günü ateş oldu 1. Günü karın ağrısu oldu calpol ile geçirdik

Rotayı 3 ve 5. Ayda yaptırılmıyormu siz hangi aylarda yaptırdınız. 2. Ve 4. Aydamı senin bebek kaç aylık canım
Ben 2.ayda yaptırdım canım rotayı. Şimdi de 4.ayda yaptırcaz. 2 gün sonra 4 aylık oluyoruz aşıları haftaya olacak ama.
Eskiler öyle canım takma kafana bişeycik olmaz. Ben büyük kızda 4 ay dolunca kaşığa alışsın diye başlamıştım yavaştan püreler vermeye damağıyla ezip yiyordu zilli. Ek gıda sürecinde ikisinde de hiö zorlanmadık ama yoğurda biraz erken bağırsaklarda gaz yapabiliyor. Önce sebze püresiyle başlıycaz inşallah. Göktuğda da 5.ay dolunca 1-2 çay kaşığı veririm haşlanmış sebzelerden diyorum bakalım. Zaten mama kabız yapıyor belki bağırsakları düzene girer

Kızlar kanguru kullanan var mı aramızda? Benim oğlan bebek arabasında uyanıkken asla oturmuyor kucakta gidiyor nereye giderse kanguru alsam diyorum en azından parka, bahçeye giderken rahat ederiz oturursa ona da tabi

Kızlar kanguru kullanan var mı aramızda? Benim oğlan bebek arabasında uyanıkken asla oturmuyor kucakta gidiyor nereye giderse kanguru alsam diyorum en azından parka, bahçeye giderken rahat ederiz oturursa ona da tabi
Ben kanguru kullanıyorum ama mecburiyetten. İki tane araba kullanamıyorum çünkü. Bir buçuk yaşındaki oğlumun çocuk arabasına koyuyorum. Kızı da kanguruya takıp o şekilde çıkıyorum dışarı bel destekli olandan. Kanguruda falan çok rahat uyuyor.zaten çok kucağı alışkın bir bebek kucakta gezmeyi daha çok seviyor. Oğlumla ilgileneceğim zamanda da, uyuyor Ken oğlumu indiriyorum bebeği koyuyorum arabaya oğlumla oynuyorum

Kangurunun markası ne canım? Yüzü yola dönük de koyabiliyor musun?

Canm 4 ay diyordn benm oglan 3 aylk oldu yeni. Corba vs veririm 4 ayligi gecsin de

Allah akıl fikir versin ya. Olmaz inşallah korkma. Sen naptın barıştın m?
Dün esim yokken kb çağırdı oturdk ben anlattm o da farkina vardı hatasının konusuyorz smdi öyle ama ben ona eskisi gbi olamam artk
Olmaz inşallah da senin inadına mı yapıyor anlamadım yazık çocuğa ya.
Yok canm bilmis oluyo güya herseyi. Alissin diyo sanki 6 7 aylk cocuk da

Bir şey olmaz canım az vermiş

Oğlun bir buçuk yaşında mı

Dün esim yokken kb çağırdı oturdk ben anlattm o da farkina vardı hatasının konusuyorz smdi öyle ama ben ona eskisi gbi olamam artk

Yok canm bilmis oluyo güya herseyi. Alissin diyo sanki 6 7 aylk cocuk da

Acelesi neyse zaten 6 aydan sonra yiyecekler inşallah her şeyden.

Sağlıkçı arkadaşlar ya bu rotayı biz evde kendimiz versek becerebilir miyiz sizce

Bide rota aşısı ayıptır sorması kaça aldınız

bizim kizin kakası kötü kokuyordu.enfeksiyon cikti canım

Yarın rota aşımız olcak korkuyorum ya yan etkisinden bide haydomun alt dis yerleri bembeyaz olmuş bu kadar erken diş çıkmaz heralde değil mi az bulanık oldu ama sizin bebislerinki de böyle mi kızlar

biz de aynı ve kasinmasindan cok keyif alıyor

o ekmekten sudan tiksiniyor mu?
la havle.. benim annem de yeltendi dedim anne nolur bebek hem alerjik hem kucuk.
birakti sonra..

kullaniyoruz canim.kraft marka.memnunum

Maşallah diyorum bu kadarı bize fazla gelir:-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…