- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Kakada bazen yıkıyorum ben de ama çok hareketli elimden kaydırırım diye korktuğumdan yıkayamıyordum bundan sonra yıkayacağım.Anladım canım geçer insallah üzülme. Havalar ısındı aslında sende yapabilirsin. Tabi istersen isine karısmak gibi olmasın. Ben kızımın çişli bezini de aldığımda kakalı bezini de aldığımda. Hemen lavabodan sıcak suyu açıyorum popsunu* önünü yıkıyorum. Çiş daha çok yakar, çişli iken dokunmuyorum dedin ya. Her çişlidi de her kakalı da olmasa da. Aralarda Duru su ile yıkasa hem bebek rahatlar. Hem de temizlenmiş olur canım
Sağol canım inşallahCok gecmis olsun susam tanesi
Insallah hemen gecer..🖐 ben de hic duymamistim..
Islak mendilin bu kadar sıkıntı olduğunu bilsem hiç kullanmazdım tamam dediklerini yapacağım. Pişik kremi neden kullanmıyoruz?Canım şimdi şöyle yap.ıslak mendil kullanma.pamuk ve suyla sil.pişik kremi de kullanma.her kaka da yıka diycem ama yıkayabilir misin bilmiyorum ben beceremem diye yıkamamıştım.ama ıslak mendil kullanmayınca bir müddet sonra kendi kendine açılıyor.doktor bana da vermişti o kremi buzdolabında duruyor hatta hiç açmadım.2019 ocakta almıştım.içeriğindeki hormondan dolayı vajinada akıntıya ve kararmaya sebep oluyormuş.bu çok kötü birşey değil tamamen yapışık olsa dahi 2 yaşından sonra açılıyormuş.sizinkinde kısmi yapışıldık var bu söylediklerimi yaparsan kendi kendine açılır.doktor eliyle açıyor ama açtığı yerdeki tahrişten dolayı yeniden yapışıyor yerinde olsam açtırmam ama yinede sen bilirsin
Hehehhw..dedikodu demeyelim canim, icini dokme diyelim.S Sonsuzsukurler canım oğlun kaç yaşındaydı? 5 miydi.Hem bu arada sen ek gıdaya geçtiğinde, tek tek hepsini hatırlarsın. Ek gıda da başarılı olmak biraz zor. Ve sen bunu başarmış sın. Yeni nesil genelde sebze yemeği reddediyor Aferin oğluna.Benimde oglumun enginar yedigine kayinvalide bile inanmamıstı. Sebzeleri gözümle görmem lazım demisti,Yalan konusuyorumya. Aklım almıyor derdi. Sonra cici bebe cikolata cipsse alıştırmaya çalıştı. Sen vermediğin icin bilmiyor. Baksın bunların tadına senin yemeklerin yanından gecermi dedi. Ve benim sidikli oğlum tükürdü hep yemedi. 2 torun büyütmüş hic biri sebze meyva yemez. Hep hazir gıda, ve ben baktım büyüttüm diye övünür hep. Ay şaka maka derken kendimi dedikodu yaparken buldum. Arkadaşım çok gevşek ağızlıyım.dedikodu yapar yapmaz pişman oldum ama silmeye üşendim sen beni anladın.
Evet aynen ben de çok ellememek gerek diye çok karıştırmıyordum arasını falan ama ne yapacağımı şaşırdım. Doktor nemden olur gibi anlattı sanki ıslak mendil sonrası kuru mendille silin dedi bir de bepantol onarıcı krem sürün dedi. Ama kuru kaldığı için kapanıyor diyen de var internetteYakın arkadasımın oldu doktor eliyle acmış her alt açışta konteol edin demiş çok ciddi boyutta olsaydı operasyon okurdu demiş.hem çok fazla acmayın ilyihap kapar diyolar ben ilk ondan duydum ama cık sık olan bişeymiş geçmiş olsun
Canım capak gibi mi ılık caylı pamukla silsene bize doktor önerdi 2.gün geçmişti gözündeki kızarıklık ve capakSagol canmmm. Dogdugundan beri damla kullaniyorz canm gecmedi sulaniyor capak oluyor son 2 gundir de acayip kirmizi oldu kenarlari insallah bu damla iyi gelir. Bana da canm tam anlayamadm dedi ama batticon verdi kulak cubugu gunde 4 defa yap dedi. Hamileliginde gobegn kapali kaldigi icin oyle olmstur belki dedi urolojiye gidecegm daha bobrek taşından suphelendikleri icin
Bacım bunun uyku için olanı yok muCanım böyle şeylere inanır mısın bilmem ama bir denesene. Sayıları tek tek okuyacaksın ve nokta olan yerde duraklayacaksin. Yani dört yedi bir (durakla) sekiz sekiz (durakla) dokuz bir. Bu şekilde. Bunu aklına geldikçe bebeğine oku. İnternete sayı sekansi yazarsan ayrıntılı bilgi cikiyor zaten. Bu sayı iştah için.
