3 ay bitene kadar böyle gaz sorunumuz olmadı . Ama beslenmeyi reddetmesinin mutlaka bir sebebi olmalı tabi . Emmeyi pek reddetmiyor , onda da kısa ve güçsüz emiyor . Kursağından geçen de onun oyalanması için yetiyor sanırım . İdrar tahlili , kültürü temiz çıktı. Reflüsü var doğduğundan beri kusan bir bebek . Kakası mukusluydu en son doktor kakasına bakarız olmazsa demişti . Alerji için kaka yeterli midir bilemiyorum . Onun dışında kan tahlili vs yapılmadı . Doktor acıkmıyordur demişti ama kilo alımı o zamanlar normaldi .1,5 aydır böyle . Şu an gitsek belki farklı şeyler e bakabilir . Daha 3 aylık kontrolüne gidemediksağol kuşum internette emzik meme reddine sebep olur yazıyor Bebekler emzik plastiğe alışınca memeye gelince öğürüyorlarmış ve açlıklarını emzikle bastırıyorlarmış böyle okudum ama ne kadar doğrudur bilmiyorum.bibs e baktım şimdi.birde şu wee markasının damakları emzikleri satılıyor alışveriş merkezlerinde ondan denedin mi
internette meme reddine sebep olabilir yazıyor canım ya bilemedim ki
canım meDela calma bende kullanmıştım kızımda.para tuzağı resmen.bebek hangi biberon olursa olsun meme reddi yapıyor.üstelik zor alıştırılabilen bi biberon ve çektiği anda kızımın ağzına süt boşalıyordu taşıyordu resmen çektiğinde normal akmıyordu yani
Canım beslenmeyi reddetmemesi lazım.mutlaka bi sebebi olmalı.alerjik bi bebek mi acaba? O sebeple mama aşırı gaz yapıyor olabilir.o şiddetli gaz onu saatlerce tok tutabilir.yada bi enfeksiyon falan olabilir mi doktor birşey dedi mi
Kız yok onu demedim. 2. dozu mu var derken aynı aşının 2.dozu mu olacak yoksa farklı bir aşıdan mı bahsediyorsun anlamında dedim. Çünkü ilk dozdan sonrakiler hafif geçiyormuş diye duydum.Valla benim doktorun yazdığı reçete de 3kere görünüyor belki ben yanlış anlamışımdır
Onu almadım canım ama çoğu bebeğin tuttuğu avent air aldım nefret ettisağol kuşum internette emzik meme reddine sebep olur yazıyor Bebekler emzik plastiğe alışınca memeye gelince öğürüyorlarmış ve açlıklarını emzikle bastırıyorlarmış böyle okudum ama ne kadar doğrudur bilmiyorum.bibs e baktım şimdi.birde şu wee markasının damakları emzikleri satılıyor alışveriş merkezlerinde ondan denedin mi
internette meme reddine sebep olabilir yazıyor canım ya bilemedim ki
canım meDela calma bende kullanmıştım kızımda.para tuzağı resmen.bebek hangi biberon olursa olsun meme reddi yapıyor.üstelik zor alıştırılabilen bi biberon ve çektiği anda kızımın ağzına süt boşalıyordu taşıyordu resmen çektiğinde normal akmıyordu yani
Canım beslenmeyi reddetmemesi lazım.mutlaka bi sebebi olmalı.alerjik bi bebek mi acaba? O sebeple mama aşırı gaz yapıyor olabilir.o şiddetli gaz onu saatlerce tok tutabilir.yada bi enfeksiyon falan olabilir mi doktor birşey dedi mi
Ben bıraktım gaz damlalarını Bahar cım. Çocuk rahatladı valla. O bela sancıları azaldı şükür. Kendi gazını kendi gayreti ile atmaya çalışıyor. Hala iki şişe var biogaya ve sap simlex ama vermiyorum. Darısı size biz iyiyiz maaşallah gaz olayında artık.Bu biogaia içinde olmasına ragmen damlamıyor ya
Maaşallah kuzulara. Sağlıkla büyüsünlerBende şuraya cadı kızımla Minnak oğlusumun bi fotosunu atam teyzoşları
Eki Görüntüle 2663861 Eki Görüntüle 2663862
Çok şükür canım gözün aydın darısı bizimkilere.Kızlar 4.ayın bitiminden bildiriyorum
