Ay inaşşalh öyledir İnternete araştırmak istemiyorum eminim evham yapıcam bakmadım o yüzdenoglumun da boyleydi.gec kapanmisti.genetiktir belki
Ohhhh çok şükürGünaydın canlar biz nörologdan geldik çok şükür bişey yokmuş yapısal can sıkacak tedirgin olacak hiç birşey yok dedi slovakların kafa yapısı gibi ileride çok güzel kafalı bir kız olacak dedi kafa yapısı göz damarlarında sıkışma yapmış mı diye kontrol etti çok şükür oda iyi çıktı kendini kaldırmasını refleksini çok beğendi 4.sydan sonra yavaş yavaş oturtmaya başlayabilirsin dedi
Aynen öyle en güzeliAy inaşşalh öyledir İnternete araştırmak istemiyorum eminim evham yapıcam bakmadım o yüzden
Çok sevindim canım darısı başımıza inşallahGünaydın canlar biz nörologdan geldik çok şükür bişey yokmuş yapısal can sıkacak tedirgin olacak hiç birşey yok dedi slovakların kafa yapısı gibi ileride çok güzel kafalı bir kız olacak dedi kafa yapısı göz damarlarında sıkışma yapmış mı diye kontrol etti çok şükür oda iyi çıktı kendini kaldırmasını refleksini çok beğendi 4.sydan sonra yavaş yavaş oturtmaya başlayabilirsin dedi
Sicak mi acaba ortam. Kolik olmasinin da etkisi vardir. Ya da belki huyu boyledir. Benim oglum da uyumazdi. Kizim da uyumuyor gece anca pili bitiyor o zaman uyuyor. Parmagini emiyor uyurken sen emzik veriyor musun belki ise yarar. Yuzustu yatinca da rahat uyuyorlar yaninda durup bir dene istersen ya da sarki aciyor musun mesela memeye koyuyprum uyusun diye emsin diye kizim kendini geri atiyor aglior sarki aciorum cocuk sarkisi bazen sakinlesiyor.İnan bilmiyorum canın bir şeyleri yapamıyorum ama anlamadım
Yaaaa kuzum lütfen niye böyle oldu üzülme ben de üzüldüm şimdi napalım hepimizin bebişi farklı farklı. Hepimiz hassas ve zor zamanlardan geçiyoruz. Birbirimizi tolare edelim ben kendi adıma seni kırdıysam özür dilerim. Benim oğlan da böyle artık kabullendim aslında napıyım içsin mamasını yatsın sıpa. Kızlarımı dolu dolu emzirdim bu da böyle kısmetmiş. Sabah yine kucağıma yatırınca ağladı benim oğlan onun etkisine yazdım ben deDuzgun soylemedi demedim ki.
Ama beni de aglatti boyle ustume gelmesi.
Sanki ben nispet yaptim kotuluk yaptim.
Mesela bak yeni aldim aglamaktan kiizi kuvagima ama emmiyor memeye koy kendini atiyor ciglik atiyor. Ben komik buldum.nadir oluor istahli emmesi diye yazdim
Herkesin alinacagi bir sey cikar. Kotu niyetim olmadigini bilen mesela ozelden yazabilirdi suan ko u daha cok uzuyor ve ben iki cocugum yaninda bakamiorum.bile.
Hem kendim.uzuldum hen drbaskasni uzdum.diye.
Onun bebegi de cok uslu mesela uyuyor aglamior sadece meme emior gezmeye gidince rahat duruyor o paylasinca da birlerrri diiyebilir benimki neden boyle degil diye uzulebilir ama ben hic anlatma demedim kimseye aksine ben mesallah diorum hep seviniorum ne uslu bebek diye.
Bilmiorum ben zaten alinganimdir ama boyke biseyle .karsilastigima.uzuldumki ne yazdim.animsamiorum.bile
Neyse sagol allah herkesin evladina saglik versin hastaysa sifa versin. Sagol.
