- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
Ooo baharcim bugun tekrar bir masallah daha geliyorrrr benden sanaaaBen de Umut da 4,5 aylıkken başlamıştım tattırmaya.5 aylık kende geçmiştim ek gıdaya. Umut beni çok yoruyordu sürekli memedeydi. Memeyi hiç bırakmazdı gece sabaha kadar meme ağzında uyurdu, gözünü açar açar emerdi. Gündüz de sürekli meme isterdi. Ben de doktora söylemiştim hiçbir şey yapamıyorum.almadığım mama kalmadı hiçbirini yemiyor, dili ile ittiriyor ağlamaya başlıyor diye.doktor da geç ek gıdaya demişti 15 gün tattırdım her şeyi,15 günü sonunda direkt başlamıştım. Ondan sonra rahat ettim. Şimdi kızıma da başladım ufak ufak tattırmaya
Hadi ya nerden anlıycam peki bunu . Elleri hep ağzında ama bu aylarda ellerini tanır o yüzden olurmuş. Ne zor çocuk büyütmek ya derdi ne anlamıyorum birsürü sebebi olabilir napacağımı şaşırdımDiş sıkıntısı başlamış olabilir canım. Damakları sertleşmeye ve ağrımaya 4.ay dan hemen sonra başladı benim kızların. Dişler yüzeye çıkarken damakları çok ağrırmış. O zamanlar benim kızların uykuları bozulmuştu.
Ayyy kafamı biraktilar bendeCanım yarın sağlık ocaklari açık değil 15 temmuz ya aklinda olsun gidip boş boş dönme geri
Ayy agir gelmemis mi ya daha minicikler sonuctaOlmaz canım sen izin verme daha. Benim yengem 2 aylıkken vermiş hep alışsın diye bir şey olmadıiçini ferah tut
Benm yegenime vermistik hep canm 5 aylikken turşu suyunun bile tadina bakittik düşün artık. Mama ile besledigim icin vermek istiyorum ben 4 bucuk aylikken az az snra arttiririm. Ve 4 aylk flan olsn evde kendim mama yapacagm princ unu ile katkisiz olur hem saglik açısından. Digerlerinde ister istemez ilac illaki var.Aslında bende 5 aylıkken başlamak istiyorum. Nedense beni çok heyecanlandırıyor ek gıda olayı. Bir zararı olmuyorsa başlarım yavaştan.
Ek gida derkwn canm hani ne veriyordn yine aralarda mama verdin mi.? Geceleri ne veriyordn. Bebe biskuvisi flan olur mu .?Ben de Umut da 4,5 aylıkken başlamıştım tattırmaya.5 aylık kende geçmiştim ek gıdaya. Umut beni çok yoruyordu sürekli memedeydi. Memeyi hiç bırakmazdı gece sabaha kadar meme ağzında uyurdu, gözünü açar açar emerdi. Gündüz de sürekli meme isterdi. Ben de doktora söylemiştim hiçbir şey yapamıyorum.almadığım mama kalmadı hiçbirini yemiyor, dili ile ittiriyor ağlamaya başlıyor diye.doktor da geç ek gıdaya demişti 15 gün tattırdım her şeyi,15 günü sonunda direkt başlamıştım. Ondan sonra rahat ettim. Şimdi kızıma da başladım ufak ufak tattırmaya
Ben de Umut da 4,5 aylıkken başlamıştım tattırmaya.5 aylık kende geçmiştim ek gıdaya. Umut beni çok yoruyordu sürekli memedeydi. Memeyi hiç bırakmazdı gece sabaha kadar meme ağzında uyurdu, gözünü açar açar emerdi. Gündüz de sürekli meme isterdi. Ben de doktora söylemiştim hiçbir şey yapamıyorum.almadığım mama kalmadı hiçbirini yemiyor, dili ile ittiriyor ağlamaya başlıyor diye.doktor da geç ek gıdaya demişti 15 gün tattırdım her şeyi,15 günü sonunda direkt başlamıştım. Ondan sonra rahat ettim. Şimdi kızıma da başladım ufak ufak tattırmaya
Vallahi öyle, ek gıda şu memeleri azda olsa rahat bıraktırıyor. Biraz nefes alıyor insan hele sıcaklarda iyi oluyor. Az daha sabret mama sevmiyor illa ek gıdalar dan bir seyi sevecek. Söyle düsün secenek cok. Evet Güzel günler yakında,ben 15 gün sonra direk doyurmaya başlıyacağım. Suan hersey tadıyor ayırmıyorum ne görürsem sürüyorum ağzına.Ay çok güzelmiş ya. Benimkide tam memeci. Sürekli doydu doymadı derdinden kurtulurum bende. Dediğin gibi mamada almıyor. Püskürte Püskürte akıta akıta içiyor bende vermek istemiyorum. Az kaldı güzel günlere.
