2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kakada bazen yıkıyorum ben de ama çok hareketli elimden kaydırırım diye korktuğumdan yıkayamıyordum bundan sonra yıkayacağım.
Cok gecmis olsun susam tanesi
Insallah hemen gecer..🖐 ben de hic duymamistim..
Sağol canım inşallah
Islak mendilin bu kadar sıkıntı olduğunu bilsem hiç kullanmazdım tamam dediklerini yapacağım. Pişik kremi neden kullanmıyoruz?

Hehehhw..dedikodu demeyelim canim, icini dokme diyelim.
Evet benimki de yer ama eskiddn daha kolaydi yedirmek.
Gecenlerde kereviz verince bu ne ya ben bunu yemem dedi yedi de iste eskisi gibi ddgil. allahtan yogurtlayinca yiyor hala
Eskiden hamburgeri atardi bu ne yemem diye bilmior ya kola bilmezdi ama buyyubce cevre etkisinde kaldi. Simdi de bobrekklerine yasak diyoruz uzuluor her yiyecegi seyi yiyebilir miyim anne diye soruyor, napalim
Kayinvalidenler iste eski usul yemegin suyuna ekmek ban, meyvenin suyunu sık diyenlerden sanirim..o zaman cocuk bir seye alisamiyor haklisin.
Masallah senin umut beyine ne kadar saglikli tercihler yapior daha bu yasta. Hic alismasin insallah abur cuburlara
Ben ilklerde galetalarini bile kendim yapardim. Ameliyata gittifimizde hatirliorum.da 10 cesit kavanozum, muhallebi corba pure, cesit cesit meyvem kuruyemisim olurdu yanimda.
Yani kisacasi ben de senin gibi dusunuorum, Ek gida da emek verince karsiligi guzel oluyor Allahin izniyle cok haklisin.. ugrasli oluyor zor oluor belki ama ilerisi icin o saglam temel cok onemli
Yoksa yemek secmeler hazira alismalar cok daha zorluyor ilerde anneyi de cocugu da..

Evet aynen ben de çok ellememek gerek diye çok karıştırmıyordum arasını falan ama ne yapacağımı şaşırdım. Doktor nemden olur gibi anlattı sanki ıslak mendil sonrası kuru mendille silin dedi bir de bepantol onarıcı krem sürün dedi. Ama kuru kaldığı için kapanıyor diyen de var internette

Canım capak gibi mi ılık caylı pamukla silsene bize doktor önerdi 2.gün geçmişti gözündeki kızarıklık ve capak

Bacım bunun uyku için olanı yok mu

Arkadasada ıslak mendilden demiş bende kakada yıkıyorum duydugumdan beri kontrol ediyorum annelik ne zormuş.bizdede sagral gamze vardı ilk kendi çocugumda duydum mesela

Sen neler yaptın canım? Sıkıldı maalesef
pek de bir şey yapmadım canim. günlük aç bak demişti doktor. onu yaptım günde bir kez. eliyle hafifçe ayırır gibi yapmıştı kanamıştı, ağladı bir de tabi. tekrar olursa krem veririz dedi ama olmadi. azıcık kapali olsa ne olur ki demistim açmadan önce enfeksiyona sebep olabilir demisti. idrar birikiyormus orada.

Ya kocaman olmuş mas.2.ay tekrar asıları dimi bide 3 aydan sonra cok boy uzamıyor kilo alınmıyor deniliyor gercekten öyle mi
Evet onların 2. Dozu canım. Valla geçen aya göre daha iyi aldı benim oğlum ama kilosu yine de az ayına göre boyu da 3 cm uzadı

Ben hiç bakmadım ya orayı silmiyorum da hiç

Rica ederim ne demek canım,Yeterki işine yarasın.ilk etapta püre olarak vermen zor olur, püre yutmaya alıştığı zaman. Cam reddede havuc reddelenecek ve suyu verilecek. Zaten ilk etap patates havuçla başlanıyor. Sonra mevsimine göre tek tek sebzelere geçiliyor.diş çıkarırken çok fazla kaka yapar bebek. Hatta bazen isale yakındır. Hatta bazi bebeklerde isal olur.kizim cok dışkıladı tam isal olmadı ama cok yakindi canım.

@aysss

Gecmis olsun, sunnet icinn 🖐
3 cocuk icin de kolayliklar dilerimm

Teşekkür ederiz

Ben de biraz tembelim keyfime de düşkünüm ama mecburiyet dediğin gibi yapmak zorundayız
Eşim olay yerinde çalışıyor
Seninki nerde çalışıyor?

Biz antibiyotikli kremi dikişler düşene kadar hergün 1 kere bolca sıktık canım
Ben 2 saatte bir sürüyordum bugün 3 kere sürdüm azaltmayı düşünüyorum bir de biraz havalandırmaya başladım altını açıp öyle bekliyoruz çok hoşuna gidiyor eller kollar durmuyor

Noktası var mı kuzum nasıl yapacam
Bunda nokta yok canım. Tek tek sayıları oku. Mesela bi ritim tuttur, ninni gibi, yüksek sesle oku uyuturken. Sonra bir kağıda yazıp beşiğine asabilirsin.
Evet baktım hemen bir matematikçi bulmuş bunu da . Kız kendime gülüyorum mesajın devamında dua filan gelecek sandım
Uyku duası da vardır kesin bak onu da araştır bi

Yetişkinlerde suya kaydetme var, kağıda yazıp su dolu bardaği kağıt üstüne koyup 24 saat sonra içiyorsun mesela. Mamaya o şekilde kaydedebilirsin belki. Ya da mamayi hazirladigin suya. Instadan Rabia alga var ona özel mesaj atıp sor istersen cevap veriyor.

Bacım bunun uyku için olanı yok mu
Var var yazdım bak önceki mesajlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…