2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Tatlim cok ters konuşuyorsun. Nedenini bilmiyorum okumadan yaziyorsun cevap sanki . ayrica ben cogu seye alinip forumu birakmadim alinmak sende görülüyor suan . Ben cocugum zor surekli negatif durumlardan bahsediyorum burdakilerde anne uzmeyeyim diye mola verecegim dedim istersen konuyu iceren yazimi bir oku .
Az once gayet guzel mesaj yazdim karsiligina senin cevaplarin cok can sıkıcı kendi kendini linc ediyorsun . Bebegine üzülüyorum suan aglatma ilgilen .

Dogru dusunuyo olabilirsin. Ac olsa icerdi sagdigin sutu de. O durumu ben de yasiorum. Veriyosun biberonla icmiyor.
Doktorun telefonu varsa belki danissaydin icin rahat ederdi.
Sekerparecim senin bebegin iki ay ust uste mi az kilo aldi. Ya da simdiki kilosu belki dusuktu alerjik bebek ya o. Yavrum her sey dokunuyor.
Zeyay belki senin bebeginin daha fazladir normal.kilosu o yuzden ama mama kotu bir sey degil zaten istersen denersin belki icer.

Evet dis bizde de var sanirim. Eli hep agzinda,salyalar akiyor.
Kucagina alinca da sakinkesmior bazen.
Rota da simdi etkiler sizi belki. Biz de 1 hafta okdu kakasi cok fazla bazen yesil, en son uzuyordu doktor uzamasini takip et 3 4 gun dedi.
her bebek farkliiymis canim, belki de erken cikaracaktir.
Bi de 12.hafta atak haftasiymis.
Bi de artik etraf cok ilgikerini cekior gezmek icin de aglior kizim bazen. Seninki de belki bu sebeplerden agliordur gaz olabilir.
Surekli aglior zaten genelde ne dertlerii var bi anlatabilseler.
Insallah sakinlesir,kizin da yoksa evde biraz dinlenirsin sen de.

N Nehir8077 bugun buralardasin saniri.
Umut pasa disari diye tutturmadi mi bugun. Nasil sakin mi bari.
Ben gonderdim evden esimle oh
Senin bilgin taze oldugu icin sorayim dedim bahar,ek gidaya simdi erken dimi 5. Ay sonunda baslasak 6 ya giriste oluor mu yoksa 6 bitecek mi. Oglum mamaciydi erken basladik sanirim.
Bi de disi cikior dedin ya resmen disi gorup mu anliorduk yeri beyazlasinca mi.sanki her zaman beyazdi ya da yeni mi oldu da huzursuz acaba

Sen de ters konusuyosun ama cevap vermicem canim uzamasin. Can skci ve kemirvaki konusuosun mesela. Veya sen olumsuz yazinca ben dedim mi sana yazma boyle uzuluorum burasi olumsuzluk yeri degil diye demedim diyemem. Olur mu hix.Aksine uzuldum dua ettim uzuntune..Herkes yaziyor iste derdini sevincini sorusunu. Neyse herkes okuor etkilenior gerek yok uzamasina konunun. Tadi kacmasin buraya herkes sarj olmak icin geliordur. Bebekle ilgili bi yerde tartisma olmasin daha yazmayalim derim.

Kızlar 4.ayın bitiminden bildiriyorum
Uyku saatleri epey belirginleşti sabah kısa iki uyku öğlenden sonra 3-4 saatlik uzun bir uyku ve bu saatlerde kısa bir uyku uyuyor. Uyku aralarında artık ağlamıyor oyuncaklara vurma, dokunma çalışması yapıyor.yüzüstü koyunca dönüyor ve gülüyor yine yüzüstündeyken önündeki oyuncağa ulaşmak için ayaklarıyla kendini ileri ittiriyor. Dışarda artık ağlamadan en azından kucağımızda geziyor. Uykuya dalarken sık uyanıyor şuan o sıkıntımız var. Öğlen 3 kere uyandı mesela derin uykuya dalmak için. Sanırım kendi başına uyumayı başarınca o da çözülüyor. Çok şükür ilk 4 ay bitti öyle böyle derken bundan sonrası benim için daha rahat geçer hep bakalım bu minnoşta nasıl olacak ha bir de akşam uykularından önce tutan ağlama krizimiz geçti kendiliğinden bayadır krize girmeden uyuyor bin şükür

