Yok canım kaydırmaz sın, hele korktuğun için hiç düşürmezsin. Yada komple soyma zıbını kalsın üstünde. Islanmasını göze al daha rahat tutarsın. Kuruladıktan sonra alt tarafınıda biraz açık tutarsın oh ferah ferah.Kakada bazen yıkıyorum ben de ama çok hareketli elimden kaydırırım diye korktuğumdan yıkayamıyordum bundan sonra yıkayacağım.
Sağol canım inşallah
Islak mendilin bu kadar sıkıntı olduğunu bilsem hiç kullanmazdım tamam dediklerini yapacağım. Pişik kremi neden kullanmıyoruz?
Pişik kremi de sebep oluyor bu yapışıklığa içindeki maddelerden dolayı.üstelik bence pişiği yoksa sürekli bol bol kullanma bence vajinanın florası bozulur ben hiç kullanmadım kızıma,nadir pişik oldu onda da kremle geçtiKakada bazen yıkıyorum ben de ama çok hareketli elimden kaydırırım diye korktuğumdan yıkayamıyordum bundan sonra yıkayacağım.
Sağol canım inşallah
Islak mendilin bu kadar sıkıntı olduğunu bilsem hiç kullanmazdım tamam dediklerini yapacağım. Pişik kremi neden kullanmıyoruz?
Bahar yeni gördüm fotoyu gözümden kaçmış benimkinde de aynı renkti,aynı böyleydi sadece biraz daha parça parçaydı içinde ama renk aynı.doktor neyden kaynaklandığını söylemedi mi?
Bir çok faydası var doğal ağrı kesici, diste etkili gazda, streste ,kaygıda enfekdiyonda daha saymakla bitmez, Oldugu söyleniyor bence para tuzağı. Allalım ozaman bir kolye ne gaz kalsın, ne diş ağrısı, ne salya.herseye iyi geliyor sa. Bence gaz kesildi zaten kesilecekti. Bana göre tamamen tesadüf. Arkadasım aldı oğlu 18 aylık hala ağzı şakır şakır akıyor. Tukurunu hiç yutmuyor hep dışarı akıyor. 2 ayliktan beri kolye boynunda. Git doktorluksun kolye ne yapacak demistim. İnançsız demisti. Çocuga bu ay kesin olarak otizim tehsisi kondu. Çok med eden faydasını gördüğünü savunan çok kisi var tabiki. Buda benim fikrimCanım anneler kehribar kolye alan oldu mu bebeğine? Ben hem kendime hem kızıma almayı düşünüyorum biraz gaz sorunu var hem ona etki eder diyorlar hemde ilerde diğer sorunlarına. Para tuzağı mı gerçek mi bilemedim ama
Yapiyordm smdiki doktir da yapma dedi geri birakiyorm. Gozde akma dyrumu da var mi csnm. Bir de capak kuru sekilde mi byle yapis yapış gbi mi.?Geçmiş olsun canım benim çapak bizde de var ara ara damla kullanıyoruz masaj yapıyor mısın gözüne
Benm oglan hep 120 cc iciyor ve normal olani da o bnce 2 saatte de acikiyor gece 4 5 saati buluyor ama. Sen 120 ye zorla migdesini küstürme. O an az icti mesela ta 10 dk snra tekrar dene oyle oyle 1 saat dolmadan bitirir belki.Kaç cc verdiğime hiç girmeyelim90 cc yapıyorum, 3 saatte bir vermeye çalışıyorum . Ama bir bakmışsın ki 20 cc ancak içmiş . Arada emiyor uyanık olduğunda . Onda da kursağından azıcık geçse ona kanıp saatlerce yine bekliyor . Mama boşuna gitmesin diye 30 yapıyorum bazen ,içerse arkasına koştur koştur bir 60 daha bugün böyle böyle 120 cc içti
Ayy bilemiyorm zipla flan diyolar karnin agridiginda. Adet olur gbi hatta bi tık fazla karinda agrim var benm de. Göze masaji da silme olayini da birak dedi bu sefer de onlari da denedm degisen olmadiGecmis olsun canim.insallah o damla.ise yarar..taslar genelde kolay tedavi oluyormus. Sen bol bol su ic.
