Chery özlendin ihmal etme biziKızlar valla biliyorsunuz memleketteyim girmeye vaktim olmuyor. Baya yoğun geçiyor günler ama çok keyifliTatil bana iyi geldi kafam dağıldı kardeşlerimle olmayı özlemişim
Siz napıyosunuz herkes iyidir inşallah okuyamadım çok sayfa vardı
Ben bugün bi kuzumuz vardı albino dünyalar güzeli onun annesini göremiyorum diye düşündüm ya da denk mi gelmiyo kimdi o ya etiket yapamadim adını hatirlayip
E peki az az verdiginde arada ne verdin canm. Ya bende 4 bucuk aylkken baslamis olsam a az verecegim ya tam doymmadiginda ne verecegim onu dusunuyormOğlum da kızım da mama yemedi oğlum için söylüyorum. Sebze çorbaları,enginar yoğurt,mevsim meyveleri, irmikten yaptığım muhallebiler.Bebe bisküvisi 8 aydan sonra bebe bisküvisi için erken. Bunları verdim şu an kızım 4 buçuk aylık. Ona da mevsim meyvaların a hemen hemen hepsine tattırdım. Yoğurt, sebze çorbası abisini çorbaların dan tattırdım. 15 gün sonra direkt doyuracağım.
Katı yapmayacagm eger yaparsam o da mi olmaz canm ya. Pff ek gidaya bi gecseydik hayirlisi ilePrinç unu sindirimi için zor olur canım normal mamasına devam et
Kuzum becerebildiğim kadar enjektör sıkıyorum ama işte açılmayınca durum fenamisskokulumm gecmis olsun canim. Rabbim korumus,ben de korkuyorum dusmesinden.. yok dimi bi skntisi..
nzh99 Canim her seyi dr denemissin neden acilmiyor ki burnu. Kikirdak hala olusmamis midir acaba.
Ya da burun yikama var da enjektorle ben yapamiyorum onu ya. Belki de alerjiktir baharin ddigingibi.
N Nehir8077 senin de mi kucuk erkegin adi umut cok yaramaz mi cok hareketli asi bana hep boyle umutlar denk geldi de
@Tikkabilla Sagol canim bilgilendirdin yine. Ama guncel anne de dogru ve ya uygun tarihleri belirtmemis rutinini anlatmis, hala soru isareti. Rabbim korusun evlatlarimizi.
Kalppare canim patates de giderse ne kalacak ki geriye serumla mi besleneceksin
Sen kesin bul bir cocuk alerjo uzmano. Gerekirse mamaya basla, bir tane daha bebegin var gucten duseceksin iyice ya. Zaten vitaminsiz de kaldin yani baksana.
İlk başlarda ek gıda ile doyurman zaten mumkun değil. 1 yaşına kadar emiyorsa meme, emmiyorsa mama vereceksin.1 yaştan sonra mamayla besleniyor sa kesebilirsin. Memeyle besleniyor sa 2 yaşa kadar meme devam zaten. Ben 2. Ye hamile kaldığım için oğlumu 15 aylıkken memeyi kestim. Karnımdaki 6 aylık olunca. Hem tatlım 4.5 aylık olunca mucizevi bir şekilde karınlarını doyurduklarını düşünme.daha o günlere çok var. Ek gıdaları ara öğün olarak düşün. Memeyle veya mamayla doyacakkar canım.E peki az az verdiginde arada ne verdin canm. Ya bende 4 bucuk aylkken baslamis olsam a az verecegim ya tam doymmadiginda ne verecegim onu dusunuyorm
Canım arkadasım burdan aldı çok minnoş şeyler var istersen
Saolun kızlar bi bakayımMybabysworld'den aldım canım ben. İnstagtam hesapları var. Trendyolda da satılıyor.
Bizim minik cadı uyumuyor bi türlü cok cok cok elini emiyor çok yoruldum kaç saattir uğraşıyorum uyutmaya
Hm yine mama aldiracagim canm o zaman. Sagol canmİlk başlarda ek gıda ile doyurman zaten mumkun değil. 1 yaşına kadar emiyorsa meme, emmiyorsa mama vereceksin.1 yaştan sonra mamayla besleniyor sa kesebilirsin. Memeyle besleniyor sa 2 yaşa kadar meme devam zaten. Ben 2. Ye hamile kaldığım için oğlumu 15 aylıkken memeyi kestim. Karnımdaki 6 aylık olunca. Hem tatlım 4.5 aylık olunca mucizevi bir şekilde karınlarını doyurduklarını düşünme.daha o günlere çok var. Ek gıdaları ara öğün olarak düşün. Memeyle veya mamayla doyacakkar canım.
Hm yine mama aldiracagim canm o zaman. Sagol canmİlk başlarda ek gıda ile doyurman zaten mumkun değil. 1 yaşına kadar emiyorsa meme, emmiyorsa mama vereceksin.1 yaştan sonra mamayla besleniyor sa kesebilirsin. Memeyle besleniyor sa 2 yaşa kadar meme devam zaten. Ben 2. Ye hamile kaldığım için oğlumu 15 aylıkken memeyi kestim. Karnımdaki 6 aylık olunca. Hem tatlım 4.5 aylık olunca mucizevi bir şekilde karınlarını doyurduklarını düşünme.daha o günlere çok var. Ek gıdaları ara öğün olarak düşün. Memeyle veya mamayla doyacakkar canım.
Ben katlamıyorum. Aynen sulu ve gazlı Torul Torul yapıyorEvet benimki de.
Sulu yapior yabiraz.
Gazla yapior bir de.
Bi de rota oldu persembe.
Bi de karpuz,sut yedim.
Ya da bez baglamayi bilmiyoruz.
3 numara kucuk ya da.prima bmmki de.
Her bezde tedirginim
Arkasini katlayin diyorlar denwmek lazim
Bizim minik cadı uyumuyor bi türlü cok cok cok elini emiyor çok yoruldum kaç saattir uğraşıyorum uyutmaya
Kv her elini emişinde sürekli onu diyor zaten bu çocuk aç.ama emzirdim doymadı mi ki diye sağınmış süt verdim 20 cc içti onu derdi elini emmek emziği atıp elini bulup emene kadar homur homur elini buldu mu ondan mutlusu yokBenimki de öyle cok çok elini emdiğinde hep aç olur . Elini emerken zaten kendi kendine sinirlenip uyuyamaz . Aç mı ki acaba
Her seferinde tamam şimdi düzeldi diyorum hop tekrar başa sarıyoruz 2.30 uyuttum oda ablasının salıncağında zorla Allah kolaylık versin hepimize canımBende dün çok zor uyuttum. Kv ye gitmiştik orda uyumadı. Gelince bozuldu düzen. 3 4 denemede uyudu sonunda.
Günaydın kızlar..
Bugün Göktuğ u bir bebek spa ve masaj merkezine götürecezkabızlığa da iyi geliyormuş görmüşsünüzdür jakuzi gibi küçük havuzlarda önce yüzme sonra masaj yapılıyor. İnşallah faydası olur bakalım.
Kv her elini emişinde sürekli onu diyor zaten bu çocuk aç.ama emzirdim doymadı mi ki diye sağınmış süt verdim 20 cc içti onu derdi elini emmek emziği atıp elini bulup emene kadar homur homur elini buldu mu ondan mutlusu yok
Her seferinde tamam şimdi düzeldi diyorum hop tekrar başa sarıyoruz 2.30 uyuttum oda ablasının salıncağında zorla Allah kolaylık versin hepimize canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?