2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canim ebeden ziyade doktorun ne diyor onu dinlemeni tavsiye ederim.
Ay olarak ortalamaya bakiyorlar ya belki o zaman sorun gormezler.
Artik azakiormus kilo.alimlari
6.ay sonunda dogum.kilosunun 2 katiysa sorun yok diyor benim doktorlar.
Insallah artar beslenmesi insallah bir sorun yoktur.
Desinler herkes her seyi diyor.
Xaten ej.gidaya gecmeye ne kaldi.
Hem mama takviyesine de uzulme, guzel aslinda mama.
Ne yedigi belli ne kadar yedigi belli
Vitamin mineral hepsini alior. Ek gidaya da baslayacagiz zaten yakinda.

Amin canım benim çok sağol Cümlemizin bebişlerinin inşallah
Hele su gozlere bakin ya. Boncuk.
Kalemle.cizilmis gibiler.aman nazar degmesin.
Hatrladigim kadariyla hamileligin skntiliydi ama bebisine baksana nur topu gibi cok saglikli duruyor.masallah, nazar degmesin

Hele su gozlere bakin ya. Boncuk.
Kalemle.cizilmis gibiler.aman nazar degmesin.
Hatrladigim kadariyla hamileligin skntiliydi ama bebisine baksana nur topu gibi cok saglikli duruyor.masallah, nazar degmesin
Sağolasın canım benim çok şükür Allah herkesin bebeğine sağlık sıhhat versin inşallah Rabbim nazarlardan saklasın hepsini Amin ecmain

Cok degerlibilgiler vermisson..tesekkur ederiz.
Cok katiliorum sana.
Tatliyi ilk verirsen ilerde cok buyuk problem.
Mamayi ben de oyle dusunuorum
Ona gerektigi kadar votamon mineral ne varsa alior bebek, ocu degil bence mama.
Benim oglum emmedi mama icti hep beni ama masallah subhanallah eksik degildir degerleri.
Bu ek gida olayi annemlere kalsa simdi basla diyor, cok kaka yapior ya seftali suyu ver az muz ber dior mesela ama bence daha verilmez dimi. 5 aya girince mi 5 ay bitince mi baslaniyordu en erken tam hatirlayamadim. Gurmebebek sitesonden yapiordum her takibi yine donucez oralara bu gidisle..

Öncelikle tekrar mesaj yazman çok güzel özlettin kendini verdiğin bilgiler için sağıl annesütü alan bebek içinde mama şart mı peki ekgıda da

Sağolasın canım benim çok şükür Allah herkesin bebeğine sağlık sıhhat versin inşallah Rabbim nazarlardan saklasın hepsini Amin ecmain
Amin amin amin mubarek cumanin hurmetine rabbim.korusun tum evlatlarimizi ve hepimizi insallah.

Bir iğrençlik yapıp alın fotosu atmamalıyım hayır

Canım en erken 4 buçuk aylıkken başlanıyor diye biliyorum ama ben 5 aylıkken ufak ufak başlamayı düşünüyorum.6.ayda da tam yedirmeye başlarım artık.bence şuan çok erken.sütün varsa bol bol emsin 5 aya kadar.ek gıdaya başlayınca emme aralığı çoğalacak sütte eskisi kadar çok olmıycak.ek gıda baya tok tutuyo çünkü

Öncelikle tekrar mesaj yazman çok güzel özlettin kendini verdiğin bilgiler için sağıl annesütü alan bebek içinde mama şart mı peki ekgıda da
Sağol canım benim bende sizi özledim.anne sütü alıyorsa mamaya gerek yok.anne sütünün içinde her vitamin var zaten.mamayla beslenen Bebekler için diyorum

Biz antibiyotikli kremi dikişler düşene kadar hergün 1 kere bolca sıktık canım

gecmis olsun canim..
bizde 400 gram alinca mamaya basladik bakalim 4. ayda nolacak?

Bende şuraya cadı kızımla Minnak oğlusumun bi fotosunu atam teyzoşları

Eki Görüntüle 2663861 Eki Görüntüle 2663862

Allahim kiz o nasil tatlisko bir premses yaaahuuuu
oglusun da tam bir prens
ve coooook benziyorlar

Bir iğrençlik yapıp alın fotosu atmamalıyım hayır
al sana iki uygun smile
offff ben bile kendime inanamiyorum su anda

[QUOTE="sekerpare5939,

al sana iki uygun smile
offff ben bile kendime inanamiyorum su anda
[/QUOTE]

ya ama alın smile cikmiyor forumda.benim telde var alnindan opmek isteyenler icin tasarlanmis benim telefon hahahahahahah

Bu nedir ya hu geldiğimizden beri ağlıyor ne yapsak susmuyor en son ablasının salıncağında durdu da piş pişle daldı rotadan mı diyeceğim ama son 3 gündür böyle boğazları yırtılıyor ağlayacağım diye tek bir ihtimal diş kalıyor geriye ondan mı huzursuz acaba damak kaşıyıcıyla rahatlıyor büyük kızım 9 aylıkken çıkarmıştı bu biraz erken gibi ama başka ihtimalde gelmiyor aklıma

Doktor kontrolümüz bir sonraki ay malum virüsten dolayı eğer bir sıkıntısı yoksa hastane ortamına sokmayalım demişti geçen ay bakalım ne olacak
Ne kadar zamandır kullanıyorsun mamayı fark etti mi..bilmiyorum kararsızım anne sütü alıyor sağdığım sütü verince de öyle löpür löpür içmiyor zorla zorla akıtarak birazınıda bırakarak aç olsa onuda içmezmiydi diyorum olmadı bi denicem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…