2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
E peki az az verdiginde arada ne verdin canm. Ya bende 4 bucuk aylkken baslamis olsam a az verecegim ya tam doymmadiginda ne verecegim onu dusunuyorm

Kuzum becerebildiğim kadar enjektör sıkıyorum ama işte açılmayınca durum fena

E peki az az verdiginde arada ne verdin canm. Ya bende 4 bucuk aylkken baslamis olsam a az verecegim ya tam doymmadiginda ne verecegim onu dusunuyorm
İlk başlarda ek gıda ile doyurman zaten mumkun değil. 1 yaşına kadar emiyorsa meme, emmiyorsa mama vereceksin.1 yaştan sonra mamayla besleniyor sa kesebilirsin. Memeyle besleniyor sa 2 yaşa kadar meme devam zaten. Ben 2. Ye hamile kaldığım için oğlumu 15 aylıkken memeyi kestim. Karnımdaki 6 aylık olunca. Hem tatlım 4.5 aylık olunca mucizevi bir şekilde karınlarını doyurduklarını düşünme.daha o günlere çok var. Ek gıdaları ara öğün olarak düşün. Memeyle veya mamayla doyacakkar canım.

Tam düzeldi taman diyorum yine başlıyor huzursuzluk zırıl zırıl bi anlasam derdini

Hm yine mama aldiracagim canm o zaman. Sagol canm

Hm yine mama aldiracagim canm o zaman. Sagol canm

Evet benimki de.
Sulu yapior yabiraz.
Gazla yapior bir de.
Bi de rota oldu persembe.
Bi de karpuz,sut yedim.
Ya da bez baglamayi bilmiyoruz.
3 numara kucuk ya da.prima bmmki de.
Her bezde tedirginim
Arkasini katlayin diyorlar denwmek lazim
Ben katlamıyorum. Aynen sulu ve gazlı Torul Torul yapıyor Katlamayı deneyim birde

Süt sağma işini bi türlü anlayamadım sabah sabah sağayım biraz dedim çıka çıka 60 cc çıktı. Oda mochi ile beraber. İyi ki almışım bu mochiyi biriktirdim biraz hep onla. Makinemde iyi marka ama niye böyle oluyor bilmem. Mama da kullanmıyorum sütüm gayet yetiyor ama sağmaya gelince çıkmıyor illa dolu dolu olacak sertleşecek ki öyle gelsin makineye

Benimki de öyle cok çok elini emdiğinde hep aç olur . Elini emerken zaten kendi kendine sinirlenip uyuyamaz . Aç mı ki acaba
Kv her elini emişinde sürekli onu diyor zaten bu çocuk aç.ama emzirdim doymadı mi ki diye sağınmış süt verdim 20 cc içti onu derdi elini emmek emziği atıp elini bulup emene kadar homur homur elini buldu mu ondan mutlusu yok
Bende dün çok zor uyuttum. Kv ye gitmiştik orda uyumadı. Gelince bozuldu düzen. 3 4 denemede uyudu sonunda.
Her seferinde tamam şimdi düzeldi diyorum hop tekrar başa sarıyoruz 2.30 uyuttum oda ablasının salıncağında zorla Allah kolaylık versin hepimize canım

Ay ne güzelmiş. Ben ilk defa duydum açıkçası çok iyi olur bebişe.

Öyla valla bende düzeldi diyorum başa sarıyor. Daha çok küçükler o yüzden bir düzen olmuyor heralde. Biraz daha zaman lazım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…