Bebegin de gozune masaj da oneriyorlar sanirim..bi bak istersen..
Sildim saf su olsn çay olsun. Masaj yaptm yok gecmedi hic hatta artti bi ara. Elleme dedi doktor onu deniyorm smdi de yine ayni gecmiyoCanım capak gibi mi ılık caylı pamukla silsene bize doktor önerdi 2.gün geçmişti gözündeki kızarıklık ve capak
Tatlım senin bebeğin reflüden dolayı mamayı doğru düzgün, yemiyor dememismiydin. Yanlışmı hatırlıyorum. Hatta o yüzden ek gıda arayışındaydın. 2 saatte bir 120 cc gayet iyi.MaşallahBenm oglan hep 120 cc iciyor ve normal olani da o bnce 2 saatte de acikiyor gece 4 5 saati buluyor ama. Sen 120 ye zorla migdesini küstürme. O an az icti mesela ta 10 dk snra tekrar dene oyle oyle 1 saat dolmadan bitirir belki.
Ayy bilemiyorm zipla flan diyolar karnin agridiginda. Adet olur gbi hatta bi tık fazla karinda agrim var benm de. Göze masaji da silme olayini da birak dedi bu sefer de onlari da denedm degisen olmadi
Sildim saf su olsn çay olsun. Masaj yaptm yok gecmedi hic hatta artti bi ara. Elleme dedi doktor onu deniyorm smdi de yine ayni gecmiyo
Evet görünce bakiyor abisine 2 yasina kadar hic izletmedim o yuzden çizgi filmler hic ilgisini cekmez bakmiyor tv ye .Sizinki de televizyon izliyor mu. Bizimki kafayı çeviriyor hemen açık görürse eşim diyor kaldıralım bu televizyonu alışmasın
Ne demek canım insan çekiniyor bazen söylemeye anlayışın için sağolEvet canım bende öyle düşünüyorum çok saol
Gayet iyi hatta çok fazla bile bence de bana abartı geldi 2 saatte bir 120 fazla yaTatlım senin bebeğin reflüden dolayı mamayı doğru düzgün, yemiyor dememismiydin. Yanlışmı hatırlıyorum. Hatta o yüzden ek gıda arayışındaydın. 2 saatte bir 120 cc gayet iyi.Maşallah
Normal de yazmak istemedim konu saçma diye ama bu mesajın beni çok üzdü. Asla kimse içim bir daha bebeğine bunu yapma lütfen kim okursa olsun konu ne olursa olsun eşin bile olsa dahi yaşatma ona bunuSuan kizim catliyor aglamaktan memeyi tutmuor psrmagini emiyor ve cok ac sabah yemisti zaten uzuntuden bakamadim.pek ona. Kipkirmizi oldu aglamaktan.
Bakin benim de normalim bu yani.
Kafasina bastiriyorum ciglik atiyor.
Simdi boyle yazinca sorun kalmamistir umarim.herkese iyi gunler. Hayirli cumalar.
Coco bir şey sormak istiyorum sana ya aklımda kalmış sende mi erken doğum yapmıştın benim gibi o sen miydin ya konuşuyorduk ama unuttumBende şuraya cadı kızımla Minnak oğlusumun bi fotosunu atam teyzoşları
Eki Görüntüle 2663861 Eki Görüntüle 2663862
Gerçekten çok zorArkadasada ıslak mendilden demiş bende kakada yıkıyorum duydugumdan beri kontrol ediyorum annelik ne zormuş.bizdede sagral gamze vardı ilk kendi çocugumda duydum mesela
Hımm hiç o açıdan düşünmemiştimpek de bir şey yapmadım canim. günlük aç bak demişti doktor. onu yaptım günde bir kez. eliyle hafifçe ayırır gibi yapmıştı kanamıştı, ağladı bir de tabi. tekrar olursa krem veririz dedi ama olmadi. azıcık kapali olsa ne olur ki demistim açmadan önceenfeksiyona sebep olabilir demisti. idrar birikiyormus orada.
