2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kizlar az önce anakucaginda oynatiyordum bir an gozum tv ye kaydi . Onu unuttum. Bana resmen miziklanarak anne diye seslendi yaa ben bakinca güldü benim sipacan büyüyor mu ne
Sizinki de televizyon izliyor mu. Bizimki kafayı çeviriyor hemen açık görürse eşim diyor kaldıralım bu televizyonu alışmasın

N Nehir8077 bu 3 gun kuralini ben oglumda yaptim mi hatirlamiorum.
Kesin yapilmali mi sence.
O zaman tabi zaman alir.
Nasildi hepsini unutmusum. Iyi bi arastirma gerekecek yine.
Oglum cogu sebzeyi yer cok onemli o ekgidaya gecis bence.
Bak pespese cocuk yapmanin bi avantaji daha ezberinde hepsi masallah
Bi de dis zamani uykularinda bile aglarlar mi aci veren bir seymis ya. Nasil oldu sizinki. Her seyi dise bagliorum da o yuzden sormak istedim

Çok teşekkür ederiz teyzesi aynen herkes çok benzetiyo

Yine hastahaneye gittik kizlar bugn hem kendim için hem oglum icin. Gözü cok kötü durumdaydı iyice kizardi randevu alma durumum yoktu hep kapali cok dolu. Rica ediyim dedim kabul etmediler hastalari yoktu birde eşim de kızdı almadiklari icin. Cocuk doktoruna gittim gece cok bulanmisti cnku yine randevu sorunu oldu ama doktor sagolsn aldi. Reflüsü var dedi ayni sekil ve aptamil in reflü maması varms onu onerdi rahatlar onu icer guzelce dedi ve 5 aydan snra ek gidaya az az basla sen dedi. Gozune de damla yazdi iyice de muayene etti. İshallik vardi onu da bildi adam. Eger bebegi reflü olan varsa eczaneden doktor dedigi muddetce oluyoms reflü mamasi alın ben yeni duydum bilmeyenler varsa söylemek istedm.

Cok gecmis olsun.
Insallah iyi gelir reflu mamasi da rahatlar bebegin.
Gozu neden kizarmis ki, damlalar hemen rahatlatir insallah gozlerini de bakabilir annesine boncuk boncuk
Sana ne dediler gobegimden kan geldi demissin sanirim Allah korusun kotu bir sey degildir insallah o

Farklı bi yöntem bugün dışarı çıkardım bebek arabasıyla hem hava alsın hem uyusun diye. Dışarıda temiz havada daha çok uyur belki dedim ama yook. Yarım saatte uyanıyor anlamadım gitti nasıl iş

Kızlar merhaba doktor bugün 3.ay kontrolünde vajinal yapışıklık başlamış dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı? Çok canım sıkıldı
hiç canını sıkma canim. kız bebeklerde olabiliyor. benim küçükte olmuştu. doktor eliyle açmıştı hatta. arada bak demişti. bir daha tekrarlamadi. geçer insallah.

Kızlar merhaba doktor bugün 3.ay kontrolünde vajinal yapışıklık başlamış dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı? Çok canım sıkıldı
Benim kızımda da olmuştu o.hala devam ediyor gerçi.sadece idrar deliğinin olduğu yer hafif açık.gerisi tamamen kapalı.pamuk ve suyla silmeye çalış.ıslak mendil kullanma.arasına kaka girmezse çok silme orayı.vajinayı silmek neden oluyor.pişik kremi kullanmakta.açalım derse doktor sakın açtırma.bizimkini 7 aylık bebekken doktor eliyle açmıştı ama sonrasında tamamen yapıştı.birdaha dokunmadık öyle devam ediyor.2 buçuk yaşından sonra açılır demişti doktor

Pispis ve süpürge bazen de kolik müziği açıyorum. Malesef sallanarak uyuyor emzik işi başlı başına bir dert bir damladan az pekmez ile tutuyor onu da öğürüyor midesi bulanıyor. Serin oluyor genelde üstü ince tutuyorum ama huy sanırım

Ben. Bir ebe bir anne olarak yazıyorum sana bence mama al alt sınırda çok geceleri ver olmadı uyku maması gibi . Ben olsam öyle yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…