Oğlum da kızım da mama yemedi oğlum için söylüyorum. Sebze çorbaları,enginar yoğurt,mevsim meyveleri, irmikten yaptığım muhallebiler.Bebe bisküvisi 8 aydan sonra bebe bisküvisi için erken. Bunları verdim şu an kızım 4 buçuk aylık. Ona da mevsim meyvaların a hemen hemen hepsine tattırdım. Yoğurt, sebze çorbası abisini çorbaların dan tattırdım. 15 gün sonra direkt doyuracağım.Ek gida derkwn canm hani ne veriyordn yine aralarda mama verdin mi.? Geceleri ne veriyordn. Bebe biskuvisi flan olur mu .?
Oyyyy yerimmmm AllahBir buçuk dememe bakma kız21 aylık Gözümde hep küçük
Prinç unu sindirimi için zor olur canım normal mamasına devam etAyyy kafamı biraktilar bendesagol canm
Ayy agir gelmemis mi ya daha minicikler sonucta
Benm yegenime vermistik hep canm 5 aylikken turşu suyunun bile tadina bakittik düşün artık. Mama ile besledigim icin vermek istiyorum ben 4 bucuk aylikken az az snra arttiririm. Ve 4 aylk flan olsn evde kendim mama yapacagm princ unu ile katkisiz olur hem saglik açısından. Digerlerinde ister istemez ilac illaki var.
Ben sanırım beklerim 5. Ayı doldurmasınıOğlum da kızım da mama yemedi oğlum için söylüyorum. Sebze çorbaları,enginar yoğurt,mevsim meyveleri, irmikten yaptığım muhallebiler.Bebe bisküvisi 8 aydan sonra bebe bisküvisi için erken. Bunları verdim şu an kızım 4 buçuk aylık. Ona da mevsim meyvaların a hemen hemen hepsine tattırdım. Yoğurt, sebze çorbası abisini çorbaların dan tattırdım. 15 gün sonra direkt doyuracağım.
Gece memeye kalkmasına pek bir şey diyemeyeceğim, Çünkü benimki de aynı. Her bebekte işe yarar mı bilmiyorum ama. Gündüzleri benim kızım da az uyuyordu hemen geri uyanıyor du. Dalmasıda çok zaman alıyordu.ben hemen kapının önüne çıkıyorum 3 dakika güneşe tutuyorum yüzünü. Güneşe bakamıyor gözünü açamıyor. Hemen uyuya kalıyor. Bir ekmek yapıyor sinirleniyor bir bakıyorum bayılmış. Hemen alıyorum beşiğine bırakıyorum 3 saat uyuyor.kapıyı açık aramazsam güneş giren penceremi açıyorum. Yüzü güneşe gelecek gibi yatırıyorumKızlar yaa şu bebeği deliksiz uyuyanlara çok özeniyorum. Nolur sanki 9 civarı yatsa 12 saat uyusa 1 kez emmeye kalksa sadeceGündüzde 1,5-2 saat uyusun başka uyumasın ama uyuyacağını saati bileyim
Gündüz uyku bölük pörçük kısa kısa. Gece de 2-3 kez kalkardı. Nerdeyse saat başı kalkmaya başladı. Aptal gibiyim uykusuzluktan çok zorlanıyorum yaaa. Yalnız mıyım var mı ben gibi olanzaten yoktu doğru düzgün uyku iyice kalmadı. 4. Ay uyku gerilemesi yaşıyoruz galiba
Çay kaşığıyla yapıyorum. Havuç suyu ile başladım 3 gün havuç suyu tattırdım. Sonra 3 gün 3 gün farklı şeylerle tattırıyorumBen sanırım beklerim 5. Ayı doldurmasınımama alıyor bizim ki zaten memeyle. Tatırma nasıl yaptın canım
Ne kadarlık oldu kızın canım çok erken başlamışsın YaÇay kaşığıyla yapıyorum. Havuç suyu ile başladım 3 gün havuç suyu tattırdım. Sonra 3 gün 3 gün farklı şeylerle tattırıyorum
Sadece koku mu oluyor enfeksiyonda canim
Tedavisi neymis ki. Gecmis olsun.