Evet çok mantıklı üstünü soymadan yıkayacağım çok teşekkürler fikir içinYok canım kaydırmaz sın, hele korktuğun için hiç düşürmezsin. Yada komple soyma zıbını kalsın üstünde. Islanmasını göze al daha rahat tutarsın. Kuruladıktan sonra alt tarafınıda biraz açık tutarsın oh ferah ferah.
Pişiği hiç olmadı korkumdan sürüyordum aman dediğin gibi pişik olsun gerekirse..Pişik kremi de sebep oluyor bu yapışıklığa içindeki maddelerden dolayı.üstelik bence pişiği yoksa sürekli bol bol kullanma bence vajinanın florası bozulur ben hiç kullanmadım kızıma,nadir pişik oldu onda da kremle geçti
Reflü den dolayi çok besleme demistim. Cok beslemek reflu yapiyor demistim. Oda yemedigini söylemisti. 2 saatte bir 120 iciyorsa bana görede bu çok beslenmek. Bebegin ilk yediğini sindirmesine izin vermiyor. Zaten bu yüzden kusuyor. Mideyi küstürme 2 saatte bir ver diyor. Bence mide o zaman küser. Ful mesai calış babam dur,illa bir patlak verir.Bazen anneler bebegim aç diyerek abartıyor.cok cok yesin içsin istiyor. Bebeğe sağlığı cok yemesi getircek sanılıyor. Bana göre sağlığı sevgi,şevkat özveri getirecek.Gayet iyi hatta çok fazla bile bence de bana abartı geldi 2 saatte bir 120 fazla ya
Evet canm reflu zor iciyor ama 120 cc icmeden de doymuyor kaşık ile vermeye basladm bulandiginda oyle bir çözüm buldm. Belli miktari bulandigi anda kaşık ile veriyorum. Vermezsem de ac olduğu icin asla durmuyor bulana bulana iciyor tabi icene kdar da yarim saatten fzla zaman geciyor bulandigi zamandan bahsediyorm. Ek gida arayisina dediğin seyde canm suan icin degl de 4 bucuk aylikken neler veririm dedim ki dpktor 5 ayliktan snra başla sen dedi zaten. Ha ben evde yapacagm bi mama varsa doye dusundum acaba aldığım mama da bulandirir belki diyerek. Reflü mamasini ictiginden beri şükür bulanmadi hiç cok daha iyi bi çözum buldu doktorum sagolsn.Tatlım senin bebeğin reflüden dolayı mamayı doğru düzgün, yemiyor dememismiydin. Yanlışmı hatırlıyorum. Hatta o yüzden ek gıda arayışındaydın. 2 saatte bir 120 cc gayet iyi.Maşallah
Reflü den dolayi çok besleme demistim. Cok beslemek reflu yapiyor demistim. Oda yemedigini söylemisti. 2 saatte bir 120 iciyorsa bana görede bu çok beslenmek. Bebegin ilk yediğini sindirmesine izin vermiyor. Zaten bu yüzden kusuyor. Mideyi küstürme 2 saatte bir ver diyor. Bence mide o zaman küser. Ful mesai calış babam dur,illa bir patlak verir.Bazen anneler bebegim aç diyerek abartıyor.cok cok yesin içsin istiyor. Bebeğe sağlığı cok yemesi getircek sanılıyor. Bana göre sağlığı sevgi,şevkat özveri getirecek.
Bizde de sonradan başladı çapaklanma doktor masaj ve çay pansumanı tavsiye etti. Geçmiyor 2 haftadır var. Damlanın adını yazar mısın canım?Geçmiş olsun canım benim çapak bizde de var ara ara damla kullanıyoruz masaj yapıyor mısın gözüne
Hadi hayırlı olsun yeni ayınız aynı günlerde doğmuş bizimkilerBugün 4 aylık oldukaşılar ateş yapmadı çok şükür bundan sonra yapar mı gece tetikte olmalı mıyım tecrübeli anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?