- 2 Ağustos 2019
- 478
- 1.394
- 113
Bence linç yediğini söylemen büyük bir yanlış anlaşılma olmuşHayir anlamiorum ben madem oyle bi op mesaj yazmisim.demek.ki.mutluyum.herkesin icinde degistir olmamis diyip hep hevesimi kacirmak hem.suclamak hem.aglamama sebep olmak nasil.incelik naiflik oluor.
Inceliķ olsa ozelden soyleyebilirdi rahatsiz olan arkadaslar suan ben hala stres oluorum.gerginlik yasanmasina sebep.oldugum.icin
Evlatlarima bakmak yerine buraua kendomo.anlatmak.icin yazdogom.icin.
Herkesin bir derdi var ben de yazilan her derde hep.empati yaptim uzuldum.ciddenaileme.bile bahsettim.bak bu beebek hastaymis bak bu emmek istemiormus diye dua ettim
Ama ben bi kendimi.motive edici sey yazinca ki.komik diye yazdim gozu sasi olmustu aclikta normalde kendini atiyor cogu zaman
Resmen linc yedim ne diyim.
Allah herkesin bebegine saglik versin.
Ayni gercek hayattaki gibi sen herkesin uzuntusunde icin burkulur dua edersin senkn bi.mutlu aninda.kimsr.olmaz.
Cok yanlis yapmiisim burayi samimi sanip.
Allahin verdigi bir refleks emmesi bebegin normal bir sey yazfim.aslinda olmayinca da olmuor ona da yaoacak bir sey yok dunaynjn somu mu ilk.cocuhjm.mamayla buyudu neler yaptim 40 gun diyaliz gordu oluyordu kac defa ben dr bunu yazdim.ama hic uzulen oldu mu hassas olan oldu mu mesela
Yapmayin lutfen ya
Ben zaten.hassas alingan bi insanim.
Kimseyi uzmek.istemem.
Melka Natürel diye butik bir marka canım.markasi ne canım?
ya iki gundur acım var.kalkasim gelmiyor
arada oluyordu ama bu aciyor.biber gibi..ates var sanki icimde.simdi sal sardim
kizi kucagima alip yürüyüş yaptım ama 2 3 saat kadaro an anlamadim ama fena olmusum.usutmus de olabilirm.cam kapi dayayip duruyorlar.ucuyor ev resmen..
onca emek sonrasi kazanilan uykuyu bir viyaklama bozunca o neydi o
resmi doktoruna atsana canim.hosgeldin bu arada cocooo ❤
ben de bakmadım...doktor takip ediyor nasilsa.korkarim bakarsam.oglanda da tedirgin olmustum ama gecti.bu da belki ona benzer.
Sana ne yazdım kıracak? Şu herkesi etiketledigim bebekleri konuşturduğum gönderiyi kastediyorsun sanırım. Hata etmişim seni etiketleyerek pardonLbu
Benim hic haberim.yok emisme.saati yazisinin senle.ilgili olup yazilmamasindan.
Ben buraya mutluugumu yazdim.uzuntumu yazdigim.gibi pisman da drgilim.
Ben normal hayatim.da burda da kendimden eminim.ne kadar dusunceli hassas oldugumdan.
Olabilir snn kismetin de boyleymis.
Her bebek baska oluyor.
Ben alindim.demedim
He ki blup bi ara bisey yazdi ona bile cevap vermedim.huzursuzluk.olmasin burasi stres attigimiz.bir yer diye.
Ama koalanin amaci biraz sova kacti ozelden yazabilirdi madem baskasini incitmemekse burda asil.olan beni incitmis oldu
Hem de meme reddi yasamayan biri olarak.
Sen zaten cogu seye alinip.uzuldgun icjn flrumu birakmkstin ben sana yazmostim.yapma.diye sana dikkat ederek.de yazdiigm.cok.oldu ama.dedikleri gibi burasi fotum.ceist cesit insan varherkesi bassasligo baska.
Ben de peygamber degilim.tovbe hasaa
Cok uzatildi bu konu
Anlayanlar eminim olmustur beni.
Kotu niyetim yoktu hic dekimseyi dusunmedim yazarken kimseyi tanimiorum cunku ona ragmenep hassas davrandim ama bu tepkiyi hak edecek de bir sey yapmadi.
Sikayet edin silsinler mesajomo ne diyebilirim ki.
