2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende cam açıyorum canım hiç esmiyor gram bile,Siirt’te yaşıyoruz burası o kadar ama o kadar sıcak ki klima açsam hasta eder diye korkuyorum.vantilatör açsam o da vurur mu acaba bilmiyorum.uyumak işkence oldu.çocuklarda uyuyamıyor sıcaktan.yastık sırılsıklam kalkıyorum gece.vücut su kaybedince süt te olmuyor sanırım.yaz gelse bi dert gelmese bi dert.keşke hep bahar olsa

Bir şey olmamıştı ki . Ya da ben anlamadım ne olduğunu jade , lepi ve koala gördüğüm kadarıyla ban yemiş , başka kim var göremedim

cecen ile tikka da var
baska var mi bakamiyorum sayfalara..noldu ya..kavga falan mi oldu? kazen de bisiler yazmış anlamadim.biri bizi aydinlatsin

Direk bebeklere vurnazsa sorun olmuyormus canim. Sicak daha kotu terlemek yani biliosun. Ben de cekiniorum da yaniyoruz obur turlu.
Of yanardir tabi, oralaar.
Evet bahar bence de hep kalsa.
Tabi sutu etkiler bence de.
Bi dene istersen klimayi en azindan vantilatoru baskaa yone cevirip. Ama klima daha iyi galiba sabit isiya getircek idaya esmezse ustune sorun olmaz sanirim.[/QUOTE]

Aynen gece flan uyuyunca asla kaldirmiyorm bende. Hatta dun annemlerdeydim 2 buck gbi gittim hic uyumadi yarm saat oyle 2 3 kere uyudu yarm saatlik uyku o da hizursuzdu uyumadigi icin. Aksam 9 gbi yine uyku saatu geldi yatti 5 bucuğa gekdi uyandi acikti o saat araliginda da kaldirmadm bende mis gbi yattim
Ya oyle mi diyosn pfff o zamn kendim de yorgani flan altina biseyler koydum eğimli yaptm da kafa ağır basiyo ya çöktü baska forml bulmam lazm
Olmaz sanirimartik buyudukleri ixin.
Ilk zamanlar esim besigin bas tarafina ayaklarina kitap koyup oyle egim veriyordu yataga en dogalindan anliycagin.
Hahah iyi yapms da bende yorganin altina egimli sekilde biseyler koydm kafa agir basti çöktü olmadi
Canım bence şimdiden sonra kullanışsız olur ama sen bilirsin
Ben olur diye dusunmustm ama herkes olmas dio vazgectim geri
ben de battaniye flan koydum altina az da yorgani büktüm yorgani ortmuyotm altina koydum yuksek olsn diye ucunu büktûm daha battaniye koydm çöktü kafası agir geldi

3 kişi gülerek emoji bırakmış neden olduğunu hala anlamadın mı ? Sana çok teşekkür ederiz.

ne oldugunu soramiyor kimse ama herkes merakta? noldu bizim gruba ? bizi bilgilendirir misiniz? insAllah bunu sordum diye ban yemem

Sabah oğluma kahvaltı yaptırıyorum, oğlum malum biraz pis yemek yiyor. Sonra ikisini de oğlum'u kızımı soyuyorum. Kızım yatakta bekliyor benim hazırlanma mı. Oğlum malum peşimde dolaşıyor.3 çümüzün havlusunu en yakınımıza hazırlıyorum. suyu açıyorum kızımı kucağıma alarak giriyorum.tek elle oğlumu sabunluyorum duruluyorum, sonra o öyle akan sularla oynuyor.kendince yıkıyor kendini.Bende kızımı once kafasını sonra vucudunu sabunlayip tutuyorum avizeye.sonra bağdaş kurarak yere oturuyorum. Kızı da kucağıma yatırıyorum, Kendi saçlarımı yıkayıp duruyorum sonra tekrar ayağa kalkıp,duşluğu alıyorum hem kızıma tutuyorum hem kendimi tutuyorum hem oğluma tutuyorum. Bahçe sular gibi her tarafa tutuyorum. Sonra hemen havluya duruyu sarıp yatağa atıyorum. Oğluma bornozunu giydiriyorum. Onu da dışarı atıyorum.sonra üstümde ıslak kalan kıyafetleri çıkarıyorum bornozu giyip yanlarına gidiyorum önce onları giydiriyorum. Sonra ben giyiniyorum ikisini de beşiklere koyuyorum ikisini aynı anda sallıyorum uyutuyorum.

