2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ohhhh çok şükür bizde 4 de gideceğiz kalça testine inşallah bende güzel haberler veririm

Çok sevindim canım darısı başımıza inşallah

İnan bilmiyorum canın bir şeyleri yapamıyorum ama anlamadım
Sicak mi acaba ortam. Kolik olmasinin da etkisi vardir. Ya da belki huyu boyledir. Benim oglum da uyumazdi. Kizim da uyumuyor gece anca pili bitiyor o zaman uyuyor. Parmagini emiyor uyurken sen emzik veriyor musun belki ise yarar. Yuzustu yatinca da rahat uyuyorlar yaninda durup bir dene istersen ya da sarki aciyor musun mesela memeye koyuyprum uyusun diye emsin diye kizim kendini geri atiyor aglior sarki aciorum cocuk sarkisi bazen sakinlesiyor.
Belki de uyudugu yetiyor mu bilmiorum ki huy belki .
Aglior mu peki gunduz sureklo huysuz mu.
Kolik masajlari oluyormus.
Banyo yapin yaglayin diyorlar mesela
Uyku yapan caylarvar melisa falan var icinde istersen dene bi canim
Asisini da yakinda.olduysa belki omin da riso vardir.
Artik sanirim gunduz pek uyumuorlar benimki uyumuyor

Yaaaa kuzum lütfen niye böyle oldu üzülme ben de üzüldüm şimdi napalım hepimizin bebişi farklı farklı. Hepimiz hassas ve zor zamanlardan geçiyoruz. Birbirimizi tolare edelim ben kendi adıma seni kırdıysam özür dilerim. Benim oğlan da böyle artık kabullendim aslında napıyım içsin mamasını yatsın sıpa. Kızlarımı dolu dolu emzirdim bu da böyle kısmetmiş. Sabah yine kucağıma yatırınca ağladı benim oğlan onun etkisine yazdım ben de lütfen üzülme ben çok üzüldüm senin ağlamana kuzularınla ilgilen lütfen hiçbirimiz art niyetli değiliz çok öpüyorum seni

Birbirinize karşı yanlış anlaşılmalar olmuş olursa bu kadar kadın bir araya gelip bu kadar muhabbet edebilmek mucize gibi yapmayın kızlar hepimiz az çok birbirimizi tanıdık hele bebeklerinizi asla üzmeyin bura yüzünden ne demek canım bakmamak aşk olsun ben Asya için forum yakar forum öldürürüm hepimizin sıkıntıları var kimi uyumuyor kimi emmiyor kimi sebepsiz ağlıyor hiçbiri bizi kötü anne yapmaz önce herkesin bunu kabullenmesi gerek bence meme almıyorsa nasıl benim suçum olabilir ya da sütünün gelmemesi kimse art niyetli değil çok eminim siz ne kadar rahat olursanız bebeklerde o kadar rahat olurlar ben bunu gözlemledim kendimce haddimi aşmak istemem kimseye ders vermek değil niyetimde sadece çok güzel bir ortam burası beni çok rahatlatıyor aksini görmek üzer bizi sevgiyle kalın bebeklerinizi öperim tek tek

Jade ilk cumlen

Slm cnn değiştirme bence ben yeni 1 no uç bile söyledim meme reddi yaşamamak için değişemeyelim hatta daha iyi memeyi alır meme daha çok akıyor çünkü
Evet ben de yedek uç almıştım yine 1 numara .
Şu an memeden daha hızlı geliyor mudur ki ? Ondan mı almıyor acaba biberonu da

Ciddi misin. Öyleyse çok ayıp. Ben kaçırmışım ama keşke hepimizin ki uslu dursa. Kıskanmak bizlere yakışmaz.

Oh süper ya hadi bu başlangıç olsun böyle gitsin. İnşallah daha da artar.