Kız vallahi getir alnindan şakkadanak opucem internet explorerim benimBlup ben yatılı okudum kadınların çok olduğu ortamlar beni üzerhasetlik ihtiras kıskançlıkla dolu bedeenlerle bir arada oldum
Cnm bnmki hergun yapmaya basladi kakayi ondan olduğunu sanmiyorum. Doktor birseyde dememiş ilac ismi vermiş geçmezse goruselim demis. Resim yuklicm tel cekmiyor bildgin civciv sarisiydi az birsey annm nornal diyorhoşbuldum çiçeğim mucuk
inşallah canım ya çok gaz olduğu içindir belki.birde benim oğlan 3 4 günde bir kaka yapıyor birazda ona bağladım ama bilmiyorum
Abarti oldu o tabi de uzuldum oni belirtmek icin.Bence linç yediğini söylemen büyük bir yanlış anlaşılma olmuş
Hiçbirimiz seni uzmek istemeyiz. Ayriyeten benim hoşuma gitmişti mesajın gülümsetti ama sonrasında fazla alıngan bir tavır içine girdiğini gördüm. Üzülme madem öylesine bir mesaj paylaşmıştın gülüp geçiyorum demen gerek, ardıardına mesajlar sıralama ben o kadar üzülmem yerinde olsam yanlış anlaşılma oldu affedin der geçerim..
İçimizden geçeni söylemek burda sorun değil tabi ki paylaşırız ama her Kul'un bir derdi vardır diye düşünerek paylaşarak daha iyi olur. agacsiz koala bunu demek istedi. Objektif konuşuyorum, ikinizin de sözlerinde iyi niyet var. Bence gerçekten bir sorun yok ortada, inan kimse kimseyi üzmek için söylemez fakat, herkesin bakış açısı farklı oluyor.
Birisi çıkıp sana sen nasıl böyle yazarsın da dememiş canım, üzerine fazlasını alındığın için sana linç gibi gelmiş. O kadar üzme kendini lütfen
Hadi bununla geçmiş olsum canım Allah sağlık sıhhat versin tüm evlatlarımıza. Sağlıkla sınamasın kimseyi inşallah.Saolun kızlar evet çok rahatladık darısı sizlerin başına Rabbim esirgesin evlatlarımızı korktuklarımızdan uzak eylesin inş...
Heh bak o da benim hassas noktamdi mesela.Melka Natürel diye butik bir marka canım.
Ağır taşıma bak dikkat et sezaryen normalden daha zor bence.
Sana ne yazdım kıracak? Şu herkesi etiketledigim bebekleri konuşturduğum gönderiyi kastediyorsun sanırım. Hata etmişim seni etiketleyerek pardon
Kız vallahi getir alnindan şakkadanak opucem internet explorerim benim
Resmî varsa eğer gönderme imkanın varsa çok iyi olur canım ya.ah şu internet yok mu bağırsak tıkanması okudum kafama yer edindi birdaha internet ten okumuycam direkt doktorun yanına gitçemCnm bnmki hergun yapmaya basladi kakayi ondan olduğunu sanmiyorum. Doktor birseyde dememiş ilac ismi vermiş geçmezse goruselim demis. Resim yuklicm tel cekmiyor bildgin civciv sarisiydi az birsey annm nornal diyor
Orada herkesin derdinden komedi yarattım ben kimse de alınmadı. Ben de anksiyete hastasıyım ama espri yapılsa zoruma gitmez. O zaman deseydin etiketini kaldirir silerdim. Kusura bakma.Heh bak o da benim hassas noktamdi mesela.
Ben havadaki tozlari temiyelecek kadar temizlok duskunu degilim
Sadece fazla dusunuorum ve bu bi rahatsizlil ama siz nesela gulebildiniz ben alibdim bisey dedim mi.
