2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Çok sevindim canım gözün aydın

Hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz Allah kolaylık versin canım.

Bir kere terslesen susmazmı acaba?

Gündüz nasıl uykusu hiç uzun uyku yapmıyor mu kesintisiz?
Canım anlayan için söylüyorum saygısķzlikta etmek istemiyorum ama huylu huyundan vazgeçmiyor ne yazık ki
Canım çok şükür iyi dedi doktorumuz bir sıkıntı yokmuş içiniz rahat olsun kapatın bu defteri artık dedi çok şükür rahatladık en azından aklımızda bişey kalmadı

Sadece komik ggeldigini dusundum ballandirma gibi bi amacim yoktu.
Hickimsenin herseyi tam degil.
Her mutlulugunu durumunu da alincak biri olur o zaman.
En iyisi yazmamak
Silinmiyor sikayet edin ne diyebilirim ki dedim zaten

Sadece komik ggeldigini dusundum ballandirma gibi bi amacim yoktu.
Hickimsenin herseyi tam degil.
Her mutlulugunu durumunu da alincak biri olur o zaman.
En iyisi yazmamak
Silinmiyor sikayet edin ne diyebilirim ki dedim zaten
Kötü niyetli yazmadığını düşündüğümü belirtmiştim zaten. Bence alınganlık ediyorsun.
Şikayet etmelik bir durum yok ortada.

Hadi gözün aydın, darısı bizimkinin başına inşallah.

Kötü niyetli yazmadığını düşündüğümü belirtmiştim zaten. Bence alınganlık ediyorsun.
Şikayet etmelik bir durum yok ortada.
Niye alingan olmiyim ki koala.
Ben mesela biri yazinca da uzuluorum ne yapsa emer diye dusunuorum yaziorum.
Zor olduguni biliorum ama uzulmesin diye de destek anlaminda birseyler yazmaya calisiorum.
Her sey bebegin emmesi mi.benim de ilk cocugum emmedi. Kismet boyleymis.
Ben burdakiker kotu seyler yazinca onlarla uzuldugum iyi yaInca sevindigim bir yer diye algilamistim.
Komik geldigi icin yazDim eve tkotu niyetim yoktu ama boyle yapinca siz zaten uzuldum kiz yanimda ilgilenemedim bile.
Keske siz de boyle moralimo bozuncca benim.uzulebilcegimo dusunseydiniz o zaman. Ben hassas degilsem siz de hevesimo bogazima teptiniz zorla emzirdigim kizim boyle bi sey yapti diye sevinmistim sadece.
Sanki ben nispet yapmisim gibi konuma sokuldum
Neyse tamam sikayet etsin o zaman uzulenler keske silebilsem.duzenleme bile.olmuor nedense
Daha fazla uzatmayalim.ki o mesaji daha fazla okuyan olmasin bence

Ben kotu birsey yapmak istemedim yapmadim da. Emmeyenlere de uzuldum aklimca ttavsiye verdim destek verdim. Benimki de reddederken boyle bi komiklik yapinca paylastim. Ama tepkilerle
Suan ben agliorum kizim da yanimda agliyor, bakamiorum bile.
Kimseyi uzmek istemezdim.
Kusura bakmayin lutfen.
Tamam umarim kirdiginiz yerden siz de kirilmazsiniz.
Ne kadar dusuncesiz davranip yazmisim o mesaji. Duzenleme olmuyor silemiorum tekrardan belirtiyim. Sikayet edersiniz silinir.
benim diger cocugum omur boyu hasta belki nakil olacak ama ben saglikli cocugu olanlar paylasinca paylasmayin demiorum.ne burda ne gercek.hayatta.
Yanlis anlasilmisim ksuura bakmayin.

Abartılacak kadar birşey yok bence siz kendinizi suçlamayın ve burda herkes hassas kimse kimseye kırılmasın herkes aynı mesafede aynı noktada tabiki herşeyi paylaşacağız

Canım koala gayet düzgün bir şekilde düşüncesini söyledi. Ağlama, bunda ağlayacak bir şey yok. Önceliğin bebeğin lütfen onunla ilgilen ne demek bakamıyorum üzüntüden. Olur mu öyle şey?

Evladına Allah şifa versin. Yanlış anladınız birbirinizi. Emziremeyrnler üzülmesin, annelik emzirmek değil sadece.

Biz neden başka inst gibi whtsup gibi gruplarda görüşemiyoruz

Yasak diye biliyorum ben.

Canım koala da kötü bir şey demedi ki. Sen üzülme ağlama çocuk etkilenmesin inan büyütülecek bir şey değil.

Duzgun soylemedi demedim ki.
Ama beni de aglatti boyle ustume gelmesi.
Sanki ben nispet yaptim kotuluk yaptim.
Mesela bak yeni aldim aglamaktan kiizi kuvagima ama emmiyor memeye koy kendini atiyor ciglik atiyor. Ben komik buldum.nadir oluor istahli emmesi diye yazdim
Herkesin alinacagi bir sey cikar. Kotu niyetim olmadigini bilen mesela ozelden yazabilirdi suan ko u daha cok uzuyor ve ben iki cocugum yaninda bakamiorum.bile.
Hem kendim.uzuldum hen drbaskasni uzdum.diye.
Onun bebegi de cok uslu mesela uyuyor aglamior sadece meme emior gezmeye gidince rahat duruyor o paylasinca da birlerrri diiyebilir benimki neden boyle degil diye uzulebilir ama ben hic anlatma demedim kimseye aksine ben mesallah diorum hep seviniorum ne uslu bebek diye.
Bilmiorum ben zaten alinganimdir ama boyke biseyle .karsilastigima.uzuldumki ne yazdim.animsamiorum.bile
Neyse sagol allah herkesin evladina saglik versin hastaysa sifa versin. Sagol.

Son düzenleme:
Bak canım burası sıradan bir forum sadece. Tanımadığın insanlar için evlatlarını ihmal etme lütfen. Niyetin kötü değil hepimiz az çok tanıdık birbirimizi. Keşke yaşanmasaydi ama daha fazla uzatıp kendini uzmenin anlamı yok. Sen de koala da iyi niyetle yazdınız.

Burada uslu duran çocuğu kiskananlar da var emin ol. Hiç hoş değil ama var maalesef. Neyse.

Benimki de hep sağa yatıyor yamuk kafa olacak ne yaptımsa vazgeçmiyor büyüdükçe azalttı ama hala uyurken falan kafa direk sağa kayıyor ay ne güzel polis olması iyi ama gece nöbeti tek başına çekilmiyor gerçi o olsada ben kalkıyorum da

Tamam haklisin ben kaptirmisim kendimi sanki gercek arkadas gibi sevincimi yazmistim.
Biliorumm kimse yazmiyor kotu niyetle ama ben normalde haassasimdir zaten boyle bi seyle suclanmak uzdu beni. Mesela hic bilerek belirtmedim sadece sut iciyor diye dikkat ettim veya ses cikariyor guluor diye yazmadim ama bu sefer bosluguma geldi demek ki..
Haklisin aglamama gerek yok. Gidiorum kizim icerde agliyor cunku..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…