2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kangurunun markası ne canım? Yüzü yola dönük de koyabiliyor musun?
Baya modeli varmış canım model adını hatırlıyor musun?
Vauva axel bel destekli.böyle birşey. Ben oğlumdayken almıştım. 1 yasına kadar onu tasıdım Şimdi kızımı.eminim daha güzeli vardır. Benim isimi görüyormu evet daha iyisini bilmiyorum. Çünkü sadece bunu kullandım canım

İki çocuk ve daha çok çocuk annelerini tebrik ediyorum enerjinize hayranım ve sen hep pozitifsin masallah
Teşekkür ederim canım. Mecburen yoksa sürekli evde olunca. Hepimiz ayrı ayrı birbirimize sarıyoruz can sıkıntısından. En azından biraz temiz hava alıyoruz yürüyoruz. Oğlumu yoruyorum kızımı sersem ediyorum, sonra eve geliyoruz onları uyutuyorum. İşleri mi yapıyorum işim yoksa yapıyorum kahvemi oturuyorum.

N Nehir8077 masallah size,ben cikamam ikisiyle henuz. Nazar degmesin. Nasil yapiorsunuz , neler yapiorsunuz birlikte.nasil soz dinlior umut pasa
Umut söz dinler mi onu yormak için çıkıyorum zaten. Umut'u arabaya koyuyorum kızı da kanguruya takıyorum.sırtıma da gerekli malzemeleri mi alıyorum sırt çantamı takıyorum. İlkim 2 kilometre uzaklıkta kayınvalidem var. Onu arıyorum kahvaltıya geliyoruz diyorum. Önce oraya gidiyoruz kahvaltımızı yapıyoruz. Sabahın ilk saatlerinde parklarda pek insan olmuyor. Umut'u eğlendiri yorum biraz onu oynatıyorum. Sonra ufaktan bir acıkma oluyor, Umut mama mama diyor. Yağcıoğlu diye bir yer var oranın ikinci katı çok uygun. Duru ya orada meme veriyorum. Umut Ada magnolya yediriyorum. Ben de bir çay içiyorum kalkıyoruz. Sonra dolaşa dolaşa eve geliyoruz.oğlumu yoruyorum, kizimi sersem ediyorum. Eve geliyorum banyo yapiyorum sonra uyutuyorum. Bakiyorum isime.

Kuzum seni takipteyim uyku eğitimi konusunda beni de etiketle uyku konusunda yazdigin her mesajda . Küçüğüz size gore ama zamani gelince uygulariz insallah . Erken konustugum herseyde agzima fırıncı kuregiyle vuracam artik ben konusmuyum uyku egitimi vereyim diye sen beni etiketle inşallah hepimiz başarırız

Kızlar yaa şu bebeği deliksiz uyuyanlara çok özeniyorum. Nolur sanki 9 civarı yatsa 12 saat uyusa 1 kez emmeye kalksa sadece Gündüzde 1,5-2 saat uyusun başka uyumasın ama uyuyacağını saati bileyim
Gündüz uyku bölük pörçük kısa kısa. Gece de 2-3 kez kalkardı. Nerdeyse saat başı kalkmaya başladı. Aptal gibiyim uykusuzluktan çok zorlanıyorum yaaa. Yalnız mıyım var mı ben gibi olan zaten yoktu doğru düzgün uyku iyice kalmadı. 4. Ay uyku gerilemesi yaşıyoruz galiba

4.ay olduysanız uyku gerilemesi olmuştur. Bizde de çok bir düzen yok deliksiz uyuduğumuz en fazla 3 saat geceleri.
Gündüz zaten yarım saatten fazla uyusa şükrediyorum. Ama önceki zamana göre baya alıştım ya.

Aynen oyle ha ben 6 aydan biraz daha once cok cok az veririm ama suan icin asla daha kucuk 4 bucuk 5 ayliga yaklassin bi

Aslında bende 5 aylıkken başlamak istiyorum. Nedense beni çok heyecanlandırıyor ek gıda olayı. Bir zararı olmuyorsa başlarım yavaştan.

Diş sıkıntısı başlamış olabilir canım. Damakları sertleşmeye ve ağrımaya 4.ay dan hemen sonra başladı benim kızların. Dişler yüzeye çıkarken damakları çok ağrırmış. O zamanlar benim kızların uykuları bozulmuştu.

Bakalım becer edebilecek miyim canım ya ben de çok emin değilim uğraşacaz sihirliuykular sayfası var instagramda orası baya güzel ay ay uyku süreleri ve aralıkları veriliyor

Sorma canım benim bebe de bu ara aynı. Uykuları düzensiz. Kıpır kıpır. Kaşıntısı oluyor dikkat ettiğim halde. Hala kızarmaya devam. Toka takmaya başladın mı yavru koalama
Sipariş verdim kuzu kargoda henüz gelmedi. Çok merak ediyorum takınca nasıl olcak

Aslında bende 5 aylıkken başlamak istiyorum. Nedense beni çok heyecanlandırıyor ek gıda olayı. Bir zararı olmuyorsa başlarım yavaştan.
Ben de Umut da 4,5 aylıkken başlamıştım tattırmaya.5 aylık kende geçmiştim ek gıdaya. Umut beni çok yoruyordu sürekli memedeydi. Memeyi hiç bırakmazdı gece sabaha kadar meme ağzında uyurdu, gözünü açar açar emerdi. Gündüz de sürekli meme isterdi. Ben de doktora söylemiştim hiçbir şey yapamıyorum.almadığım mama kalmadı hiçbirini yemiyor, dili ile ittiriyor ağlamaya başlıyor diye.doktor da geç ek gıdaya demişti 15 gün tattırdım her şeyi,15 günü sonunda direkt başlamıştım. Ondan sonra rahat ettim. Şimdi kızıma da başladım ufak ufak tattırmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…