- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- 83
Emzirme pozisyonunda kucağıma alıp emziğini veriyorum piş piş eee eee diye geziyorum bi 10–15 dk da uyuyor ama bu akşam 9 da böyle. Yani gece uykusuna geçişte. Gündüz napsam uyumuyor memede kestiriyor kısa kısa onla yetiniyor sanırım.Nasıl uyutuyorsun canım ya
Emzikle de mi bırakan bebek varmış bilmiyodum canım ben uzun süredir uyutmak için emzik veriyorum işe yarıyor. 3 tane emzik denedim bibs i tuttu tavsiye ederimKızlar oğlumu emziğe alıştırmak istiyorum 3 ay 8 günlük.acaba memeyi bırakır mı napsam bilmiyorum emxik büyük rahatlık
2.dozu mu var canım? Aynı aşıların sonraki dozları ateş yapmıyor diye duydum ama yaşamadan emin olamayız tabi.. Hani vücut alışmış oluyor ya bir kere, o sebeple daha hafif geçiyor demişlerdi.Sen benden dirayetlisin daha kolay atlatırsınız inşallahbenim de 5. Ayda bi daha var hepsi aynı mı geçiyor acaba
Bence memeyi bırakmaz çünkü emzikten süt gelmiyorKızlar oğlumu emziğe alıştırmak istiyorum 3 ay 8 günlük.acaba memeyi bırakır mı napsam bilmiyorum emxik büyük rahatlık
Bence de bende elimden geleni yapıyorum ama istemiyor 5 dk en fazla tükürüyorKızlar oğlumu emziğe alıştırmak istiyorum 3 ay 8 günlük.acaba memeyi bırakır mı napsam bilmiyorum emxik büyük rahatlık
Ayakta mı kuzum bende hamak da ya da ayağımda sallıyorumEmzirme pozisyonunda kucağıma alıp emziğini veriyorum piş piş eee eee diye geziyorum bi 10–15 dk da uyuyor ama bu akşam 9 da böyle. Yani gece uykusuna geçişte. Gündüz napsam uyumuyor memede kestiriyor kısa kısa onla yetiniyor sanırım.
Ayakta geziyorum canım evet dolaşıyorum evin içinde hafif sallayarak.Ayakta mı kuzum bende hamak da ya da ayağımda sallıyorum
Merhaba canım sen bu medelanın calma biberonunu kullandın mı sonradan? Ben bunu alıcam da meme reddi olmasın diye bişey soracaktımyagmur1212 teşekkür ederim canım .
@Lepistesb biz şu an 36 günlüğüz . Ben de eds , kaşık , şırınga denedim . En son kaşık biberon denememiştim onu da getirttim denedim ama benimki acıkınca çıldırıyor .o da olamadı . Bütün bunlarla mücadele etmek çok zor ve sabır işi gerçekten . Başarabilirsen ne mutlu . Ha bir de medela nın Calma diye bir biberonu var onu denedim o da olmadı . 2 gün önce ebe arkadaşımın tavsiyesi üzerine ten tene temas için bebeğimle birlikte duşa girdim . Eşim de üzerimize su döktü . Ve bebeğim göğsümü banyoda tuttu , nasıl mutlu oldum tarif edemem . Ama hasta olur korkusu ile hemen çıktık. Bunu sürekli yapmak istiyorum çok umutlandım ancak evimiz kuzey cephe ve doğalgaz yakıyoruz hala bebek üşümesin diye . Hasta olacak diye korktuğuM için bir daha giremedim öyle . Denemeni tavsiye ederim . Bebek sanırım çıplakken ve su varken kendini anne karnında gibi hissedİyor. Yapabiliyorsan sen bunu her gün yap . Denemeye değer , pes etme . Sen bizden daha sonra doğum yaptın sanırım daha küçük daha kolay olur belki . Şu an ben de sağım yapıyorum . Düzenli sağım yapayım dedim bu ikinci günümdü , sağ göğsüm kanamış resmen . Ama ona rağmen devam edeceğim ona da . Bugün aralıkları uzattım açıdan dolayı ama umarım pes etmem . Annelik gerçekten büyük delilik ama mükemmel bir duyguymuş@minikbebegim9640 seni de etiketleyim canım .
Klasik yöntem malesef hamakta ya da ayakta sallayarak uyuyor farklı bir yöntemim yok kendiliğinden 1 kere uyudu bu ayına kadar çok şaşırmıştım bir daha da yapmadıKızlar gündüz gece nasıl uykuya geçiriyorsunuz bebekleri biliyorsunuz uyku konusunda sınıfta kaldık belki Farklı şeyler denerim
Tam en yazacaktım haönceden girdiğimde 10 15 okunmamış sayfa olurdu şimdi hiç hey herkes mi ev taşıyor kızlar nerdesinizForum eskisi gibi kalabalık değil sanki bende dahil kimse fırsat bulamıyor artıkah nerde eski günler
Valla benim doktorun yazdığı reçete de 3kere görünüyor belki ben yanlış anlamışımdır2.dozu mu var canım? Aynı aşıların sonraki dozları ateş yapmıyor diye duydum ama yaşamadan emin olamayız tabi.. Hani vücut alışmış oluyor ya bir kere, o sebeple daha hafif geçiyor demişlerdi.
