- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Bu beze rağmen mi2 gündür kaka yapmıyorduk sağolsun bugün çarşaf eşofmanım alez yastık kılıfı heryer battıyatakta oynuyordu geç farketdim durumu rahatladı diye sevindim tabi annelik işte
Ha tamam aynen aynı aşının 2. Dozu olacak canım şimdiden onu düşünür oldum kolay geçirmedi çünkü bu aşıyı AsyaKız yok onu demedim. 2. dozu mu var derken aynı aşının 2.dozu mu olacak yoksa farklı bir aşıdan mı bahsediyorsun anlamında dedim. Çünkü ilk dozdan sonrakiler hafif geçiyormuş diye duydum.
Ben ev taşıyorum, işin kötüsü daha ev bulamadık.Tam en yazacaktım haönceden girdiğimde 10 15 okunmamış sayfa olurdu şimdi hiç hey herkes mi ev taşıyor kızlar nerdesiniz
Benimkinin uykusu azaldığı gibi huyusuzluğu arttı aşıdan sonra 4. Gün ama bana dahaa az gülüyor konuşmuyor eskisi gibi emmiyor ay delircem sabah beri ağlıyor ya açlıktan ölcem bişey yiyemedim daha bıraktırmıyor kiGünaydın kızlar
Bizim kızın gündüz uykuları iyice kısaldı o yüzden çok bakamıyorum buralara. Eskiden 2-3 saat uyuyan çocuk şimdi maksimum 1 saat uyuyor. Al işte bunu yazarken uyandı mesela
Bu ara dönme çalışmaları yapıyor, bakalım ne zaman becerebilcek
Biz de ev taşıyoruz ufaktan paketlemelere başladım kızdan fırsat bulursam.Tam en yazacaktım haönceden girdiğimde 10 15 okunmamış sayfa olurdu şimdi hiç hey herkes mi ev taşıyor kızlar nerdesiniz
Bana da yazsana neler yapıyorsunuz benim üç ayım var daha ama yine de zor olacak başka şehirdeBiz de ev taşıyoruz ufaktan paketlemelere başladım kızdan fırsat bulursam.
Malt içer misin acaba bana iyi geliyoBen ev taşıyorum, işin kötüsü daha ev bulamadık.
Sütüm azaldı, meme ve emzik reddi yaşıyorum.
Yalnızım yardım edenim yok.
İçine bi karanlık çöktüyse gidiyorum ben
Benimkinin uykusu azaldığı gibi huyusuzluğu arttı aşıdan sonra 4. Gün ama bana dahaa az gülüyor konuşmuyor eskisi gibi emmiyor ay delircem sabah beri ağlıyor ya açlıktan ölcem bişey yiyemedim daha bıraktırmıyor ki
Malt içer misin acaba bana iyi geliyo
Yanlız değilsin canım öyle iyi anlıyorum ki seni...Herkes moralini bozmak için bişey diyor.dün anneme gittik babannem demiş kimseyle gidip gelmiyoruz normalde amcamlar gelmiş.yengem aa telefında toplu gibi duruyor minyonmuş,yok kundaklanmıyor mu uyumuyor mu,emzik tutmuyor allah kolaylık versin dedi.benim çocugum gayet normel boyutta şükür saglıgı yerinde.severim normalde yengemide ama hiç durmadan soru sordu sütün yetmiyorla kapattı aman hiç umrumda değil doktorun söylediği önemli sadece yoksa kayınvalidem meme mama gidiyoz çocuk biberonu istemiyor yanımda diliyle itiyor ac bu çocuk diyor.sanki göbeğim olmasın diye içmiyor
Taşınma işi çok zor hele ki bebekle Allah kolaylık versin...Ben ev taşıyorum, işin kötüsü daha ev bulamadık.
Sütüm azaldı, meme ve emzik reddi yaşıyorum.
Yalnızım yardım edenim yok.
İçine bi karanlık çöktüyse gidiyorum ben
Tampon kullan gir canım gitmişsin o kadarKızlar bu arada adet oldum ya ilk kızımda 8.ayda olmuştum şimdi tam denize gidecekken hava çok güzel yarın kendimi sulara atarım diye hayal ederken olacak iş mi bu çok üzgünüm ve öyle böyle de değil kaç ayın acısını çıkarırcasına alıntı var
Yanlız değilsin canım öyle iyi anlıyorum ki seni...
Taşınma işi çok zor hele ki bebekle Allah kolaylık versin...
