- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Hâlâ anlasamiyorz biz. Hani 2 saatte 120 cc ye fazla dedin ya eger ki fazla icse direk fazlasini kusar demek istedigim bu. Ha ama bulaniyor ve bnu surekli yapmiyor ara ara yapiyor bazen de o an öğurme diye anlatiyim oyle oluyor o zamanda bazen kusuyor. Reflü de var demesi sadece bulantı ya baglanmadi döşte kirilti öksürük var bunlarla beraber reflü var dedi reflü oyle yaparms çünkü. Her zaman degil mesela ilk defa 2 gun once gece cok aşırı bulandi surekli karnini doyuramadi o yuzden uyuyamadm kusacak korkusu ile.Yok be güzelim bana neden çok gelsin. O zaman çocuğunun reflüsü ciddi boyutta değil. Tabii ki çocuk yerken vereceksin. Sanırım aramızda bir yanlış anlaşılma oldu. Kusma yok zoraki değil Kendi isteğiyle içiyor. Tabii ki vericen canım. Sanırım ben yanlış anladım. Bebeğin aklımda kusuyor olarak kalmış. Söylediğin kadar kusmayı reflüsü olması şart değil.hemen hemen her bebek çıkarıyor o kadar. Sen bildiğinden şaşma o zaman. Söylediklerimden de etkilenip bebeğini strese sokma. Ne kadar yemek istiyorsa ne kadar vermek istiyorsan o kadar ver canım. Size güzel güzel sağlıklı büyümeler
Gündüzler sıkıntı hep uykuya da çok zor geçen bir çocuk benimki çok uğraşıyorum uyuması için bi şeyleri yanlış mı yapıyorum bilmiyorum çok zor dalıyo dalınca iyi uyuyo ama dalana kadar akla karayı seçiyorumSabah benimkide bazen duruyo bazen hemen alayım istiyor emzirip geri koyuyorum uyuması pek olmuyor gece uyuyor baya uzun yola gcece cıktık hep uyudu ama gündüz öyle değil
ŞaşırdımYollarımız burda ayrıldı desene
Emeğine sağlık canım o kadar yazmışsın uzun uzunAylık kontrolümüz iyi geçti. Rota aşısının da ilk dozunu yaptırdık, rotateq marka olanından.. 3 dozmuş bu. Benimki seve seve içti vallaAteş yapmaz dediler ama ben yine de kontrol ediyorum. Aşı yapan kişi belki ishal yapabilir bir iki kere dedi. Doktor da çok nadir ishal yapar dedi. İnşallah sıkıntısız atlatırız.
Göz doktoruna da göründük. Görünmeyenler varsa bence kontrolünüzü olun, mesela bizimkinde gözde leke çıktı. Doktor 6.ayda bir kere daha göreceğim dedi. Muayene öncesi göz ölçümü yapılıyor sonra damla damlatılıyor. Damladan sonra tekrar ölçüm yapılıp ardından doktor muayene ediyor.
Son olarak da biogaiayı hep 3 aya kadar kullanılır sanıyordum, o yüzden son paket bitince yenisini almamıştık ve kızımda biraz gaz durumu oldu özellikle emerken ağlıyordu. Doktor devam edebilirsiniz yaş sınırı yok hatta biz bile kullanmalıyız faydalı bir şey zararı yok dedi. Özellikle mama alan bebeklere öneriyormuş.