Bem bi refkeks olan emmeyle ilgili bisey paykastim pisman oldum kimseyi uzmek.istemezdim cunku yanlis anlasildim
Heh bunu diorum. Ki ben dikkat da ederim her zaman cok yazmadigim sey oldu uzulen olmasin diye burda da hayatimda da.Kızlar abooooovvv konu uzadı gitti vallahi takmayın bu kadar kafanıza gözünüzü Sevim.herkes herkesin yazdığına üzülürse ohooo.benimde kızım beni emmedi ama o dönem topiklerde şöyle emziriyorum böyle emziriyorum diyenlere alınmadım üzülmedim.başlarda dert ettim konular açtım ama benim çocuğum emmiyor diye kimse yazamasın mı yani öyle şey mi olur.hep sorunlar konuşulacak hali yok ya birazda güzel şeylerden bahsetmek lazım.Önemli olan sağarak ta olsa emerek te olsa bebeğin anne sütü alması.oLmadığı yerde mama yer öyle de böyle de çocuk büyüyor.geçenlerde 2 gün sütüm gelmedi damla bile.kaşıkla mama verdim durdum baktım olmayacak biberon aldım tam verecektim ki çok şükür sütüm geldi ama gelmeyedebilirdi.yarın öbür gün senin çocuğun benden önce emekledi benimkinden önce yürüdü benimki az kilo aldı diye diye herşeyi kıskanacak mıyız koca koca kadınlarız.alın benim kız yemek yemiyor Gelişimi geri.napim yiyen çocukları mı kıskanayım.biri buraya benim çocuğum yiyor boyu posu şöyle diyenlere mi alınayım.başkasının çocuğu uslu diye alınanlarda varmış pes doğrusu kaç yaşındayız saçma saçma işler.bebişlerin bu halleri birdaha gelmeyecek.kızımda onu bunu dert ede ede büyüdü gitti doğru düzgün sevemeden pişmanlıklarım diz boyu.sallayın gitsin
Canım herkes istediğini yazmakta Özgür ha bana sorarsan ben yazdığında bi düşüncesizlik görmedim.çok sevimli geldi bana.bebeğim emmemiş olsaydı da alınıp gücenmezdim aklımın ucundan geçmezdi.insan oğlu şaşar beşer herkes herşeyi aklında tutamaz ki.alınacak bir durum olduğunu bilseydin zaten yazmazdın.her dakika topikte olamıyoruz ki kim ne yazmış bilmiyoruz kim hangi sorunla uğraşıyor bilmiyoruz.her yazdığımıza aman şöyle alınırlar aman çocuğum kilo aldığını söylemiyim böyle alınırlar diye çekinmek çok yorucu geliyor bana.bence kimse kimsenin yazdığına üzülmesin.bebişlerimiz öyle yada böyle büyüyecek arkadaşlar.ha emmiş ha emmemiş.ha kilo almış ha almamış büyüdüğünde gülerek hatorşıycaksınız.yeterki sağlıklı olsunlarHeh bunu diorum. Ki ben dikkat da ederim her zaman cok yazmadigim sey oldu uzulen olmasin diye burda da hayatimda da.
Benim oglum mesela kronik bobrek yetmwzligi yasior. Napayim olurfum uzuntuden herhalde..
Ki meselasuan kizim ac ve uykusuz emmior atior delirior aglamaktan kafasini ceviremiorum memeye. O an nasil oldu emdo cok acti demek ki be de guldum komik.diye yazdim. Hep olumsuz seyleri yszincazaten herkesin hayatu olumsuzluk dolu.burda bari motive oluoruz diye dusunuordum. Sanki ben nispet yapmisim gibi oldu uzuldum herkesin icinde gunah kecisi gbi ortaya atildim dite hisseettim kimseyi uzmek istemem cuma hunu hele de
Kız sende çok taktın bu durumu hee salla gitsin kimse sana kırıcı konuşmadı zaten canım benim alınmış olabilirsin ama kapatalım konuyu koala da kötü niyetle demedi bu denli üzüleceğini de düşünmemiştirSuan kizim catliyor aglamaktan memeyi tutmuor psrmagini emiyor ve cok ac sabah yemisti zaten uzuntuden bakamadim.pek ona. Kipkirmizi oldu aglamaktan.
Bakin benim de normalim bu yani.
Kafasina bastiriyorum ciglik atiyor.
Simdi boyle yazinca sorun kalmamistir umarim.herkese iyi gunler. Hayirli cumalar.
Evet ben bunj demek istiorum.Canım herkes istediğini yazmakta Özgür ha bana sorarsan ben yazdığında bi düşüncesizlik görmedim.çok sevimli geldi bana.bebeğim emmemiş olsaydı da alınıp gücenmezdim aklımın ucundan geçmezdi.insan oğlu şaşar beşer herkes herşeyi aklında tutamaz ki.alınacak bir durum olduğunu bilseydin zaten yazmazdın.her dakika topikte olamıyoruz ki kim ne yazmış bilmiyoruz kim hangi sorunla uğraşıyor bilmiyoruz.her yazdığımıza aman şöyle alınırlar aman çocuğum kilo aldığını söylemiyim böyle alınırlar diye çekinmek çok yorucu geliyor bana.bence kimse kimsenin yazdığına üzülmesin.bebişlerimiz öyle yada böyle büyüyecek arkadaşlar.ha emmiş ha emmemiş.ha kilo almış ha almamış büyüdüğünde gülerek hatorşıycaksınız.yeterki sağlıklı olsunlar
Evet aynen.Kız sende çok taktın bu durumu hee salla gitsin kimse sana kırıcı konuşmadı zaten canım benim alınmış olabilirsin ama kapatalım konuyu koala da kötü niyetle demedi bu denli üzüleceğini de düşünmemiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?