- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
ah kankam ya idare ediyorum işte fırsat bulup şu sıcaklarda 1 hafta duş alamadım vakit bulupta o dereceyim yani.eşim de 2 gündür nöbette cebelleşiyorum.uykuya zor zaman ayırıyorumYok kuzum unutmadık tabii. Sen de iyisindir inşallah.
yaaaa canım yok böyle birşey yaa bu kadar zor olacağını düşünmemiştim uyku nedir unuttum hakket neydi oUnutmadık canım benim kolay mı 2 küçük çocukben biriyle rezil oluyorum akşamları özellikle 3.-4.yapacak olanlara tavsiyem benim gibi yapın büyükler yardımcı oluyor baya yoksa bu işe hiç girişmeyin
Ooyy yerim ısırırım ham yaparım bak haSeni unutmak ne mümkün coco
Uyku neydi, uyku emektiah kankam ya idare ediyorum işte fırsat bulup şu sıcaklarda 1 hafta duş alamadım vakit bulupta o dereceyim yani.eşim de 2 gündür nöbette cebelleşiyorum.uykuya zor zaman ayırıyorumsizler iyi olun da
yaaaa canım yok böyle birşey yaa bu kadar zor olacağını düşünmemiştim uyku nedir unuttum hakket neydi o
Ooyy yerim ısırırım ham yaparım bak ha
Uyku aşk tı uyku herşeydiUyku neydi, uyku emekti
Kızlar oğlum emerken çok gazlandı sonra omzuma aldım gazını çıkarırken biraz kustu ve kusmuğunda kaka var gibiydi.kaka rengi vardı aralilarında sarı sarı.başına gelen var mı?internetten okudum bağırsak tıkanıklığı vs diyor ama acaba gazdan mı oldu sizce nedir
Eki Görüntüle 2663796
Mecburiyet enerjiyi beraberinde getiriyor ben tembelim biraz ondan da yapamıyorum temizlik asla biri yoksa yapılmıyorsabah kalkınca ilk kızlara kahvaltılarını yaptırıyorum bizim paşa bazen uyuyor bazen de mızıklaniyor ben tam uyuyunca yiyorum sonra ilk işim yemek yapmak yemeği yapınca rahatlıyorum diğerlerini de çok şükür yavaş yavaş yapıyorum eşim temizliği yapıyor
Büyük kızım 8 yaşında o da getir götür işlerini yapıyor bizde işler böyle
Ben senin eşinin polis olduğunu anladım da yinede sorayım dedim benim eşim de polis şimdi işte biraz sonra gelir
Seninle çok ortak yönümüz var Izmır desin sen de eşler de polis
Buyuk endiselenme hemen canim balgam da olabilir burundan gelsiyse sümükte olabilir . Sünüyor muyduKızlar oğlum emerken çok gazlandı sonra omzuma aldım gazını çıkarırken biraz kustu ve kusmuğunda kaka var gibiydi.kaka rengi vardı aralilarında sarı sarı.başına gelen var mı?internetten okudum bağırsak tıkanıklığı vs diyor ama acaba gazdan mı oldu sizce nedir
Eki Görüntüle 2663796
Kusmuk kokusu kankaKokusu nasıl?
Sünmüyordu canım kaka rengiydi onun gibi sarıydı.imşallah öyledirBuyuk endiselenme hemen canim balgam da olabilir burundan gelsiyse sümükte olabilir . Sünüyor muydu
Bende hafif geçiştiriyorum bazen eşim yapıyor amaç doymak zaten inan zevki geçtik aileden uzak olunca böyle bana görümcwmler yemekle geliyor düşünBen yemek bile yapamıyorum valla bırak temizliği
Yapmaması büyük sıkıntı yapsın annesi maşallahKizimin,Günesimin,bebegiminnn daha memeyi acarken agzini acmasi, nemeyi gorunce agzini sapirdatmasi, memeye bakarken gozlerin sasilasmasi ve kaymasi nerden baksak 100 puanlik hareket degil micok komik ve tatli yaa.
Ve derken ikinip kaka yapmasi tabi 100 puani dusurdu eksilere
Ya bu kadar sulu yapip da kabiz gibi ikinmasina ne demeli,yok yok micmasi da 100puanlik hareket vazgectim☺
Gunaydin nasilsiniz kizlaar. Insallah iyisinizdir.
