2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım illaki biliyorsundur ama bunlarda eklemek istedim. ebru_can_ebru
Lavanta yağını baya araştırdım 6 aydan küçüklere pek öneemiyorlar ama ben denemek istiyorum. Doktorumuza soracağım.

Eklentiler

• Screenshot_20200717_110843_com.android.chrome.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20200717_110816_com.android.chrome.webp
    58,9 KB · Görüntüleme: 43
Hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz Allah kolaylık versin canım.

Bir kere terslesen susmazmı acaba?

Gündüz nasıl uykusu hiç uzun uyku yapmıyor mu kesintisiz?
Sana kolaylar gelsin kuzum çocukla çok zor ya valla hele böyle ufakken
çok teşekkür ederim arkadaşlar. sağolun...

Canımcım grupta emziremeyen annelerin olduğunu hesaba katarsak onları biraz üzebilecek bir mesaj yazmışsın bence. İçeriği düzenlesen mi acaba?

Canımcım grupta emziremeyen annelerin olduğunu hesaba katarsak onları biraz üzebilecek bir mesaj yazmışsın bence. İçeriği düzenlesen mi acaba?
Hassasiyetin ne güzel canım ben de okurken bir iç geçirdim zira benim oğlan memeyi görünce kendini geriye atıp ağlamaya başlıyor sonsuzşükürlerin de art niyetsiz yazdığına eminim ama işte

Kızlar ya bebeği diş çıkaran var mı 2 gündür mahfediyor bizi özellikle gece başlıyor şurup veriyorum öyle uyuyor 3 aylık bebeğim benim de 3 aylıkken çıkmış dişlerim ama alttan ve üstten değil gelen diş köpek dişleri kabarıp beyazlamış sürekli salyası akıyor ve elime burnuma çeneme saldırıyor deli gibi ısırmaya çalışıyor. Geceleri de ağlıyor uyumuyor hep huzursuz. Pazartesi doktora götürücem ama o zamana kadar diş jeli falan alsam olur mu ki şurupta çok vermek istemiyorum dokunur falan belki diye.

İnşallah yapisaldir hiç sıkma canını. Gittin geldin mi doktora?
Benimki büyük ya işte 43 cm koca kafalı kızımne zararı olur ki baş büyüklüğünün doktor takipte kalalım dedi bakalım
Çok hızla buyuse sıkıntı da belli ki hızla da buyumemis canım, sanmıyorum sıkıntı olacağını.
Ben yıkarken lavanta sabunuyla yıkıyorum gece yatırmadan önce, faydası oluyor mudur acaba? Degistirecektim hiç ellemeyim o zaman ben

Kesin oluyordur bence oda mantıklıymış bak sabunu da iş görür. Ne güzel rajatlatıyordur miniği.

Hassasiyetin ne güzel canım ben de okurken bir iç geçirdim zira benim oğlan memeyi görünce kendini geriye atıp ağlamaya başlıyor sonsuzşükürlerin de art niyetsiz yazdığına eminim ama işte
Bende eminim ama sonuçta herkes enziremiyor ve emziremeyen annelerimizin bu konuda ne kadar hassas olduğunu biliyorum.

Diş jellerini içinde kimyasal bulunduğu için önermiyorlar canım. Eğer diş olduğundan eminsen şöyle bir aparat var bununla damaklarını kaşıyabilirsin.

Yok canım normal ölçüsü bizde 114 günlüğüz arada 1 hafta var seninki normal ölçülerde ebenin bana söylediğine göre kilosu maşallah iyiymiş nazar değmesin erkek miydi seninki
[/QUOTE]
Evet erkek

Valla ben değiştirmeye korkuyorum memeyi bırakır diye . Benim kız tembel . Biberondan daha da hızlı akarsa dönüp benim yüzüme bakmayabilir
Slm cnn değiştirme bence ben yeni 1 no uç bile söyledim meme reddi yaşamamak için değişemeyelim hatta daha iyi memeyi alır meme daha çok akıyor çünkü

agacsizkoalaa misskokulumm benim kizim da surekli emmiyor ki.
Neler yapiorum emsin diye.
Kendini atiyor, geriliyor.
Bogulcak gibi oluyor.kafasini bastirinca.
Sarkiyla,ziplamayla, zorla emiyor o da 2 dakika. Surekli aglior kucakta hepwc bile gondermior.
Ben sadece olumlu dusunnup sikayetlerimi bastirmak icin olumlama yapmsitim,pes etmemek icin ki emzirmek.her sey degil bunu da yazmistim kackez.
Kakasini, gulmesini, donmesini ses cikarmasini da yazmamak.lazim.o zaman hassas olanlar yine vardir.
Ben de yazilan bazi seylerden etkileniorum.uzuluorum. ama moralini dr bozmuorum yazanin.hrrkesin hassasiyeti farkli oluor sonucta. Sadece dert yazilan bir yer olrak dusunmemistim burayi fazla kaptirdim demek ki.

dogru haklisiniz keske yazmasaydim.
Okuyanlar kusura bakmasin.
ne diyim duzenlenmior.
Mune a sikayet ettim.mesajimi siler birazdan.

Günaydın canlar biz nörologdan geldik çok şükür bişey yokmuş yapısal can sıkacak tedirgin olacak hiç birşey yok dedi slovakların kafa yapısı gibi ileride çok güzel kafalı bir kız olacak dedi kafa yapısı göz damarlarında sıkışma yapmış mı diye kontrol etti çok şükür oda iyi çıktı kendini kaldırmasını refleksini çok beğendi 4.sydan sonra yavaş yavaş oturtmaya başlayabilirsin dedi

Canım mevzu burda emmesi ya da emmesi değil. Senin mutluluğunu paylaşmanda değil yanlış anlıyorsun. Tabi ki mutluluğumuzuda paylaşıcaz, keyifli anlarımızı paylaşıcaz, üzüntümüzü, sorularımızı... Daha bir çok şeyi. Ben sadece anlatım biçiminden ötürü bunu yazdım. Biraz ballandıra ballandıra anlatmak olmuş. Emziremeyen ve bunu gören arkadaşlar üzülebilir diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…