Uyku saatleri epey belirginleşti sabah kısa iki uyku öğlenden sonra 3-4 saatlik uzun bir uyku ve bu saatlerde kısa bir uyku uyuyor. Uyku aralarında artık ağlamıyor oyuncaklara vurma, dokunma çalışması yapıyor.yüzüstü koyunca dönüyor ve gülüyoryine yüzüstündeyken önündeki oyuncağa ulaşmak için ayaklarıyla kendini ileri ittiriyor. Dışarda artık ağlamadan en azından kucağımızda geziyor. Uykuya dalarken sık uyanıyor şuan o sıkıntımız var. Öğlen 3 kere uyandı mesela derin uykuya dalmak için. Sanırım kendi başına uyumayı başarınca o da çözülüyor. Çok şükür ilk 4 ay bitti öyle böyle derken bundan sonrası benim için daha rahat geçer hep bakalım bu minnoşta nasıl olacak☺ ha bir de akşam uykularından önce tutan ağlama krizimiz geçti kendiliğinden bayadır krize girmeden uyuyor bin şükür
Kapağı çıkarıp kaşığa dök, sonlara doğru öyle yapıyor.Bu biogaia içinde olmasına ragmen damlamıyor ya
Biogaia gaz ilacı değil ki canım..Ben bıraktım gaz damlalarını Bahar cım. Çocuk rahatladı valla. O bela sancıları azaldı şükür. Kendi gazını kendi gayreti ile atmaya çalışıyor. Hala iki şişe var biogaya ve sap simlex ama vermiyorum. Darısı size biz iyiyiz maaşallah gaz olayında artık.
Yok canım suyunu ayarlıyıp termosa koyuyorum mamada biberonda hazır oluyor sadece karıstırıyorum.bozulur diye korkuyorum.bizimki 3 saatte bir acıkıyor.bir yere giderken arabada muhakkak aranıyor emzirme örtüsü falanda sevmiyor acıyor.bunu yapıyoruz mecburMamayı termosa mı koyuyorsun kuzum
Tehdidine bayıldım.evleri sevmiyor minik kus.annane bakıyor şimdi dün onlara gittik nasıl aglıyor.sanurım ev yabancı geliyor.alışırlar ya cocuklar öyle ümit ediyom bende babasıda uykuyu severiz bu cadı araba harici uyumuyor gündüz 5ten beri ayaktayız gene.sürekli hayal kuruyorum öbür yıl tatil yapıcaz,kitap okuycak zamanım olcak,keyifle arkadaslarımla buluşcaz çoğunun yasıt zaten bebişi kızımla mutlu oluyorum sonra enerjim yerine geliyorBen de üzerine gidiyorum alışsın diyorum biz eşimle o kadar gezerdikki hamileyken bile 4 kere uçağa bindim araba yolculuklarını saymıyorum, şimdi bi çocuk doğurdum ev kuşune gezme var ne bişey arada mememi de reddediyo bırakıp işe dönesim var tehdit ediyorum bak işe başlarım gezelim emelim bi daha gezelim diyorum ama tınnnn benimki
Herkes moralini bozmak için bişey diyor.dün anneme gittik babannem demiş kimseyle gidip gelmiyoruz normalde amcamlar gelmiş.yengem aa telefında toplu gibi duruyor minyonmuş,yok kundaklanmıyor mu uyumuyor mu,emzik tutmuyor allah kolaylık versin dedi.benim çocugum gayet normel boyutta şükür saglıgı yerinde.severim normalde yengemide ama hiç durmadan soru sordu sütün yetmiyorla kapattı aman hiç umrumda değil doktorun söylediği önemli sadece yoksa kayınvalidem meme mama gidiyoz çocuk biberonu istemiyor yanımda diliyle itiyor ac bu çocuk diyor.sanki göbeğim olmasın diye içmiyorKızlar okuyorum ama şu ara yorum yazamıyorum kayinvalideyiz. Gorumcelerle burda tahmin edersiniz her kafadan bir ses çıkıyor. Bu çocuk aç. Bu çocuk üşüyorçocuk doymuyor mu . Sütun mu az iyice stres yaptilar. Gördümcemin oğlunda da gaz varmis 6 ay sürmüş sizi kide 6 ay sürer dedi o kadar sürer mi ya hep 3 ay dediler. Az kaldı diye seviniyorduk
ya gunduz geceye gore nispeten daha rahat gaz atarken gece neden sıkışıyor?acaba kolik mi? ondan bile emin degilim...her gece ayni..denemek icin sabah yediklerimin aynisini gece de yedim.yok yok yok...gece oldu mu bir dert sarıyor bu kızı....oyle bizim ev gibi sicak da degil yani ev...
