2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hâlâ anlasamiyorz biz. Hani 2 saatte 120 cc ye fazla dedin ya eger ki fazla icse direk fazlasini kusar demek istedigim bu. Ha ama bulaniyor ve bnu surekli yapmiyor ara ara yapiyor bazen de o an öğurme diye anlatiyim oyle oluyor o zamanda bazen kusuyor. Reflü de var demesi sadece bulantı ya baglanmadi döşte kirilti öksürük var bunlarla beraber reflü var dedi reflü oyle yaparms çünkü. Her zaman degil mesela ilk defa 2 gun once gece cok aşırı bulandi surekli karnini doyuramadi o yuzden uyuyamadm kusacak korkusu ile.

Sabah benimkide bazen duruyo bazen hemen alayım istiyor emzirip geri koyuyorum uyuması pek olmuyor gece uyuyor baya uzun yola gcece cıktık hep uyudu ama gündüz öyle değil
Gündüzler sıkıntı hep uykuya da çok zor geçen bir çocuk benimki çok uğraşıyorum uyuması için bi şeyleri yanlış mı yapıyorum bilmiyorum çok zor dalıyo dalınca iyi uyuyo ama dalana kadar akla karayı seçiyorum

Emeğine sağlık canım o kadar yazmışsın uzun uzun benimkide rotayı lıkır lıkır içti valla ishal olmadı ateş hiç duymadım ortada benimki menenjitten dolayı ateşlendi biraz

Bizimki de içti rotayı ebemiz çok ilgili seve seve güldüre güldüre içirdi ama çok şükür ateşte yapmadı ishalde olmadı ama çok gaz yaptı kımıldadıkça gaz çıkarıyor yola çıkacaktık yan etkilerinden korkumuza çıkamadık durumu iyi olunca yarın sabah yolcuyuz bakalım nasıl geçicek yolculuk 3.5 /4 saatlik bir yolumuz var

Gündüz bizde de düzen yok gecemize şükrediyorum ben o yüzden sesim çıkmıyor

Benimkide evde çok kucakçı uykuyuda seven bir çocuk değil.her yerde yanında olup konuşcan galiba ben onu böyle yaptım.ben hergün yürüyüşe cıkardım hastalık dolayısıyla uzun dönem cıkmadık sonra alıştı açık hava iyi geliyor.motor sesinde uyur genelde cocuklar aslında inş düzene girer uykuları.ben hep planlı iş yapardım çok gezerdim şimdi hersey birbirine karışıyor tüm vaktim bebişle çok şükür önümde sınav vs yok ben hem çocuk hem kariyer kadını değilmişim

Ben de üzerine gidiyorum alışsın diyorum biz eşimle o kadar gezerdikki hamileyken bile 4 kere uçağa bindim araba yolculuklarını saymıyorum, şimdi bi çocuk doğurdum ev kuşu ne gezme var ne bişey arada mememi de reddediyo bırakıp işe dönesim var tehdit ediyorum bak işe başlarım gezelim emelim bi daha gezelim diyorum ama tınnnn benimki

Kızlar gündüz gece nasıl uykuya geçiriyorsunuz bebekleri biliyorsunuz uyku konusunda sınıfta kaldık belki Farklı şeyler denerim

Bizde kilosu normal ama kabız şurup krem filan aldık

Mamayı termosa mı koyuyorsun kuzum

Ben 5. Aydan beri yattım hep malesef çok kilo aldım doğum sonu da evdeydim korona dan yürürken her yerim ağrıyo

soylememis birşey esimde sormamis. Bende koydeym tel cekmiyor dgru drst. Bence endise etme devami oldu mu

Ben kullandim ama gecmedi ya hala hafif capak ve akinti var o akıntıdan gozunun kenaro kırmızı oluyor
Yok canım olmadı.o an çok gazı vardı gazını çıkarırken birazcık kustu bu şekilde.birdhaa olmadı.kusan bi bebek değil birdaha kussa olur mu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…