Çok sevindim. Tetenoz aşısı ömür boyu koruması için hamililekle birlikte 4 doz mu 5 doz mu yaptırılması gerekiyorİyi kuzum şükür bugün olmadı ateşi çok sağol
Katlamıyorsun gevşek mi kalıyor bende primium kullanıyorum olmuyor bişey 2 numara sıkıntı oluyor yazmışlardı hep internette ben memnun kaldımErkek premium care kullanıyorum. Belinin arkasından çıkıyor
Canım arkadasım burdan aldı çok minnoş şeyler var istersenKız anneleri benim kalmış kızıma saç bantları almak istiyorum int.alıpta memnun olduğunuz bir yer var mı acaba
İki çocuk ve daha çok çocuk annelerini tebrik ediyorum enerjinize hayranım ve sen hep pozitifsin masallahBen kanguru kullanıyorum ama mecburiyetten. İki tane araba kullanamıyorum çünkü. Bir buçuk yaşındaki oğlumun çocuk arabasına koyuyorum. Kızı da kanguruya takıp o şekilde çıkıyorum dışarı bel destekli olandan. Kanguruda falan çok rahat uyuyor.zaten çok kucağı alışkın bir bebek kucakta gezmeyi daha çok seviyor. Oğlumla ilgileneceğim zamanda da, uyuyor Ken oğlumu indiriyorum bebeği koyuyorum arabaya oğlumla oynuyorum
Sadece koku mu oluyor enfeksiyonda canimbizim kizin kakası kötü kokuyordu.enfeksiyon cikti canım
biz de aynı ve kasinmasindan cok keyif alıyor
o ekmekten sudan tiksiniyor mu?
la havle.. benim annem de yeltendi dedim anne nolur bebek hem alerjik hem kucuk.
birakti sonra..
kullaniyoruz canim.kraft marka.memnunum
Evet benimki de.Erkek premium care kullanıyorum. Belinin arkasından çıkıyor
İnşallah canım benim geçse burun çocuğum uyuyacak inşallahGeçmiş olsun kuzum ya umarım hemencecik geçer gider sorununuz
Biz ogluma kendimiz icirmistik galiba.Bide rota aşısı ayıptır sorması kaça aldınız
Mybabysworld'den aldım canım ben. İnstagtam hesapları var. Trendyolda da satılıyor.Kız anneleri benim kalmış kızıma saç bantları almak istiyorum int.alıpta memnun olduğunuz bir yer var mı acaba
310 liraydı sanırım canım.Tanıdık Eczacı 280 e verdi bize.Bide rota aşısı ayıptır sorması kaça aldınız
Sadece anne sütü alıyorsa sık sık yapması normal canım. Biz başaramadık maalesef önce anne sütü ağırlıklıydı meme reddi başlayınca sütüm de azalmaya başladı sağsam da engel olamadım. Şuan zor bela, uykuda, soyarak, müzikle falan kandırarak biraz emziriyorum. Mama yapıyor tabi kakasını kıvamlı şekildemisskokulumm masallah canim. Erken anneligin de bu olayi cok guzel iste.
Yoldasin oluyor, heyecani baska oluýor.
Hepsinin ayri zorlugu, kolayligi var gerci..
Erkek biraz baska oluyor oyun cagi ya bi de,bakalim kizbebisim nasil olacak
Rotadan midir diyorsun,rota okdugumuz gunun oncesinde de cok yapiordu. Amagenelde cok yapior kaka ya. Enfeksiyondan korktum,ebe yediklerinden de olur dior.bazen yesil bazen sari bazen kokulu bazen kokusuz genelde sivi tabi sutten dolayi sanirim.
Nasil anlicaz ki enfeksiyonu..
Sen menenjit asisi yaptirdin mi canim,onden gidiosun sen 1 ay bizden dimi. Masallah pasana,erkendogdu ama toparladi cok sukur..
