2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Haklısın canım gelince konuş.

Ammaaa ilk kez duydum

Reactions: Kuf
Anladım canım geçer insallah üzülme. Havalar ısındı aslında sende yapabilirsin. Tabi istersen isine karısmak gibi olmasın. Ben kızımın çişli bezini de aldığımda kakalı bezini de aldığımda. Hemen lavabodan sıcak suyu açıyorum popsunu* önünü yıkıyorum. Çiş daha çok yakar, çişli iken dokunmuyorum dedin ya. Her çişlidi de her kakalı da olmasa da. Aralarda Duru su ile yıkasa hem bebek rahatlar. Hem de temizlenmiş olur canım

Ah jadem, haklısın hem de çok. Bu herifler niye böyle bilmem. Hamurlarında var sanırım hodukluk.

Canım ya kıyamam miniğede Sanada. Neden öyle huysuzlandı ki? Eşin konusunda haklısın tabii ki. Bizim kadar ince düşünemiyorlar hiçbir zaman. Empati duyguları pek gelişmemiş oluyor. Aynı şeyleri bizde yaşıyoruz zaman zaman. Artık bir yerden sonra hiç umursamamaya başlıyor insan. Gelsin al karşına konuş güzelce. En azından bilsin odunluğunu.

Canım anneler kehribar kolye alan oldu mu bebeğine? Ben hem kendime hem kızıma almayı düşünüyorum biraz gaz sorunu var hem ona etki eder diyorlar hemde ilerde diğer sorunlarına. Para tuzağı mı gerçek mi bilemedim ama

Canm mamayi lac cc yapiyosun kac saatte iciyor. Bebegn kac aylk oldu
Kaç cc verdiğime hiç girmeyelim 90 cc yapıyorum, 3 saatte bir vermeye çalışıyorum . Ama bir bakmışsın ki 20 cc ancak içmiş . Arada emiyor uyanık olduğunda . Onda da kursağından azıcık geçse ona kanıp saatlerce yine bekliyor . Mama boşuna gitmesin diye 30 yapıyorum bazen ,içerse arkasına koştur koştur bir 60 daha bugün böyle böyle 120 cc içti

514248538

Uyku sayısı.

Supeersin. Cok tesekkur ederim cok degerli bilgiler bunlar.
Internette yazanlardansa deneyim cok daha muhim.
Dis sanirim bizim de derdimiz o zaman
Karni da hep gurul gurul dis zamanindan mi rotadan mi bilmiorum.
Ben de patates havucla basliyim dimi zatenñ onlar en az alerjen olanlarmis sanirim.
Ama bahar havuc suyu dedin pure olarak vermior muyduk ya. Ben unutmusum cidden.

Cok gecmis olsun susam tanesi
Insallah hemen gecer..🖐 ben de hic duymamistim..

N Nehir8077 cok sasirdim.
Sayende yine bilgilendim.
Ben de aksine aciyordum orayi iyce pamugu bol islatip iyce siliordum tuh ya.Yani bastirmiorum tabi de bazen de kaka oluyor necbur bastan assagi iyice pamugu surtup enfeksiyon olmasin diye. Dikkat etmek lazim daha cok🖐

İlahi blup , valla çok güldüm kendi kendime ilk mesajını okurken sayılarla edilen dua lardan bahsedeceksin sandım . Sonra okuyunca şaşırdım valla hiç duymamıştım böyle bir şeyi . Sayıların gücüne bir matematikçi olarak çok inanırım ama böyle bir gücü var mıdır araştırıp denemek lazım .

Bunu bulan emice de matematikciydi sanırım niye guluyosun ya

Gecmis olsun canim.insallah o damla.ise yarar..taslar genelde kolay tedavi oluyormus. Sen bol bol su ic.
Bebegin de gozune masaj da oneriyorlar sanirim..bi bak istersen..

Canım şimdi şöyle yap.ıslak mendil kullanma.pamuk ve suyla sil.pişik kremi de kullanma.her kaka da yıka diycem ama yıkayabilir misin bilmiyorum ben beceremem diye yıkamamıştım.ama ıslak mendil kullanmayınca bir müddet sonra kendi kendine açılıyor.doktor bana da vermişti o kremi buzdolabında duruyor hatta hiç açmadım.2019 ocakta almıştım.içeriğindeki hormondan dolayı vajinada akıntıya ve kararmaya sebep oluyormuş.bu çok kötü birşey değil tamamen yapışık olsa dahi 2 yaşından sonra açılıyormuş.sizinkinde kısmi yapışıldık var bu söylediklerimi yaparsan kendi kendine açılır.doktor eliyle açıyor ama açtığı yerdeki tahrişten dolayı yeniden yapışıyor yerinde olsam açtırmam ama yinede sen bilirsin

Kızlar merhaba doktor bugün 3.ay kontrolünde vajinal yapışıklık başlamış dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı? Çok canım sıkıldı
Yakın arkadasımın oldu doktor eliyle acmış her alt açışta konteol edin demiş çok ciddi boyutta olsaydı operasyon okurdu demiş.hem çok fazla acmayın ilyihap kapar diyolar ben ilk ondan duydum ama cık sık olan bişeymiş geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…