Lepi de ban yemiş ne yaptılar ki bu Kızçeler
Bir şey olmamıştı ki . Ya da ben anlamadım ne olduğunubaska kim yemis ki? noldu ya? ben hic bakamadimkine
Aynen sağımdan dolayı gitmiş olabilir . Bakalım doktor nasıl yönlendirecekUmudum- hayir acimior.
Bence senin guzellik emiyor mamayi da 90 icti yaazmiatin 3 saat sonra 5 dak emdi yazmistin
Yetiyordur bu belki.
Istahsizdir.
Kilo alimi azaliormus artik doktotun dogrusunu soyker tabi. Genrl bakiorlar dogum.kilosunu 2 ye katlamis mi diye.
Hep dusununce de sut etkilenior, emzirsem.mi sadece demisssin ya ondan dedim.. O ne kadar cekio bilemiioruz, bnmki de cok kisa emiyor. Cok guzel prensesin masallah. Sıktırsan biberonu agzindayken yutmuyorsa pes etcen zorlayinca da kusuyorlar hazir sut ziyan oluyor.
Ne guzel tutmus sonradan bebisin masallah ona. Sen o arada sagdiysan gogsunu ilk jassasiyet gitmistr diye dusjnuorum
Olmaz sanirimartik buyudukleri ixin.Kizlar reflü yatagi almayi dusunuyorm da sizce işe yarar mi igi gelir mi.? Birde korkuyorm kendini kaydiriyor gece iyice duserse diye
Canım bence şimdiden sonra kullanışsız olur ama sen bilirsinKizlar reflü yatagi almayi dusunuyorm da sizce işe yarar mi igi gelir mi.? Birde korkuyorm kendini kaydiriyor gece iyice duserse diye
ben de anlamadim ki. kazen de gelmiş. ne olmuş anlamadimCanım bi cok kisiye ne oldu herkesin üstündenpasif yazıyor
ben de öyle düşündüm. grup kuruldu diye mi kazen banladi diye. ama son zamanlarda hiç mevzusu bile gecmedi grubun. şaşırdım doğrusu. gerçi yöneticiler özel mesajlari da görebiliyorlar galiba. inşallah çabucak gelirler. grubun en aktifleri gitmiş.Yaa herkes banlanmışkazen gelmiş forum yöneticisi sayfaya. Bence yanlış anladı ağaçsızkoğala herkes nerde diye sormuş bunu beğenen ve komik ifadesi koyanları banlamışlar. Sanırım ayrı bir platformda grup oluşturulduğunu düşündüler.öyle bir grup yok bildiğim kadarıyla çabucak banları kalkar da gelir inşallah kızlar
Ben direk duşun altında ikimiz yıkanıyoruz. 3 günlükten beri. Hic kulağını ağzını koruyorum. Oglumdayken doktor bol bol yıka demişti. Ter kabarcığı olmuştu, bende kulağı na agzina su kacar diye, sık yıkayamıyorum demiştim. Oda kulagına ağzına su kaçsın, hatta kilagına su girip çıkması kulağını temizler demiştim. Senden farkı yok bebeginin rahat ol demisti. Bende oglumu 40 kı cıkınca kızımıda 3 günlükten itibaren,dus altında yıkadım canım
Beğeni ve ifade bırakmayanlarda var banlanan kar arasında. Allah AllahYaa herkes banlanmışkazen gelmiş forum yöneticisi sayfaya. Bence yanlış anladı ağaçsızkoğala herkes nerde diye sormuş bunu beğenen ve komik ifadesi koyanları banlamışlar. Sanırım ayrı bir platformda grup oluşturulduğunu düşündüler.öyle bir grup yok bildiğim kadarıyla çabucak banları kalkar da gelir inşallah kızlar
Cesur annem benim be tekrarbi masallah gelior benden sanaBen direk duşun altında ikimiz yıkanıyoruz. 3 günlükten beri. Hic kulağını ağzını koruyorum. Oglumdayken doktor bol bol yıka demişti. Ter kabarcığı olmuştu, bende kulağı na agzina su kacar diye, sık yıkayamıyorum demiştim. Oda kulagına ağzına su kaçsın, hatta kilagına su girip çıkması kulağını temizler demiştim. Senden farkı yok bebeginin rahat ol demisti. Bende oglumu 40 kı cıkınca kızımıda 3 günlükten itibaren,dus altında yıkadım canım