Bizden haberler böyle.. Doktora gittikçe paylaşıyorum ki belki içinizden birinin aklındaki bir soruya cevap olur
Menejiti de 5. ay olacağız inşallah onu da kolay atlatırız.Emeğine sağlık canım o kadar yazmışsın uzun uzunbenimkide rotayı lıkır lıkır içti valla ishal olmadı ateş hiç duymadım ortada benimki menenjitten dolayı ateşlendi biraz
Gündüz bizde de düzen yok gecemize şükrediyorum ben o yüzden sesim çıkmıyorGündüzler sıkıntı hep uykuya da çok zor geçen bir çocuk benimki çok uğraşıyorum uyuması için bi şeyleri yanlış mı yapıyorum bilmiyorum çok zor dalıyo dalınca iyi uyuyo ama dalana kadar akla karayı seçiyorum
Benimkide evde çok kucakçı uykuyuda seven bir çocuk değil.her yerde yanında olup konuşcan galiba ben onu böyle yaptım.ben hergün yürüyüşe cıkardım hastalık dolayısıyla uzun dönem cıkmadık sonra alıştı açık hava iyi geliyor.motor sesinde uyur genelde cocuklar aslında inş düzene girer uykuları.ben hep planlı iş yapardım çok gezerdim şimdi hersey birbirine karışıyor tüm vaktim bebişle çok şükür önümde sınav vs yok ben hem çocuk hem kariyer kadını değilmişimAyy muhteşemmiş nazar değmesin ☺ Benimki bebek arabasından da nefret ediyo sağa sola bakarken uyu demi kaldığım yer müsait hergün gezdirebilirim ama ne zaman bebek arabasıyla çıksak kucakta dönüyoruz komşular bile gülüyo bizeOto koltuğunda da bi tek akşam uyku vaktiyse duruyor sızdığı için onun dışında gündüz bi yere gitceksem bittim kesin kucakta. Aslında bence benim çocuğum çok kucakçı ya yanımıZda hep birileri oldu kucaktan inmedi şimdi ben böyle zorlanıyorum işte
Ayyyynı benGündüz bizde de düzen yok gecemize şükrediyorum ben o yüzden sesim çıkmıyor
Ben de üzerine gidiyorum alışsın diyorum biz eşimle o kadar gezerdikki hamileyken bile 4 kere uçağa bindim araba yolculuklarını saymıyorum, şimdi bi çocuk doğurdum ev kuşuBenimkide evde çok kucakçı uykuyuda seven bir çocuk değil.her yerde yanında olup konuşcan galiba ben onu böyle yaptım.ben hergün yürüyüşe cıkardım hastalık dolayısıyla uzun dönem cıkmadık sonra alıştı açık hava iyi geliyor.motor sesinde uyur genelde cocuklar aslında inş düzene girer uykuları.ben hep planlı iş yapardım çok gezerdim şimdi hersey birbirine karışıyor tüm vaktim bebişle çok şükür önümde sınav vs yok ben hem çocuk hem kariyer kadını değilmişim
Sen benden dirayetlisin daha kolay atlatırsınız inşallahMenejiti de 5. ay olacağız inşallah onu da kolay atlatırız.
Hafif bir belirginlik olmuş ya üste de baksam keşkeAlt tarafı çekebildim .
Nasıl uyutuyorsun canım yaGündüzler sıkıntı hep uykuya da çok zor geçen bir çocuk benimki çok uğraşıyorum uyuması için bi şeyleri yanlış mı yapıyorum bilmiyorum çok zor dalıyo dalınca iyi uyuyo ama dalana kadar akla karayı seçiyorum
Bizde kilosu normal ama kabız şurup krem filan aldıkSlm herkese şimdi bu kabızlıkta ilgili birşey paylaşacağım bizim oğlan 1 hafta kaka yapamayınca doktora gittik o zaman 60 ile 90 cc arası mama veriyorum ara ara da emiyordu doktor bana bebeğim doğmadığını kakasınıda bu sebepten yapamayabileceğini söyledi arttırdım mamayı ve sonuç harika tabi zeytinyağının da harika katkısı oldu sma 1 kullanıyorum gayet memnunum bende 90 ile 120 cc arası mama yapıyorum 2 saatte bir ve ara ara emziriyorum şu an 108 günlük 7 kilo kabızlık da yok uzun zamandır maşallh
Mamayı termosa mı koyuyorsun kuzumBenim uyuyor bebek arabasındada arabadada bende mama ile yola cıkıyorum ritüeliniz varsa uyku önceai onu yapsan biz kitap okuyoruz resimleri anlatıyorum uyuyakalıyor evde hic uyumuyor benimkide.sanırım benim gibi gezenti olcak
Ben 5. Aydan beri yattım hep malesef çok kilo aldım doğum sonu da evdeydim korona dan yürürken her yerim ağrıyoBen de üzerine gidiyorum alışsın diyorum biz eşimle o kadar gezerdikki hamileyken bile 4 kere uçağa bindim araba yolculuklarını saymıyorum, şimdi bi çocuk doğurdum ev kuşune gezme var ne bişey arada mememi de reddediyo bırakıp işe dönesim var tehdit ediyorum bak işe başlarım gezelim emelim bi daha gezelim diyorum ama tınnnn benimki
Kızlar gündüz gece nasıl uykuya geçiriyorsunuz bebekleri biliyorsunuz uyku konusunda sınıfta kaldık belki Farklı şeyler denerim
Yok canım olmadı.o an çok gazı vardı gazını çıkarırken birazcık kustu bu şekilde.birdhaa olmadı.kusan bi bebek değil birdaha kussa olur mu bilmiyorumsoylememis birşey esimde sormamis. Bende koydeym tel cekmiyor dgru drst. Bence endise etme devami oldu mu
Ben kullandim ama gecmedi ya hala hafif capak ve akinti var o akıntıdan gozunun kenaro kırmızı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?