2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bence linç yediğini söylemen büyük bir yanlış anlaşılma olmuş
Hiçbirimiz seni uzmek istemeyiz. Ayriyeten benim hoşuma gitmişti mesajın gülümsetti ama sonrasında fazla alıngan bir tavır içine girdiğini gördüm. Üzülme madem öylesine bir mesaj paylaşmıştın gülüp geçiyorum demen gerek, ardıardına mesajlar sıralama ben o kadar üzülmem yerinde olsam yanlış anlaşılma oldu affedin der geçerim..

İçimizden geçeni söylemek burda sorun değil tabi ki paylaşırız ama her Kul'un bir derdi vardır diye düşünerek paylaşarak daha iyi olur. agacsiz koala bunu demek istedi. Objektif konuşuyorum, ikinizin de sözlerinde iyi niyet var. Bence gerçekten bir sorun yok ortada, inan kimse kimseyi üzmek için söylemez fakat, herkesin bakış açısı farklı oluyor.
Birisi çıkıp sana sen nasıl böyle yazarsın da dememiş canım, üzerine fazlasını alındığın için sana linç gibi gelmiş. O kadar üzme kendini lütfen

Bu arada sağlık ocağından geldik rotamızı olduk ama tahmin ettiğim gibi kilo alımı az 450 gr almış bir sonra ki ayda böyle olursa ek gıdaya başlarız dedi ebeeve gelince de sıkıntı bitmiyor ben demedim mi süt yaramıyor çocuk doymuyorlar başladı yine gerçekten doymuyor mu acaba mama mı alsam ne yapsam bilemedim çok üzüldüm ne yapacağımı bilemiyorum

Birde kızlar geçmiş sayfalara bakınca ek gıda mevzusu konuşulmuş nacizane tavsiyelerim olacak özellikle ilk bebeği olanlar ve bebeği alerjik olanlara.

benim kızım malumunuz alerjik bi bebekti çoklu besin alerjisi vardı.ben ek gıda döneminde sadece pirinç unu meyve püreleri sebze püreleri veriyordum.bazı sebzelerde dokunuyordu üstelik.ne bir yumurta peynir yoğurt irmik bakliyat hiçbirini veremedim 1 yaşına gelene kadar.birde mama işte.meyve püresi seviyor diye bol bol verdim.pirinç ununun içine katardım.sonrasında çocuğun damak tadı tatlıya alışınca 1 yaşından sonra ne bir çorba ne bir yemek peynir yumurta hiçbirşey yemez oldu.tatlıyı öyle bir yiyor ki ama kaşığı yalayacak nerdeyse.aman benim düştüğüm hataya düşmeyin.damak tadı çok tatlıya alışmasın.birde 6-7 aylık dönemde mama vermeyip ek gıdaya geçiş yapmayı düşünen arkadaşları okudum.kızlar mamadaki vitamin minerali ek gıda ile hele ki 6 aylık bir bebekte asla yakalayamazsınız.mide kapasitesi ne ki onların.en az 1 yaşına kadar o da en azz mamaya devam etmek zorunda.ek gıdayı zaten ömrü boyunca yiyecek ama şu bebeklik döneminde bebelerimizin vitamine ihtiyacı var.yani nacizane öneri yinede siz bilirsiniz tabi

Melka Natürel diye butik bir marka canım.
Ağır taşıma bak dikkat et sezaryen normalden daha zor bence.
Sana ne yazdım kıracak? Şu herkesi etiketledigim bebekleri konuşturduğum gönderiyi kastediyorsun sanırım. Hata etmişim seni etiketleyerek pardon
Blup ben yatılı okudum kadınların çok olduğu ortamlar beni üzer hasetlik ihtiras kıskançlıkla dolu bedeenlerle bir arada oldum
Kız vallahi getir alnindan şakkadanak opucem internet explorerim benim

hoşbuldum çiçeğim mucuk
inşallah canım ya çok gaz olduğu içindir belki.birde benim oğlan 3 4 günde bir kaka yapıyor birazda ona bağladım ama bilmiyorum
Cnm bnmki hergun yapmaya basladi kakayi ondan olduğunu sanmiyorum. Doktor birseyde dememiş ilac ismi vermiş geçmezse goruselim demis. Resim yuklicm tel cekmiyor bildgin civciv sarisiydi az birsey annm nornal diyor

