- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 33
Sizinki de televizyon izliyor mu. Bizimki kafayı çeviriyor hemen açık görürse eşim diyor kaldıralım bu televizyonu alışmasınKizlar az önce anakucaginda oynatiyordum bir an gozum tv ye kaydi . Onu unuttum. Bana resmen miziklanarak anne diye seslendi yaa ben bakinca güldübenim sipacan büyüyor mu ne
Televizyona acayip bakıyor bizimki de hemen arkasını çeviriyoruz.Sizinki de televizyon izliyor mu. Bizimki kafayı çeviriyor hemen açık görürse eşim diyor kaldıralım bu televizyonu alışmasın
Çok teşekkür ederiz teyzesi aynen herkes çok benzetiyogecmis olsun canim..
bizde 400 gram alinca mamaya basladikbakalim 4. ayda nolacak?
Allahim kiz o nasil tatlisko bir premses yaaahuuuu
oglusun da tam bir prens
ve coooook benziyorlar
al sana iki uygun smile
offff ben bile kendime inanamiyorum su anda
Sağol canım ciğerim amin hepimizin yavrusunu inşallahMaşallah canım Rabbim esirgesin nazarlardan çok tatlılar
Rica ederim canım benim ne demekEk gıdaya geçince bu gibi bilgilere ihtiyacım olacak. Ara sıra yaz valla tecrübelerini. Teşekkürler
Canım azaldıysa öyle oluyor. Ben bitmeye yakın kaşığa koydum verdim.
Cok gecmis olsun.Yine hastahaneye gittik kizlar bugn hem kendim için hem oglum icin. Gözü cok kötü durumdaydı iyice kizardi randevu alma durumum yoktu hep kapali cok dolu. Rica ediyim dedim kabul etmediler hastalari yoktu birde eşim de kızdı almadiklari icin. Cocuk doktoruna gittim gece cok bulanmisti cnku yine randevu sorunu oldu ama doktor sagolsn aldi. Reflüsü var dedi ayni sekil ve aptamil in reflü maması varms onu onerdi rahatlar onu icer guzelce dedi ve 5 aydan snra ek gidaya az az basla sen dedi. Gozune de damla yazdi iyice de muayene etti. İshallik vardi onu da bildi adam. Eger bebegi reflü olan varsa eczaneden doktor dedigi muddetce oluyoms reflü mamasi alın ben yeni duydum bilmeyenler varsa söylemek istedm.
Farklı bi yöntemGece memeye kalkmasına pek bir şey diyemeyeceğim, Çünkü benimki de aynı. Her bebekte işe yarar mı bilmiyorum ama. Gündüzleri benim kızım da az uyuyordu hemen geri uyanıyor du. Dalmasıda çok zaman alıyordu.ben hemen kapının önüne çıkıyorum 3 dakika güneşe tutuyorum yüzünü. Güneşe bakamıyor gözünü açamıyor. Hemen uyuya kalıyor. Bir ekmek yapıyor sinirleniyor bir bakıyorum bayılmış. Hemen alıyorum beşiğine bırakıyorum 3 saat uyuyor.kapıyı açık aramazsam güneş giren penceremi açıyorum. Yüzü güneşe gelecek gibi yatırıyorum
Kızlar merhaba doktor bugün 3.ay kontrolünde vajinal yapışıklık başlamış dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı? Çok canım sıkıldı
o neymis ya? gecmis olsunKızlar merhaba doktor bugün 3.ay kontrolünde vajinal yapışıklık başlamış dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı? Çok canım sıkıldı
hiç canını sıkma canim. kız bebeklerde olabiliyor. benim küçükte olmuştu. doktor eliyle açmıştı hatta. arada bak demişti. bir daha tekrarlamadi. geçer insallah.Kızlar merhaba doktor bugün 3.ay kontrolünde vajinal yapışıklık başlamış dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı? Çok canım sıkıldı
Benim kızımda da olmuştu o.hala devam ediyor gerçi.sadece idrar deliğinin olduğu yer hafif açık.gerisi tamamen kapalı.pamuk ve suyla silmeye çalış.ıslak mendil kullanma.arasına kaka girmezse çok silme orayı.vajinayı silmek neden oluyor.pişik kremi kullanmakta.açalım derse doktor sakın açtırma.bizimkini 7 aylık bebekken doktor eliyle açmıştı ama sonrasında tamamen yapıştı.birdaha dokunmadık öyle devam ediyor.2 buçuk yaşından sonra açılır demişti doktorKızlar merhaba doktor bugün 3.ay kontrolünde vajinal yapışıklık başlamış dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı? Çok canım sıkıldı
Pispis ve süpürge bazen de kolik müziği açıyorum. Malesef sallanarak uyuyor emzik işi başlı başına bir dert bir damladan az pekmez ile tutuyor onu da öğürüyor midesi bulanıyor. Serin oluyor genelde üstü ince tutuyorum ama huy sanırımSicak mi acaba ortam. Kolik olmasinin da etkisi vardir. Ya da belki huyu boyledir. Benim oglum da uyumazdi. Kizim da uyumuyor gece anca pili bitiyor o zaman uyuyor. Parmagini emiyor uyurken sen emzik veriyor musun belki ise yarar. Yuzustu yatinca da rahat uyuyorlar yaninda durup bir dene istersen ya da sarki aciyor musun mesela memeye koyuyprum uyusun diye emsin diye kizim kendini geri atiyor aglior sarki aciorum cocuk sarkisi bazen sakinlesiyor.
Belki de uyudugu yetiyor mu bilmiorum ki huy belki .
Aglior mu peki gunduz sureklo huysuz mu.
Kolik masajlari oluyormus.
Banyo yapin yaglayin diyorlar mesela
Uyku yapan caylarvar melisa falan var icinde istersen dene bi canim
Asisini da yakinda.olduysa belki omin da riso vardir.
Artik sanirim gunduz pek uyumuorlar benimki uyumuyor
Ben. Bir ebe bir anne olarak yazıyorum sana bence mama al alt sınırda çok geceleri ver olmadı uyku maması gibi . Ben olsam öyle yapardımBu arada sağlık ocağından geldik rotamızı olduk ama tahmin ettiğim gibi kilo alımı az 450 gr almış bir sonra ki ayda böyle olursa ek gıdaya başlarız dedi ebeeve gelince de sıkıntı bitmiyor ben demedim mi süt yaramıyor çocuk doymuyorlar başladı yine gerçekten doymuyor mu acaba mama mı alsam ne yapsam bilemedim çok üzüldüm ne yapacağımı bilemiyorum
Senin ki çok as mama alıyor ama kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?