- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Ben pek inanamıyorum canım ya. Yani yurtdışındaki olayı bilemem ama trendyolda yapamazlar onu. Bana mantıklı gelmiyor.Trendyol deyince gözüm seyriyo iddalar korkunç
Öff ben de yoruldum bugün uyumadı doğru dürüst kaö kez uyuttum geri uyandı bölük pörçük hep şimdi 3. Kez uyutacam ikindş uykusuna inşallah niyet ettim bakalım. Uyutması neyse de şu tekrar uyanmaları insanı sinir ediyor. Park beşik getirecek haftasonu kızkardeşim ona yatıracam artık sallanan beşikte uyku eğitimi veremem. Haftaya başlıycam artık inşallah yavaştanSorma canım bugün benim oğlan beni mahvetti. Toplasan bir buçuk saat anca uyudu gündüz. Şimdi de tek gözü açık uyuyosen napiyosun fotonuzu gördüm harikasınız
Doktorum alerji durumundan önce bana fermantasyon geçirmiş süt ürünlerini tüketebilirsin demişti canım. Peynir yoğurt ayran pek gaz yapmazmış. Emzirmeden önce sütünü 1 yemek kaşığı kadarını sağıp at. Sütün laktoz kısmı o gaz yapar demişti.Hic is yapasim yok hazir kiz da uyudu aslinda ama of.. karnim da ac.. makarna yapsam yogurt da mi bebege gaz yapar ki sut gibi..
Herkes ya iste ya gezmede sanirim sessizsiniz kizlar bu ara..
Ya ben bile çok giremiyorum ki senin giremediğini bile fark etmemişimSelam kızlarsık sık bakamıyorum buraya. Nasılsınız? Yokluğumu pek fark eden yok sanırım. Kalppare yazmıştı geçenlerde. Tikkabilla agacsizkoalaa K Kuf C cecenn Jadesi neler yapıyorsunuz zalımlar
Cherrygum nasıl gidiyor tatil ?
Kızlar valla biliyorsunuz memleketteyim girmeye vaktim olmuyor. Baya yoğun geçiyor günler ama çok keyifli
Sorma canım benim bebe de bu ara aynı. Uykuları düzensiz. Kıpır kıpır. Kaşıntısı oluyor dikkat ettiğim halde. Hala kızarmaya devam. Toka takmaya başladın mı yavru koalamaYa ben bile çok giremiyorum ki senin giremediğini bile fark etmemişimiyiym valla canım benim kız biraz huysuz takılıyor şu sıra onunla uğraşıyorum. Sen napıyosun
Oh ne güzel. Biz eve tıkıldık. Dışarı çıkarsak tuncuyoruzKızlar valla biliyorsunuz memleketteyim girmeye vaktim olmuyor. Baya yoğun geçiyor günler ama çok keyifliTatil bana iyi geldi kafam dağıldı kardeşlerimle olmayı özlemişim
Siz napıyosunuz herkes iyidir inşallah okuyamadım çok sayfa vardı
5 doz canım tamamıÇok sevindim. Tetenoz aşısı ömür boyu koruması için hamililekle birlikte 4 doz mu 5 doz mu yaptırılması gerekiyor
Ne yapalım kuzum aynı şeyler işte. Bu aralar bi tiyatroya gitsek diyoruz eşimle ama bilmiyorum oyunlar oynanmaya başladı mi?Selam kızlarsık sık bakamıyorum buraya. Nasılsınız? Yokluğumu pek fark eden yok sanırım. Kalppare yazmıştı geçenlerde. Tikkabilla agacsizkoalaa K Kuf C cecenn Jadesi neler yapıyorsunuz zalımlar
Aynen yoran o. Baksan derin daldı dersin ama on dk sonra gözler boncuk. Şimdi de omzumda uyudu. Yavrumun bi derdi var ama anlayamadim ben.Öff ben de yoruldum bugün uyumadı doğru dürüst kaö kez uyuttum geri uyandı bölük pörçük hep şimdi 3. Kez uyutacam ikindş uykusuna inşallah niyet ettim bakalım. Uyutması neyse de şu tekrar uyanmaları insanı sinir ediyor. Park beşik getirecek haftasonu kızkardeşim ona yatıracam artık sallanan beşikte uyku eğitimi veremem. Haftaya başlıycam artık inşallah yavaştan
Masallah310 liraydı sanırım canım.Tanıdık Eczacı 280 e verdi bize.