Abarti oldu o tabi de uzuldum oni belirtmek icin.
Birileerini uzdugum hisssi sucluluk hissi uzfu beni.
Ama hata da yapmadim affedin diyeyim.
Kusura bakmayin dedim zaten hep ince dusunurum ama bu sefer komik oldugunu dusundum otesi aklima gelmedi.herkesin derdi var ama o zamandepresyona gireriz hickimsenin bebegi ideal.bebekdegil kibak benmki emmemek.icin gozyasi akitiyor kucagimda emdo o an o da benim sevincimdi ne var bunda uyarilacak ki.
Ama boyle uzayinca da iste uzuldum hala da uzuluorum yazmamak en iyisi. Cocuklarim aglior ben kendimi anlatmaya calisiorumc,idden deger vermistim burdakilere ortama.
Neyse

Kızlar abooooovvv konu uzadı gitti vallahi takmayın bu kadar kafanıza gözünüzü Sevim.herkes herkesin yazdığına üzülürse ohooo.benimde kızım beni emmedi ama o dönem topiklerde şöyle emziriyorum böyle emziriyorum diyenlere alınmadım üzülmedim.başlarda dert ettim konular açtım ama benim çocuğum emmiyor diye kimse yazamasın mı yani öyle şey mi olur.hep sorunlar konuşulacak hali yok ya birazda güzel şeylerden bahsetmek lazım.Önemli olan sağarak ta olsa emerek te olsa bebeğin anne sütü alması.oLmadığı yerde mama yer öyle de böyle de çocuk büyüyor.geçenlerde 2 gün sütüm gelmedi damla bile.kaşıkla mama verdim durdum baktım olmayacak biberon aldım tam verecektim ki çok şükür sütüm geldi ama gelmeyedebilirdi.yarın öbür gün senin çocuğun benden önce emekledi benimkinden önce yürüdü benimki az kilo aldı diye diye herşeyi kıskanacak mıyız koca koca kadınlarız.alın benim kız yemek yemiyor Gelişimi geri.napim yiyen çocukları mı kıskanayım.biri buraya benim çocuğum yiyor boyu posu şöyle diyenlere mi alınayım.başkasının çocuğu uslu diye alınanlarda varmış pes doğrusu kaç yaşındayız saçma saçma işler.bebişlerin bu halleri birdaha gelmeyecek.kızımda onu bunu dert ede ede büyüdü gitti doğru düzgün sevemeden pişmanlıklarım diz boyu.sallayın gitsin

Saolun kızlar evet çok rahatladık darısı sizlerin başına Rabbim esirgesin evlatlarımızı korktuklarımızdan uzak eylesin inş...
Hadi bununla geçmiş olsum canım Allah sağlık sıhhat versin tüm evlatlarımıza. Sağlıkla sınamasın kimseyi inşallah.

Heh bak o da benim hassas noktamdi mesela.
Ben havadaki tozlari temiyelecek kadar temizlok duskunu degilim
Sadece fazla dusunuorum ve bu bi rahatsizlil ama siz nesela gulebildiniz ben alibdim bisey dedim mi.
Bem bi refkeks olan emmeyle ilgili bisey paykastim pisman oldum kimseyi uzmek.istemezdim cunku yanlis anlasildim

Cnm bnmki hergun yapmaya basladi kakayi ondan olduğunu sanmiyorum. Doktor birseyde dememiş ilac ismi vermiş geçmezse goruselim demis. Resim yuklicm tel cekmiyor bildgin civciv sarisiydi az birsey annm nornal diyor
Resmî varsa eğer gönderme imkanın varsa çok iyi olur canım ya.ah şu internet yok mu bağırsak tıkanması okudum kafama yer edindi birdaha internet ten okumuycam direkt doktorun yanına gitçem