Bu ara benim de azaldı sanki sütüm ya da psikolojik olarak bana öyle geliyor emmek istemiyor kıyameti koparıyor
Bizim de doktor az kilo aldığı için 1 hafta her öğün 120 cc ver biberonla kilo alımına bakıcam dedi. Yine alamazsa acaba başka bir problem var kı diye tetkik edecek. Edsyle o kadar alamadığı için biberon dedi ama biberonla da zor yiyecek bir yandan da meme reddinden korkuyorum. Medelayı önerdi. Alayım diyorum ama onun 150 ile 250 arasında sadece boyut farkı mı var? Ucu çekişi farklı değil di mi?O zamanlar kullandım ama çok hava yutuyor onunla , hiç gazı olmayan çocuğun gazı o zaman olmuştu . Hoş şimdilerde 3. Ay bitti çocukta bir gaz bir gaz . Yani bence de bir çok emzirme danışmanının dediği gibi hiç bir biberon anne göğsüne benzemiyor . Güya Medela da çekince geldiği için , direkt akmadığı için memeye dönebilir diye doktorum önermişti .etkisi oldu mu bilemiyorum ama her çocuk da tutmayabilir o biberonu . Pahalı da biberon .benimki şimdi biberon almıyor bakalım aklıma düşürdün yarın bir de Medela ile tekrar deneyeyim
Valla bu bebelerle napcaz bilmiyorum. İkisi de alsa ne var. Benim süt az olduğu için eds ye bile alıştı memeden az gelince hemen ağlıyor. Bi de biberonla hem çok gelecek hem vakumladan gelecek kesin bırakır beni. Çok fena bişey bizim ki.Vay be bir de o zamanlar açlıktan çıldıran bir bebeğim varmış , o zaman tuttuğu biberonu şimdi almıyoro zaman biberonu bıraksın memeyi tutsun diye çabalamışım .şimdi memeyi tutmuş biberonu almıyor . Acıkmıyor da
Tüh yaa ben de ona bay umut bağlamıştım. Napıcam bilmiyorum edsyle devam etsem 60-70 ten fazla ememiyor. Etmesem meme reddi olcak diye korkuyorum. Zaten mama da ağır geliyor minnoşa 100 falan yedikten sonra sarhoş gibi dolanıyor mide rahatsızlığından asla yatmıyor uyumuyor. Tekrar uyuyana kadar nerdeyse yeniden acıkıyor. Döngü hiç bitmiyor. Şimdi bi de anti reflü mama önerdi doktor bakalım o işe yarayacak mı?sağol kuşum internette emzik meme reddine sebep olur yazıyor Bebekler emzik plastiğe alışınca memeye gelince öğürüyorlarmış ve açlıklarını emzikle bastırıyorlarmış böyle okudum ama ne kadar doğrudur bilmiyorum.bibs e baktım şimdi.birde şu wee markasının damakları emzikleri satılıyor alışveriş merkezlerinde ondan denedin mi
internette meme reddine sebep olabilir yazıyor canım ya bilemedim ki
canım meDela calma bende kullanmıştım kızımda.para tuzağı resmen.bebek hangi biberon olursa olsun meme reddi yapıyor.üstelik zor alıştırılabilen bi biberon ve çektiği anda kızımın ağzına süt boşalıyordu taşıyordu resmen çektiğinde normal akmıyordu yani
Canım beslenmeyi reddetmemesi lazım.mutlaka bi sebebi olmalı.alerjik bi bebek mi acaba? O sebeple mama aşırı gaz yapıyor olabilir.o şiddetli gaz onu saatlerce tok tutabilir.yada bi enfeksiyon falan olabilir mi doktor birşey dedi mi
Bizim bebekler çok benziyor yaa3 ay bitene kadar böyle gaz sorunumuz olmadı . Ama beslenmeyi reddetmesinin mutlaka bir sebebi olmalı tabi . Emmeyi pek reddetmiyor , onda da kısa ve güçsüz emiyor . Kursağından geçen de onun oyalanması için yetiyor sanırım . İdrar tahlili , kültürü temiz çıktı. Reflüsü var doğduğundan beri kusan bir bebek . Kakası mukusluydu en son doktor kakasına bakarız olmazsa demişti . Alerji için kaka yeterli midir bilemiyorum . Onun dışında kan tahlili vs yapılmadı . Doktor acıkmıyordur demişti ama kilo alımı o zamanlar normaldi .1,5 aydır böyle . Şu an gitsek belki farklı şeyler e bakabilir . Daha 3 aylık kontrolüne gidemedik
Gece hazımsızlık ve gaz sıkışması daha çok olurmuş. Gün boyu beslenmesi gece rahatsız edermiş diye okumuştum.
canım benim sagolasin.rapor cikarttik bizMama Alman iyi olmuş kilo alımı düzenlenir sende rahat edersin ❤ Eğer istersen benim elimde var aptamilin Gönderevilirim
Cnm bir gun vermeyince kıvranıyor bnmki gazdanBen bıraktım gaz damlalarını Bahar cım. Çocuk rahatladı valla. O bela sancıları azaldı şükür. Kendi gazını kendi gayreti ile atmaya çalışıyor. Hala iki şişe var biogaya ve sap simlex ama vermiyorum. Darısı size biz iyiyiz maaşallah gaz olayında artık.
Aynen resmen büyüyorlarAynen ya bizimde aynı valla. Baya baya kısaldı çevreye ilgi artıyor sanırım.
İnşallah geçici bir dönemdir canım.Benimkinin uykusu azaldığı gibi huyusuzluğu arttı aşıdan sonra 4. Gün ama bana dahaa az gülüyor konuşmuyor eskisi gibi emmiyor ay delircem sabah beri ağlıyor ya açlıktan ölcem bişey yiyemedim daha bıraktırmıyor ki
Tampon kullansana canım.Kızlar bu arada adet oldum ya ilk kızımda 8.ayda olmuştum şimdi tam denize gidecekken hava çok güzel yarın kendimi sulara atarım diye hayal ederken olacak iş mi bu çok üzgünüm ve öyle böyle de değil kaç ayın acısını çıkarırcasına alıntı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?