Bende cecen şu an oturdum ağlıyorum günlerdir bir kaç saat uyuyorum gerçekten çok yoruldum kimse de durmuyor sancı ağrı yok bence her gün aynı şeyler çok kötüyüm
Küçüklük halini özledim sorun sadece yemek yememesi değil ki. Her şeyi istiyor hiç olmayacak şeyleri hayır olmaz deyince. Kendini yerden yere vuruyor. Ağlama krizine giriyor kafasını gözünü dudağını her yere çarpıyor. Anlayacağın kendini yaralıyor. İstediği olmayınca deliler gibi ağlıyor. Bez taktırmak istemiyor takmıyorum. Tuvalete götürmeye kalkıyorum gitmeyeceğim diye ağlıyor. Yerlerde kendini sürükletiyor. Kıyamıyorum iyi tamam kal öyle diyorum altına yapıyor. Günde beş altı kere banyo yaptırıyorum. Sadece adda ğa gidiyoruz dersem bez taktırıyor. Bir de bir iki lokma yemek o şekilde yiyor. O yüzden zırt pırt dışarı umut'un yüzünden çıkıyorum
Kızlar selam ben bugün mutsuz geldimbugün aşı günümüzdü rota ve menenjit oldu Asya aglaya aglaya sızdı şimdi eşimde gececi evde yok belim koptu sağlıklı olsunlarda bu aşılar mahvediyor bizi hem maddi hem manevi canları sağol sun tabi de ya bide benim kızın başı önde gidiyor aramızda yaşayan var mı kafaları kaç cm 3.5 bebekleri olanlar yazabilir mi
Yarın sabah 10.30 da çocuk norolojisine gidicek bakalım ne diyecek dua edermisiniz bizim için kötü bişey çıkmasın inş.doktorlar yapısal diyor ama içiniz rahat etsin diye yönlendirdiler umarım öyle olur Rabbim feraha çıkarır...ordan sonrada sağlık ocağı rota ve takip bakalım yarın neler bekliyor bizi
Sağol cnm inşallah ..geçmiş olsun. Rabbim güzel günlerini göstersin kuzunun.darisi bizim başımıza inşallah.
Ay ne güzel haber şimdi tutmaya korkuyoruz aman bir şey olur diyeHayırlı olsun inşallah canım güzel günlerini gör inşallah hep. Erken değil tam zamanında olmuş sünnetini de biz 2,5 aylıkken yaptırmıştık en fazla 1 hafta sürdü iyileşmesi dikişler falan düştü geçti gitti şükür
Kızlar selam ben bugün mutsuz geldimbugün aşı günümüzdü rota ve menenjit oldu Asya aglaya aglaya sızdı şimdi eşimde gececi evde yok belim koptu sağlıklı olsunlarda bu aşılar mahvediyor bizi hem maddi hem manevi canları sağol sun tabi de ya bide benim kızın başı önde gidiyor aramızda yaşayan var mı kafaları kaç cm 3.5 bebekleri olanlar yazabilir mi
Geçmiş olsun ve hayırlı olsunallah damatlığını görmeyi nasip etsin
Ah kuzum valla çok üzülüyorum ya böyle seni gördükçe üzgün yorgun hepimiz yoruluyoruz ama senin kız fazla yoruyor seni hayır gece uyusa o kadar olmayacak ama gece de uyumuyorBende cecen şu an oturdum ağlıyorum günlerdir bir kaç saat uyuyorum gerçekten çok yoruldum kimse de durmuyor sancı ağrı yok bence her gün aynı şeyler çok kötüyüm
Sağol kuzum valla ultrasondan beri benimkinin kafa hep ilerdeAllah yardimcin olsun..benim oglan da 3 yas sendromunda..sendromlar bitmiyor biz alisiyoruz galiba
kendini üzme...sen pozitif bir annesin..hersey güzel olacak..biraz daha sabır..inan ben de benzer seyler yaşıyorum bazen neden boyle oluyor diye ben de ağlıyorum
gecmis olsun canım.ben bas olcusunu hatirlayamadim ya..annemlerdeyim karti da evde.bizim de bingildak normalden bir tik büyük
Allah yardimciniz olsun canim❤
Oyyy valla ben çok çocuklulara hayret ediyorum ben hiçbir şeye yetişemiyorum kızlar siz nasıl yetişiyorsunuz evim kalk gidelim diyo resmenSağol cnm inşallah ..
Ay ne güzel haber şimdi tutmaya korkuyoruz aman bir şey olur diye
dün de ayakları ile tepisirken ucundaki deriyi sıyırtmış biraz endişelendim ama sonra okuduğum kadarı ile normalmiş
Sen kaç gün krem kullandin? Ben doktora sormayı unutmuşum bugün bizim 4. Günümüz olacak
Biz de dün rota olduk çok şükür bir sıkıntı olmadi
Hem sünnet hem rota aynı zamana denk geldi biraz endişelendim ama çok şükür iyiyiz
Eşinin işi ne canım?
