- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Bende cam açıyorum canım hiç esmiyor gram bile,Siirt’te yaşıyoruz burası o kadar ama o kadar sıcak kiActik bi kac kez. 24 e ayarladi esim sanirim.
Fanini kendime cevirdi tabi kimobil klimaydi actigimiz.
Ben de tulunu orttum besige korka korka da olsa yattik.
Cami ac diorlar ama vurur diye cekiniorum. Yarim aciyorum bazen.
Maras dondurmasi mi ne almos esim algidanin o sanki bende bi tik ise yaradi dene istersen.
Bi de olumlama yapmak lazm galiba yetecek yetiyor sutum.gibisinden
Bir şey olmamıştı ki . Ya da ben anlamadım ne olduğunujade , lepi ve koala gördüğüm kadarıyla ban yemiş , başka kim var göremedim
Direk bebeklere vurnazsa sorun olmuyormus canim. Sicak daha kotu terlemek yani biliosun. Ben de cekiniorum da yaniyoruz obur turlu.Bende cam açıyorum canım hiç esmiyor gram bile,Siirt’te yaşıyoruz burası o kadar ama o kadar sıcak kiklima açsam hasta eder diye korkuyorum.vantilatör açsam o da vurur mu acaba bilmiyorum.uyumak işkence oldu.çocuklarda uyuyamıyor sıcaktan.yastık sırılsıklam kalkıyorum gece.vücut su kaybedince süt te olmuyor sanırım.yaz gelse bi dert gelmese bi dert.keşke hep bahar olsa
Aynen gece flan uyuyunca asla kaldirmiyorm bende. Hatta dun annemlerdeydim 2 buck gbi gittim hic uyumadi yarm saat oyle 2 3 kere uyudu yarm saatlik uyku o da hizursuzdu uyumadigi icin. Aksam 9 gbi yine uyku saatu geldi yatti 5 bucuğa gekdi uyandi acikti o saat araliginda da kaldirmadm bende mis gbi yattimminikbebegim9640
Cnm bn uyuyorsa vermiyorum ama gündüz dgru durust uyunadigi icin ilk beslenmesinden 2 bucuk saat snra veryrum. Bnmkide kusmuyordu tatlim cc yi arttrdiktan snra bir kusuyor bir kusmuyor. Ama fazlasni çıkarıyor az kusuyor ins duzene girer bnde koyden döneyim hmn dktra gtrcrm
Ya oyle mi diyosnreflü yatağı için büyüdüler canim bence. daha iki aylıkken kendini kaydırıyordu hatta once kayip yan bile dönmüştü kaldırdım ben.. hem bir hafta sonra 4 bitecek geçende çıkardım koydum yan korumaliklarin arasina sığmadı bile.
Hahah iyi yapms da bende yorganin altina egimli sekilde biseyler koydm kafa agir basti çöktü olmadiOlmaz sanirimartik buyudukleri ixin.
Ilk zamanlar esim besigin bas tarafina ayaklarina kitap koyup oyle egim veriyordu yatagaen dogalindan anliycagin.
Ben olur diye dusunmustm ama herkes olmas dio vazgectim geriCanım bence şimdiden sonra kullanışsız olur ama sen bilirsin
ben de battaniye flan koydum altina az da yorgani büktüm yorgani ortmuyotm altina koydum yuksek olsn diye ucunu büktûm daha battaniye koydm çöktü kafası agir geldiminikbebegim9640 canım sonsuz umuta katılıyorum bu saatten sonra reflü yatağına boş yere para verme çünkü küçük oluyorlar bebişler 3 ayı geçti sığamaz bence.yattığı yatağın baş bölümünün altını havluyla falan biraz yükseltmeyi mi denesen acaba
3 kişi gülerek emoji bırakmış neden olduğunu hala anlamadın mı ? Sana çok teşekkür ederiz.
Yaa noldu acaba ki merak ettim. Nasi anladiniz siz ya ben daha anlamiyorm mesaj atamiyolar mi demek oluyo canm siz nasi anliyosnuz.cecen ile tikka da var
baska var mi bakamiyorum sayfalara..noldu ya..kavga falan mi oldu? kazen de bisiler yazmış anlamadim.biri bizi aydinlatsin
Yaa noldu acaba ki merak ettim. Nasi anladiniz siz ya ben daha anlamiyorm mesaj atamiyolar mi demek oluyo canm siz nasi anliyosnuz.
