Kolay gelsin canımBiz de ev taşıyoruz ufaktan paketlemelere başladım kızdan fırsat bulursam.
Daha 20 gün burdayım canım eşimin memleketi zatende rüzgar var deniz soğuk bi kaybım olmamış yaniTampon kullan gir canım gitmişsin o kadar
3 ay 2 günlüğüz canımKaçıncı ay canım? Bu ara herkeste Br meme reddi var ya.
Siringayla veriyorum ben canım biberonla icmesini beklersek ac kalacak gelismicek . Soyle 100 icse şükür dicem yok 10 20 30 . Uyuyamiyor az iciyor diye. Siringayla da cok uzun sürüyor icirmesi . Birazi beze birazi mideye gidiyor ama olsun hic yoktan iyi .3 ay bitene kadar böyle gaz sorunumuz olmadı . Ama beslenmeyi reddetmesinin mutlaka bir sebebi olmalı tabi . Emmeyi pek reddetmiyor , onda da kısa ve güçsüz emiyor . Kursağından geçen de onun oyalanması için yetiyor sanırım . İdrar tahlili , kültürü temiz çıktı. Reflüsü var doğduğundan beri kusan bir bebek . Kakası mukusluydu en son doktor kakasına bakarız olmazsa demişti . Alerji için kaka yeterli midir bilemiyorum . Onun dışında kan tahlili vs yapılmadı . Doktor acıkmıyordur demişti ama kilo alımı o zamanlar normaldi .1,5 aydır böyle . Şu an gitsek belki farklı şeyler e bakabilir . Daha 3 aylık kontrolüne gidemedik
Herkescikler nerelerde ya bir durgunlaştı forum?
Canm sen surekli kusmasindan bahsediyorsn okuduguma göre. Ama benm oglum da vu durum snradan olmaya başladı yani yine ayni sekilde besleniyordu hatta burda bazi arkadaslar bile dedi senin oglunda daha once yoktu ama snradan olmus sasirdim diyerek. Ben verdigim miktarin "benim ogluma gore" fazla oldugunu düşünmüyorum canım. Cnku fazlasini asla istemiyor dili ile itiyor. Bulanmasinin sebebi ise canm agzina gelmesi yani butun reflü belirtileri hep var oglumda surekli degl ara ara kusmasi öğurmesi var bu mama dan snra pek olmadi reflü mamasiyms suan sadece elini agzina götürdüğünde bulaniyor emiyor fazla sokuyor elini. Elini ceksek ayri agliyo bulansa ayri agliyo suan bi buna cozm bulamadmN Nehir8077 cnm ya bnm kiz 165 cc içiyordu3 saatte 1 arada kusuyordu. Mamada 3 ay 180 cc yazıyor tabi beslenme sayisi 5 . Kiz 2 bucuk saatte acıkmaya basladi tabi aradada gaz çıkarırken az az kusmalar okdu 165 cc verdigim icin sanirim dun konusmalari okuyu ca krktum zaten vu kusmalar sinirlerimi bozuyor sindi 150cc veryrum yne cok az çıkarıyor hala mi fazla geliyor acaba yoksa köyün havasndan mi anlamadim gitti
minikbebegim9640 cnm bnde senin gibi bizimki ac kalinca ortalığı yıkıyordu fazla veryrdun bnde ama inş kiza bir zarari olmamıştır kimse kotu niyetle birsey demek istemedi sana emin ol..
Kaşık ile denesen canm birde. Az az ver agzindan cikmiyor oyle. Ben arada bulaninca oyle yapiyorm tabibo da uzun sürüyorSiringayla veriyorum ben canım biberonla icmesini beklersek ac kalacak gelismicek . Soyle 100 icse şükür dicem yok 10 20 30 . Uyuyamiyor az iciyor diye. Siringayla da cok uzun sürüyor icirmesi . Birazi beze birazi mideye gidiyor ama olsun hic yoktan iyi .
