2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yok canım kaydırmaz sın, hele korktuğun için hiç düşürmezsin. Yada komple soyma zıbını kalsın üstünde. Islanmasını göze al daha rahat tutarsın. Kuruladıktan sonra alt tarafınıda biraz açık tutarsın oh ferah ferah.

Pişik kremi de sebep oluyor bu yapışıklığa içindeki maddelerden dolayı.üstelik bence pişiği yoksa sürekli bol bol kullanma bence vajinanın florası bozulur ben hiç kullanmadım kızıma,nadir pişik oldu onda da kremle geçti

Bir çok faydası var doğal ağrı kesici, diste etkili gazda, streste ,kaygıda enfekdiyonda daha saymakla bitmez, Oldugu söyleniyor bence para tuzağı. Allalım ozaman bir kolye ne gaz kalsın, ne diş ağrısı, ne salya.herseye iyi geliyor sa. Bence gaz kesildi zaten kesilecekti. Bana göre tamamen tesadüf. Arkadasım aldı oğlu 18 aylık hala ağzı şakır şakır akıyor. Tukurunu hiç yutmuyor hep dışarı akıyor. 2 ayliktan beri kolye boynunda. Git doktorluksun kolye ne yapacak demistim. İnançsız demisti. Çocuga bu ay kesin olarak otizim tehsisi kondu. Çok med eden faydasını gördüğünü savunan çok kisi var tabiki. Buda benim fikrim

Benm oglan hep 120 cc iciyor ve normal olani da o bnce 2 saatte de acikiyor gece 4 5 saati buluyor ama. Sen 120 ye zorla migdesini küstürme. O an az icti mesela ta 10 dk snra tekrar dene oyle oyle 1 saat dolmadan bitirir belki.
Gecmis olsun canim.insallah o damla.ise yarar..taslar genelde kolay tedavi oluyormus. Sen bol bol su ic.
Bebegin de gozune masaj da oneriyorlar sanirim..bi bak istersen..
Ayy bilemiyorm zipla flan diyolar karnin agridiginda. Adet olur gbi hatta bi tık fazla karinda agrim var benm de. Göze masaji da silme olayini da birak dedi bu sefer de onlari da denedm degisen olmadi
Canım capak gibi mi ılık caylı pamukla silsene bize doktor önerdi 2.gün geçmişti gözündeki kızarıklık ve capak
Sildim saf su olsn çay olsun. Masaj yaptm yok gecmedi hic hatta artti bi ara. Elleme dedi doktor onu deniyorm smdi de yine ayni gecmiyo

Tatlım senin bebeğin reflüden dolayı mamayı doğru düzgün, yemiyor dememismiydin. Yanlışmı hatırlıyorum. Hatta o yüzden ek gıda arayışındaydın. 2 saatte bir 120 cc gayet iyi.Maşallah

Normal de yazmak istemedim konu saçma diye ama bu mesajın beni çok üzdü. Asla kimse içim bir daha bebeğine bunu yapma lütfen kim okursa olsun konu ne olursa olsun eşin bile olsa dahi yaşatma ona bunu

Arkadasada ıslak mendilden demiş bende kakada yıkıyorum duydugumdan beri kontrol ediyorum annelik ne zormuş.bizdede sagral gamze vardı ilk kendi çocugumda duydum mesela
Gerçekten çok zor bu kimyasallı doğal olmayan boktan dünyaya çocuk getirmek yanlış bir karar mıydı acaba o neymiş canım ben de yeni duydum
Hımm hiç o açıdan düşünmemiştim
Evet çok mantıklı üstünü soymadan yıkayacağım çok teşekkürler fikir için
Pişiği hiç olmadı korkumdan sürüyordum aman dediğin gibi pişik olsun gerekirse..

Gayet iyi hatta çok fazla bile bence de bana abartı geldi 2 saatte bir 120 fazla ya
Reflü den dolayi çok besleme demistim. Cok beslemek reflu yapiyor demistim. Oda yemedigini söylemisti. 2 saatte bir 120 iciyorsa bana görede bu çok beslenmek. Bebegin ilk yediğini sindirmesine izin vermiyor. Zaten bu yüzden kusuyor. Mideyi küstürme 2 saatte bir ver diyor. Bence mide o zaman küser. Ful mesai calış babam dur,illa bir patlak verir.Bazen anneler bebegim aç diyerek abartıyor.cok cok yesin içsin istiyor. Bebeğe sağlığı cok yemesi getircek sanılıyor. Bana göre sağlığı sevgi,şevkat özveri getirecek.

