2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende cecen şu an oturdum ağlıyorum günlerdir bir kaç saat uyuyorum gerçekten çok yoruldum kimse de durmuyor sancı ağrı yok bence her gün aynı şeyler çok kötüyüm

ayni durumdayim canim..buraya bile bakamiyorum...
homur homur..bir de boyuna homurdaniyor..anlayamiyorum

Allah yardimcin olsun..benim oglan da 3 yas sendromunda..sendromlar bitmiyor biz alisiyoruz galiba
kendini üzme...sen pozitif bir annesin..hersey güzel olacak..biraz daha sabır..inan ben de benzer seyler yaşıyorum bazen neden boyle oluyor diye ben de ağlıyorum

gecmis olsun canım.ben bas olcusunu hatirlayamadim ya..annemlerdeyim karti da evde.bizim de bingildak normalden bir tik büyük

Allah yardimciniz olsun canim

geçmiş olsun. Rabbim güzel günlerini göstersin kuzunun. darisi bizim başımıza inşallah.
Sağol cnm inşallah ..
Ay ne güzel haber şimdi tutmaya korkuyoruz aman bir şey olur diye
dün de ayakları ile tepisirken ucundaki deriyi sıyırtmış biraz endişelendim ama sonra okuduğum kadarı ile normalmiş
Sen kaç gün krem kullandin? Ben doktora sormayı unutmuşum bugün bizim 4. Günümüz olacak

Biz de dün rota olduk çok şükür bir sıkıntı olmadi
Hem sünnet hem rota aynı zamana denk geldi biraz endişelendim ama çok şükür iyiyiz
Eşinin işi ne canım?
Benim eşim de bugün gececi ben maşallah 3 çocuklayim
Durmadan 3 çocukluyum diyorum grupta da psikolojime yerleşmiş benim 2 numara küresel felaket 5 çocuğa bedel resmen
Geçmiş olsun ve hayırlı olsun allah damatlığını görmeyi nasip etsin

Amin amin teyzesi inşallah

Bende cecen şu an oturdum ağlıyorum günlerdir bir kaç saat uyuyorum gerçekten çok yoruldum kimse de durmuyor sancı ağrı yok bence her gün aynı şeyler çok kötüyüm
Ah kuzum valla çok üzülüyorum ya böyle seni gördükçe üzgün yorgun hepimiz yoruluyoruz ama senin kız fazla yoruyor seni hayır gece uyusa o kadar olmayacak ama gece de uyumuyor

Sağol kuzum valla ultrasondan beri benimkinin kafa hep ilerde size de geçmiş olsun umarım bunlar sorun olmaz bizlere

Oyyy valla ben çok çocuklulara hayret ediyorum ben hiçbir şeye yetişemiyorum kızlar siz nasıl yetişiyorsunuz evim kalk gidelim diyo resmen benim eşim polis canım senin eş ne iş yapıyor

Oyyy valla ben çok çocuklulara hayret ediyorum ben hiçbir şeye yetişemiyorum kızlar siz nasıl yetişiyorsunuz evim kalk gidelim diyo resmen benim eşim polis canım senin eş ne iş yapıyor
Canım kafa ölçüsü sormuşsun benim oglumunda 41.5 üç ay beş günlük kafası hep düz yatmaktan arkasi dümdüz olmuş yan yatmayi da kabul etmiyo düşün bide düz olmasa kaç cm olacaktı .. Benimde eşim polis bu arada

Kıyamam ya valla zor uyumayan bebek. Keşke sana yardım edecek biri olsa yanında en azından şu dönem biraz geçene kadar.

Bebe uyutmaya çalışıyoruz canım
Uyutabildin mi bari
Hayırlı olsun ve kolay gelsin canım
Huysuzluk saati ya kız emdi uyuyacak baktım ateşi var 37lerde calpol verdim uyandı dikti gözleri geri uyumuyoruz şuan dalıyor acısına geri aglıyor aşı günlerinden nefret ediyorum resmen şimdiden kabusum oldu
Kız 37 iken neden calpol veriyorsun? Ateşi normalmiş.

sabah kalkınca ilk kızlara kahvaltılarını yaptırıyorum bizim paşa bazen uyuyor bazen de mızıklaniyor ben tam uyuyunca yiyorum sonra ilk işim yemek yapmak yemeği yapınca rahatlıyorum diğerlerini de çok şükür yavaş yavaş yapıyorum eşim temizliği yapıyor
Büyük kızım 8 yaşında o da getir götür işlerini yapıyor bizde işler böyle

Ben senin eşinin polis olduğunu anladım da yinede sorayım dedim benim eşim de polis şimdi işte biraz sonra gelir

Seninle çok ortak yönümüz var Izmır desin sen de eşler de polis

Kizimin,Günesimin,bebegiminnn daha memeyi acarken agzini acmasi, nemeyi gorunce agzini sapirdatmasi, memeye bakarken gozlerin sasilasmasi ve kaymasi nerden baksak 100 puanlik hareket degil mi cok komik ve tatli yaa.
Ve derken ikinip kaka yapmasi tabi 100 puani dusurdu eksilere
Ya bu kadar sulu yapip da kabiz gibi ikinmasina ne demeli,yok yok micmasi da 100puanlik hareket vazgectim

Gunaydin nasilsiniz kizlaar. Insallah iyisinizdir.
Uykulu,sutlu, saglikli,eglenceli gunlerimiz oksun insallah

Bursada gitmeye yer neresi okabilir bebisle oglumla arkadaslar ya

Banyidan sonra kulaklarini nasil temizliyorsunuz kizlar, islak kalir mi ki kacti mi su diye tereddut ediorum.

Ben koca mesaj yazdim kizce hala ikiniyor dolduruyor pes ne diyiyim gazina kuvvet yavrum,masallah

he bi de en yuksek puan yastiga koyunca kafasini kaldiriyim derken yuz ustu yataga yapismasina gelsin, sapsik kaliyo yuz ustu kurtulamiyo da daha

sizin puanlar nasil dagiliyor arkadaslaarr

A aysss
Gecmis olsun, sunnet icinn 🖐
3 cocuk icin de kolayliklar dilerimm

Ben bu kızı nasıl uyutucam ya çok yoruldum her gün

Peki uyku rutini gibi bir şeyler deniyor musun?
Ya da beyaz gürültü falan dinletiyor musun?
Daha küçükler ama rutin önemliymiş uykuya geçmesi ve sürdürmesi için.

Sabah biraz okudum da lavanta yağıda uykuya iyi geliyormuş. Bir araştırsana bende denicem. Yatağının kenarına bir iki damla damlatın yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…