Jade ilk cumlenBirbirinize karşı yanlış anlaşılmalar olmuş olursa bu kadar kadın bir araya gelip bu kadar muhabbet edebilmek mucize gibiyapmayın kızlar hepimiz az çok birbirimizi tanıdık hele bebeklerinizi asla üzmeyin bura yüzünden ne demek canım bakmamak aşk olsun ben Asya için forum yakar forum öldürürüm hepimizin sıkıntıları var kimi uyumuyor kimi emmiyor kimi sebepsiz ağlıyor hiçbiri bizi kötü anne yapmaz önce herkesin bunu kabullenmesi gerek bence meme almıyorsa nasıl benim suçum olabilir ya da sütünün gelmemesi kimse art niyetli değil çok eminim siz ne kadar rahat olursanız bebeklerde o kadar rahat olurlar ben bunu gözlemledim kendimce haddimi aşmak istemem kimseye ders vermek değil niyetimde sadece çok güzel bir ortam burası beni çok rahatlatıyor aksini görmek üzer bizi sevgiyle kalın bebeklerinizi öperim tek tek
Evet ben de yedek uç almıştım yine 1 numara .Slm cnn değiştirme bence ben yeni 1 no uç bile söyledim meme reddi yaşamamak için değişemeyelim hatta daha iyi memeyi alır meme daha çok akıyor çünkü
Bak canım burası sıradan bir forum sadece. Tanımadığın insanlar için evlatlarını ihmal etme lütfen. Niyetin kötü değil hepimiz az çok tanıdık birbirimizi. Keşke yaşanmasaydi ama daha fazla uzatıp kendini uzmenin anlamı yok. Sen de koala da iyi niyetle yazdınız.
Burada uslu duran çocuğu kiskananlar da var emin ol. Hiç hoş değil ama var maalesef. Neyse.
Kuzum bende bir şeyler denemek istiyorum çok teşekkür ederim paylaşım içim bi kaç deneme yapacağım bende. Saat 3 ile 6 arası uyudu bugün nasıl iyi geldi bilsen. Uyuyan bebekleri olanlar çok şanslı gerçekten
İnşallah yapisaldir hiç sıkma canını. Gittin geldin mi doktora?
Çok hızla buyuse sıkıntı da belli ki hızla da buyumemis canım, sanmıyorum sıkıntı olacağını.
Ben yıkarken lavanta sabunuyla yıkıyorum gece yatırmadan önce, faydası oluyor mudur acaba? Degistirecektim hiç ellemeyim o zaman ben
Benimde agriyor ozellikle sag taraf . O taraftan sari su gelmisti 2 ayda kapandi . Bazen agriyor ama . Sag tarafa yatinca . Biber sürmüş gibi oluyor anlik sonra geciyor .
agacsizkoalaa sana aşık oldum
Kıyamam ağır mi kaldirdin canım?
Uyku neydi, uyku emekti
Kızlar oğlum emerken çok gazlandı sonra omzuma aldım gazını çıkarırken biraz kustu ve kusmuğunda kaka var gibiydi.kaka rengi vardı aralilarında sarı sarı.başına gelen var mı?internetten okudum bağırsak tıkanıklığı vs diyor ama acaba gazdan mı oldu sizce nedir
Eki Görüntüle 2663796
Ay inaşşalh öyledir İnternete araştırmak istemiyorum eminim evham yapıcam bakmadım o yüzden
Benim hic haberim.yok emisme.saati yazisinin senle.ilgili olup yazilmamasindan.Kizlar bu emmeme konusunda her yazdığınız bana geliyor gibi hissediyorum. Emziremeyen anne degil emzirmek kutsal mama ögghh degil tabi . Benim durumum 2 cocuguda meme reddi yapmis anneyim . Baslarda cok üzüldüm ikiside yapinca kendim hep acaba bende mi diye sucladim cok kahrettim . Lohusalik psikolojisi de cabasi . Çocuğumun kolik olmasi surekli aglamasi acaba meme huzuru bulsaydi boyle olmaz mıydı diye dusunceler de cabasi .. ama takdir edersiniz ki cocugunuz 1 hafta meme reddi yapsa Allah korusun hepiniz aşırı üzülürsünüz lepistes abartmiyor .