BKGK canım valla çok iyi bişeymiş seansı 150 lira haftada bir tavsiye ediyoruz dedi kadın 10 seans alırsak 100 lira olacakmış. Ama biz küvette yapacaz karbonatla haftada bir temizlerim sokarız sevdi de minnoş gıkı çıkmadı. Kolik, gaz sancısı, kabızlık vs için hep geliyorlarmış. Göbek bağı düşer düşmez getirenler var instagramda paylaşıyorlar. Bunların plastik derin havuzları da var da baya pahalı letgoda 700 liraya gördüm şişme havuzu boyunluk simidi buldum netten 50 tl civarı alacaz hergün mıçsın benim oğlan gayri

Orada herkesin derdinden komedi yarattım ben kimse de alınmadı. Ben de anksiyete hastasıyım ama espri yapılsa zoruma gitmez. O zaman deseydin etiketini kaldirir silerdim. Kusura bakma.

Heh bunu diorum. Ki ben dikkat da ederim her zaman cok yazmadigim sey oldu uzulen olmasin diye burda da hayatimda da.
Benim oglum mesela kronik bobrek yetmwzligi yasior. Napayim olurfum uzuntuden herhalde..
Ki meselasuan kizim ac ve uykusuz emmior atior delirior aglamaktan kafasini ceviremiorum memeye. O an nasil oldu emdo cok acti demek ki be de guldum komik.diye yazdim. Hep olumsuz seyleri yszincazaten herkesin hayatu olumsuzluk dolu.burda bari motive oluoruz diye dusunuordum. Sanki ben nispet yapmisim gibi oldu uzuldum herkesin icinde gunah kecisi gbi ortaya atildim dite hisseettim kimseyi uzmek istemem cuma hunu hele de

Suan kizim catliyor aglamaktan memeyi tutmuor psrmagini emiyor ve cok ac sabah yemisti zaten uzuntuden bakamadim.pek ona. Kipkirmizi oldu aglamaktan.
Bakin benim de normalim bu yani.
Kafasina bastiriyorum ciglik atiyor.
Simdi boyle yazinca sorun kalmamistir umarim.herkese iyi gunler. Hayirli cumalar.

Canım herkes istediğini yazmakta Özgür ha bana sorarsan ben yazdığında bi düşüncesizlik görmedim.çok sevimli geldi bana.bebeğim emmemiş olsaydı da alınıp gücenmezdim aklımın ucundan geçmezdi.insan oğlu şaşar beşer herkes herşeyi aklında tutamaz ki.alınacak bir durum olduğunu bilseydin zaten yazmazdın.her dakika topikte olamıyoruz ki kim ne yazmış bilmiyoruz kim hangi sorunla uğraşıyor bilmiyoruz.her yazdığımıza aman şöyle alınırlar aman çocuğum kilo aldığını söylemiyim böyle alınırlar diye çekinmek çok yorucu geliyor bana.bence kimse kimsenin yazdığına üzülmesin.bebişlerimiz öyle yada böyle büyüyecek arkadaşlar.ha emmiş ha emmemiş.ha kilo almış ha almamış büyüdüğünde gülerek hatorşıycaksınız.yeterki sağlıklı olsunlar

Kız sende çok taktın bu durumu hee salla gitsin kimse sana kırıcı konuşmadı zaten canım benim alınmış olabilirsin ama kapatalım konuyu koala da kötü niyetle demedi bu denli üzüleceğini de düşünmemiştir

Evet ben bunj demek istiorum.
Ki ben bu yazdigin gibi biriyim gercekte de burda da.
Herseyi dusunurum kimseyi uzmiyim diye. Takinti gecmisim var zaten.
Ama o an iste komkk geldi paylastim.
Normalde sanki bwnimki enior mu hep guzelce. Sanku cok mu rahat hersey.
Ama herseyi rahat llup da beni elestirenler de oluor ona ayri uzuluorum, uzduklerim icin ayri.
Redmen mafoldu bugunum uzulmektenn. Tel elimde fiye bi de esimle kavfa edersen tam olucak. Coxuklar ztn agladi.
Neyse tesekkur ederim destegin icin.
Herkes mutlu saglikli olsun uzulmesin ne diyim ki.

Evet aynen.
Demek oluor ki iyilik yaptigimizi dusunurken baskasini uzebilioruz.
Uzulmemeye calisirim
Tesekkurler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…