2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sorma canım bugün benim oğlan beni mahvetti. Toplasan bir buçuk saat anca uyudu gündüz. Şimdi de tek gözü açık uyuyo sen napiyosun fotonuzu gördüm harikasınız
Öff ben de yoruldum bugün uyumadı doğru dürüst kaö kez uyuttum geri uyandı bölük pörçük hep şimdi 3. Kez uyutacam ikindş uykusuna inşallah niyet ettim bakalım. Uyutması neyse de şu tekrar uyanmaları insanı sinir ediyor. Park beşik getirecek haftasonu kızkardeşim ona yatıracam artık sallanan beşikte uyku eğitimi veremem. Haftaya başlıycam artık inşallah yavaştan

Hic is yapasim yok hazir kiz da uyudu aslinda ama of.. karnim da ac.. makarna yapsam yogurt da mi bebege gaz yapar ki sut gibi..
Herkes ya iste ya gezmede sanirim sessizsiniz kizlar bu ara..
Doktorum alerji durumundan önce bana fermantasyon geçirmiş süt ürünlerini tüketebilirsin demişti canım. Peynir yoğurt ayran pek gaz yapmazmış. Emzirmeden önce sütünü 1 yemek kaşığı kadarını sağıp at. Sütün laktoz kısmı o gaz yapar demişti.

Ya ben bile çok giremiyorum ki senin giremediğini bile fark etmemişim iyiym valla canım benim kız biraz huysuz takılıyor şu sıra onunla uğraşıyorum. Sen napıyosun
Sorma canım benim bebe de bu ara aynı. Uykuları düzensiz. Kıpır kıpır. Kaşıntısı oluyor dikkat ettiğim halde. Hala kızarmaya devam. Toka takmaya başladın mı yavru koalama

Oh ne güzel. Biz eve tıkıldık. Dışarı çıkarsak tuncuyoruz

Ne yapalım kuzum aynı şeyler işte. Bu aralar bi tiyatroya gitsek diyoruz eşimle ama bilmiyorum oyunlar oynanmaya başladı mi?
Aynen yoran o. Baksan derin daldı dersin ama on dk sonra gözler boncuk. Şimdi de omzumda uyudu. Yavrumun bi derdi var ama anlayamadim ben.

Masallah biz de evde boyleyiz genelde canim. Seninki bi tik daha zor tabi disarda. Bak yine de kahvaktiyi bitirmenizi beklemis kucuk bey
Erken dogunca tabi emmesi skntli oluyor. Olsun mamayla buyumesinde bi problem yok ki rabbim korusun hepsini.

Ben bugün bi kuzumuz vardı albino dünyalar güzeli onun annesini göremiyorum diye düşündüm ya da denk mi gelmiyo kimdi o ya etiket yapamadim adını hatirlayip

Kalabalığa girme bence canım bliemedim

Reactions: Kuf
K Kuf Tikkabilla C cecenn nerdesiniz kızlar niye sessiz iki gündür buralar azcık gelin hele

Valla bahane gibi gelecek belki de bizim kızda huzursuz atak haftası mıdır nedir anlamadım. Arada girip yazıyorum da inşallah eski performansıma dönerim.

Kız fark edilmez mi aşk olsun. Bugün ben yazacaktım neredesiniz diye

Vay demek tiyatro bebeye kim bakacak kız

Ben bugün bi kuzumuz vardı albino dünyalar güzeli onun annesini göremiyorum diye düşündüm ya da denk mi gelmiyo kimdi o ya etiket yapamadim adını hatirlayip

SuRMeLi66 canım.
Çocuk oyununa gideriz

Saglik ocagina gidecegm ya eşimle yarin kocamn duydugu yerde soracagim anca oyle ikna oluyolar çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…