2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yok kuzum unutmadık tabii. Sen de iyisindir inşallah.
ah kankam ya idare ediyorum işte fırsat bulup şu sıcaklarda 1 hafta duş alamadım vakit bulupta o dereceyim yani.eşim de 2 gündür nöbette cebelleşiyorum.uykuya zor zaman ayırıyorum sizler iyi olun da
yaaaa canım yok böyle birşey yaa bu kadar zor olacağını düşünmemiştim uyku nedir unuttum hakket neydi o
Seni unutmak ne mümkün coco
Ooyy yerim ısırırım ham yaparım bak ha

Uyku neydi, uyku emekti

Kızlar oğlum emerken çok gazlandı sonra omzuma aldım gazını çıkarırken biraz kustu ve kusmuğunda kaka var gibiydi.kaka rengi vardı aralilarında sarı sarı.başına gelen var mı?internetten okudum bağırsak tıkanıklığı vs diyor ama acaba gazdan mı oldu sizce nedir

Mecburiyet enerjiyi beraberinde getiriyor ben tembelim biraz ondan da yapamıyorum temizlik asla biri yoksa yapılmıyor
Nerde görev yapıyor eşin bide arkadaş çıkmasınlar
Evet ortak noktamız ne çok sen de Yeşimsin oda var

Buyuk endiselenme hemen canim balgam da olabilir burundan gelsiyse sümükte olabilir . Sünüyor muydu

Yapmaması büyük sıkıntı yapsın annesi maşallah ben burayı bilmiyorum hiç yorum yapamıycam bol gezmeler

Kusmuk kokusu kanka
Yok kız kaka olsa kaka gibi kokardı. Bazen midelerinde bekleyen süt kesik kesik cikiyo ya onu sen benzetmissindir. Yine de takip et bakalım inşallah olmaz bi daha. Benimki de bazen sünen kusmuk çıkarıyor.

Canım illaki biliyorsundur ama bunlarda eklemek istedim. ebru_can_ebru
Lavanta yağını baya araştırdım 6 aydan küçüklere pek öneemiyorlar ama ben denemek istiyorum. Doktorumuza soracağım.
Kuzum bende bir şeyler denemek istiyorum çok teşekkür ederim paylaşım içim bi kaç deneme yapacağım bende. Saat 3 ile 6 arası uyudu bugün nasıl iyi geldi bilsen. Uyuyan bebekleri olanlar çok şanslı gerçekten

Yok kız kaka olsa kaka gibi kokardı. Bazen midelerinde bekleyen süt kesik kesik cikiyo ya onu sen benzetmissindir. Yine de takip et bakalım inşallah olmaz bi daha. Benimki de bazen sünen kusmuk çıkarıyor.
İnşallah kanka ya resmen kaka gibi hardal sarısıydı peçeteye sildiğimde korktum o yüzden.takip edilen birdahajine yine aynı olursa doktora götüreceğim.çocuğu doktora götüremedim doğduğundan beri bi tek rutin testlere götürebildim pandemiden dolayı

he bi de en yuksek puan yastiga koyunca kafasini kaldiriyim derken yuz ustu yataga yapismasina gelsin, sapsik kaliyo yuz ustu kurtulamiyo da daha

sizin puanlar nasil dagiliyor arkadaslaarr
Şimdi başlıyorum uyanınca bana yaptığı cilveler 100 puan memeyi dediğin gibi havada kapması 100 puan keyfi yerinde olunca sohbet ediyor benle 100 puan gülmesi ömre bedel eksi puan veremem kanaati bol bir öğretmenim görevimi yapamasamda kimliğim baki

Umarım olmaz kuzum dua ediyorum gwnwtiktir inşallah

Aa bak şimdi hatırladım. Sanirim ilk ay kontrolündeydi. Birden doktorun yanında kustu oğlan ama rengi böyle kirmizimsiydi. Ürik asit gibi bişey dedi doktor. Tekrarlarsa getir ama bir kereden bişey olmaz demişti. Vücutta biriken ürik asiti atmıştır demişti sanırım.

Canım uyumadiginda ağlıyor mu ne yapıyor? Oyun mu istiyor ağlıyor mu nasıl davranıyor yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…