Sabah oğluma kahvaltı yaptırıyorum, oğlum malum biraz pis yemek yiyor. Sonra ikisini de oğlum'u kızımı soyuyorum. Kızım yatakta bekliyor benim hazırlanma mı. Oğlum malum peşimde dolaşıyor.3 çümüzün havlusunu en yakınımıza hazırlıyorum. suyu açıyorum kızımı kucağıma alarak giriyorum.tek elle oğlumu sabunluyorum duruluyorum, sonra o öyle akan sularla oynuyor.kendince yıkıyor kendini.Bende kızımı once kafasını sonra vucudunu sabunlayip tutuyorum avizeye.sonra bağdaş kurarak yere oturuyorum. Kızı da kucağıma yatırıyorum, Kendi saçlarımı yıkayıp duruyorum sonra tekrar ayağa kalkıp,duşluğu alıyorum hem kızıma tutuyorum hem kendimi tutuyorum hem oğluma tutuyorum. Bahçe sular gibi her tarafa tutuyorum. Sonra hemen havluya duruyu sarıp yatağa atıyorum. Oğluma bornozunu giydiriyorum. Onu da dışarı atıyorum.sonra üstümde ıslak kalan kıyafetleri çıkarıyorum bornozu giyip yanlarına gidiyorum önce onları giydiriyorum. Sonra ben giyiniyorum ikisini de beşiklere koyuyorum ikisini aynı anda sallıyorum uyutuyorum.Cesur annem benim be tekrarbi masallah gelior benden sana
Bana da dusta yikamak kolay gekior,esimle birkac kez yikadik ben sol koluma yatiriyorum kopukluorum o fiskkyeyi tutuyor. Ama korkuyla tabi. Allah korusun.
Sen nasil tek yapiorsun ki anlatir misin bana soyle detayli detayli. Kacmazmis mi yani.ne bileyim sonra orta kulak enf crvirir diye endise ettim
Oglan okuka baskayinca olduydu da bikac kez hos su kacirmayla ilgisi yok aslinda sanirim da iste.
Ne zamana ucumuz bir girer yikanabiliriz ya o zaman cikar cikar gezerdik rahatca
[/QUOTE]Direk bebeklere vurnazsa sorun olmuyormus canim. Sicak daha kotu terlemek yani biliosun. Ben de cekiniorum da yaniyoruz obur turlu.
Of yanardir tabi, oralaar.
Evet bahar bence de hep kalsa.
Tabi sutu etkiler bence de.
Bi dene istersen klimayi en azindan vantilatoru baskaa yone cevirip. Ama klima daha iyi galiba sabit isiya getircek idaya esmezse ustune sorun olmaz sanirim.
Canım 4 yıldır üyeyim anneler grubunda böyle toplu banlanmaların ucu hep whatsaba çıkıyor onu gördüm.üstelik yine aynı şekilde burdan grup kurup yakalanmayan da görmedim.çünkü yöneticiler takip ediyorlar özellikle anneler grubu çok whatsap grubu kurduğu için.bana whatsap gibi geldi ama yinede bilmiyorum kimsenin günahını almak istemem.eğer öyle ise ne gereği vardı ki..herkes numarasını vermek istemeyebilir,grup kurulunca burası ihmal ediliyor yada hiç paylaşım yapılmıyor.burda birbirimizin tecrübelerinden yararlanıyoruz yeri geliyor dertleşiyoruz.ne gereği var ki.birde eninde sonunda kurulan whatsap grupları ya kavga edip ayrılıyorlar ya yanlış anlaşılmalar..2018 de öyle oldu bizim grup hepsi dağıldı gitti.siteden atıldılar,whatsap tan da dağılmışlar galiba anlaşamamışlar.ne bilim yaisimlerinin uzerindr pasif yaziyor..
CocoChanelmademoiselle canim eger sen haklıysan ben cok uzuldum ya
resmen dislanmisiz..