Ruzgar var burda cikmadim ben bugun de,esimle oglumu yolladimoglum alt kata kuzenlerine sapmis yine
Gittiniz mi kahvaltiya durdu mu pasa
Insallah zorlanmadan yapar canim kakasini ya.o dazor bi durum,en guzeli ortasi.. ama mama da etkiliordur bekletior diyorsun ya.
Sorma canım bugün benim oğlan beni mahvetti. Toplasan bir buçuk saat anca uyudu gündüz. Şimdi de tek gözü açık uyuyo
Maşallah size310 liraydı sanırım canım.Tanıdık Eczacı 280 e verdi bize.
Sadece anne sütü alıyorsa sık sık yapması normal canım. Biz başaramadık maalesef önce anne sütü ağırlıklıydı meme reddi başlayınca sütüm de azalmaya başladı sağsam da engel olamadım. Şuan zor bela, uykuda, soyarak, müzikle falan kandırarak biraz emziriyorum. Mama yapıyor tabi kakasını kıvamlı şekilde
Menenjiti 3.ayda başlamadık 5.ayda başlıycaz canım. Gelecek ay olacak inşallah
Gittik kahvaltıya canım küçük kızım çok istiyordu 2 saatte gittik geldik .paşam uyumak istedi her zamanki gibipusette durmadı kucağımda uyuttum biraz oturduk öyle pusetinde uyurken kahvaltımız geldi bitirdik tam uyandı. Babası biraz gezdirdi çayımı içtim ben de. Biraz da ben gezdirdim. Çıkarken uykusu geldi kucağımda uyudu tekrar eve gelene kadar. İşte bu pozisyondayız dışarlarda hep Eki Görüntüle 2662452
Biz ogluma kendimiz icirmistik galiba.
Siringayla emior agzina koyunca kizim oyle icti sapir supur. Ama tabi garanti olsun ebeler yapior hemecik. Diger asiyi siz de mi yaptirmiorsunuz suan.
Not saglikci degilimbunu yazmak da nasip oldu yani
250 300 gibi bir sey sanirim canim.
Bende hemsiremizi aradim icirebilirsin evde dedi bebek kusabilir ama asi da zaten kusma payı var sıkıntı olmaz dedi aldik akşam aşılıcaz haydoya. Menenjit yaptırmicam canım özel aşı olarak sadece rota yaptircamBiz ogluma kendimiz icirmistik galiba.
Siringayla emior agzina koyunca kizim oyle icti sapir supur. Ama tabi garanti olsun ebeler yapior hemecik. Diger asiyi siz de mi yaptirmiorsunuz suan.
Not saglikci degilimbunu yazmak da nasip oldu yani
250 300 gibi bir sey sanirim canim.
Trendyol deyince gözüm seyriyo iddalar korkunçMybabysworld'den aldım canım ben. İnstagtam hesapları var. Trendyolda da satılıyor.
Maşallah sizee310 liraydı sanırım canım.Tanıdık Eczacı 280 e verdi bize.
Sadece anne sütü alıyorsa sık sık yapması normal canım. Biz başaramadık maalesef önce anne sütü ağırlıklıydı meme reddi başlayınca sütüm de azalmaya başladı sağsam da engel olamadım. Şuan zor bela, uykuda, soyarak, müzikle falan kandırarak biraz emziriyorum. Mama yapıyor tabi kakasını kıvamlı şekilde
Menenjiti 3.ayda başlamadık 5.ayda başlıycaz canım. Gelecek ay olacak inşallah
Gittik kahvaltıya canım küçük kızım çok istiyordu 2 saatte gittik geldik .paşam uyumak istedi her zamanki gibipusette durmadı kucağımda uyuttum biraz oturduk öyle pusetinde uyurken kahvaltımız geldi bitirdik tam uyandı. Babası biraz gezdirdi çayımı içtim ben de. Biraz da ben gezdirdim. Çıkarken uykusu geldi kucağımda uyudu tekrar eve gelene kadar. İşte bu pozisyondayız dışarlarda hep Eki Görüntüle 2662452
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?