- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Aynen oyle ha ben 6 aydan biraz daha once cok cok az veririm ama suan icin asla daha kucuk 4 bucuk 5 ayliga yaklassin biAcelesi neyse zaten 6 aydan sonra yiyecekler inşallah her şeyden.
Kangurunun markası ne canım? Yüzü yola dönük de koyabiliyor musun?
Vauva axel bel destekli.böyle birşey. Ben oğlumdayken almıştım. 1 yasına kadar onu tasıdım Şimdi kızımı.eminim daha güzeli vardır. Benim isimi görüyormu evet daha iyisini bilmiyorum. Çünkü sadece bunu kullandım canımBaya modeli varmış canım model adını hatırlıyor musun?
Canım yarın sağlık ocaklari açık değil 15 temmuz ya aklinda olsun gidip boş boş dönme geriSaglik ocagina gidecegm ya eşimle yarin kocamn duydugu yerde soracagim anca oyle ikna oluyolar çünkü
Olmaz canım sen izin verme daha. Benim yengem 2 aylıkken vermiş hep alışsın diye bir şey olmadıAy insalllah öyle takip ediyorm bugn valla kusacak mi yda bisey olacak ki diye
Basima gelmedi daha once hic valla ama bez degisikligi yap belki ondandir
Teşekkür ederim canım. Mecburen yoksa sürekli evde olunca. Hepimiz ayrı ayrı birbirimize sarıyoruz can sıkıntısından. En azından biraz temiz hava alıyoruz yürüyoruz. Oğlumu yoruyorum kızımı sersem ediyorum, sonra eve geliyoruz onları uyutuyorum. İşleri mi yapıyorum işim yoksa yapıyorum kahvemi oturuyorum.İki çocuk ve daha çok çocuk annelerini tebrik ediyorum enerjinize hayranım ve sen hep pozitifsin masallah
Bir buçuk dememe bakma kızOğlun bir buçuk yaşında mı
Umut söz dinler mi onu yormak için çıkıyorum zaten. Umut'u arabaya koyuyorum kızı da kanguruya takıyorum.sırtıma da gerekli malzemeleri mi alıyorum sırt çantamı takıyorum. İlkim 2 kilometre uzaklıkta kayınvalidem var. Onu arıyorum kahvaltıya geliyoruz diyorum. Önce oraya gidiyoruz kahvaltımızı yapıyoruz. Sabahın ilk saatlerinde parklarda pek insan olmuyor. Umut'u eğlendiri yorum biraz onu oynatıyorum. Sonra ufaktan bir acıkma oluyor, Umut mama mama diyor. Yağcıoğlu diye bir yer var oranın ikinci katı çok uygun. Duru ya orada meme veriyorum. Umut Ada magnolya yediriyorum. Ben de bir çay içiyorum kalkıyoruz. Sonra dolaşa dolaşa eve geliyoruz.oğlumu yoruyorum, kizimi sersem ediyorum. Eve geliyorum banyo yapiyorum sonra uyutuyorum. Bakiyorum isime.
