- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Canim ebeden ziyade doktorun ne diyor onu dinlemeni tavsiye ederim.Bu arada sağlık ocağından geldik rotamızı olduk ama tahmin ettiğim gibi kilo alımı az 450 gr almış bir sonra ki ayda böyle olursa ek gıdaya başlarız dedi ebeeve gelince de sıkıntı bitmiyor ben demedim mi süt yaramıyor çocuk doymuyorlar başladı yine gerçekten doymuyor mu acaba mama mı alsam ne yapsam bilemedim çok üzüldüm ne yapacağımı bilemiyorum
Aminn canım çok aminHadi bununla geçmiş olsum canım Allah sağlık sıhhat versin tüm evlatlarımıza. Sağlıkla sınamasın kimseyi inşallah.
Cok cok cok guzelleer ya masallah subhanallah.Bende şuraya cadı kızımla Minnak oğlusumun bi fotosunu atam teyzoşları
Eki Görüntüle 2663861 Eki Görüntüle 2663862
Amin canım benim çok sağol Cümlemizin bebişlerinin inşallahCok cok cok guzelleer ya masallah subhanallah.
Bahtlari da guzel.olsun insallah.
Hele su gozlere bakin ya. Boncuk.Amin canım benim çok sağol Cümlemizin bebişlerinin inşallah
Sağolasın canım benim çok şükür Allah herkesin bebeğine sağlık sıhhat versin inşallahHele su gozlere bakin ya. Boncuk.
Kalemle.cizilmis gibiler.aman nazar degmesin.
Hatrladigim kadariyla hamileligin skntiliydi ama bebisine baksana nur topu gibi cok saglikli duruyor.masallah, nazar degmesin
Cok degerlibilgiler vermisson..tesekkur ederiz.Birde kızlar geçmiş sayfalara bakınca ek gıda mevzusu konuşulmuş nacizane tavsiyelerim olacak özellikle ilk bebeği olanlar ve bebeği alerjik olanlara.
benim kızım malumunuz alerjik bi bebekti çoklu besin alerjisi vardı.ben ek gıda döneminde sadece pirinç unu meyve püreleri sebze püreleri veriyordum.bazı sebzelerde dokunuyordu üstelik.ne bir yumurta peynir yoğurt irmik bakliyat hiçbirini veremedim 1 yaşına gelene kadar.birde mama işte.meyve püresi seviyor diye bol bol verdim.pirinç ununun içine katardım.sonrasında çocuğun damak tadı tatlıya alışınca 1 yaşından sonra ne bir çorba ne bir yemek peynir yumurta hiçbirşey yemez oldu.tatlıyı öyle bir yiyor ki ama kaşığı yalayacak nerdeyse.aman benim düştüğüm hataya düşmeyin.damak tadı çok tatlıya alışmasın.birde 6-7 aylık dönemde mama vermeyip ek gıdaya geçiş yapmayı düşünen arkadaşları okudum.kızlar mamadaki vitamin minerali ek gıda ile hele ki 6 aylık bir bebekte asla yakalayamazsınız.mide kapasitesi ne ki onların.en az 1 yaşına kadar o da en azz mamaya devam etmek zorunda.ek gıdayı zaten ömrü boyunca yiyecek ama şu bebeklik döneminde bebelerimizin vitamine ihtiyacı var.yani nacizane öneri yinede siz bilirsiniz tabi
Öncelikle tekrar mesaj yazman çok güzelBirde kızlar geçmiş sayfalara bakınca ek gıda mevzusu konuşulmuş nacizane tavsiyelerim olacak özellikle ilk bebeği olanlar ve bebeği alerjik olanlara.
benim kızım malumunuz alerjik bi bebekti çoklu besin alerjisi vardı.ben ek gıda döneminde sadece pirinç unu meyve püreleri sebze püreleri veriyordum.bazı sebzelerde dokunuyordu üstelik.ne bir yumurta peynir yoğurt irmik bakliyat hiçbirini veremedim 1 yaşına gelene kadar.birde mama işte.meyve püresi seviyor diye bol bol verdim.pirinç ununun içine katardım.sonrasında çocuğun damak tadı tatlıya alışınca 1 yaşından sonra ne bir çorba ne bir yemek peynir yumurta hiçbirşey yemez oldu.tatlıyı öyle bir yiyor ki ama kaşığı yalayacak nerdeyse.aman benim düştüğüm hataya düşmeyin.damak tadı çok tatlıya alışmasın.birde 6-7 aylık dönemde mama vermeyip ek gıdaya geçiş yapmayı düşünen arkadaşları okudum.kızlar mamadaki vitamin minerali ek gıda ile hele ki 6 aylık bir bebekte asla yakalayamazsınız.mide kapasitesi ne ki onların.en az 1 yaşına kadar o da en azz mamaya devam etmek zorunda.ek gıdayı zaten ömrü boyunca yiyecek ama şu bebeklik döneminde bebelerimizin vitamine ihtiyacı var.yani nacizane öneri yinede siz bilirsiniz tabi
Amin amin amin mubarek cumanin hurmetine rabbim.korusun tum evlatlarimizi ve hepimizi insallah.Sağolasın canım benim çok şükür Allah herkesin bebeğine sağlık sıhhat versin inşallahRabbim nazarlardan saklasın hepsini Amin ecmain
Bir iğrençlik yapıp alın fotosu atmamalıyım hayırMelka Natürel diye butik bir marka canım.
Ağır taşıma bak dikkat et sezaryen normalden daha zor bence.