canım sen böyle deyince aklıma geldi benim bebeğimde alerjikti alerjen gıda yediğim zaman çocuk biberondan sütümü içemezdi bir yudum alırdı sonra diliyle iterdi,veya ağzında bekletirdi çekmezdi.doktora sorduğumda sütün karnını ağrıtacağını bildiği için içmez sütü derdi.belki seninki de öyledir.çünkü alerjik bebeklerde o bir yudum süt midesine indiği anda karnını ağrıtmaya başlıyor.acaba birde diyet yapıpta mı denesen sütünü? Ben alerjik mama verdiğimde sorunsuz içerdi3 ay bitene kadar böyle gaz sorunumuz olmadı . Ama beslenmeyi reddetmesinin mutlaka bir sebebi olmalı tabi . Emmeyi pek reddetmiyor , onda da kısa ve güçsüz emiyor . Kursağından geçen de onun oyalanması için yetiyor sanırım . İdrar tahlili , kültürü temiz çıktı. Reflüsü var doğduğundan beri kusan bir bebek . Kakası mukusluydu en son doktor kakasına bakarız olmazsa demişti . Alerji için kaka yeterli midir bilemiyorum . Onun dışında kan tahlili vs yapılmadı . Doktor acıkmıyordur demişti ama kilo alımı o zamanlar normaldi .1,5 aydır böyle . Şu an gitsek belki farklı şeyler e bakabilir . Daha 3 aylık kontrolüne gidemedik
o zaman bende bibs alayım canım çok heveslendim şimdiOnu almadım canım ama çoğu bebeğin tuttuğu avent air aldım nefret ettihuzuru bibste buldum
Allah razı olsun canım sağolasınMaaşallah kuzulara. Sağlıkla büyüsünler
Eğer eds yi yapabiliyorsun bence eds ile devam et canım hiç bir biberona bulaşma derimTüh yaa ben de ona bay umut bağlamıştım. Napıcam bilmiyorum edsyle devam etsem 60-70 ten fazla ememiyor. Etmesem meme reddi olcak diye korkuyorum. Zaten mama da ağır geliyor minnoşa 100 falan yedikten sonra sarhoş gibi dolanıyor mide rahatsızlığından asla yatmıyor uyumuyor. Tekrar uyuyana kadar nerdeyse yeniden acıkıyor. Döngü hiç bitmiyor. Şimdi bi de anti reflü mama önerdi doktor bakalım o işe yarayacak mı?
Canım geçen mesajda bebeğin güçlü çekip çekmediğini sormuşsun.genelde uykuluyken veya uyku sersemiyken pek güçlü emmez.veya karnı biraz tok olduğunda da.ama karnı açsa işte o vakit baya güçlü çekiyor.birde Emzirirken bebeğini göğüslerini ovala sık biraz.tıkalı olan damarlar açılıyor öyle emzirinceBunu duyduğuma sevindim valla . Benimki 5 günlükken tuttu ilk ve son kez o zamanlar . O tuttuğunda canım Çok yanmıştı . Çektiğini iliklerime kadar hissediyordumsonrasında da 40. Gün tuttu ama işte hissetmiyorum o zaman hissettiğimi .
Aaa tikka cherryy pek giremior ki nete onlar da mi gitmisbiri tatilde biri ev tasiyorYöneticiler gelmiş çoğu arkadaş banlanmış.koala blup egg tikka cherry jade cecen lepi...
burnuma whatsap kokuları geldi
Bilmiyorum canım bu kadar kişinin bir arada banlanması tuhaf sebep ne bilmiyorum ama genelde anneler grubunda böyle toplu banlanmaların ucu hep whatsaba çıkıyor inşallah öyle birşey değildir geri gelirler.bizim 2018 Ağustos anneleri de böyle olmuştuAaa tikka cherryy pek giremior ki nete onlar da mi gitmisbiri tatilde biri ev tasiyor
Nerden bikcekler ki whatsap oldugunu
Baska bisey mi var acaba neden bisey demiolar
Actik bi kac kez. 24 e ayarladi esim sanirim.Kızlar sütüm azaldı gerçi çok sayılmazdı ama,en azından gece uykudan uyanınca dolu oluyordu ama artık o da yokbirde çok terleyerek uyanıyorum vücut su kaybediyor herhalde.çocuklar üşür diye klima da açmıyoruz siz nasıl idare ediyorsunuz klima açıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?