Dudak ve çene yapısı benziyor canımŞimdiki haline benziyor mu çok merak ettimVaveyylla
Eki Görüntüle 2657632
Rota 279tl menenjit 414tl idiBide rota aşısı ayıptır sorması kaça aldınız
Kızlar ben annemlerdeyim fazla bakamıyorum ya..Selam kızlarsık sık bakamıyorum buraya. Nasılsınız? Yokluğumu pek fark eden yok sanırım. @sekerpare5939 yazmıştı geçenlerde. Tikkabilla agacsizkoalaa @BlupBlupBlup C cecenn @Jadesi neler yapıyorsunuz zalımlar
Çok tesekkür ederim yaptırmak isteyen anneler 3.doz bu ay yapılıyor5 doz canım tamamı
Kuzum seni takipteyim uyku eğitimi konusunda beni de etiketle uyku konusunda yazdigin her mesajdaÖff ben de yoruldum bugün uyumadı doğru dürüst kaö kez uyuttum geri uyandı bölük pörçük hep şimdi 3. Kez uyutacam ikindş uykusuna inşallah niyet ettim bakalım. Uyutması neyse de şu tekrar uyanmaları insanı sinir ediyor. Park beşik getirecek haftasonu kızkardeşim ona yatıracam artık sallanan beşikte uyku eğitimi veremem. Haftaya başlıycam artık inşallah yavaştan
Kızlar yaa şu bebeği deliksiz uyuyanlara çok özeniyorum. Nolur sanki 9 civarı yatsa 12 saat uyusa 1 kez emmeye kalksa sadeceGündüzde 1,5-2 saat uyusun başka uyumasın ama uyuyacağını saati bileyim
Gündüz uyku bölük pörçük kısa kısa. Gece de 2-3 kez kalkardı. Nerdeyse saat başı kalkmaya başladı. Aptal gibiyim uykusuzluktan çok zorlanıyorum yaaa. Yalnız mıyım var mı ben gibi olanzaten yoktu doğru düzgün uyku iyice kalmadı. 4. Ay uyku gerilemesi yaşıyoruz galiba
Aynen oyle ha ben 6 aydan biraz daha once cok cok az veririm ama suan icin asla daha kucuk 4 bucuk 5 ayliga yaklassin bi
Diş sıkıntısı başlamış olabilir canım. Damakları sertleşmeye ve ağrımaya 4.ay dan hemen sonra başladı benim kızların. Dişler yüzeye çıkarken damakları çok ağrırmış. O zamanlar benim kızların uykuları bozulmuştu.Kızlar yaa şu bebeği deliksiz uyuyanlara çok özeniyorum. Nolur sanki 9 civarı yatsa 12 saat uyusa 1 kez emmeye kalksa sadeceGündüzde 1,5-2 saat uyusun başka uyumasın ama uyuyacağını saati bileyim
Gündüz uyku bölük pörçük kısa kısa. Gece de 2-3 kez kalkardı. Nerdeyse saat başı kalkmaya başladı. Aptal gibiyim uykusuzluktan çok zorlanıyorum yaaa. Yalnız mıyım var mı ben gibi olanzaten yoktu doğru düzgün uyku iyice kalmadı. 4. Ay uyku gerilemesi yaşıyoruz galiba
Bakalım becer edebilecek miyim canım ya ben de çok emin değilimKuzum seni takipteyim uyku eğitimi konusunda beni de etiketle uyku konusunda yazdigin her mesajda. Küçüğüz size gore ama zamani gelince uygulariz insallah . Erken konustugum herseyde agzima fırıncı kuregiyle vuracam artik ben konusmuyum uyku egitimi vereyim diye sen beni etiketle inşallah hepimiz başarırız
Sipariş verdim kuzu kargoda henüz gelmedi.Sorma canım benim bebe de bu ara aynı. Uykuları düzensiz. Kıpır kıpır. Kaşıntısı oluyor dikkat ettiğim halde. Hala kızarmaya devam. Toka takmaya başladın mı yavru koalama
Ben de Umut da 4,5 aylıkken başlamıştım tattırmaya.5 aylık kende geçmiştim ek gıdaya. Umut beni çok yoruyordu sürekli memedeydi. Memeyi hiç bırakmazdı gece sabaha kadar meme ağzında uyurdu, gözünü açar açar emerdi. Gündüz de sürekli meme isterdi. Ben de doktora söylemiştim hiçbir şey yapamıyorum.almadığım mama kalmadı hiçbirini yemiyor, dili ile ittiriyor ağlamaya başlıyor diye.doktor da geç ek gıdaya demişti 15 gün tattırdım her şeyi,15 günü sonunda direkt başlamıştım. Ondan sonra rahat ettim. Şimdi kızıma da başladım ufak ufak tattırmayaAslında bende 5 aylıkken başlamak istiyorum. Nedense beni çok heyecanlandırıyor ek gıda olayı. Bir zararı olmuyorsa başlarım yavaştan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?