2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yok canım öyle bir şey hissetmiyorum hiç ben

Göğüslerinde terbiye olmuş derler ya öyle mi oldu acaba bende pek dolma olmuyor da zaten yutkunma takip ediyorum

Nasi anladiniz ki whatsap oldugunu kazen bey kural cignenmis demis
Ben en son birkac arkadasla atismistim ama ben bisey yapmadim yani ki tikka chery jade falan yogundu su aralar, giremiorlardi ki.
Nasil dalga gecer gibi allah allah. Demek ki bayadir varmis.
Gelirler bénce ceza olarwak olmuor mu ban, uyelik mi siliorlar. Ya da baska uyelik alirlar tabi kendileri kurmusa grup belki buraya gerek gormezler.
Anlamadim ben bu isten bir sey aciklamaya da gerek yok dendi
Cok guzelmis ben de simdi yapasam da kizim azdaha buyusun yapicam bunu insallah. Benimkiler de cok seviyor suyu. Cok tesekkur ettimm

Ama biberonla sadece anne sütü vermiyorum ki , mama da veriyorum . Bir de öyle olsa arada bir içtikleri de olmazdı o zaman . Bilmem ki yanlış mı düşünüyorum

açıklamaya gerek yok ne demek neden aciklanmiyor ki aciklanmama da site kurali? hicbisi anlamadim

Canım zaten site kuralı çiğnenmiş demek whatsap instagram Facebook tan bahsediliyor.özellikle toplu ban.instagram da olabilir.neticede bi grup kurulmuş kazen dediğine göre.artık bayadır mı var yeni mi kurulmuş bilemiyorum

Ama biberonla sadece anne sütü vermiyorum ki , mama da veriyorum . Bir de öyle olsa arada bir içtikleri de olmazdı o zaman . Bilmem ki yanlış mı düşünüyorum
Eğer alerjisi varsa markette satılan inek sütü bazlı mamalarda içemez canım.oda çok ağrı yapar.çok fazla acıktıysa yatıştıracak kadar içebilir.tabi ben doktor değilim ama kızımda yaşadıklarımdan yola çıkıyorum.neden beslenmeyi reddettiğini bulmaya çalışıyorum.enfeksiyon da yok demişsin,neden beslenmeyi reddeder ki bu kadar uzun süre anlamadım.

isimlerinin uzerindr pasif yaziyor..
CocoChanelmademoiselle canim eger sen haklıysan ben cok uzuldum ya
resmen dislanmisiz..
Baktim gordm canm sagl bnu da ogrendm
Ben yumusak bosylerle denedm sert biseylde deneyim işe yarar belki. Sen ilj ay niye o sekilde yatirmstin canm peki?

Göğüslerinde terbiye olmuş derler ya öyle mi oldu acaba bende pek dolma olmuyor da zaten yutkunma takip ediyorum
İlk bebeğimde göğsüm çatlayacak kadar dolu olurdu şansıma kızım emmedi.ama oğlum doğduğunda göğsüm hiç öyle dolmadı.ilki kadar sütüm yoktu.bol bol emzirmeye çalışıyorum ama işte.bende yutkunmasını takip ediyorum sürekli

Hassas sekerparecim uzulme kirilma
Hassas dusunmeyip whatsapa gittilerse burayi istemiorlardir zaten napalik
Baktim gordm canm sagl bnu da ogrendm

Ben yumusak bosylerle denedm sert biseylde deneyim işe yarar belki. Sen ilj ay niye o sekilde yatirmstin canm peki?
Yok canim besik var ya onun altina direk parkeye yani koydu esim kitaplari ustune besigini.
Bilmem kusarsa falann diye oyle yapti galiba esim.

E yutkunuormus ya canim vardir sutun bence ne kadar cekiorlar bilmioruz.terbiye okurmus baksana gogusler ondan sismiordur. Bu memelere bak ya bnim 5 yasindaki velet hala terbiye olamadi.
bi meme kadar olamadin be oglum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…