dun gece kardesimin donerli sandalyesinde done done uyuttun.ise yaramisti.ne guzel 3te uyumustu.bu gece ise yaramadi.
ne derler...
papaz her gun pilav yemez
ya da .....
vermeyince Mabud neylesin Mahmud
Mama Alman iyi olmuş kilo alımı düzenlenir sende rahat edersinmamayi bir haftadir veriyorum canim.ben de psikolojik olarak rahatladim biraz.sutum yetmiyor diyr kendi kendimi yiyordum.alerjiliyiz diye alerji maması
kullaniyoruz.çocuk da biraz rahatladı sanki.ama emin olamiyorum.cunku hala gece bekcisiyiz
dogdugundan beri kilo alimi az canim.doktor alerjiye bagladı
ortaokulda ogretmenimiz matematigin hayatin her alaninda ise yarayacagini soylediginde icimden hep nereye kadar demistimsimdi yuttum ben de nebe(amme) suresinin iyi geldigini duydum...
aaa ben de 4. ay asilarinin 2. aydakilerin bir tık kuvvetlisi diye biliyordum.sevindim bunaben de daha kotu gecerse diye korkuyordum
Allah yardimcin olsun canimhakkinizda hayirlisi
geçmişler olsun canım benim
benim kizin kafasi mi o tarif ettigin
Bende öyle yapıyorum acaba daha kolay bir yolu var mo diye merak ettimYok canım suyunu ayarlıyıp termosa koyuyorum mamada biberonda hazır oluyor sadece karıstırıyorum.bozulur diye korkuyorum.bizimki 3 saatte bir acıkıyor.bir yere giderken arabada muhakkak aranıyor emzirme örtüsü falanda sevmiyor acıyor.bunu yapıyoruz mecbur
Kafadaş kızlar iş başındamamayi bir haftadir veriyorum canim.ben de psikolojik olarak rahatladim biraz.sutum yetmiyor diyr kendi kendimi yiyordum.alerjiliyiz diye alerji maması
kullaniyoruz.çocuk da biraz rahatladı sanki.ama emin olamiyorum.cunku hala gece bekcisiyiz
dogdugundan beri kilo alimi az canim.doktor alerjiye bagladı
ortaokulda ogretmenimiz matematigin hayatin her alaninda ise yarayacagini soylediginde icimden hep nereye kadar demistimsimdi yuttum ben de nebe(amme) suresinin iyi geldigini duydum...
aaa ben de 4. ay asilarinin 2. aydakilerin bir tık kuvvetlisi diye biliyordum.sevindim bunaben de daha kotu gecerse diye korkuyordum
Allah yardimcin olsun canimhakkinizda hayirlisi
geçmişler olsun canım benim
benim kizin kafasi mi o tarif ettigin
Beni de ayakta tutan o hayallerTehdidine bayıldım.evleri sevmiyor minik kus.annane bakıyor şimdi dün onlara gittik nasıl aglıyor.sanurım ev yabancı geliyor.alışırlar ya cocuklar öyle ümit ediyom bende babasıda uykuyu severiz bu cadı araba harici uyumuyor gündüz 5ten beri ayaktayız gene.sürekli hayal kuruyorum öbür yıl tatil yapıcaz,kitap okuycak zamanım olcak,keyifle arkadaslarımla buluşcaz çoğunun yasıt zaten bebişi kızımla mutlu oluyorum sonra enerjim yerine geliyor
Canım her bebek farklı kardeşler arasında bile fark oluyor. Neden onların söylediklerine kulak asıyorsun? Boşver he de geç.Kızlar okuyorum ama şu ara yorum yazamıyorum kayinvalideyiz. Gorumcelerle burda tahmin edersiniz her kafadan bir ses çıkıyor. Bu çocuk aç. Bu çocuk üşüyorçocuk doymuyor mu . Sütun mu az iyice stres yaptilar. Gördümcemin oğlunda da gaz varmis 6 ay sürmüş sizi kide 6 ay sürer dedi o kadar sürer mi ya hep 3 ay dediler. Az kaldı diye seviniyorduk
Günaydın kızlar
Bizim kızın gündüz uykuları iyice kısaldı o yüzden çok bakamıyorum buralara. Eskiden 2-3 saat uyuyan çocuk şimdi maksimum 1 saat uyuyor. Al işte bunu yazarken uyandı mesela
Bu ara dönme çalışmaları yapıyor, bakalım ne zaman becerebilcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?