Ya 15dk yapıldıktan sonra tutuyorum uyuyor bazen ondan bilemedim zaten termos normaldede hep tasırım takıntılıyım ben dışarda bişey içmem cok gerekmedikçe.Bende öyle yapıyorum acaba daha kolay bir yolu var mo diye merak ettim
yok canim acımıyor hiç. ilk dönemde onlar da bilemedikleri için iyice sıkıyorlar bence memeyi. şu anda öyle bir sıkma yok.S Susam_tanesi boyutları farklı olabilir belki ama ucunun farklı olduğunu düşünmüyorum . Belki boyutları da aynıdır hatta . Bana çünkü alırken hiç kaç numara ya da boyutu ne olsun demediler . Ben 180 TL ye almıştım . Evet benziyor bizim bebekler . Tamamen emzireyim diyorum kendime güvenemiyorum süt konusunda . Bebekler sonradan meme tutunca bence güçlü çekemiyorlar sanki .
Ben merak ediyorum mesela emziren arkadaşlar göğsünüz bebeğiniz çekerken açıyor mu ? Yani güçlü çektiğini hissediyor musunuz ?
reflü yatağı için büyüdüler canim bence. daha iki aylıkken kendini kaydırıyordu hatta once kayip yan bile dönmüştü kaldırdım ben.. hem bir hafta sonra 4 bitecek geçende çıkardım koydum yan korumaliklarin arasina sığmadı bile.Kizlar reflü yatagi almayi dusunuyorm da sizce işe yarar mi igi gelir mi.? Birde korkuyorm kendini kaydiriyor gece iyice duserse diye
Canım bi cok kisiye ne oldu herkesin üstündenpasif yazıyorreflü yatağı için büyüdüler canim bence. daha iki aylıkken kendini kaydırıyordu hatta once kayip yan bile dönmüştü kaldırdım ben.. hem bir hafta sonra 4 bitecek geçende çıkardım koydum yan korumaliklarin arasina sığmadı bile.
Yaa herkes banlanmışCanım bi cok kisiye ne oldu herkesin üstündenpasif yazıyor
Yadırgıyorlar artık farklı ortamları . İnşallah evinde hemen düzenine döner tekrar .2 günlüğüne annemin memleketine geldik kardeşlerim çoçukları falan benim kızlara da değişiklik olur dedim ama çok yoruldum oğlan durmuyor uyutuyorum uyanıyor sürekli derin uykuya gündüz hiö dalamadı. Kollarım bacaklarım pert oldu. Eşim olsa onla paslaşırdık yarın sabah dönüyoruz evden çıkamıycam sanırım 1 hafta artık
Valla seni o kadar iyi anlıyorum ki. Üstüne bir de bebeğin sıkıntılı . Bizimki şu an arada da olsa çok şükür içiyor 90 cc . Reddettiğinde 20 cc filan ancak . O da döke saça . Danışmanlar kaşıkla verin şırınga ile verin diyorlar ama 3 aylık oldular artık . Ben dün kaşık biberonla denemedim yine . Daha çok farkında olduğu için tüm püskürttü . Eli ayağı zaten hiç durmuyor . Sağlıkla büyüsünler inşallah .Siringayla veriyorum ben canım biberonla icmesini beklersek ac kalacak gelismicek . Soyle 100 icse şükür dicem yok 10 20 30 . Uyuyamiyor az iciyor diye. Siringayla da cok uzun sürüyor icirmesi . Birazi beze birazi mideye gidiyor ama olsun hic yoktan iyi .
Bunu duyduğuma sevindim valla . Benimki 5 günlükken tuttu ilk ve son kez o zamanlar . O tuttuğunda canım Çok yanmıştı . Çektiğini iliklerime kadar hissediyordumyok canim acımıyor hiç. ilk dönemde onlar da bilemedikleri için iyice sıkıyorlar bence memeyi. şu anda öyle bir sıkma yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?