Eki Görüntüle 2664056
Arkadasada ıslak mendilden demiş bende kakada yıkıyorum duydugumdan beri kontrol ediyorum annelik ne zormuş.bizdede sagral gamze vardı ilk kendi çocugumda duydum meselaEvet aynen ben de çok ellememek gerek diye çok karıştırmıyordum arasını falan ama ne yapacağımı şaşırdım. Doktor nemden olur gibi anlattı sanki ıslak mendil sonrası kuru mendille silin dedi bir de bepantol onarıcı krem sürün dedi. Ama kuru kaldığı için kapanıyor diyen de var internette
Ya kocaman olmuş mas.2.ay tekrar asıları dimi bide 3 aydan sonra cok boy uzamıyor kilo alınmıyor deniliyor gercekten öyle miBugün 4 aylık oldukaşılar ateş yapmadı çok şükür bundan sonra yapar mı gece tetikte olmalı mıyım tecrübeli anneler
pek de bir şey yapmadım canim. günlük aç bak demişti doktor. onu yaptım günde bir kez. eliyle hafifçe ayırır gibi yapmıştı kanamıştı, ağladı bir de tabi. tekrar olursa krem veririz dedi ama olmadi. azıcık kapali olsa ne olur ki demistim açmadan önceSen neler yaptın canım? Sıkıldı maalesef
Evet onların 2. Dozu canım. Valla geçen aya göre daha iyi aldı benim oğlum ama kilosu yine de az ayına göreYa kocaman olmuş mas.2.ay tekrar asıları dimi bide 3 aydan sonra cok boy uzamıyor kilo alınmıyor deniliyor gercekten öyle mi
4. Ayda pek ateş olmaz geve kalktıkça bakarsın ara ara canımBugün 4 aylık oldukaşılar ateş yapmadı çok şükür bundan sonra yapar mı gece tetikte olmalı mıyım tecrübeli anneler
Ben hiç bakmadım ya orayı silmiyorum da hiçpek de bir şey yapmadım canim. günlük aç bak demişti doktor. onu yaptım günde bir kez. eliyle hafifçe ayırır gibi yapmıştı kanamıştı, ağladı bir de tabi. tekrar olursa krem veririz dedi ama olmadi. azıcık kapali olsa ne olur ki demistim açmadan önceenfeksiyona sebep olabilir demisti. idrar birikiyormus orada.
Ay iyi bari sevindim sağol canım4. Ayda pek ateş olmaz geve kalktıkça bakarsın ara ara canım
İyiyiz canım sen nasılsın arada yaz bize yine deMerhaba kızlar nasılsınız? Bu sıralar çok giremiyorum memleketteyim çok fazla bakamıyorum günler yoğun geçiyorherkes iyidir umarım
Evet canım bende öyle düşünüyorum çok saolBen. Bir ebe bir anne olarak yazıyorum sana bence mama al alt sınırda çok geceleri ver olmadı uyku maması gibi . Ben olsam öyle yapardım
Rica ederim ne demek canım,Yeterki işine yarasın.ilk etapta püre olarak vermen zor olur, püre yutmaya alıştığı zaman. Cam reddede havuc reddelenecek ve suyu verilecek. Zaten ilk etap patates havuçla başlanıyor. Sonra mevsimine göre tek tek sebzelere geçiliyor.diş çıkarırken çok fazla kaka yapar bebek. Hatta bazen isale yakındır. Hatta bazi bebeklerde isal olur.kizim cok dışkıladı tam isal olmadı ama cok yakindi canım.Supeersin. Cok tesekkur ederim cok degerli bilgiler bunlar.
Internette yazanlardansa deneyim cok daha muhim.
Dis sanirim bizim de derdimiz o zaman
Karni da hep gurul gurul dis zamanindan mi rotadan mi bilmiorum.
Ben de patates havucla basliyim dimi zatenñ onlar en az alerjen olanlarmis sanirim.
Ama bahar havuc suyu dedin pure olarak vermior muyduk ya. Ben unutmusum cidden.
Ben de biraz tembelim keyfime de düşkünüm ama mecburiyet dediğin gibi yapmak zorundayızMecburiyet enerjiyi beraberinde getiriyor ben tembelim biraz ondan da yapamıyorum temizlik asla biri yoksa yapılmıyor
Nerde görev yapıyor eşin bide arkadaş çıkmasınlar
Evet ortak noktamız ne çok sen de Yeşimsin oda var
Ben 2 saatte bir sürüyordum bugün 3 kere sürdüm azaltmayı düşünüyorum bir de biraz havalandırmaya başladım altını açıp öyle bekliyoruz çok hoşuna gidiyor eller kollar durmuyorBiz antibiyotikli kremi dikişler düşene kadar hergün 1 kere bolca sıktık canım
normal şartlarda silmemek pek ellememek lazım da yapışıklık oluşunca aç demişti bana. öyle bir şey olunca zaten doktor muayenede farkediyor.Ben hiç bakmadım ya orayı silmiyorum da hiç
Bunda nokta yok canım. Tek tek sayıları oku. Mesela bi ritim tuttur, ninni gibi, yüksek sesle oku uyuturken. Sonra bir kağıda yazıp beşiğine asabilirsin.Noktası var mı kuzum nasıl yapacam
Uyku duası da vardır kesin bak onu da araştır biEvet baktım hemen bir matematikçi bulmuş bunu da . Kız kendime gülüyorum mesajın devamında dua filan gelecek sandım
Var var yazdım bak önceki mesajlardaBacım bunun uyku için olanı yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?