Ha su surecte inanin memem basima degsin yeterki beslensin sakin olsun modundayimsağlıcakla beslensin gelissin büyüsünler insallah .
Sonsuzsukurler arkadasim evet hevesle cok guzel yazmissin . Ben yazdigina asla alinmadim bil canm . Sadece o güzel ana özlemle bir ah ceker gecerim .
Ama Koalamin yazdigi da cok incelik hassaslik naifliktir . Asla orda kiracak alınacağın birsey demedi empati kurup emziremeyen annelerin uzulebilecegini soyledi . Demekki kırıcı olmayan icerige alinabiliniyormus kendinde yasadinama bebegini ve kendini ask olsun etkiledin hata yaptin .
Grupta baslarda emisme saati yaziliyordu . Benim sipacan emmediginden beridir cogu arkadas yazmadi . O kadar sevinmistim ki o zamanlar bu hassasligahepiniz de bana destek oldunuz ama dedigim gibi eski hassasligim kalmadi meme konusunda bosversene sütümü sağıp veriyorum kuzuma . Ha isterse mama olsun . Yeter ki saglikli ve bol beslensin büyüsünler .
Sevgilerimle
yaa bnde eve havuz alayim birde boyun simidi olurmu acaba cok bayildimGünaydın kızlar..
Bugün Göktuğ u bir bebek spa ve masaj merkezine götürecezkabızlığa da iyi geliyormuş görmüşsünüzdür jakuzi gibi küçük havuzlarda önce yüzme sonra masaj yapılıyor. İnşallah faydası olur bakalım.
benimkide ayni kucagima aldigim an bana saldiriyor isirmaya çalışıyor bagryor eller agizda salya akitiyor. Koydn dondugumde gotrcem doktra.Kızlar ya bebeği diş çıkaran var mı 2 gündür mahfediyor bizi özellikle gece başlıyor şurup veriyorum öyle uyuyor 3 aylık bebeğim benim de 3 aylıkken çıkmış dişlerim ama alttan ve üstten değil gelen diş köpek dişleri kabarıp beyazlamış sürekli salyası akıyor ve elime burnuma çeneme saldırıyor deli gibi ısırmaya çalışıyor. Geceleri de ağlıyor uyumuyor hep huzursuz. Pazartesi doktora götürücem ama o zamana kadar diş jeli falan alsam olur mu ki şurupta çok vermek istemiyorum dokunur falan belki diye.
Cnm bnm kizdada oldu koye ilk geldgimiz gun doktor maflor plus vermis aldrdim ama devam etmedi vermedim. Insallh daha olmaz bnde korktumİnşallah kanka ya resmen kaka gibi hardal sarısıydı peçeteye sildiğimde korktum o yüzden.takip edilen birdahajine yine aynı olursa doktora götüreceğim.çocuğu doktora götüremedim doğduğundan beri bi tek rutin testlere götürebildim pandemiden dolayı
Blup ben yatılı okudum kadınların çok olduğu ortamlar beni üzerJade ilk cumlen
Hadi gözün aydın, darısı bizimkinin başına inşallah.
Saolun kızlar evet çok rahatladık darısı sizlerin başına Rabbim esirgesin evlatlarımızı korktuklarımızdan uzak eylesin inş...Çok sevindim canım darısı başımıza inşallah
hoşbuldum çiçeğim mucukresmi doktoruna atsana canim.hosgeldin bu arada cocooo ❤
inşallah canım ya çok gaz olduğu içindir belki.birde benim oğlan 3 4 günde bir kaka yapıyor birazda ona bağladım ama bilmiyorumCnm bnm kizdada oldu koye ilk geldgimiz gun doktor maflor plus vermis aldrdim ama devam etmedi vermedim. Insallh daha olmaz bnde korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?