Kizlar bu emmeme konusunda her yazdığınız bana geliyor gibi hissediyorum . Emziremeyen anne degil emzirmek kutsal mama ögghh degil tabi . Benim durumum 2 cocuguda meme reddi yapmis anneyim . Baslarda cok üzüldüm ikiside yapinca kendim hep acaba bende mi diye sucladim cok kahrettim . Lohusalik psikolojisi de cabasi . Çocuğumun kolik olmasi surekli aglamasi acaba meme huzuru bulsaydi boyle olmaz mıydı diye dusunceler de cabasi .. ama takdir edersiniz ki cocugunuz 1 hafta meme reddi yapsa Allah korusun hepiniz aşırı üzülürsünüz lepistes abartmiyor .
Ha su surecte inanin memem basima degsin yeterki beslensin sakin olsun modundayim sağlıcakla beslensin gelissin büyüsünler insallah .
Sonsuzsukurler arkadasim evet hevesle cok guzel yazmissin . Ben yazdigina asla alinmadim bil canm . Sadece o güzel ana özlemle bir ah ceker gecerim .
Ama Koalamin yazdigi da cok incelik hassaslik naifliktir . Asla orda kiracak alınacağın birsey demedi empati kurup emziremeyen annelerin uzulebilecegini soyledi . Demekki kırıcı olmayan icerige alinabiliniyormus kendinde yasadin ama bebegini ve kendini ask olsun etkiledin hata yaptin .
Grupta baslarda emisme saati yaziliyordu . Benim sipacan emmediginden beridir cogu arkadas yazmadi . O kadar sevinmistim ki o zamanlar bu hassasliga hepiniz de bana destek oldunuz ama dedigim gibi eski hassasligim kalmadi meme konusunda bosversene sütümü sağıp veriyorum kuzuma . Ha isterse mama olsun . Yeter ki saglikli ve bol beslensin büyüsünler .
Sevgilerimle

Son düzenleme:

markasi ne canım?

Benimde agriyor ozellikle sag taraf . O taraftan sari su gelmisti 2 ayda kapandi . Bazen agriyor ama . Sag tarafa yatinca . Biber sürmüş gibi oluyor anlik sonra geciyor .
agacsizkoalaa sana aşık oldum

ya iki gundur acım var.kalkasim gelmiyor
arada oluyordu ama bu aciyor.biber gibi..ates var sanki icimde.simdi sal sardim

Kıyamam ağır mi kaldirdin canım?

kizi kucagima alip yürüyüş yaptım ama 2 3 saat kadar o an anlamadim ama fena olmusum.usutmus de olabilirm.cam kapi dayayip duruyorlar.ucuyor ev resmen..

Uyku neydi, uyku emekti

onca emek sonrasi kazanilan uykuyu bir viyaklama bozunca o neydi o

resmi doktoruna atsana canim.hosgeldin bu arada cocooo ❤

Ay inaşşalh öyledir İnternete araştırmak istemiyorum eminim evham yapıcam bakmadım o yüzden

ben de bakmadım...doktor takip ediyor nasilsa.korkarim bakarsam.oglanda da tedirgin olmustum ama gecti.bu da belki ona benzer.

Lbu
Benim hic haberim.yok emisme.saati yazisinin senle.ilgili olup yazilmamasindan.
Ben buraya mutluugumu yazdim.uzuntumu yazdigim.gibi pisman da drgilim.
Ben normal hayatim.da burda da kendimden eminim.ne kadar dusunceli hassas oldugumdan.
Olabilir snn kismetin de boyleymis.
Her bebek baska oluyor.
Ben alindim.demedim

He ki blup bi ara bisey yazdi ona bile cevap vermedim.huzursuzluk.olmasin burasi stres attigimiz.bir yer diye.
Ama koalanin amaci biraz sova kacti ozelden yazabilirdi madem baskasini incitmemekse burda asil.olan beni incitmis oldu
Hem de meme reddi yasamayan biri olarak.
Sen zaten cogu seye alinip.uzuldgun icjn flrumu birakmkstin ben sana yazmostim.yapma.diye sana dikkat ederek.de yazdiigm.cok.oldu ama.dedikleri gibi burasi fotum.ceist cesit insan varherkesi bassasligo baska.
Ben de peygamber degilim.tovbe hasaa
Cok uzatildi bu konu
Anlayanlar eminim olmustur beni.
Kotu niyetim yoktu hic dekimseyi dusunmedim yazarken kimseyi tanimiorum cunku ona ragmenep hassas davrandim ama bu tepkiyi hak edecek de bir sey yapmadi.
Sikayet edin silsinler mesajomo ne diyebilirim ki.

