- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Haklısın canım gelince konuş.Bir hödüklük hikayesi bilmem kaç bu kocalar niye böyle içimi dökeyim bende sizlere ya dün biliyorsunuz çocuk durmadı hiç eşim gececiydi tek başıma ağlamayla ateşle bilmem neyle uğraştım 3 saat anca uyudum. Daha önceden arkadasları ile denize gitmek için sözleşmişti tamam demiştim ben bu kadar ağır geçeceğini tahmin etmedim açıkçası haftada bir halı saha maçına falan gider ses etmem anlayışlıyımdır bu konuda. Ya sabah çok zorlandık falan dedim gitmeyim istersen demedi bile gitti benim kız yine canıma okudu bütün gün başım çatlıyor kendi başıma banyo yaptırdım ilk defa bugün kakası boynuna kadar çıktı neredeyse hem de az ateşi vardı yıkadım ettim insan biraz düşünür demi 1 kere manzara göstermeye aradı doğru düzgün konuşamadık bile rüzgar vardı yarım agız kız nasıl diye sordu huysuz biraz dedim şu saat oldu daha gelecek sabah 11. 30 gibi çıktı evden gün içinde insan bi mesaj atar çok mu huysuz geleyim mi diye yada kendini ona göre ayarlar az erken gelir buda insan bünyesi ağlaya ağlaya uyuttum kızımı ben ağladım o ağladı kimsem yok burda çağırayım edeyim çok sinirlendim gelsin baya tribi var yani haksız mıyım ya
Ammaaa ilk kez duydumCanım böyle şeylere inanır mısın bilmem ama bir denesene. Sayıları tek tek okuyacaksın ve nokta olan yerde duraklayacaksin. Yani dört yedi bir (durakla) sekiz sekiz (durakla) dokuz bir. Bu şekilde. Bunu aklına geldikçe bebeğine oku. İnternete sayı sekansi yazarsan ayrıntılı bilgi cikiyor zaten. Bu sayı iştah için.
Eki Görüntüle 2664056
Anladım canım geçer insallah üzülme. Havalar ısındı aslında sende yapabilirsin. Tabi istersen isine karısmak gibi olmasın. Ben kızımın çişli bezini de aldığımda kakalı bezini de aldığımda. Hemen lavabodan sıcak suyu açıyorum popsunu* önünü yıkıyorum. Çiş daha çok yakar, çişli iken dokunmuyorum dedin ya. Her çişlidi de her kakalı da olmasa da. Aralarda Duru su ile yıkasa hem bebek rahatlar. Hem de temizlenmiş olur canımBen ıslak mendille siliyorum çişde zaten oraya dokunmuyorum bile fazla ellememek gerektiğini biliyordum sadece kakada temizliyorum onda da bazem tam temizleyemediğim bile oluyor fazla arayı açmiyim diye ne bileyim neden oldu. Doktor bezlerdeki kimyasallardan falan olabilir eskiden bu kadar olmazdı şimdi çok görmeye başladık diyor.
Ah jadem, haklısın hem de çok. Bu herifler niye böyle bilmem. Hamurlarında var sanırım hodukluk.Bir hödüklük hikayesi bilmem kaç bu kocalar niye böyle içimi dökeyim bende sizlere ya dün biliyorsunuz çocuk durmadı hiç eşim gececiydi tek başıma ağlamayla ateşle bilmem neyle uğraştım 3 saat anca uyudum. Daha önceden arkadasları ile denize gitmek için sözleşmişti tamam demiştim ben bu kadar ağır geçeceğini tahmin etmedim açıkçası haftada bir halı saha maçına falan gider ses etmem anlayışlıyımdır bu konuda. Ya sabah çok zorlandık falan dedim gitmeyim istersen demedi bile gitti benim kız yine canıma okudu bütün gün başım çatlıyor kendi başıma banyo yaptırdım ilk defa bugün kakası boynuna kadar çıktı neredeyse hem de az ateşi vardı yıkadım ettim insan biraz düşünür demi 1 kere manzara göstermeye aradı doğru düzgün konuşamadık bile rüzgar vardı yarım agız kız nasıl diye sordu huysuz biraz dedim şu saat oldu daha gelecek sabah 11. 30 gibi çıktı evden gün içinde insan bi mesaj atar çok mu huysuz geleyim mi diye yada kendini ona göre ayarlar az erken gelir buda insan bünyesi ağlaya ağlaya uyuttum kızımı ben ağladım o ağladı kimsem yok burda çağırayım edeyim çok sinirlendim gelsin baya tribi var yani haksız mıyım ya
