2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
aaaa hakkaten herkes ban yemis noluyo ya? gecmis sayfalari okuyacak zamanim yok

Umudum- h
Bence senin guzellik emiyor mamayi da 90 icti yaazmistin 3 saat sonra 5 dak emdi yazmistin
Yetiyordur bu belki.
Istahsizdir.
Kilo alimi azaliormus artik doktotun dogrusunu soyker tabi. Genrl bakiorlar dogum.kilosunu 2 ye katlamis mi diye.
Hep dusununce de sut etkilenior, emzirsem.mi sadece demisssin ya ondan dedim.. O ne kadar cekio bilemiioruz, bnmki de cok kisa emiyor. Cok guzel prensesin masallah. Sıktırsan biberonu agzindayken yutmuyorsa pes etcen zorlayinca da kusuyorlar hazir sut ziyan oluyor.
Ne guzel tutmus sonradan masallah ona.
Sagdiysan eger gogsun artik alismistir belki de ondan acimiordur

Aynen sağımdan dolayı gitmiş olabilir . Bakalım doktor nasıl yönlendirecek

Kizlar reflü yatagi almayi dusunuyorm da sizce işe yarar mi igi gelir mi.? Birde korkuyorm kendini kaydiriyor gece iyice duserse diye
Olmaz sanirimartik buyudukleri ixin.
Ilk zamanlar esim besigin bas tarafina ayaklarina kitap koyup oyle egim veriyordu yataga en dogalindan anliycagin.

ben de öyle düşündüm. grup kuruldu diye mi kazen banladi diye. ama son zamanlarda hiç mevzusu bile gecmedi grubun. şaşırdım doğrusu. gerçi yöneticiler özel mesajlari da görebiliyorlar galiba. inşallah çabucak gelirler. grubun en aktifleri gitmiş.

N Nehir8077
Bahaaar seni gordum sormaliyim.
Nasilsin oncelikle.
Bebisi tek yikarken kulaklarina agzina Allah korusun cigerine su kaccak diye korkuorum her gun yikanmasi lazim. Var midir bunda da bir taktigin prof anne olarak
Ben direk duşun altında ikimiz yıkanıyoruz. 3 günlükten beri. Hic kulağını ağzını koruyorum. Oglumdayken doktor bol bol yıka demişti. Ter kabarcığı olmuştu, bende kulağı na agzina su kacar diye, sık yıkayamıyorum demiştim. Oda kulagına ağzına su kaçsın, hatta kilagına su girip çıkması kulağını temizler demiştim. Senden farkı yok bebeginin rahat ol demisti. Bende oglumu 40 kı cıkınca kızımıda 3 günlükten itibaren,dus altında yıkadım canım

Beğeni ve ifade bırakmayanlarda var banlanan kar arasında. Allah Allah

Cesur annem benim be tekrarbi masallah gelior benden sana
Bana da dusta yikamak kolay gekior,esimle birkac kez yikadik ben sol koluma yatiriyorum kopukluorum o fiskkyeyi tutuyor. Ama korkuyla tabi. Allah korusun.
Sen nasil tek yapiorsun ki anlatir misin bana soyle detayli detayli. Kacmazmis mi yani.ne bileyim sonra orta kulak enf crvirir diye endise ettim
Oglan okuka baskayinca olduydu da bikac kez hos su kacirmayla ilgisi yok aslinda sanirim da iste.
Ne zamana ucumuz bir girer yikanabiliriz ya o zaman cikar cikar gezerdik rahatca

canım sen böyle deyince aklıma geldi benim bebeğimde alerjikti alerjen gıda yediğim zaman çocuk biberondan sütümü içemezdi bir yudum alırdı sonra diliyle iterdi,veya ağzında bekletirdi çekmezdi.doktora sorduğumda sütün karnını ağrıtacağını bildiği için içmez sütü derdi.belki seninki de öyledir.çünkü alerjik bebeklerde o bir yudum süt midesine indiği anda karnını ağrıtmaya başlıyor.acaba birde diyet yapıpta mı denesen sütünü? Ben alerjik mama verdiğimde sorunsuz içerdi
Onu almadım canım ama çoğu bebeğin tuttuğu avent air aldım nefret etti huzuru bibste buldum
o zaman bende bibs alayım canım çok heveslendim şimdi
Maaşallah kuzulara. Sağlıkla büyüsünler
Allah razı olsun canım sağolasın
Eğer eds yi yapabiliyorsun bence eds ile devam et canım hiç bir biberona bulaşma derim

Yöneticiler gelmiş çoğu arkadaş banlanmış.koala blup egg tikka cherry jade cecen lepi...

burnuma whatsap kokuları geldi

Canım geçen mesajda bebeğin güçlü çekip çekmediğini sormuşsun.genelde uykuluyken veya uyku sersemiyken pek güçlü emmez.veya karnı biraz tok olduğunda da.ama karnı açsa işte o vakit baya güçlü çekiyor.birde Emzirirken bebeğini göğüslerini ovala sık biraz.tıkalı olan damarlar açılıyor öyle emzirince

minikbebegim9640 canım sonsuz umuta katılıyorum bu saatten sonra reflü yatağına boş yere para verme çünkü küçük oluyorlar bebişler 3 ayı geçti sığamaz bence.yattığı yatağın baş bölümünün altını havluyla falan biraz yükseltmeyi mi denesen acaba

Yöneticiler gelmiş çoğu arkadaş banlanmış.koala blup egg tikka cherry jade cecen lepi...

burnuma whatsap kokuları geldi
Aaa tikka cherryy pek giremior ki nete onlar da mi gitmisbiri tatilde biri ev tasiyor
Nerden bikcekler ki whatsap oldugunu
Baska bisey mi var acaba neden bisey demiolar

Kızlar sütüm azaldı gerçi çok sayılmazdı ama,en azından gece uykudan uyanınca dolu oluyordu ama artık o da yok birde çok terleyerek uyanıyorum vücut su kaybediyor herhalde.çocuklar üşür diye klima da açmıyoruz siz nasıl idare ediyorsunuz klima açıyor musunuz

Aaa tikka cherryy pek giremior ki nete onlar da mi gitmisbiri tatilde biri ev tasiyor
Nerden bikcekler ki whatsap oldugunu
Baska bisey mi var acaba neden bisey demiolar
Bilmiyorum canım bu kadar kişinin bir arada banlanması tuhaf sebep ne bilmiyorum ama genelde anneler grubunda böyle toplu banlanmaların ucu hep whatsaba çıkıyor inşallah öyle birşey değildir geri gelirler.bizim 2018 Ağustos anneleri de böyle olmuştu

Actik bi kac kez. 24 e ayarladi esim sanirim.
Fanini kendime cevirdi tabi ki mobil klimaydi actigimiz.
Ben de tulunu orttum besige korka korka da olsa yattik.
Cami ac diorlar ama vurur diye cekiniorum. Yarim aciyorum bazen.
Maras dondurmasi mi ne almos esim algidanin o sanki bende bi tik ise yaradi dene istersen.
Bi de olumlama yapmak lazm galiba yetecek yetiyor sutum.gibisinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…