Ne guzel duzen kurmusun bahar ya. Bu rutini benm gezmekden gelince yapmam lazim.Sabah oğluma kahvaltı yaptırıyorum, oğlum malum biraz pis yemek yiyor. Sonra ikisini de oğlum'u kızımı soyuyorum. Kızım yatakta bekliyor benim hazırlanma mı. Oğlum malum peşimde dolaşıyor.3 çümüzün havlusunu en yakınımıza hazırlıyorum. suyu açıyorum kızımı kucağıma alarak giriyorum.tek elle oğlumu sabunluyorum duruluyorum, sonra o öyle akan sularla oynuyor.kendince yıkıyor kendini.Bende kızımı once kafasını sonra vucudunu sabunlayip tutuyorum avizeye.sonra bağdaş kurarak yere oturuyorum. Kızı da kucağıma yatırıyorum, Kendi saçlarımı yıkayıp duruyorum sonra tekrar ayağa kalkıp,duşluğu alıyorum hem kızıma tutuyorum hem kendimi tutuyorum hem oğluma tutuyorum. Bahçe sular gibi her tarafa tutuyorum. Sonra hemen havluya duruyu sarıp yatağa atıyorum. Oğluma bornozunu giydiriyorum. Onu da dışarı atıyorum.sonra üstümde ıslak kalan kıyafetleri çıkarıyorum bornozu giyip yanlarına gidiyorum önce onları giydiriyorum. Sonra ben giyiniyorum ikisini de beşiklere koyuyorum ikisini aynı anda sallıyorum uyutuyorum.
Canım 4 yıldır üyeyim anneler grubunda böyle toplu banlanmaların ucu hep whatsaba çıkıyor onu gördüm.üstelik yine aynı şekilde burdan grup kurup yakalanmayan da görmedim.çünkü yöneticiler takip ediyorlar özellikle anneler grubu çok whatsap grubu kurduğu için.bana whatsap gibi geldi ama yinede bilmiyorum kimsenin günahını almak istemem.eğer öyle ise ne gereği vardı ki..herkes numarasını vermek istemeyebilir,grup kurulunca burası ihmal ediliyor yada hiç paylaşım yapılmıyor.burda birbirimizin tecrübelerinden yararlanıyoruz yeri geliyor dertleşiyoruz.ne gereği var ki.birde eninde sonunda kurulan whatsap grupları ya kavga edip ayrılıyorlar ya yanlış anlaşılmalar..2018 de öyle oldu bizim grup hepsi dağıldı gitti.siteden atıldılar,whatsap tan da dağılmışlar galiba anlaşamamışlar.ne bilim ya
Bende çok üzüldüm gerçekten.hepimiz birbirimizi çok benimsedik aylarca herşeyimizi paylaştık.gereği yoktu yani ayrı bi grup kurmanın canları sağolsun.birde şimdi önceki mesajlara baktım banlanan arkadaşlar sürekli niye buralar sessiz neden forumda kimse yok,herkes nereye kayboldu gibi paylaşımlar yapmış dalga geçer gibi.ne diyim seviyorum da hepsini inşallah geri dönerler kırıldım o ayrı
Ya da bak besigin ustunden ince carsaf yaparsin klimanin oldugu tarafa.Tülüm yok kuzu müslin örterim artıkınEvet haklisin.su veriorum ben ya istiyo jendi.
Hos bugun yemek yiyiruz elimdeki ekmege dikti gozlerini uzattim onu da yemek istiyor, anasi kilikli
Ikisi de besikte yatiyorsa tul de ortebilirsin onlem.olabilir bi nebze.
Insallah olmaz sorun, surekki vermek lazim bence de memeyi susuzluk icinsenin bebe ek gıdaya meraklı olacak anlaşıldı
Dediğin gibi sanırım whatsap durumu. Açıklama da yaptılar zaten üstte. Yeni mi olmuş acaba. Çoktan var mıydı yoksaBende çok üzüldüm gerçekten.hepimiz birbirimizi çok benimsedik aylarca herşeyimizi paylaştık.gereği yoktu yani ayrı bi grup kurmanın canları sağolsun.birde şimdi önceki mesajlara baktım banlanan arkadaşlar sürekli niye buralar sessiz neden forumda kimse yok,herkes nereye kayboldu gibi paylaşımlar yapmış dalga geçer gibi.ne diyim seviyorum da hepsini inşallah geri dönerler kırıldım o ayrı
Ben saçımı durularken kızıma geliyor. Onlarda girdiğimde bende bebek şampuanı ile yıkanıyorum.Ne guzel duzen kurmusun bahar ya. Bu rutini benm gezmekden gelince yapmam lazim.
Dussuz eve girmeye hayir politikam geregi
Cok teesekkur ettim detaylar icin amaa sorularim geliyoor hazir misin.
1. Kendi sacini sampuanladin durularken kucugaindaki kiza gelmiyor mu
2. Sen nasil kiyafetle oturuyorsun sen nden soyunmuorsun.
3. Sabunladin duruyu dusa tuttun ama kafasina nasil tutuorsun umuta bile birden gelince su sallaaior kafayi nefes alamaz gibi oluyor.
4. Bu sirada umut efendi nasik anne ben de yikiycam kardesimi diye basligi alip tutturmuor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?