Masallah nazar degmesin🖐

Ek gıdaya geçince bu gibi bilgilere ihtiyacım olacak. Ara sıra yaz valla tecrübelerini. Teşekkürler
Bu biogaia içinde olmasına ragmen damlamıyor ya
Canım azaldıysa öyle oluyor. Ben bitmeye yakın kaşığa koydum verdim.

Canimmmmmm ben sana olumsuz birsey yazma üzülüyorum dedim mi .. ayrica sen olumsuz birsey yazdın da demedim . lutfen oku cevapla lütfen. Ya benim o yazdigim cevabi suraya ekliyorum lutfen tekrar oku . Polemige dondurdun resmen . Arkadaslarin gözünde polemikte bir taraf olarak da gorunmek istemiyorum . Arkadaslar konuya benim yazdığımız mesaji ekliyorum bundan ibaret Arkadasin yazdiklari da epey var zaten

gelmemiştir ya benim de doğum da aşırı k
ohh biz daha 3 e yeni girdik bizim de uyumuyor ya kundak yapıyorum hem ona hem sallanmaya da alıştı bu bücürler bizi parmaklarında oynatıyor

Canım mama al için rahat olsun. Akşam uykusundan önce falan içerebilirsin. Canını sıkma daha fazla etkilenirsin yoksa.

Oy oy maşallah size ya. Ne güzel haberler bunlar. Darısı bizim başımıza inşallah

Ben yarım gün gidiyorum ilk üzülüyosun ama bizimde kredi borcumuz var çok yüksek ancak yaylıyoruz normalde hiç kucaktan inmeyen ilgi bekleyen çocuk düzene girdi süt sağarsan yaparsın bence

İçin rahat edicekse mama al aralarda takviye verirsin.arkadasın hep emziriyor minyon ama ailede minyon belki iştahı yok.zaten ac olsa benimki yırtınıyor durduramıyosun

S Sonsuzsukurler canım sen olayı çok yanlış anladın. Senin o mesajı art niyetle yazmadığın gibi, bende sana art niyetle yazmadım. Burda kimseye karşı art niyetli ya da kötü düşünce ile mesaj yazmam ben. Belki özelden yazsam daha farklı düşünürsün diye burdan yazdım. Şov yapmak falan, biraz çirkin ithamlar bunlar. Öyle bir derdim yok, neden olsun? Senin mutluluğunu vs kursağında bırakmak değildi niyetim, neden olsun? Senin çocuğunun ağlama sebebi ben değilim, neden olayım? Konu uzamasın diyorsun sayfalarca methiye dizmişsin. Ben seni kıracak birşey söylediğimi düşünmüyorum. Öyle olsa mesajım canımcım kelimesi ile başlamazdı.
Fazla alınganlık yaptığını düşünüyorum. Olabilir, hepimiz anneyiz gün içinde neler yaşıyoruz, nelere yetmeye uğraşıyoruz ama bu kadar uzatılacak bir mevzu değil. Lütfen bu konu için kendini yıpratma.

Umut aynı canım bahceye çıkardım sadece bugün. Oğlumda 5 şi bitirdiğimde başladım. Simdi kızımdada öyle başlıyacağım. 10 gün sonra baslicam. Zaten 5 ile 6 arasında anca tattırmaklan geçiyor vakit. 6. Ayda tam olarak veriyorum. 3 kuralı derken zaman alıyor bir cok sey alerji yapıyor mu diye bakmak. O yüzden 5 dolunca başlıyacağım. Gerci cok ufak suan tattırıyorum bazı şeyleri. Dişe gelince damak yarıldı, disler görünüyor. Ama bazı bebekler damaklar beyazlar, ama patlatmak zaman alır.patladığında akıntısı kesiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…