2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim uyuyor bebek arabasındada arabadada bende mama ile yola cıkıyorum ritüeliniz varsa uyku önceai onu yapsan biz kitap okuyoruz resimleri anlatıyorum uyuyakalıyor evde hic uyumuyor benimkide.sanırım benim gibi gezenti olcak

Sabah benimkide bazen duruyo bazen hemen alayım istiyor emzirip geri koyuyorum uyuması pek olmuyor gece uyuyor baya uzun yola gcece cıktık hep uyudu ama gündüz öyle değil

İnan cok sey denedim hamak da salladm flan 2 saati dolup acikinca o mamayi icmeden asla susmadi artk cok aglayinca verdim ama yarm yarim seklinde o zamn yine ilk hirsi gidiyor. E aglamasina da oyle göz yumamam yani herkes gbi. Dogdu dogali hep 2 saatte acikti hep oyle icti 1 ay oldu olmadi geceleri 4 5 bazen 6 7 saat bile uyuyor hic de zorlamiyorm acikti icsin die. Versem gece uykuda bile içer ama uyanmasini kendi istemesini bekliyorm. Oyle fazla gelse surekli kusar yani ama karni doyarken bulanti geldiginde yapiyor snra elini emerken de agzinw iyice sokuyor zaten rahatsz oyle olunca bazen kusuyor su gbi ama bazen de bulanarak geciyor o sira elini hic agzina verdirmiyorm. Sana cok geldi 2 saatte 120 cc ama inan elimde dwgl asla durmuyor acikinca istedigini yap o mama agza girmeden asla susmuyo. Baska carem kalmiyor anlayacagn.

Kızlar okuyorum ama şu ara yorum yazamıyorum kayinvalideyiz. Gorumcelerle burda tahmin edersiniz her kafadan bir ses çıkıyor. Bu çocuk aç. Bu çocuk üşüyor çocuk doymuyor mu. Sütun mu az iyice stres yaptilar. Gördümcemin oğlunda da gaz varmis 6 ay sürmüş sizi kide 6 ay sürer dedi o kadar sürer mi ya hep 3 ay dediler. Az kaldı diye seviniyorduk

Coco bir şey sormak istiyorum sana ya aklımda kalmış sende mi erken doğum yapmıştın benim gibi o sen miydin ya konuşuyorduk ama unuttum
Yok canım erken doğum yapmadım.32 haftalıkken plesentam ayrılmaya başlamıştı 1 ay hastanede yattım.sonra evde istirahat derken 38 inci haftada sezaryen a alındım.erken doğum tehlikesi yaşadım sadece onu hatırlıyorsundur belki.valla sezaryen olduğuma da bin pişman oldum yok böyle bişey.makat çatlağım olmasaydı keşke de tekrar normal doğursaydım.ikisini de deneyimlemiş biri olarak diyorum ki normal doğum sezaryenin yanında çerezmiş.ilk doğumum zor olmasına rağmen.herkesin bünyesi farklıdır elbet ama ben baya zorlandım.o yataktan kalkma yürüme dehşet birşeydi.3 ay oldu hala iç dikişlerim sızlıyor sanırım 1 sene de anca geçecek.belkide geçmiycek bilemiyorum

Yok be güzelim bana neden çok gelsin. O zaman çocuğunun reflüsü ciddi boyutta değil. Tabii ki çocuk yerken vereceksin. Sanırım aramızda bir yanlış anlaşılma oldu. Kusma yok zoraki değil Kendi isteğiyle içiyor. Tabii ki vericen canım. Sanırım ben yanlış anladım. Bebeğin aklımda kusuyor olarak kalmış. Söylediğin kadar kusmayı reflüsü olması şart değil.hemen hemen her bebek çıkarıyor o kadar. Sen bildiğinden şaşma o zaman. Söylediklerimden de etkilenip bebeğini strese sokma. Ne kadar yemek istiyorsa ne kadar vermek istiyorsan o kadar ver canım. Size güzel güzel sağlıklı büyümeler