Uykulu,sutlu, saglikli,eglenceli gunlerimiz oksun insallah
Bursada gitmeye yer neresi okabilir bebisle oglumla arkadaslar ya
Banyidan sonra kulaklarini nasil temizliyorsunuz kizlar, islak kalir mi ki kacti mi su diye tereddut ediorum.
Ben koca mesaj yazdim kizce hala ikiniyor dolduruyor pesne diyiyim gazina kuvvet yavrum,masallah
Yok kız kaka olsa kaka gibi kokardı. Bazen midelerinde bekleyen süt kesik kesik cikiyo ya onu sen benzetmissindir. Yine de takip et bakalım inşallah olmaz bi daha. Benimki de bazen sünen kusmuk çıkarıyor.Kusmuk kokusu kanka
Kuzum bende bir şeyler denemek istiyorum çok teşekkür ederim paylaşım içim bi kaç deneme yapacağım bende. Saat 3 ile 6 arası uyudu bugün nasıl iyi geldi bilsen. Uyuyan bebekleri olanlar çok şanslı gerçektenCanım illaki biliyorsundur ama bunlarda eklemek istedim.ebru_can_ebru
Lavanta yağını baya araştırdım 6 aydan küçüklere pek öneemiyorlar ama ben denemek istiyorum. Doktorumuza soracağım.
İnşallah kanka ya resmen kaka gibi hardal sarısıydı peçeteye sildiğimde korktum o yüzden.takip edilen birdahajine yine aynı olursa doktora götüreceğim.çocuğu doktora götüremedim doğduğundan beri bi tek rutin testlere götürebildim pandemiden dolayıYok kız kaka olsa kaka gibi kokardı. Bazen midelerinde bekleyen süt kesik kesik cikiyo ya onu sen benzetmissindir. Yine de takip et bakalım inşallah olmaz bi daha. Benimki de bazen sünen kusmuk çıkarıyor.
Şimdi başlıyorum uyanınca bana yaptığı cilveler 100 puan memeyi dediğin gibi havada kapması 100 puan keyfi yerinde olunca sohbet ediyor benle 100 puan gülmesi ömre bedelhe bi de en yuksek puan yastiga koyunca kafasini kaldiriyim derken yuz ustu yataga yapismasina gelsin, sapsik kaliyo yuz ustu kurtulamiyo da daha
sizin puanlar nasil dagiliyor arkadaslaarr
Umarım olmaz kuzum dua ediyorum gwnwtiktir inşallahİnşallah yapisaldir hiç sıkma canını. Gittin geldin mi doktora?
Çok hızla buyuse sıkıntı da belli ki hızla da buyumemis canım, sanmıyorum sıkıntı olacağını.
Ben yıkarken lavanta sabunuyla yıkıyorum gece yatırmadan önce, faydası oluyor mudur acaba? Degistirecektim hiç ellemeyim o zaman ben
Aa bak şimdi hatırladım. Sanirim ilk ay kontrolündeydi. Birden doktorun yanında kustu oğlan ama rengi böyle kirmizimsiydi. Ürik asit gibi bişey dedi doktor. Tekrarlarsa getir ama bir kereden bişey olmaz demişti. Vücutta biriken ürik asiti atmıştır demişti sanırım.İnşallah kanka ya resmen kaka gibi hardal sarısıydı peçeteye sildiğimde korktum o yüzden.takip edilen birdahajine yine aynı olursa doktora götüreceğim.çocuğu doktora götüremedim doğduğundan beri bi tek rutin testlere götürebildim pandemiden dolayı
Bence bir şey yoktur canım devam ederse doktoruna sor bi tabiSıçramaktan fazlası baya korkma bizimki irkilme
Canım uyumadiginda ağlıyor mu ne yapıyor? Oyun mu istiyor ağlıyor mu nasıl davranıyor yani?Kuzum bende bir şeyler denemek istiyorum çok teşekkür ederim paylaşım içim bi kaç deneme yapacağım bende. Saat 3 ile 6 arası uyudu bugün nasıl iyi geldi bilsen. Uyuyan bebekleri olanlar çok şanslı gerçekten
İnan bilmiyorum canın bir şeyleri yapamıyorum ama anlamadımNeden uyumuyor acaba canim ya.
Huydur belki genetiktir.
Eger bir derdi yoksa, ama kolik dediler de diyorsun.
Allah yardim etsin insallah uykusuz olunca sabir da cok olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?