2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar oğlumu emziğe alıştırmak istiyorum 3 ay 8 günlük.acaba memeyi bırakır mı napsam bilmiyorum emxik büyük rahatlık
Emzikle de mi bırakan bebek varmış bilmiyodum canım ben uzun süredir uyutmak için emzik veriyorum işe yarıyor. 3 tane emzik denedim bibs i tuttu tavsiye ederim

Sen benden dirayetlisin daha kolay atlatırsınız inşallah benim de 5. Ayda bi daha var hepsi aynı mı geçiyor acaba
2.dozu mu var canım? Aynı aşıların sonraki dozları ateş yapmıyor diye duydum ama yaşamadan emin olamayız tabi.. Hani vücut alışmış oluyor ya bir kere, o sebeple daha hafif geçiyor demişlerdi.

Ayakta mı kuzum bende hamak da ya da ayağımda sallıyorum

Merhaba canım sen bu medelanın calma biberonunu kullandın mı sonradan? Ben bunu alıcam da meme reddi olmasın diye bişey soracaktım

Kızlar gündüz gece nasıl uykuya geçiriyorsunuz bebekleri biliyorsunuz uyku konusunda sınıfta kaldık belki Farklı şeyler denerim
Klasik yöntem malesef hamakta ya da ayakta sallayarak uyuyor farklı bir yöntemim yok kendiliğinden 1 kere uyudu bu ayına kadar çok şaşırmıştım bir daha da yapmadı

2.dozu mu var canım? Aynı aşıların sonraki dozları ateş yapmıyor diye duydum ama yaşamadan emin olamayız tabi.. Hani vücut alışmış oluyor ya bir kere, o sebeple daha hafif geçiyor demişlerdi.
Valla benim doktorun yazdığı reçete de 3kere görünüyor belki ben yanlış anlamışımdır

Merhaba canım sen bu medelanın calma biberonunu kullandın mı sonradan? Ben bunu alıcam da meme reddi olmasın diye bişey soracaktım
O zamanlar kullandım ama çok hava yutuyor onunla , hiç gazı olmayan çocuğun gazı o zaman olmuştu . Hoş şimdilerde 3. Ay bitti çocukta bir gaz bir gaz . Yani bence de bir çok emzirme danışmanının dediği gibi hiç bir biberon anne göğsüne benzemiyor . Güya Medela da çekince geldiği için , direkt akmadığı için memeye dönebilir diye doktorum önermişti .etkisi oldu mu bilemiyorum ama her çocuk da tutmayabilir o biberonu . Pahalı da biberon .benimki şimdi biberon almıyor bakalım aklıma düşürdün yarın bir de Medela ile tekrar deneyeyim

Vay be bir de o zamanlar açlıktan çıldıran bir bebeğim varmış , o zaman tuttuğu biberonu şimdi almıyor o zaman biberonu bıraksın memeyi tutsun diye çabalamışım .şimdi memeyi tutmuş biberonu almıyor . Acıkmıyor da

Emzikle de mi bırakan bebek varmış bilmiyodum canım ben uzun süredir uyutmak için emzik veriyorum işe yarıyor. 3 tane emzik denedim bibs i tuttu tavsiye ederim
sağol kuşum internette emzik meme reddine sebep olur yazıyor Bebekler emzik plastiğe alışınca memeye gelince öğürüyorlarmış ve açlıklarını emzikle bastırıyorlarmış böyle okudum ama ne kadar doğrudur bilmiyorum.bibs e baktım şimdi.birde şu wee markasının damakları emzikleri satılıyor alışveriş merkezlerinde ondan denedin mi
Bence memeyi bırakmaz çünkü emzikten süt gelmiyor
internette meme reddine sebep olabilir yazıyor canım ya bilemedim ki
canım meDela calma bende kullanmıştım kızımda.para tuzağı resmen.bebek hangi biberon olursa olsun meme reddi yapıyor.üstelik zor alıştırılabilen bi biberon ve çektiği anda kızımın ağzına süt boşalıyordu taşıyordu resmen çektiğinde normal akmıyordu yani
Canım beslenmeyi reddetmemesi lazım.mutlaka bi sebebi olmalı.alerjik bi bebek mi acaba? O sebeple mama aşırı gaz yapıyor olabilir.o şiddetli gaz onu saatlerce tok tutabilir.yada bi enfeksiyon falan olabilir mi doktor birşey dedi mi

mamayi bir haftadir veriyorum canim.ben de psikolojik olarak rahatladim biraz.sutum yetmiyor diyr kendi kendimi yiyordum.alerjiliyiz diye alerji maması
kullaniyoruz.çocuk da biraz rahatladı sanki.ama emin olamiyorum.cunku hala gece bekcisiyiz

dogdugundan beri kilo alimi az canim.doktor alerjiye bagladı

Bunu bulan emice de matematikciydi sanırım niye guluyosun ya

ortaokulda ogretmenimiz matematigin hayatin her alaninda ise yarayacagini soylediginde icimden hep nereye kadar demistim simdi yuttum ben de nebe(amme) suresinin iyi geldigini duydum...

4. Ayda pek ateş olmaz geve kalktıkça bakarsın ara ara canım

aaa ben de 4. ay asilarinin 2. aydakilerin bir tık kuvvetlisi diye biliyordum.sevindim buna ben de daha kotu gecerse diye korkuyordum

Evren enerjisi mi ne bizde taşınıyoruz hem de başka bir ile eşimin tayini çıktı ekim gibi gideceğiz sanırım şimdiden gözümde büyüyor herşey. Ailemden ayrı zor olacak

Allah yardimcin olsun canim hakkinizda hayirlisi

geçmişler olsun canım benim

Ah ah yeşimlerin nedir bu çektiği ya bi tarafı çok güzel kafasının bi tarafı yamuk resmen hem koca hem yamuk kafa olsun ben onu her türlü severim

benim kizin kafasi mi o tarif ettigin

ya gunduz geceye gore nispeten daha rahat gaz atarken gece neden sıkışıyor? acaba kolik mi? ondan bile emin degilim...her gece ayni..denemek icin sabah yediklerimin aynisini gece de yedim.yok yok yok...gece oldu mu bir dert sarıyor bu kızı....oyle bizim ev gibi sicak da degil yani ev...
dun gece kardesimin donerli sandalyesinde done done uyuttun.ise yaramisti.ne guzel 3te uyumustu.bu gece ise yaramadi.
ne derler...
papaz her gun pilav yemez
ya da .....
vermeyince Mabud neylesin Mahmud

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…