.
Bizde vardı canım kaka bekletme teşekkürler bilgiler için
Bizimki durmuyor canm maalesef kucakta da durmuyo çoğu zaman. Bugün 90 km yol geldik annem ve kızlarla. Uyuyordu uyandı annem uyutamadı kenara çektim kucağımda pış pış uyuttum geri devam ettik sonra bir daha uyandı tekrar kenara çektik uyutup devam ettik. Geldik şükür ama 8 saat yola gitme planımız vat bayram sonu naparız hiç bilemiyorum onuya ben bacakları uzatıp ayağımda sallayarak götürecem kızların birini ön koltuğa birini de, arkadaki koltuğu açıp oturtacam bakalım çözümled dizi dizi

Bizimki de emerken kendini geriye atmalar aman bi aglamalar neymiş efendim istemiyorumlar başladı atak haftası mı diş mi bilemiyorum biberon verince ağzına rahatlıyor bana diş gibi geliyor o yüzden

Vak sana müthiş bir çözümle geleyim kulaklarını tıka herkesin bebeği bir değil stres yapma o yüzden benimde geçti gaz sıkıntısı bin şükür her bebekkendine özel unutma

Aman boşversene canım ya ne derlerse desinler bildiğini oku he he de geç yenidoğan değil artık bebeklerimiz sen bilirsin aç mı tok mu. Gaz olayı da bitti bizim bayadır yok. Ne 6 ayıymış bozma moralini

Ben de ne yapacağımı şaşırdım . Aç diye hep vicdan azabı çekiyorum. O uyurken ne uyku uyuyorum ne doğru düzgün iş yapabiliyorum. Aklım hep onda . Aç aç yatıyor diye . Son bir aydır böyleyiz hatta bir aydan fazla dır. Diş olsaydı o zamandan beri olmazdı böyle herhalde . Yine bekliyorum biberonla başında sabah eşime verdiğimde 10:20 gibi ancak içirmiş 90 cc . 1 de emdi 5 dk . Şimdi açtır diye yaptım mama bekliyorum ama çekmiyor. Ben mama yı uzattıkça çocuk süne süne bir oluyor ancak boy uzatsa neyse bakalım tek sağlıkları yerinde olsun da . Bizimki de böyle demek ki .

Alt tarafı çekebildim .

Eklentiler

• 4E6DC0FA-FD80-4A24-9933-1DF3E9E49BC2.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 65
  • E2BEB4C8-EF66-4611-8F88-04A3CFCA5688.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 66
Aylık kontrolümüz iyi geçti. Rota aşısının da ilk dozunu yaptırdık, rotateq marka olanından.. 3 dozmuş bu. Benimki seve seve içti valla Ateş yapmaz dediler ama ben yine de kontrol ediyorum. Aşı yapan kişi belki ishal yapabilir bir iki kere dedi. Doktor da çok nadir ishal yapar dedi. İnşallah sıkıntısız atlatırız.
Göz doktoruna da göründük. Görünmeyenler varsa bence kontrolünüzü olun, mesela bizimkinde gözde leke çıktı. Doktor 6.ayda bir kere daha göreceğim dedi. Muayene öncesi göz ölçümü yapılıyor sonra damla damlatılıyor. Damladan sonra tekrar ölçüm yapılıp ardından doktor muayene ediyor.
Son olarak da biogaiayı hep 3 aya kadar kullanılır sanıyordum, o yüzden son paket bitince yenisini almamıştık ve kızımda biraz gaz durumu oldu özellikle emerken ağlıyordu. Doktor devam edebilirsiniz yaş sınırı yok hatta biz bile kullanmalıyız faydalı bir şey zararı yok dedi. Özellikle mama alan bebeklere öneriyormuş.
Bizden haberler böyle.. Doktora gittikçe paylaşıyorum ki belki içinizden birinin aklındaki bir soruya cevap olur

Ayy muhteşemmiş nazar değmesin Benimki bebek arabasından da nefret ediyo sağa sola bakarken uyu demi kaldığım yer müsait hergün gezdirebilirim ama ne zaman bebek arabasıyla çıksak kucakta dönüyoruz komşular bile gülüyo bize Oto koltuğunda da bi tek akşam uyku vaktiyse duruyor sızdığı için onun dışında gündüz bi yere gitceksem bittim kesin kucakta. Aslında bence benim çocuğum çok kucakçı ya yanımıZda hep birileri oldu kucaktan inmedi şimdi ben böyle zorlanıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…