Evet canım hatta uyku için de var. Ben de kullanmadım bak uykuyu gündüz kullansam iyi olur. Dur yazayım onu da bulup.Ammaaa ilk kez duydum
Bir hödüklük hikayesi bilmem kaç bu kocalar niye böyle içimi dökeyim bende sizlere ya dün biliyorsunuz çocuk durmadı hiç eşim gececiydi tek başıma ağlamayla ateşle bilmem neyle uğraştım 3 saat anca uyudum. Daha önceden arkadasları ile denize gitmek için sözleşmişti tamam demiştim ben bu kadar ağır geçeceğini tahmin etmedim açıkçası haftada bir halı saha maçına falan gider ses etmem anlayışlıyımdır bu konuda. Ya sabah çok zorlandık falan dedim gitmeyim istersen demedi bile gitti benim kız yine canıma okudu bütün gün başım çatlıyor kendi başıma banyo yaptırdım ilk defa bugün kakası boynuna kadar çıktı neredeyse hem de az ateşi vardı yıkadım ettim insan biraz düşünür demi 1 kere manzara göstermeye aradı doğru düzgün konuşamadık bile rüzgar vardı yarım agız kız nasıl diye sordu huysuz biraz dedim şu saat oldu daha gelecek sabah 11. 30 gibi çıktı evden gün içinde insan bi mesaj atar çok mu huysuz geleyim mi diye yada kendini ona göre ayarlar az erken gelir buda insan bünyesi ağlaya ağlaya uyuttum kızımı ben ağladım o ağladı kimsem yok burda çağırayım edeyim çok sinirlendim gelsin baya tribi var yani haksız mıyım ya
Kaç cc verdiğime hiç girmeyelimCanm mamayi lac cc yapiyosun kac saatte iciyor. Bebegn kac aylk oldu
Supeersin. Cok tesekkur ederim cok degerli bilgiler bunlar.Mesela ben havuç suyu ile başlıyorum 3 gün havuç suyu veriyorum. Alerji yapmadıysa havuç listeye alınıyor.
Sonra bir çay kaşığı yoğurt veriyorum 3 gün boyunca. Oda dokunmadıysa listeye alınıyor. Sonra sebzelere geçiyorum sebzeleri de önce tek tek deniyorum. 3 gün içerisinde birkaç farklı yiyecek verirsen. Hangisinin alerji yaptığını anlamıyorsun. Sonra başa sarmak zorunda kalıyorsun. Alerji yapanları tek tek ayırıyorsun. İlerleyen zamanlarda tekrar deniyorsun. Sonra birkaç sebzeyi birleştirerek tek çorba yapıyorsun. Bir çay kaşığı ile başlıyorsun,sonra bir tatlı kaşığı bir yemek kaşığı diye artıyor. Çocuğun iştah durumuna göre değişiyor bu durum. Mesela oğlumda ek gıda mız başarılı geçti. Enginar,kereviz,bamya genelde bu sebzeler pek sevilmez, bunları severek yiyor.Dişe gelince Bazı bebekler dişi çok rahat çıkartırlar. Bazılarında da beslenmeyi dahi reddedecek kadar, ağrıları veya acımaları olur. Hatta özellikle bebeklerde diş sıkıntısı, gece tatsızlık derecesine gelebilir. Kızım bir hafta doğru düzgün uyku uyumadı. Gece dahi elleri ile kendini uyandırdı sürekli ağladı. Öyle durumlarda diş jeli kullandım o şekilde atlattım. Hatta diş çıkarırken özellikle meme emerken memeyi çekiştiriyor lar. Mama içen çocuklarda biberonları ısırıyorlar dilleriyle ittiriyorlar. Az da olsa bu onları rahatlatıyor.
Cok gecmis olsun susam tanesiBen ıslak mendille siliyorum çişde zaten oraya dokunmuyorum bile fazla ellememek gerektiğini biliyordum sadece kakada temizliyorum onda da bazem tam temizleyemediğim bile oluyor fazla arayı açmiyim diye ne bileyim neden oldu. Doktor bezlerdeki kimyasallardan falan olabilir eskiden bu kadar olmazdı şimdi çok görmeye başladık diyor.