Sadece anne sütü alıyorsa sık sık yapması normal canım. Biz başaramadık maalesef önce anne sütü ağırlıklıydı meme reddi başlayınca sütüm de azalmaya başladı sağsam da engel olamadım. Şuan zor bela, uykuda, soyarak, müzikle falan kandırarak biraz emziriyorum. Mama yapıyor tabi kakasını kıvamlı şekilde
Menenjiti 3.ayda başlamadık 5.ayda başlıycaz canım. Gelecek ay olacak inşallah
Gittik kahvaltıya canım küçük kızım çok istiyordu 2 saatte gittik geldik .paşam uyumak istedi her zamanki gibipusette durmadı kucağımda uyuttum biraz oturduk öyle pusetinde uyurken kahvaltımız geldi bitirdik tam uyandı. Babası biraz gezdirdi çayımı içtim ben de. Biraz da ben gezdirdim. Çıkarken uykusu geldi kucağımda uyudu tekrar eve gelene kadar. İşte bu pozisyondayız dışarlarda hep Eki Görüntüle 2662452
Kalabalığa girme bence canım bliemedimNe yapalım kuzum aynı şeyler işte. Bu aralar bi tiyatroya gitsek diyoruz eşimle ama bilmiyorum oyunlar oynanmaya başladı mi?
Aynen yoran o. Baksan derin daldı dersin ama on dk sonra gözler boncuk. Şimdi de omzumda uyudu. Yavrumun bi derdi var ama anlayamadim ben.
Selam kızlarsık sık bakamıyorum buraya. Nasılsınız? Yokluğumu pek fark eden yok sanırım. Kalppare yazmıştı geçenlerde. Tikkabilla agacsizkoalaa K Kuf C cecenn Jadesi neler yapıyorsunuz zalımlar
Ne yapalım kuzum aynı şeyler işte. Bu aralar bi tiyatroya gitsek diyoruz eşimle ama bilmiyorum oyunlar oynanmaya başladı mi?
Aynen yoran o. Baksan derin daldı dersin ama on dk sonra gözler boncuk. Şimdi de omzumda uyudu. Yavrumun bi derdi var ama anlayamadim ben.
Ben bugün bi kuzumuz vardı albino dünyalar güzeli onun annesini göremiyorum diye düşündüm ya da denk mi gelmiyo kimdi o ya etiket yapamadim adını hatirlayip
Ben bugün bi kuzumuz vardı albino dünyalar güzeli onun annesini göremiyorum diye düşündüm ya da denk mi gelmiyo kimdi o ya etiket yapamadim adını hatirlayip
Çocuk oyununa giderizValla bahane gibi gelecek belki de bizim kızda huzursuz atak haftası mıdır nedir anlamadım. Arada girip yazıyorum da inşallah eski performansıma dönerim.
Kız fark edilmez mi aşk olsun. Bugün ben yazacaktım neredesiniz diye
Vay demek tiyatro bebeye kim bakacak kız
O da vardı dimi, sakin ortamlara akalimKalabalığa girme bence canım bliemedim
Saglik ocagina gidecegm ya eşimle yarin kocamn duydugu yerde soracagim anca oyle ikna oluyolar çünkübizim kizin kakası kötü kokuyordu.enfeksiyon cikti canım
biz de aynı ve kasinmasindan cok keyif alıyor
o ekmekten sudan tiksiniyor mu?
la havle.. benim annem de yeltendi dedim anne nolur bebek hem alerjik hem kucuk.
birakti sonra..
kullaniyoruz canim.kraft marka.memnunum
Ay insalllah öyle takip ediyorm bugn valla kusacak mi yda bisey olacak ki diyeBir şey olmaz canım az vermiş
Basima gelmedi daha once hic valla ama bez degisikligi yap belki ondandirErkek premium care kullanıyorum. Belinin arkasından çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?