2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kız yok onu demedim. 2. dozu mu var derken aynı aşının 2.dozu mu olacak yoksa farklı bir aşıdan mı bahsediyorsun anlamında dedim. Çünkü ilk dozdan sonrakiler hafif geçiyormuş diye duydum.
Ha tamam aynen aynı aşının 2. Dozu olacak canım şimdiden onu düşünür oldum kolay geçirmedi çünkü bu aşıyı Asya

Tam en yazacaktım haönceden girdiğimde 10 15 okunmamış sayfa olurdu şimdi hiç hey herkes mi ev taşıyor kızlar nerdesiniz
Ben ev taşıyorum, işin kötüsü daha ev bulamadık.
Sütüm azaldı, meme ve emzik reddi yaşıyorum.
Yalnızım yardım edenim yok.

İçine bi karanlık çöktüyse gidiyorum ben

Benimkinin uykusu azaldığı gibi huyusuzluğu arttı aşıdan sonra 4. Gün ama bana dahaa az gülüyor konuşmuyor eskisi gibi emmiyor ay delircem sabah beri ağlıyor ya açlıktan ölcem bişey yiyemedim daha bıraktırmıyor ki

Rota aşısı mı?

Malt içer misin acaba bana iyi geliyo

Malt gaz yapıyor mu?
Başka gazlı içecek içtiğimiz de çocuk rahatsız olur mu acaba?

Yanlız değilsin canım öyle iyi anlıyorum ki seni...
Ben ev taşıyorum, işin kötüsü daha ev bulamadık.
Sütüm azaldı, meme ve emzik reddi yaşıyorum.
Yalnızım yardım edenim yok.

İçine bi karanlık çöktüyse gidiyorum ben
Taşınma işi çok zor hele ki bebekle Allah kolaylık versin...
Bu ara benim de azaldı sanki sütüm ya da psikolojik olarak bana öyle geliyor emmek istemiyor kıyameti koparıyor

Bu arada biz yola çıktık 2 saat oldu kızlar uyudu çok şükür bizde hazır uyumuşlar alabildiğimiz kadar yol alalım diyoruz..gece 2 ye kadar valiz hazırladım ne zormuş 2 çocuklu hayat küçük kız gece çok huzursuzdu sabaha kadar mızık mızıktı gecenin uykusuzluğundan şimdi uyuyor çok şükür

Kızlar bu arada adet oldum ya ilk kızımda 8.ayda olmuştum şimdi tam denize gidecekken hava çok güzel yarın kendimi sulara atarım diye hayal ederken olacak iş mi bu çok üzgünüm ve öyle böyle de değil kaç ayın acısını çıkarırcasına alıntı var

Tampon kullan gir canım gitmişsin o kadar

Kaçıncı ay canım? Bu ara herkeste Br meme reddi var ya.

Bizim de doktor az kilo aldığı için 1 hafta her öğün 120 cc ver biberonla kilo alımına bakıcam dedi. Yine alamazsa acaba başka bir problem var kı diye tetkik edecek. Edsyle o kadar alamadığı için biberon dedi ama biberonla da zor yiyecek bir yandan da meme reddinden korkuyorum. Medelayı önerdi. Alayım diyorum ama onun 150 ile 250 arasında sadece boyut farkı mı var? Ucu çekişi farklı değil di mi?
Valla bu bebelerle napcaz bilmiyorum. İkisi de alsa ne var. Benim süt az olduğu için eds ye bile alıştı memeden az gelince hemen ağlıyor. Bi de biberonla hem çok gelecek hem vakumladan gelecek kesin bırakır beni. Çok fena bişey bizim ki.

Tüh yaa ben de ona bay umut bağlamıştım. Napıcam bilmiyorum edsyle devam etsem 60-70 ten fazla ememiyor. Etmesem meme reddi olcak diye korkuyorum. Zaten mama da ağır geliyor minnoşa 100 falan yedikten sonra sarhoş gibi dolanıyor mide rahatsızlığından asla yatmıyor uyumuyor. Tekrar uyuyana kadar nerdeyse yeniden acıkıyor. Döngü hiç bitmiyor. Şimdi bi de anti reflü mama önerdi doktor bakalım o işe yarayacak mı?

Bizim bebekler çok benziyor yaa

Cnm bir gun vermeyince kıvranıyor bnmki gazdan

Aynen ya bizimde aynı valla. Baya baya kısaldı çevreye ilgi artıyor sanırım.
Aynen resmen büyüyorlar
İnşallah geçici bir dönemdir canım.
Tampon kullansana canım.

N Nehir8077 cnm ya bnm kiz 165 cc içiyordu3 saatte 1 arada kusuyordu. Mamada 3 ay 180 cc yazıyor tabi beslenme sayisi 5 . Kiz 2 bucuk saatte acıkmaya basladi tabi aradada gaz çıkarırken az az kusmalar okdu 165 cc verdigim icin sanirim dun konusmalari okuyu ca krktum zaten vu kusmalar sinirlerimi bozuyor sindi 150cc veryrum yne cok az çıkarıyor hala mi fazla geliyor acaba yoksa köyün havasndan mi anlamadim gitti
minikbebegim9640 cnm bnde senin gibi bizimki ac kalinca ortalığı yıkıyordu fazla veryrdun bnde ama inş kiza bir zarari olmamıştır kimse kotu niyetle birsey demek istemedi sana emin ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…