- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
MaşallaaaqhhhhhBende şuraya cadı kızımla Minnak oğlusumun bi fotosunu atam teyzoşları
Eki Görüntüle 2663861 Eki Görüntüle 2663862
Kolay gelsin canımm hadi inşallah güzel geçerİyi akşamlar herkese, çok sık giremiyorum, benimkinin gündüz uykuları iyice şaştıBir de taşınma telaşı var ama hiçbir şey yapamıyorum bebekten..
Yarın 3.ay kontrolümüz, göz kontrolümüz ve rota aşımız var. İnşallah güzel haberlerle döneriz.
Mesela ben havuç suyu ile başlıyorum 3 gün havuç suyu veriyorum. Alerji yapmadıysa havuç listeye alınıyor.N Nehir8077 bu 3 gun kuralini ben oglumda yaptim mi hatirlamiorum.
Kesin yapilmali mi sence.
O zaman tabi zaman alir.
Nasildi hepsini unutmusum. Iyi bi arastirma gerekecek yine.
Oglum cogu sebzeyi yer cok onemli o ekgidaya gecis bence.
Bak pespese cocuk yapmanin bi avantaji daha ezberinde hepsi masallah☺
Bi de dis zamani uykularinda bile aglarlar mi aci veren bir seymis ya. Nasil oldu sizinki. Her seyi dise bagliorum da o yuzden sormak istedim
Akıllanıyor tospaaaaKizlar az önce anakucaginda oynatiyordum bir an gozum tv ye kaydi . Onu unuttum. Bana resmen miziklanarak anne diye seslendi yaa ben bakinca güldübenim sipacan büyüyor mu ne
Maalesef bizimkinin sürekli arasına kaka giriyor kakaları çok yapıyor her yerine bulaşıyor yıkarken bile iyice açmazsak temizlenmiyor ondan mı oldı acaba yaa çok canım sıkıldı. Doktor östrojen eksikliğinden olabiliyor dedi estrol diye bir krem önerdi ama o da üretimden kalkmış. Bepanten sürün dedi ıslak mendille sildikten sonra kuru mendille silin dedi. 1 hafta 10 güne geçmezse küçük bir kesi atarız oraya dedi. Daha tam kapanmamış yarı kapalı. Çok sık görünüyor kız bebeklerde dedi. Off yaa kilo problemimiz vardı bir de bu çıktı.Benim kızımda da olmuştu o.hala devam ediyor gerçi.sadece idrar deliğinin olduğu yer hafif açık.gerisi tamamen kapalı.pamuk ve suyla silmeye çalış.ıslak mendil kullanma.arasına kaka girmezse çok silme orayı.vajinayı silmek neden oluyor.pişik kremi kullanmakta.açalım derse doktor sakın açtırma.bizimkini 7 aylık bebekken doktor eliyle açmıştı ama sonrasında tamamen yapıştı.birdaha dokunmadık öyle devam ediyor.2 buçuk yaşından sonra açılır demişti doktor
Sen neler yaptın canım? Sıkıldı maalesefhiç canını sıkma canim. kız bebeklerde olabiliyor. benim küçükte olmuştu. doktor eliyle açmıştı hatta. arada bak demişti. bir daha tekrarlamadi. geçer insallah.
O nasıl oluyor ilk defa duydum.
Ben de ilk defa duydum doktor gösterdi gördüm de hatta. Offo neymis ya? gecmis olsun
Sagol canmmm. Dogdugundan beri damla kullaniyorz canm gecmedi sulaniyor capak oluyor son 2 gundir de acayip kirmizi oldu kenarlari insallah bu damla iyi gelir. Bana da canm tam anlayamadm dedi ama batticon verdi kulak cubugu gunde 4 defa yap dedi. Hamileliginde gobegn kapali kaldigi icin oyle olmstur belki dedi urolojiye gidecegm daha bobrek taşından suphelendikleri icinCok gecmis olsun.
Insallah iyi gelir reflu mamasi da rahatlar bebegin.
Gozu neden kizarmis ki, damlalar hemen rahatlatir insallah gozlerini de bakabilir annesine boncuk boncuk☺
Sana ne dediler gobegimden kan geldi demissin sanirim Allah korusun kotu bir sey degildir insallah o
41 kere maşallah çok benziyorlarBende şuraya cadı kızımla Minnak oğlusumun bi fotosunu atam teyzoşları
Eki Görüntüle 2663861 Eki Görüntüle 2663862
Canm mamayi lac cc yapiyosun kac saatte iciyor. Bebegn kac aylk oldu@sekerpare5939 @Zeyay1420 benim kız mama takviyesine rağmen 400 gr aldı3. Ay kontörlüne hala gidemedim
Kızlar merhaba doktor bugün 3.ay kontrolünde vajinal yapışıklık başlamış dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı? Çok canım sıkıldı
Ben de ilk defa duydum doktor gösterdi gördüm de hatta. Off
Sağol canımSağol canım benim bende sizi özledim.anne sütü alıyorsa mamaya gerek yok.anne sütünün içinde her vitamin var zaten.mamayla beslenen Bebekler için diyorum
Ben ıslak mendille siliyorum çişde zaten oraya dokunmuyorum bile fazla ellememek gerektiğini biliyordum sadece kakada temizliyorum onda da bazem tam temizleyemediğim bile oluyor fazla arayı açmiyim diye ne bileyim neden oldu. Doktor bezlerdeki kimyasallardan falan olabilir eskiden bu kadar olmazdı şimdi çok görmeye başladık diyor.S Susam_tanesi Canım geçmiş olsun. Kız bebeklerde temizlerken dikkat et derler ya. Vajinalarını bastıra bastıra silmeyin, yapışıklık olur diye. Vajinalarını bastırarak silmek sadece vajinal yapışıklık değil enfeksiyon da yapar demişti bizim doktorumuz. Vajinasında kaka olmadığı sürece o kısmı pek fazla elleme demişti. Sen temizliğini nasıl yapıyordun
Geçmiş olsun canım benim çapak bizde de var ara ara damla kullanıyoruz masaj yapıyor mısın gözüneSagol canmmm. Dogdugundan beri damla kullaniyorz canm gecmedi sulaniyor capak oluyor son 2 gundir de acayip kirmizi oldu kenarlari insallah bu damla iyi gelir. Bana da canm tam anlayamadm dedi ama batticon verdi kulak cubugu gunde 4 defa yap dedi. Hamileliginde gobegn kapali kaldigi icin oyle olmstur belki dedi urolojiye gidecegm daha bobrek taşından suphelendikleri icin
Canım böyle şeylere inanır mısın bilmem ama bir denesene. Sayıları tek tek okuyacaksın ve nokta olan yerde duraklayacaksin. Yani dört yedi bir (durakla) sekiz sekiz (durakla) dokuz bir. Bu şekilde. Bunu aklına geldikçe bebeğine oku. İnternete sayı sekansi yazarsan ayrıntılı bilgi cikiyor zaten. Bu sayı iştah için.@sekerpare5939 @Zeyay1420 benim kız mama takviyesine rağmen 400 gr aldı3. Ay kontörlüne hala gidemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?