Biz de yoktur insallah ne diyim.
Selam kızlarsık sık bakamıyorum buraya. Nasılsınız? Yokluğumu pek fark eden yok sanırım. Kalppare yazmıştı geçenlerde. @Tikkabilla @agacsizkoalaa @BlupBlupBlup C cecenn Jadesi neler yapıyorsunuz zalımlar
Umut söz dinler mi onu yormak için çıkıyorum zaten. Umut'u arabaya koyuyorum kızı da kanguruya takıyorum.sırtıma da gerekli malzemeleri mi alıyorum sırt çantamı takıyorum. İlkim 2 kilometre uzaklıkta kayınvalidem var. Onu arıyorum kahvaltıya geliyoruz diyorum. Önce oraya gidiyoruz kahvaltımızı yapıyoruz. Sabahın ilk saatlerinde parklarda pek insan olmuyor. Umut'u eğlendiri yorum biraz onu oynatıyorum. Sonra ufaktan bir acıkma oluyor, Umut mama mama diyor. Yağcıoğlu diye bir yer var oranın ikinci katı çok uygun. Duru ya orada meme veriyorum. Umut Ada magnolya yediriyorum. Ben de bir çay içiyorum kalkıyoruz. Sonra dolaşa dolaşa eve geliyoruz.oğlumu yoruyorum, kizimi sersem ediyorum. Eve geliyorum banyo yapiyorum sonra uyutuyorum. Bakiyorum isime.
Maşallah canım size310 liraydı sanırım canım.Tanıdık Eczacı 280 e verdi bize.
Sadece anne sütü alıyorsa sık sık yapması normal canım. Biz başaramadık maalesef önce anne sütü ağırlıklıydı meme reddi başlayınca sütüm de azalmaya başladı sağsam da engel olamadım. Şuan zor bela, uykuda, soyarak, müzikle falan kandırarak biraz emziriyorum. Mama yapıyor tabi kakasını kıvamlı şekilde
Menenjiti 3.ayda başlamadık 5.ayda başlıycaz canım. Gelecek ay olacak inşallah
Gittik kahvaltıya canım küçük kızım çok istiyordu 2 saatte gittik geldik .paşam uyumak istedi her zamanki gibipusette durmadı kucağımda uyuttum biraz oturduk öyle pusetinde uyurken kahvaltımız geldi bitirdik tam uyandı. Babası biraz gezdirdi çayımı içtim ben de. Biraz da ben gezdirdim. Çıkarken uykusu geldi kucağımda uyudu tekrar eve gelene kadar. İşte bu pozisyondayız dışarlarda hep Eki Görüntüle 2662452
Kuzum valla pek giren eden yok bu sıra herkes bi yaydı sıcaklar yaramadı bizeSelam kızlarsık sık bakamıyorum buraya. Nasılsınız? Yokluğumu pek fark eden yok sanırım. Kalppare yazmıştı geçenlerde. @Tikkabilla @agacsizkoalaa @BlupBlupBlup C cecenn Jadesi neler yapıyorsunuz zalımlar
4.5 aylık olduNe kadarlık oldu kızın canım çok erken başlamışsın Ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?