Tatlım senin bebeğin reflüden dolayı mamayı doğru düzgün, yemiyor dememismiydin. Yanlışmı hatırlıyorum. Hatta o yüzden ek gıda arayışındaydın. 2 saatte bir 120 cc gayet iyi.Maşallah
Evet canm reflu zor iciyor ama 120 cc icmeden de doymuyor kaşık ile vermeye basladm bulandiginda oyle bir çözüm buldm. Belli miktari bulandigi anda kaşık ile veriyorum. Vermezsem de ac olduğu icin asla durmuyor bulana bulana iciyor tabi icene kdar da yarim saatten fzla zaman geciyor bulandigi zamandan bahsediyorm. Ek gida arayisina dediğin seyde canm suan icin degl de 4 bucuk aylikken neler veririm dedim ki dpktor 5 ayliktan snra başla sen dedi zaten. Ha ben evde yapacagm bi mama varsa doye dusundum acaba aldığım mama da bulandirir belki diyerek. Reflü mamasini ictiginden beri şükür bulanmadi hiç cok daha iyi bi çözum buldu doktorum sagolsn.

ebru_can_ebru Bak diyorsn ama doktora ictigi miktarı soyluyorm iyi diyor kilosu fazla mi diyorm normal diyor. Vermezsem eger cok agliyor bu benm elimde olan bisey degil ben dogdugu gunden beri az yaptm hep baktm agliyor ve susmuyor az bosey yapip verdim ac olduğunu farkettim o sekilde bu zamana kdar 120 cc ye cikti zaten asla fazlasini da icmiyor dili ile itiyor. Ha evet dedim cok zor iciyor bulantisi oluyor. Hatta 2 gün once gece bulanmaktan 30 cc bile icemedi ictigi anda kustu 15 dk snra yine acikti yine ayni olay oldu o sekilde uyumadan sabahi yaptm. Snra da sabah hastahaneye götürdüm zaten. Asla da kac kere de domtora götürsem cok besliyorsn 120 cc cok demedi iyi dedi. Sadece bana onerilen refluden dolayi 60 bir ver 10 15 dl snra geri kalan 60 cc yi ver diyorlar bende suan oyle yapiyorm. Ben komple icmiyor aç kaliyor diye birsey demedim zor ictigini belirttim burda durum bu reflü mamasini almadan once yine ayniydi degisen birsey olmadi

Kizlar burda bizler surekli hamileligimizdwn beri herseyi paylasiyorz birbirimizle kimi tecrubelerini kimi ise acemiliklerini.... Neyse burda bana abarti geldi vs diyen arkadaslar var yok sen byle diyordn ama smdi bunu anlattin gayet iyi diyenler var. Benim abartacak halim yok neyse onu diyorum ben. Yalan soylemeye de ihtiyacm yok ki yalan soylesem elime ne gececek ki zaten... Ha ben burda bu yazdiklarimi kanitlayacak halim de yok bakin ben yalan soylemiyorm diye video da atacak degilimm ha isteyen inanir istemeyen inanmaz o cok ayri bir durum kişinin kendisi ile ilgilidir. Ama neyse onu anlatiyorm derdimi de yaziyorm yasadiklarimi da. Hâlâ da diyorm benm bebegim 3 aylik 120 cc mama ile doyuyor reflüsü var dediler ve mamayi yine 120 cc ile doydugu icin icmek istiyor ama cok zorluyor bulanti yaptigi icin. Kaşık ile az az verdigimde biraz daha iyi iciyor. Yarim yarim seklinde veriyorm mamayi. Geceleri 4 5 saat uyuyor gunduz oldigi gbi 2 saatte icmiyor. Reflü mamasini da dunden beri vermeye basladim hic bulanti olmadi şükür.

Geçmiş olsun canım benim çapak bizde de var ara ara damla kullanıyoruz masaj yapıyor mısın gözüne
Bizde de sonradan başladı çapaklanma doktor masaj ve çay pansumanı tavsiye etti. Geçmiyor 2 haftadır var. Damlanın adını yazar mısın canım?
Bugün 4 aylık olduk aşılar ateş yapmadı çok şükür bundan sonra yapar mı gece tetikte olmalı mıyım tecrübeli anneler
Hadi hayırlı olsun yeni ayınız aynı günlerde doğmuş bizimkiler aşıları biz de salı olacaz sarkma oldu bizim aşı takviminde resmi tatiller falan girdi. 4.ay aşıları hafif ateş yapmıyor. Verem aşısıydı bebekleri zorlayan o da bir kere yapılıyor. Menenjitler bir de ateş yapıyor 5.ayda başlayın dedi doktor bakacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…