İlahi blup , valla çok güldüm kendi kendimeCanım böyle şeylere inanır mısın bilmem ama bir denesene. Sayıları tek tek okuyacaksın ve nokta olan yerde duraklayacaksin. Yani dört yedi bir (durakla) sekiz sekiz (durakla) dokuz bir. Bu şekilde. Bunu aklına geldikçe bebeğine oku. İnternete sayı sekansi yazarsan ayrıntılı bilgi cikiyor zaten. Bu sayı iştah için.
Eki Görüntüle 2664056
Sağol canım benim41 kere maşallah çok benziyorlar
Bunu bulan emice de matematikciydi sanırım niye guluyosun yaİlahi blup , valla çok güldüm kendi kendimeilk mesajını okurken sayılarla edilen dua lardan bahsedeceksin sandım . Sonra okuyunca şaşırdım valla hiç duymamıştım böyle bir şeyi . Sayıların gücüne bir matematikçi olarak çok inanırım ama böyle bir gücü var mıdır araştırıp denemek lazım .
Gecmis olsun canim.insallah o damla.ise yarar..taslar genelde kolay tedavi oluyormus. Sen bol bol su ic.Sagol canmmm. Dogdugundan beri damla kullaniyorz canm gecmedi sulaniyor capak oluyor son 2 gundir de acayip kirmizi oldu kenarlari insallah bu damla iyi gelir. Bana da canm tam anlayamadm dedi ama batticon verdi kulak cubugu gunde 4 defa yap dedi. Hamileliginde gobegn kapali kaldigi icin oyle olmstur belki dedi urolojiye gidecegm daha bobrek taşından suphelendikleri icin
Canım şimdi şöyle yap.ıslak mendil kullanma.pamuk ve suyla sil.pişik kremi de kullanma.her kaka da yıka diycem ama yıkayabilir misin bilmiyorum ben beceremem diye yıkamamıştım.ama ıslak mendil kullanmayınca bir müddet sonra kendi kendine açılıyor.doktor bana da vermişti o kremi buzdolabında duruyor hatta hiç açmadım.2019 ocakta almıştım.içeriğindeki hormondan dolayı vajinada akıntıya ve kararmaya sebep oluyormuş.bu çok kötü birşey değil tamamen yapışık olsa dahi 2 yaşından sonra açılıyormuş.sizinkinde kısmi yapışıldık var bu söylediklerimi yaparsan kendi kendine açılır.doktor eliyle açıyor ama açtığı yerdeki tahrişten dolayı yeniden yapışıyor yerinde olsam açtırmam ama yinede sen bilirsinMaalesef bizimkinin sürekli arasına kaka giriyor kakaları çok yapıyor her yerine bulaşıyor yıkarken bile iyice açmazsak temizlenmiyor ondan mı oldı acaba yaa çok canım sıkıldı. Doktor östrojen eksikliğinden olabiliyor dedi estrol diye bir krem önerdi ama o da üretimden kalkmış. Bepanten sürün dedi ıslak mendille sildikten sonra kuru mendille silin dedi. 1 hafta 10 güne geçmezse küçük bir kesi atarız oraya dedi. Daha tam kapanmamış yarı kapalı. Çok sık görünüyor kız bebeklerde dedi. Off yaa kilo problemimiz vardı bir de bu çıktı.
Sen neden açtırma dedin canım? Ben sürekli pişik kremi sürdüm hem de bol bol ondan mı acaba??
Noktası var mı kuzum nasıl yapacam514248538
Uyku sayısı.
Evet baktım hemen bir matematikçi bulmuş bunu da . Kız kendime gülüyorum mesajın devamında dua filan gelecek sandımBunu bulan emice de matematikciydi sanırım niye guluyosun ya
Yakın arkadasımın oldu doktor eliyle acmış her alt açışta konteol edin demiş çok ciddi boyutta olsaydı operasyon okurdu demiş.hem çok fazla acmayın ilyihap kapar diyolar ben ilk ondan duydum ama cık sık olan bişeymiş geçmiş olsunKızlar merhaba doktor bugün 3.ay kontrolünde vajinal yapışıklık başlamış dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı? Çok canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?