2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
3 ay bitene kadar böyle gaz sorunumuz olmadı . Ama beslenmeyi reddetmesinin mutlaka bir sebebi olmalı tabi . Emmeyi pek reddetmiyor , onda da kısa ve güçsüz emiyor . Kursağından geçen de onun oyalanması için yetiyor sanırım . İdrar tahlili , kültürü temiz çıktı. Reflüsü var doğduğundan beri kusan bir bebek . Kakası mukusluydu en son doktor kakasına bakarız olmazsa demişti . Alerji için kaka yeterli midir bilemiyorum . Onun dışında kan tahlili vs yapılmadı . Doktor acıkmıyordur demişti ama kilo alımı o zamanlar normaldi .1,5 aydır böyle . Şu an gitsek belki farklı şeyler e bakabilir . Daha 3 aylık kontrolüne gidemedik

Valla benim doktorun yazdığı reçete de 3kere görünüyor belki ben yanlış anlamışımdır
Kız yok onu demedim. 2. dozu mu var derken aynı aşının 2.dozu mu olacak yoksa farklı bir aşıdan mı bahsediyorsun anlamında dedim. Çünkü ilk dozdan sonrakiler hafif geçiyormuş diye duydum.

Onu almadım canım ama çoğu bebeğin tuttuğu avent air aldım nefret etti huzuru bibste buldum

Bu biogaia içinde olmasına ragmen damlamıyor ya
Ben bıraktım gaz damlalarını Bahar cım. Çocuk rahatladı valla. O bela sancıları azaldı şükür. Kendi gazını kendi gayreti ile atmaya çalışıyor. Hala iki şişe var biogaya ve sap simlex ama vermiyorum. Darısı size biz iyiyiz maaşallah gaz olayında artık.

Çok şükür canım gözün aydın darısı bizimkilere.

Biogaia gaz ilacı değil ki canım..

Mamayı termosa mı koyuyorsun kuzum
Yok canım suyunu ayarlıyıp termosa koyuyorum mamada biberonda hazır oluyor sadece karıstırıyorum.bozulur diye korkuyorum.bizimki 3 saatte bir acıkıyor.bir yere giderken arabada muhakkak aranıyor emzirme örtüsü falanda sevmiyor acıyor.bunu yapıyoruz mecbur

Tehdidine bayıldım.evleri sevmiyor minik kus.annane bakıyor şimdi dün onlara gittik nasıl aglıyor.sanurım ev yabancı geliyor.alışırlar ya cocuklar öyle ümit ediyom bende babasıda uykuyu severiz bu cadı araba harici uyumuyor gündüz 5ten beri ayaktayız gene.sürekli hayal kuruyorum öbür yıl tatil yapıcaz,kitap okuycak zamanım olcak,keyifle arkadaslarımla buluşcaz çoğunun yasıt zaten bebişi kızımla mutlu oluyorum sonra enerjim yerine geliyor

Herkes moralini bozmak için bişey diyor.dün anneme gittik babannem demiş kimseyle gidip gelmiyoruz normalde amcamlar gelmiş.yengem aa telefında toplu gibi duruyor minyonmuş,yok kundaklanmıyor mu uyumuyor mu,emzik tutmuyor allah kolaylık versin dedi.benim çocugum gayet normel boyutta şükür saglıgı yerinde.severim normalde yengemide ama hiç durmadan soru sordu sütün yetmiyorla kapattı aman hiç umrumda değil doktorun söylediği önemli sadece yoksa kayınvalidem meme mama gidiyoz çocuk biberonu istemiyor yanımda diliyle itiyor ac bu çocuk diyor.sanki göbeğim olmasın diye içmiyor

Gece hazımsızlık ve gaz sıkışması daha çok olurmuş. Gün boyu beslenmesi gece rahatsız edermiş diye okumuştum.

Mama Alman iyi olmuş kilo alımı düzenlenir sende rahat edersin Eğer istersen benim elimde var aptamilin Gönderevilirim

Bende öyle yapıyorum acaba daha kolay bir yolu var mo diye merak ettim

Kafadaş kızlar iş başında

Beni de ayakta tutan o hayaller komşunun torunu var 1,5 yaşında fırtına gibi bi kız chucky diyo annesi kızına onu görünce hayallerim biraz suya düşüyo inşallah oğlum akıllı olur diyorum

Canım her bebek farklı kardeşler arasında bile fark oluyor. Neden onların söylediklerine kulak asıyorsun? Boşver he de geç.

Günaydın kızlar
Bizim kızın gündüz uykuları iyice kısaldı o yüzden çok bakamıyorum buralara. Eskiden 2-3 saat uyuyan çocuk şimdi maksimum 1 saat uyuyor. Al işte bunu yazarken uyandı mesela
Bu ara dönme çalışmaları yapıyor, bakalım ne zaman becerebilcek

Aynen ya bizimde aynı valla. Baya baya kısaldı çevreye ilgi artıyor sanırım.

2 gündür kaka yapmıyorduk sağolsun bugün çarşaf eşofmanım alez yastık kılıfı heryer battı yatakta oynuyordu geç farketdim durumu rahatladı diye sevindim tabi annelik işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…