2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
misskokulumm
Günaydın...ne güzel rahatlar ben hamileyken arkadaşım götürüyordu çokda memnundu iyi geliyor bebeğe diyordu umarım sende görürsün faydasını
Öyleymiş canım yorumlardan okuduğum kadarıyla baya da giden var 1 yaşında kadar devam ediyor insanlar 8 seans sonu diploma veriyorlarmış

Bizim minik cadı uyumuyor bi türlü cok cok cok elini emiyor çok yoruldum kaç saattir uğraşıyorum uyutmaya
Acliktan da emiyor benimki parmagini, keyiften de ozellikke kendini uyutmak icin emiyor. Sicaktan uyumuordur belki. Ya da bazen oluyor iste azaldi benimkinim de geve uykusu. Gunduz zaten pek yok.
Her emmede kaka kaka kaka yoruldum. Uyurken bile yapior ne zaman nasil bilmiorum.
Anneannesinde uyuyor diordun sen serindi orasi diordun dimi

Benim kız 1 saatten fazla dayanamıyor uykusuzluğa ya. Keşke şöyle 2 saat kadar durduğu zamanlar gelse.
Biraz daha büyüsün oda olacak 2 saattende fazla duracak. Benim kızda artık kendi eee sini kendi söyleyerek uyuyor 3 gündür. Biyeri ağrıyor sandım ilkkin. Baktım besiğe koyar koymaz başlıyor eee eee demeye sonra dalıyor kesiliyor sesi. Anamın çenesi yorulmasın dedi galiba, yada benim sesimi beğenmiyor artık

Evet canım anneannesine uyuyor serinde ama buralarda serinledi artık bide dün görümcem geldi şimdi habire gidemeyiz de ama başka bir huzursuzluğu var anlamadım çok mutlu bir bebekti ağzını kocaman açıp gülerdi iki üç gündür hep ağlıyor karnı tok altı temiz ne bileyim anlamadım gitti

Oy masallah ya duru hanima yerim benim kizim da basparmagini kokune kadar sokuor agzina eme eme uyuyor, ama o parmak agzindan cikinca korkup agliot

Benimki de oyle bu aralar.
Cok fazla kaka yapior bi de.
Uyuyamiorlar o yuzden de keyifsiz oluyolar sanirim..
Kucakta olsa uyur benimki aslinda bi sure de.. ben de anlamadim.
Evet serinledi ruzgar da var.acaba cikilir mi ruzgarda gezmeye,kalabalik midir bugun tatil ya bi de.

Dun oglum kizimin tirnagini kesmeye calismis,yanimdaydi ikisi de saniyelik is..
etini de kesmis kizin kanadi cok. Simdi korkar okdum ben de kesmeye..
kizdim da ama orali olmadi,bi zaman sonra ozur diledi yanlislikla olmus.
kiskaniyor mu,bilereķ mi yapiyor,iyilik mi yapmak istedi anlamiyorum.

Canım çok sık kaka yapıyor demişsin ya kilo alımı nasıl?

Canım çok sık kaka yapıyor demişsin ya kilo alımı nasıl?
Tikkacim hep yapiordu aslinda fazla fazla.
Bir haftadir asiri, 6 gun once rota olduk. Ben karpuz sut yedim ne bikeyim. Enfeksiyin mu acaba kokulu oluor bazen. Yesil bazen sari..
Kilo alimi 5 haftada 800 almis iyi dedi doktor az dedim iyi dedi.
6400 du gecen hafta. Masallah subhanallah tombik gibi aslinda.
Dogum kilosunu iki kati yapacak mi 6 ayda ona bakio bu doktorlar hep. 3475 dogmustu.
Anlamadim bu kakayi.
Seninki yapmaya basladi mi rahat rahat

Bizden gördüklerini tekrarlamaya çalışıyolar canım kizmadan söyle bunu sadece buyukler yapabilir diye çünkü kıskançlık olsa başka şeyler yapardı çok geçmiş olsun nasıl da acimistir

Kilo alımı iyiymiş bence seninkinin. Doktora söyledin mi peki kaka durumunu bir şey dedi mi? Benimki 4-5 günde bir kendisi yapıyor. Ama karnında sertlik olmuyorsa normal demişti doktor, o yüzden ekstra bir şey yapmıyorum. Doğum kilosunu 6 ayda mı 2ye katlamalıymış?

Cok guzeller mssallahh
Bizde de tam tersi oglum her sabah 6 7 uyanir bizi de uyandirir
Hala uyanmadi mi umut bey ya, serin havada oh keyif yapior akilli bey.
Nasil da poz vermis kizin, simdiden bilior benimki de poz vermeyi ah su kizlar
Teşekkür ederim canım. Yok biz her sabah saat 6'da kalkıyoruz. Altı buçukta baba ile birlikte kahvaltı yapıyoruz. 8'de tekrar yatıyoruz eğer uykumuzu alamadıysak. Ama genelde 8'den sonra yattığında en geç 10'da kalkması lazımdı bugün kalkmadı. Bugün biraz geç kalktı. Telefonla görüntülü arayanlar çok ya, kız da öğrendi. Telefonu gördün mü hemen bakar. Ses geldiğinde ona çevirmez sen ağlar.

Ben de sün gece 6.denemede uyuttum, annemlerdeyiz diye yadırgadı sanırım. Gece de kıpraştı durdu. Bugün döneceğiz bakalım inşallah düzenimiz geri gelir.
Cok uyaran oluyor canim ondan sasiriorlar, yoruluorlar galiba. Uyumuyor aynen baska ortamda insallah duzene donersiniz evde..
Bizden gördüklerini tekrarlamaya çalışıyolar canım kizmadan söyle bunu sadece buyukler yapabilir diye çünkü kıskançlık olsa başka şeyler yapardı çok geçmiş olsun nasıl da acimistir
Kiskanior da aslinda bence.
Kizima az sevgi gostersem heh sen onu sev, bana hic sarki soyleme.
Ama kuzenlerini gorsun yuzume bakmaz eve gelmez. Cozemedim ben oglumu daha bu yasta tam bir klasik erkek
Sagol canim acimistir tabi batikon surunce agladi hep yavrum. Olsun rabbim beterlerinden korusun
Bilmiorum ki az sanki kilo almasi. ama fazla kilo zaten iyi degil organlari icin falan. Ona takmiorum da bu kaka olayi fena
Doktora dedim. Beslenmesi iyi demek ki bu kadar kaka yaptigina gore dedi
Evet canim sert degilse sorun yokmus, huzursuz da degilse varsin 4 gun olmasa da 2 gune yapsin
Evet 6. Ay sonunda katlamissa sorun yokmu, ortalama olarak bakiyor saniirim doktorlar..
Hazirlanior musun tasinmak icin, bu arada nasil gidiyor.
Bu umutlar hep ayni o zaman baharcim.
Bana kok sokturrdu her sabah 5 6.
Sosyallesmis ble simdiden senin prenses o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…