Hayir anlamiorum ben madem oyle bi mesaj yazmisim.demek.ki.mutluyum.herkesin icinde degistir olmamis diyip hep hevesimi kacirmak hem.suclamak hem.aglamama sebep olmak nasil.incelik naiflik oluor.
Inceliķ olsa ozelden soyleyebilirdi rahatsiz olan arkadaslar suan ben hala stres oluorum.gerginlik yasanmasina sebep.oldugum.icin
Evlatlarima bakmak yerine buraua kendomo.anlatmak.icin yazdogom.icin.
Herkesin bir derdi var ben de yazilan her derde hep.empati yaptim uzuldum.ciddenaileme.bile bahsettim.bak bu beebek hastaymis bak bu emmek istemiormus diye dua ettim

Ama ben bi kendimi.motive edici sey yazinca ki.komik diye yazdim gozu sasi olmustu aclikta normalde kendini atiyor cogu zaman
Resmen linc yedim ne diyim.
Allah herkesin bebegine saglik versin.
Ayni gercek hayattaki gibi sen herkesin uzuntusunde icin burkulur dua edersin senkn bi.mutlu aninda.kimsr.olmaz.
Cok yanlis yapmiisim burayi samimi sanip.
Allahin verdigi bir refleks emmesi bebegin normal bir sey yazfim.aslinda olmayinca da olmuor ona da yaoacak bir sey yok dunaynjn somu mu ilk.cocuhjm.mamayla buyudu neler yaptim 40 gun diyaliz gordu oluyordu kac defa ben dr bunu yazdim.ama hic uzulen oldu mu hassas olan oldu mu mesela

Yapmayin lutfen ya
Ben zaten.hassas alingan bi insanim.
Kimseyi uzmek.istemem.

yaa bnde eve havuz alayim birde boyun simidi olurmu acaba cok bayildim
benimkide ayni kucagima aldigim an bana saldiriyor isirmaya çalışıyor bagryor eller agizda salya akitiyor. Koydn dondugumde gotrcem doktra.
Cnm bnm kizdada oldu koye ilk geldgimiz gun doktor maflor plus vermis aldrdim ama devam etmedi vermedim. Insallh daha olmaz bnde korktum

yahu arkadaslar agacsizkoalaa S Sonsuzsukurler
cansiniz ikiniz de cok hassas arkadaslarsiniz.ikinizin de niyeti kotu degil.cok tatli hos naif insanlarsiniz.ikinizi de seviyoruz.uzulmeyin bos yere. sonsuzsukurler sen de uzulme.valla kotu niyet yok.forumun iki guzel rengisiniz
Jadesi jadeye katiliyorum.bu kadar kadin bir arada amma muhabbet ceviriyoruz.normal arada bu tur seyler olabilir yani

resmi doktoruna atsana canim.hosgeldin bu arada cocooo ❤
hoşbuldum çiçeğim mucuk
Cnm bnm kizdada oldu koye ilk geldgimiz gun doktor maflor plus vermis aldrdim ama devam etmedi vermedim. Insallh daha olmaz bnde korktum
inşallah canım ya çok gaz olduğu içindir belki.birde benim oğlan 3 4 günde bir kaka yapıyor birazda ona bağladım ama bilmiyorum

S Sonsuzsukurler agacsizkoalaa Ben ikinizin de kasıtlı olarak birilerine nispet olsun diye yazdiğınızı düşünmüyorum karşılıklı bir yanlış anlama olmuş gibi hepimiz iyi kötü ne varsa paylaşıyoruz rahatlıyoruz burda..bence daha fazla uzamasın tatsızlık bu da bugünün nazarı olsun Jadesi ninde dediği gibi bu kadar kadının bir arada olduğu bir ortamda maşallahımız var Rabbim bozmasın ağzımızın tadını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…