2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Biz de ilk iki gün sık sürdük üzerine sargı bezi kapattık bez emmesin kremi diye. Sonra azalttım. Aman dikkat açık kalınca tehlikeli bir de sünnet olunca hiç engel olmuyor 2 metre uzağa gidebiliyor çişler dün banyo öncesi eşim açmış rahatlasın biraz diye oynuyorlardı bi anda kendine ve tüm yatağa yaptı sıpa bir de korkuyor boğulacak gibi oluyor yüzüne gelince

Kızlar ıslak mendil kullanmayın bebişlere ne kadar doğal olsa da değil gibi geliyor bana biraz daha büyünce belki kullanılabilir ek gıdaya geçince kakaları yoğunlaşıyor malum.biz doğduğunda bir koli temizleme pamupu almıştık onu ıslatıp siliyorum kaka zaten seyrek yapıyor. Kaka yaptığında da lavaboda hemen tutup yıkıyorum 2 dk çok hoşuna gidiyor

Netira canım hep bunu veriyor günde üç kez bir damla

Abartıdan kastım yalan söylemen değil ki konuyu buraya çektin? Bizde sana yardımcı olmaya çalışıyoruz alınıyorsan Daha saba yazmam sorun değil

Bence de öyle , ben 90 a çıktıpımda doktor bana kızdı mesela 30 ya da 60 ver ağlasada dedi. Bebeğin midesini şişirip sarkıtma sütünle doymaz demişti. Şu an 120-150 ml içebilir belki ama 2 saatte bir içmez normal besleme memesiz 4-6 saatte bir . 4 saatte 120 içse yine olur ama bilmiyorum kimseye doktorculuk yapmak istemem. Ben buradan tecrübe ile çok şey öğreniyorum sadece bilgi olsa herşey keşke ama olmuyor

Ben jokerden promıum diye bir marka alıyorum . İlk 40 gün pamuk kullandım ama sanırım birsüre daha pamuk kullansam iyi ya da ıslak mendili ıslat sık yapıp mı kullansam

Okudim canm cok sagol orda dedigi gibi surekli fiskirircasina degil de arada agzindan sizarak kusuyor kaynamis suyu da veriyorm ama gun de 4 defa 3 4 kask veriyorm orda surekli verin migde bos kalmasn diyo fazla gelmez mi o ldar su canm ya

Abartıdan kastım yalan söylemen değil ki konuyu buraya çektin? Bizde sana yardımcı olmaya çalışıyoruz alınıyorsan Daha saba yazmam sorun değil
Abartidan kastın ne olabilir peki abarti yani dogru olmayan bisey gbi insanin direk aklina gelen sey o. Ha ayrica o arkadasinetiketlemen yerine beni etiketleyip ayni yaziyi bana diyebilirdin benim hakkmda oldugu icin sonucta.

Abartidan kastın ne olabilir peki abarti yani dogru olmayan bisey gbi insanin direk aklina gelen sey o. Ha ayrica o arkadasinetiketlemen yerine beni etiketleyip ayni yaziyi bana diyebilirdin benim hakkmda oldugu icin sonucta.
2 saatte 120 abartı diyorum çok diyorum. Doğru olmayan bir şey için yalan söylüyor filan derdim bende ki abartının Türkçe karşılığı bu . Ben sana yazacağımı sana başkasıyla konuşacağımı da ona ithafen yazdım zaten herkese açık bir platform sanırım burası.

Nörolojik muayeneden kastı ne acaba?
Bize soruyor mesela canım kafasını dik tutuyor mu? Dönme hareketleri yapabiliyor mu? Kendi de bakıyor keyfi yerindeyse benim oğlanın yoksa yüzüstü yatmaz zaten. Genel durumu gayet iyi diyor göz teması, gülücükleri, tepkileri vs onlara da muayene sırasında bakıyor.

Reactions: Kuf
Bak doktor burda ne güzel uyarmış bizim oğlan o yüzden doymuyor artık anne sütüyle. Her emmeden sonra mama yada sütümü verdik biberonla iyice doysun diye. Şimdi iki memeyi de emse illa biberonla 60cc içecek bir. Emmesi de uyku mahmurluğunda oluyor sadece tabi. Gerçi biz erken doğdu diye böyle yapmak zorunda kaldık sarılıktı kilo kaybıydı vs bizi panik yaptı. Doktor da şimdi yaşıtlarını 2 yaşında yakalamalarını bekleriz prematürelerin diyor bizimki şuan yaşıtlarının ortalamasını tutturdu neyse bu da böyle olacakmış demek hayırlısı

Ben jokerden promıum diye bir marka alıyorum . İlk 40 gün pamuk kullandım ama sanırım birsüre daha pamuk kullansam iyi ya da ıslak mendili ıslat sık yapıp mı kullansam
Islak mendili yıkayıp da kullanabilirsin kızlarımda öyle kullandım ben hep ek gıdaya geçtikten sonra

Eger 90 cc versem asla durmuyor acliktan 120 den fazla bi eşim dedi denedim dili ile itti 30 cc oyle kaldi. Ha ben belli doktoru yok malesef oglumun kim denk gelirse oluyor virusten dolayi. 4 doktor bakti hepsine de sordm ekstra saglk ocagndaki ebeme sordm normal iyi diyor. Kilosunu ozellikle soruyormama şişirir dedikleri icin o da iyi olmasi gerektigi gbi deniyor. Ben o yzden fazla oldugunu dusunmuyorm. Cnku bebegimi hic zorlamadm aman fazla veriyim de kilo alsn diye ne zaman acikti verdm tabi 2 saatten once asla da karnini doyurmadm 2 saat gecince hâlâ acikmadiysa yine vermedim yani

Evet evet ben de azaltacagim
Dün yaşadık zaten o kazayı allahtan ben tedbirliydim elimde alt temizleme pamuğu vardı çiş yapmaya başlayınca hemen kapattım ona yaptı

Bu arada ıslak mendil ben de kullanmıyorum temizleme pamukları ile ılık su ile temizliyorum

Bir de eskimiş küçük gelen kıyafetleri güzelce yıkıyorum kesiyorum onlarla da siliyorum

Çok şükür rahat geçirdik doktorumuz aşılarla ilgili hiçbirşey demiyor ya bu ay götürmedik kontrole ama sonraki ay gidip sorcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…