[/QUOTE]
Bugün vantilatörü başka yöne çevirip bi deneyeyim bari sorma çocuklar sucuk gibi uyanıyor oğlumun çişli bez sayısı azaldı vücudu su kaybediyor.su takviyesi veriyorum bende,bol bol emzirmeye de çalışıyorum.inşallah bi sorun olmaz

minikbebegim9640 esimin formulu denee bi sen.
Benim hamile kalinca tarihe gomulen kpss kitaplarimi almis besigin kafa tarafindaki ayaklarin altina koymustu ilk ay oyle yatirmistik insallah dogru bi taktiktir guvenilirligini tam bilemiorum tabiii

isimlerinin uzerindr pasif yaziyor..
CocoChanelmademoiselle canim eger sen haklıysan ben cok uzuldum ya
resmen dislanmisiz..
Canım 4 yıldır üyeyim anneler grubunda böyle toplu banlanmaların ucu hep whatsaba çıkıyor onu gördüm.üstelik yine aynı şekilde burdan grup kurup yakalanmayan da görmedim.çünkü yöneticiler takip ediyorlar özellikle anneler grubu çok whatsap grubu kurduğu için.bana whatsap gibi geldi ama yinede bilmiyorum kimsenin günahını almak istemem.eğer öyle ise ne gereği vardı ki..herkes numarasını vermek istemeyebilir,grup kurulunca burası ihmal ediliyor yada hiç paylaşım yapılmıyor.burda birbirimizin tecrübelerinden yararlanıyoruz yeri geliyor dertleşiyoruz.ne gereği var ki.birde eninde sonunda kurulan whatsap grupları ya kavga edip ayrılıyorlar ya yanlış anlaşılmalar..2018 de öyle oldu bizim grup hepsi dağıldı gitti.siteden atıldılar,whatsap tan da dağılmışlar galiba anlaşamamışlar.ne bilim ya

Evet haklisin.su veriorum ben ya istiyo jendi.
Hos bugun yemek yiyiruz elimdeki ekmege dikti gozlerini uzattim onu da yemek istiyor, anasi kilikli
Ikisi de besikte yatiyorsa tul de ortebilirsin onlem.olabilir bi nebze.
Insallah olmaz sorun, surekki vermek lazim bence de memeyi susuzluk icin

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne guzel duzen kurmusun bahar ya. Bu rutini benm gezmekden gelince yapmam lazim.
Dussuz eve girmeye hayir politikam geregi
Cok teesekkur ettim detaylar icin amaa sorularim geliyoor hazir misin.
1. Kendi sacini sampuanladin durularken kucugaindaki kiza gelmiyor mu
2. Sen nasil kiyafetle oturuyorsun sen nden soyunmuorsun.
3. Sabunladin duruyu dusa tuttun ama kafasina nasil tutuorsun umuta bile birden gelince su sallaaior kafayi nefes alamaz gibi oluyor.
4. Bu sirada umut efendi nasik anne ben de yikiycam kardesimi diye basligi alip tutturmuor

Tülüm yok kuzu müslin örterim artıkın senin bebe ek gıdaya meraklı olacak anlaşıldı

Son düzenleyen: Moderatör:

ayy eger öyleyse nedensizce içimden ciddi kırgınlık hissettim..
cook üzüldüm..neden bilmiyorum..
hepsi çok sevdigim arkadaslar..evet haklisin herkes no vermek istemeyebilir..zaten burada guzel bir ortam oluşmuştu ama..ne bileyim..
demicem bisey..
sadece üzüldüm hem çok..

açıklanacak bir durum yok site kuralları net bu kurallar çiğnenmiş bizde gerekeni yaptık.

Bende çok üzüldüm gerçekten.hepimiz birbirimizi çok benimsedik aylarca herşeyimizi paylaştık.gereği yoktu yani ayrı bi grup kurmanın canları sağolsun.birde şimdi önceki mesajlara baktım banlanan arkadaşlar sürekli niye buralar sessiz neden forumda kimse yok,herkes nereye kayboldu gibi paylaşımlar yapmış dalga geçer gibi.ne diyim seviyorum da hepsini inşallah geri dönerler kırıldım o ayrı

Ya da bak besigin ustunden ince carsaf yaparsin klimanin oldugu tarafa.
Aynen meraklansin bakalim yemeklere ilerde anne ben diyete giriom der birlikte gireriz biz de, ilk cikistan cikmazsak eger

Dediğin gibi sanırım whatsap durumu. Açıklama da yaptılar zaten üstte. Yeni mi olmuş acaba. Çoktan var mıydı yoksa

Ben saçımı durularken kızıma geliyor. Onlarda girdiğimde bende bebek şampuanı ile yıkanıyorum.
Kıyafetle olmuyorum sadece alt iç çamaşırımı çıkarmıyorum.Oda umut olduğu için bir defasında anne bakim pipi bakiiim demisti.o gunden beri alt çıkarmıyorum.
Duru'da umut'ta tanzikli gelen suya alışıklar. Dudaklarını dışa doğru burr buur yapıyor ama korkmuyor.O kadar yıkadım dustan sonra hiç kusmadı. Yutmuyor demekki. Elimde duruyu havaya kaldırıyor bi sağ bi sola oynatıyorum nefes almasına aralarda vakit veriyorum.
Umut'a başlığı veriyorum oda tutuyor. Biraz duruya tutuyor biraz kendine, biraz duvarlara.
Ama duru'da umut'ta sudan kaçmıyor. Hatta duru suyu kapatinca ağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…