Benim eşim de bugün gececi ben maşallah 3 çocuklayim
Durmadan 3 çocukluyum diyorum grupta da psikolojime yerleşmiş benim 2 numara küresel felaket 5 çocuğa bedel resmen
Amin amin teyzesi inşallah
Canım kafa ölçüsü sormuşsun benim oglumunda 41.5 üç ay beş günlük kafası hep düz yatmaktan arkasi dümdüz olmuş yan yatmayi da kabul etmiyo düşün bide düz olmasa kaç cm olacaktıOyyy valla ben çok çocuklulara hayret ediyorum ben hiçbir şeye yetişemiyorum kızlar siz nasıl yetişiyorsunuz evim kalk gidelim diyo resmenbenim eşim polis canım senin eş ne iş yapıyor
Bende cecen şu an oturdum ağlıyorum günlerdir bir kaç saat uyuyorum gerçekten çok yoruldum kimse de durmuyor sancı ağrı yok bence her gün aynı şeyler çok kötüyüm
Uyutabildin mi bariBebe uyutmaya çalışıyoruz canım
Hayırlı olsun ve kolay gelsin canımev taşıyanlar grubuna biz de katıldık. şu anda oturduğumuz evi sattık ve alıcı acele ettiği için 9 gün sonra taşınıyoruz. herşey birbirine girdi. bir taraftan taşınacağımız evin eksikleri tamamlanirken bir taraftan evi toparliyoruz. inşallah yetişir eksikleri taşınmaya. bizden haberler böyle.
tabi minik kuzu da stres ölçer gibi anlıyor ve huysuzlanıyor bu aralar.. ben de gece o uyuduktan sonra yapmaya çalışıyorum ama coooook da uykum geliyor. 1 ay sonrasına isinlansam ne güzel olur.
Kız 37 iken neden calpol veriyorsun? Ateşi normalmiş.Huysuzluk saatiya kız emdi uyuyacak baktım ateşi var 37lerde calpol verdim uyandı dikti gözleri geri uyumuyoruz şuan dalıyor acısına geri aglıyor aşı günlerinden nefret ediyorum resmen şimdiden kabusum oldu
Oyyy valla ben çok çocuklulara hayret ediyorum ben hiçbir şeye yetişemiyorum kızlar siz nasıl yetişiyorsunuz evim kalk gidelim diyo resmenbenim eşim polis canım senin eş ne iş yapıyor
Aynen kuzum ya biraz uyusam bugün soracağım doktora hoş ne diyecekseAh kuzum valla çok üzülüyorum ya böyle seni gördükçe üzgün yorgun hepimiz yoruluyoruz ama senin kız fazla yoruyor seni hayır gece uyusa o kadar olmayacak ama gece de uyumuyor
Ben yemek bile yapamıyorum valla bırak temizliğiOyyy valla ben çok çocuklulara hayret ediyorum ben hiçbir şeye yetişemiyorum kızlar siz nasıl yetişiyorsunuz evim kalk gidelim diyo resmenbenim eşim polis canım senin eş ne iş yapıyor
Ailem burada onlar arada yardım ediyor ama bir iki günlük değil ki canım her gün aynıKıyamam ya valla zor uyumayan bebek. Keşke sana yardım edecek biri olsa yanında en azından şu dönem biraz geçene kadar.
Uyuttum uyuttumUyutabildin mi bari
Hayırlı olsun ve kolay gelsin canım
Kız 37 iken neden calpol veriyorsun? Ateşi normalmiş.
Neden uyumuyor acaba canim ya.Ailem burada onlar arada yardım ediyor ama bir iki günlük değil ki canım her gün aynı
Gecmis olsun, sunnet icinn 🖐Sağol cnm inşallah ..
Ay ne güzel haber şimdi tutmaya korkuyoruz aman bir şey olur diye
dün de ayakları ile tepisirken ucundaki deriyi sıyırtmış biraz endişelendim ama sonra okuduğum kadarı ile normalmiş
Sen kaç gün krem kullandin? Ben doktora sormayı unutmuşum bugün bizim 4. Günümüz olacak
Biz de dün rota olduk çok şükür bir sıkıntı olmadi
Hem sünnet hem rota aynı zamana denk geldi biraz endişelendim ama çok şükür iyiyiz
Eşinin işi ne canım?
Benim eşim de bugün gececi ben maşallah 3 çocuklayim
Durmadan 3 çocukluyum diyorum grupta da psikolojime yerleşmiş benim 2 numara küresel felaket 5 çocuğa bedel resmen
Amin amin teyzesi inşallah
Ben bu kızı nasıl uyutucam ya çok yoruldum her gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?