O zamanlar kullandım ama çok hava yutuyor onunla , hiç gazı olmayan çocuğun gazı o zaman olmuştu . Hoş şimdilerde 3. Ay bitti çocukta bir gaz bir gaz . Yani bence de bir çok emzirme danışmanının dediği gibi hiç bir biberon anne göğsüne benzemiyor . Güya Medela da çekince geldiği için , direkt akmadığı için memeye dönebilir diye doktorum önermişti .etkisi oldu mu bilemiyorum ama her çocuk da tutmayabilir o biberonu . Pahalı da biberon .benimki şimdi biberon almıyor bakalım aklıma düşürdün yarın bir de Medela ile tekrar deneyeyimMerhaba canım sen bu medelanın calma biberonunu kullandın mı sonradan? Ben bunu alıcam da meme reddi olmasın diye bişey soracaktım
Vay be bir de o zamanlar açlıktan çıldıran bir bebeğim varmış , o zaman tuttuğu biberonu şimdi almıyorMerhaba canım sen bu medelanın calma biberonunu kullandın mı sonradan? Ben bunu alıcam da meme reddi olmasın diye bişey soracaktım
sağol kuşum internette emzik meme reddine sebep olur yazıyor Bebekler emzik plastiğe alışınca memeye gelince öğürüyorlarmış ve açlıklarını emzikle bastırıyorlarmış böyle okudum ama ne kadar doğrudur bilmiyorum.bibs e baktım şimdi.birde şu wee markasının damakları emzikleri satılıyor alışveriş merkezlerinde ondan denedin miEmzikle de mi bırakan bebek varmış bilmiyodum canım ben uzun süredir uyutmak için emzik veriyorum işe yarıyor. 3 tane emzik denedim bibs i tuttu tavsiye ederim
internette meme reddine sebep olabilir yazıyor canım ya bilemedim kiBence memeyi bırakmaz çünkü emzikten süt gelmiyor
canım meDela calma bende kullanmıştım kızımda.para tuzağı resmen.bebek hangi biberon olursa olsun meme reddi yapıyor.üstelik zor alıştırılabilen bi biberon ve çektiği anda kızımın ağzına süt boşalıyordu taşıyordu resmen çektiğinde normal akmıyordu yaniMerhaba canım sen bu medelanın calma biberonunu kullandın mı sonradan? Ben bunu alıcam da meme reddi olmasın diye bişey soracaktım
Canım beslenmeyi reddetmemesi lazım.mutlaka bi sebebi olmalı.alerjik bi bebek mi acaba? O sebeple mama aşırı gaz yapıyor olabilir.o şiddetli gaz onu saatlerce tok tutabilir.yada bi enfeksiyon falan olabilir mi doktor birşey dedi miVay be bir de o zamanlar açlıktan çıldıran bir bebeğim varmış , o zaman tuttuğu biberonu şimdi almıyoro zaman biberonu bıraksın memeyi tutsun diye çabalamışım .şimdi memeyi tutmuş biberonu almıyor . Acıkmıyor da
HahahahahaKlasik yöntem malesef hamakta ya da ayakta sallayarak uyuyor farklı bir yöntemim yok kendiliğinden 1 kere uyudu bu ayına kadar çok şaşırmıştım bir daha da yapmadı
Tamam kuzum benim teşekkür ederimAyakta geziyorum canım evet dolaşıyorum evin içinde hafif sallayarak.
Doktor kontrolümüz bir sonraki ay malum virüsten dolayı eğer bir sıkıntısı yoksa hastane ortamına sokmayalım demişti geçen ay bakalım ne olacak
Ne kadar zamandır kullanıyorsun mamayı fark etti mi..bilmiyorum kararsızım anne sütü alıyor sağdığım sütü verince de öyle löpür löpür içmiyor zorla zorla akıtarak birazınıda bırakarak aç olsa onuda içmezmiydi diyorum olmadı bi denicem bakalım
Dogru dusunuyo olabilirsin. Ac olsa icerdi sagdigin sutu de. O durumu ben de yasiorum. Veriyosun biberonla icmiyor.
Doktorun telefonu varsa belki danissaydin icin rahat ederdi.
Sekerparecim senin bebegin iki ay ust uste mi az kilo aldi. Ya da simdiki kilosu belki dusuktu alerjik bebek ya o. Yavrum her sey dokunuyor.
Zeyay belki senin bebeginin daha fazladir normal.kilosu o yuzden ama mama kotu bir sey degil zaten istersen denersin belki icer.
Bunu bulan emice de matematikciydi sanırım niye guluyosun ya
4. Ayda pek ateş olmaz geve kalktıkça bakarsın ara ara canım
Evren enerjisi mi ne bizde taşınıyoruz hem de başka bir ile eşimin tayini çıktıekim gibi gideceğiz sanırım şimdiden gözümde büyüyor herşey. Ailemden ayrı zor olacak
Kızlar bu arada kabızlık vardı ya bizde en son popoda çatlak oldu demiştim. Dün kontrole gittik çocuk doktoru makat darlığından şüphelendi kabızlıpına sebep olabilir dedi bizi çocuk cerrahına gönderdi, oda muayene etti şurup verdi iki krem verdi. Zeytinyağ günde 2 kaşık ver dedi takip edeceğiz. En fazla 2-3 günde bir düzenli olması gerekiyor ve bu durum uzun sürerse müdahale etmek lazım dedi. Cerrah fitil ve rektal uyarı verme dedi. Sorunu olanlar vardı o yüzden sizinle paylaşmak istedim. Probiyotik biogaia kullanıyorum zaten ona bir ay daha devam etmek gerekiyormuş.
Ah ah yeşimlerin nedir bu çektiğiya bi tarafı çok güzel kafasının bi tarafı yamuk resmen hem koca hem yamuk kafa olsun ben onu her türlü severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?