2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    313
Ooo baharcim bugun tekrar bir masallah daha geliyorrrr benden sanaaa🖐
 
Hadi ya nerden anlıycam peki bunu . Elleri hep ağzında ama bu aylarda ellerini tanır o yüzden olurmuş. Ne zor çocuk büyütmek ya derdi ne anlamıyorum birsürü sebebi olabilir napacağımı şaşırdım
 
Canım yarın sağlık ocaklari açık değil 15 temmuz ya aklinda olsun gidip boş boş dönme geri
Ayyy kafamı biraktilar bendesagol canm
Olmaz canım sen izin verme daha. Benim yengem 2 aylıkken vermiş hep alışsın diye bir şey olmadı içini ferah tut
Ayy agir gelmemis mi ya daha minicikler sonucta
Aslında bende 5 aylıkken başlamak istiyorum. Nedense beni çok heyecanlandırıyor ek gıda olayı. Bir zararı olmuyorsa başlarım yavaştan.
Benm yegenime vermistik hep canm 5 aylikken turşu suyunun bile tadina bakittik düşün artık. Mama ile besledigim icin vermek istiyorum ben 4 bucuk aylikken az az snra arttiririm. Ve 4 aylk flan olsn evde kendim mama yapacagm princ unu ile katkisiz olur hem saglik açısından. Digerlerinde ister istemez ilac illaki var.
 
Ek gida derkwn canm hani ne veriyordn yine aralarda mama verdin mi.? Geceleri ne veriyordn. Bebe biskuvisi flan olur mu .?
 

Ay çok güzelmiş ya. Benimkide tam memeci. Sürekli doydu doymadı derdinden kurtulurum bende. Dediğin gibi mamada almıyor. Püskürte Püskürte akıta akıta içiyor bende vermek istemiyorum. Az kaldı güzel günlere.
 
Vallahi öyle, ek gıda şu memeleri azda olsa rahat bıraktırıyor. Biraz nefes alıyor insan hele sıcaklarda iyi oluyor. Az daha sabret mama sevmiyor illa ek gıdalar dan bir seyi sevecek. Söyle düsün secenek cok. Evet Güzel günler yakında,ben 15 gün sonra direk doyurmaya başlıyacağım. Suan hersey tadıyor ayırmıyorum ne görürsem sürüyorum ağzına.
 
Ek gida derkwn canm hani ne veriyordn yine aralarda mama verdin mi.? Geceleri ne veriyordn. Bebe biskuvisi flan olur mu .?
Oğlum da kızım da mama yemedi oğlum için söylüyorum. Sebze çorbaları,enginar yoğurt,mevsim meyveleri, irmikten yaptığım muhallebiler.Bebe bisküvisi 8 aydan sonra bebe bisküvisi için erken. Bunları verdim şu an kızım 4 buçuk aylık. Ona da mevsim meyvaların a hemen hemen hepsine tattırdım. Yoğurt, sebze çorbası abisini çorbaların dan tattırdım. 15 gün sonra direkt doyuracağım.
 
Prinç unu sindirimi için zor olur canım normal mamasına devam et
 
Ben sanırım beklerim 5. Ayı doldurmasını mama alıyor bizim ki zaten memeyle. Tatırma nasıl yaptın canım
 
Gece memeye kalkmasına pek bir şey diyemeyeceğim, Çünkü benimki de aynı. Her bebekte işe yarar mı bilmiyorum ama. Gündüzleri benim kızım da az uyuyordu hemen geri uyanıyor du. Dalmasıda çok zaman alıyordu.ben hemen kapının önüne çıkıyorum 3 dakika güneşe tutuyorum yüzünü. Güneşe bakamıyor gözünü açamıyor. Hemen uyuya kalıyor. Bir ekmek yapıyor sinirleniyor bir bakıyorum bayılmış. Hemen alıyorum beşiğine bırakıyorum 3 saat uyuyor.kapıyı açık aramazsam güneş giren penceremi açıyorum. Yüzü güneşe gelecek gibi yatırıyorum
 
Sadece koku mu oluyor enfeksiyonda canim
Tedavisi neymis ki. Gecmis olsun.
Biz de yoktur insallah ne diyim.

biogaia dedi cnm.gecmezse antibiyotik.insAllah yoktur canim..



ben de gunde 1 kere falan bakiyorum ama tum sayfalari okuyamiyorum canim..



helal olsun diyorum
 
Maşallah canım size güzel anne
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…