Sana ne yazdım kıracak? Şu herkesi etiketledigim bebekleri konuşturduğum gönderiyi kastediyorsun sanırım. Hata etmişim seni etiketleyerek pardon
Kız vallahi getir alnindan şakkadanak opucem internet explorerim benim
Canım en erken 4 buçuk aylıkken başlanıyor diye biliyorum ama ben 5 aylıkken ufak ufak başlamayı düşünüyorum.6.ayda da tam yedirmeye başlarım artık.bence şuan çok erken.sütün varsa bol bol emsin 5 aya kadar.ek gıdaya başlayınca emme aralığı çoğalacak sütte eskisi kadar çok olmıycak.ek gıda baya tok tutuyo çünküCok degerlibilgiler vermisson..tesekkur ederiz.
Cok katiliorum sana.
Tatliyi ilk verirsen ilerde cok buyuk problem.
Mamayi ben de oyle dusunuorum
Ona gerektigi kadar votamon mineral ne varsa alior bebek, ocu degil bence mama.
Benim oglum emmedi mama icti hep beni ama masallah subhanallah eksik degildir degerleri.
Bu ek gida olayi annemlere kalsa simdi basla diyor, cok kaka yapior ya seftali suyu ver az muz ber dior mesela ama bence daha verilmez dimi. 5 aya girince mi 5 ay bitince mi baslaniyordu en erken tam hatirlayamadim. Gurmebebek sitesonden yapiordum her takibi yine donucez oralara bu gidisle..
Sağol canım benim bende sizi özledim.anne sütü alıyorsa mamaya gerek yok.anne sütünün içinde her vitamin var zaten.mamayla beslenen Bebekler için diyorumÖncelikle tekrar mesaj yazman çok güzelözlettin kendini verdiğin bilgiler için sağıl annesütü alan bebek içinde mama şart mı peki ekgıda da
Şşş tamam geçtiBir iğrençlik yapıp alın fotosu atmamalıyım hayır
Üzülme canımın içi üzülme. Ben seni çok iyi anladım. Hiçbir şeye deymez kacırma ne kendinin nede çocuklarının tadinı.Evet aynen.
Demek oluor ki iyilik yaptigimizi dusunurken baskasini uzebilioruz.
Uzulmemeye calisirim
Tesekkurler..
Biz antibiyotikli kremi dikişler düşene kadar hergün 1 kere bolca sıktık canımSağol cnm inşallah ..
Ay ne güzel haber şimdi tutmaya korkuyoruz aman bir şey olur diye
dün de ayakları ile tepisirken ucundaki deriyi sıyırtmış biraz endişelendim ama sonra okuduğum kadarı ile normalmiş
Sen kaç gün krem kullandin? Ben doktora sormayı unutmuşum bugün bizim 4. Günümüz olacak
Biz de dün rota olduk çok şükür bir sıkıntı olmadi
Hem sünnet hem rota aynı zamana denk geldi biraz endişelendim ama çok şükür iyiyiz
Eşinin işi ne canım?
Benim eşim de bugün gececi ben maşallah 3 çocuklayim
Durmadan 3 çocukluyum diyorum grupta da psikolojime yerleşmiş benim 2 numara küresel felaket 5 çocuğa bedel resmen
Amin amin teyzesi inşallah
Bu arada sağlık ocağından geldik rotamızı olduk ama tahmin ettiğim gibi kilo alımı az 450 gr almış bir sonra ki ayda böyle olursa ek gıdaya başlarız dedi ebeeve gelince de sıkıntı bitmiyor ben demedim mi süt yaramıyor çocuk doymuyorlar başladı yine gerçekten doymuyor mu acaba mama mı alsam ne yapsam bilemedim çok üzüldüm ne yapacağımı bilemiyorum
Bende şuraya cadı kızımla Minnak oğlusumun bi fotosunu atam teyzoşları
Eki Görüntüle 2663861 Eki Görüntüle 2663862
Bir iğrençlik yapıp alın fotosu atmamalıyım hayır
Doktor kontrolümüz bir sonraki ay malum virüsten dolayı eğer bir sıkıntısı yoksa hastane ortamına sokmayalım demişti geçen ay bakalım ne olacakCanim ebeden ziyade doktorun ne diyor onu dinlemeni tavsiye ederim.
Ay olarak ortalamaya bakiyorlar ya belki o zaman sorun gormezler.
Artik azakiormus kilo.alimlari
6.ay sonunda dogum.kilosunun 2 katiysa sorun yok diyor benim doktorlar.
Insallah artar beslenmesi insallah bir sorun yoktur.
Desinler herkes her seyi diyor.
Xaten ej.gidaya gecmeye ne kaldi.
Hem mama takviyesine de uzulme, guzel aslinda mama.
Ne yedigi belli ne kadar yedigi belli
Vitamin mineral hepsini alior. Ek gidaya da baslayacagiz zaten yakinda.
Ne kadar zamandır kullanıyorsun mamayı fark etti mi..bilmiyorum kararsızım anne sütü alıyor sağdığım sütü verince de öyle löpür löpür içmiyor zorla zorla akıtarak birazınıda bırakarak aç olsa onuda içmezmiydi diyorum olmadı bi denicem bakalımgecmis olsun canim..
bizde 400 gram alinca mamaya basladikbakalim 4. ayda nolacak?
Allahim kiz o nasil tatlisko bir premses yaaahuuuu
oglusun da tam bir prens
ve coooook benziyorlar
al sana iki uygun smile
offff ben bile kendime inanamiyorum su anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?