2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kız anneleri benim kalmış kızıma saç bantları almak istiyorum int.alıpta memnun olduğunuz bir yer var mı acaba

İki çocuk ve daha çok çocuk annelerini tebrik ediyorum enerjinize hayranım ve sen hep pozitifsin masallah

Sadece koku mu oluyor enfeksiyonda canim
Tedavisi neymis ki. Gecmis olsun.
Biz de yoktur insallah ne diyim.

Erkek premium care kullanıyorum. Belinin arkasından çıkıyor
Evet benimki de.
Sulu yapior yabiraz.
Gazla yapior bir de.
Bi de rota oldu persembe.
Bi de karpuz,sut yedim.
Ya da bez baglamayi bilmiyoruz.
3 numara kucuk ya da.prima bmmki de.
Her bezde tedirginim
Arkasini katlayin diyorlar denwmek lazim

misskokulumm masallah canim. Erken anneligin de bu olayi cok guzel iste.
Yoldasin oluyor, heyecani baska oluýor.
Hepsinin ayri zorlugu, kolayligi var gerci..
Erkek biraz baska oluyor oyun cagi ya bi de,bakalim kizbebisim nasil olacak
Rotadan midir diyorsun,rota okdugumuz gunun oncesinde de cok yapiordu. Amagenelde cok yapior kaka ya. Enfeksiyondan korktum,ebe yediklerinden de olur dior.bazen yesil bazen sari bazen kokulu bazen kokusuz genelde sivi tabi sutten dolayi sanirim.
Nasil anlicaz ki enfeksiyonu..
Sen menenjit asisi yaptirdin mi canim,onden gidiosun sen 1 ay bizden dimi. Masallah pasana,erkendogdu ama toparladi cok sukur..
Ruzgar var burda cikmadim ben bugun de,esimle oglumu yolladimoglum alt kata kuzenlerine sapmis yine
Gittiniz mi kahvaltiya durdu mu pasa
Insallah zorlanmadan yapar canim kakasini ya.o dazor bi durum,en guzeli ortasi.. ama mama da etkiliordur bekletior diyorsun ya.

Bide rota aşısı ayıptır sorması kaça aldınız
Biz ogluma kendimiz icirmistik galiba.
Siringayla emior agzina koyunca kizim oyle icti sapir supur. Ama tabi garanti olsun ebeler yapior hemecik. Diger asiyi siz de mi yaptirmiorsunuz suan.
Not saglikci degilim bunu yazmak da nasip oldu yani
250 300 gibi bir sey sanirim canim.

Hic is yapasim yok hazir kiz da uyudu aslinda ama of.. karnim da ac.. makarna yapsam yogurt da mi bebege gaz yapar ki sut gibi..
Herkes ya iste ya gezmede sanirim sessizsiniz kizlar bu ara..

Bide rota aşısı ayıptır sorması kaça aldınız
310 liraydı sanırım canım.Tanıdık Eczacı 280 e verdi bize.
Sadece anne sütü alıyorsa sık sık yapması normal canım. Biz başaramadık maalesef önce anne sütü ağırlıklıydı meme reddi başlayınca sütüm de azalmaya başladı sağsam da engel olamadım. Şuan zor bela, uykuda, soyarak, müzikle falan kandırarak biraz emziriyorum. Mama yapıyor tabi kakasını kıvamlı şekilde
Menenjiti 3.ayda başlamadık 5.ayda başlıycaz canım. Gelecek ay olacak inşallah
Gittik kahvaltıya canım küçük kızım çok istiyordu 2 saatte gittik geldik .paşam uyumak istedi her zamanki gibi pusette durmadı kucağımda uyuttum biraz oturduk öyle pusetinde uyurken kahvaltımız geldi bitirdik tam uyandı. Babası biraz gezdirdi çayımı içtim ben de. Biraz da ben gezdirdim. Çıkarken uykusu geldi kucağımda uyudu tekrar eve gelene kadar. İşte bu pozisyondayız dışarlarda hep

Maşallah size

Bende hemsiremizi aradim icirebilirsin evde dedi bebek kusabilir ama asi da zaten kusma payı var sıkıntı olmaz dedi aldik akşam aşılıcaz haydoya. Menenjit yaptırmicam canım özel aşı olarak sadece rota yaptircam

Maşallah sizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…