- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Bilmiyorum canım yeni olmuştur herhaldeDediğin gibi sanırım whatsap durumu. Açıklama da yaptılar zaten üstte. Yeni mi olmuş acaba. Çoktan var mıydı yoksa
Ya da bak besigin ustunden ince carsaf yaparsin klimanin oldugu tarafa.
Aynen meraklansin bakalim yemeklere ilerde anne ben diyete giriom der birlikte gireriz biz de, ilk cikistan cikmazsak eger
Oh iyi o zaman yoksa çok pahalı ondan şey dedim canımtek tip besleniyorum diyebilirim
canım benim sagolasin.rapor cikarttik biz
Yok canım öyle bir şey hissetmiyorum hiç ben@Susam_tanesi boyutları farklı olabilir belki ama ucunun farklı olduğunu düşünmüyorum . Belki boyutları da aynıdır hatta . Bana çünkü alırken hiç kaç numara ya da boyutu ne olsun demediler . Ben 180 TL ye almıştım . Evet benziyor bizim bebekler . Tamamen emzireyim diyorum kendime güvenemiyorum süt konusunda . Bebekler sonradan meme tutunca bence güçlü çekemiyorlar sanki .
Ben merak ediyorum mesela emziren arkadaşlar göğsünüz bebeğiniz çekerken açıyor mu ? Yani güçlü çektiğini hissediyor musunuz ?
Göğüslerinde terbiye olmuş derler ya öyle mi oldu acabaKızlar sütüm azaldı gerçi çok sayılmazdı ama,en azından gece uykudan uyanınca dolu oluyordu ama artık o da yokbirde çok terleyerek uyanıyorum vücut su kaybediyor herhalde.çocuklar üşür diye klima da açmıyoruz siz nasıl idare ediyorsunuz klima açıyor musunuz
Nasi anladiniz ki whatsap oldugunu kazen bey kural cignenmis demisBende çok üzüldüm gerçekten.hepimiz birbirimizi çok benimsedik aylarca herşeyimizi paylaştık.gereği yoktu yani ayrı bi grup kurmanın canları sağolsun.birde şimdi önceki mesajlara baktım banlanan arkadaşlar sürekli niye buralar sessiz neden forumda kimse yok,herkes nereye kayboldu gibi paylaşımlar yapmış dalga geçer gibi.ne diyim seviyorum da hepsini inşallah geri dönerler kırıldım o ayrı
Cok guzelmis ben de simdi yapasam da kizim azdaha buyusun yapicam bunu insallah. Benimkiler de cok seviyor suyu. Cok tesekkur ettimmBen saçımı durularken kızıma geliyor. Onlarda girdiğimde bende bebek şampuanı ile yıkanıyorum.
Kıyafetle olmuyorum sadece alt iç çamaşırımı çıkarmıyorum.Oda umut olduğu için bir defasında anne bakim pipi bakiiim demisti.o gunden beri alt çıkarmıyorum.
Duru'da umut'ta tanzikli gelen suya alışıklar. Dudaklarını dışa doğru burr buur yapıyor ama korkmuyor.O kadar yıkadım dustan sonra hiç kusmadı. Yutmuyor demekki. Elimde duruyu havaya kaldırıyor bi sağ bi sola oynatıyorum nefes almasına aralarda vakit veriyorum.
Umut'a başlığı veriyorum oda tutuyor. Biraz duruya tutuyor biraz kendine, biraz duvarlara.
Ama duru'da umut'ta sudan kaçmıyor. Hatta duru suyu kapatinca ağlıyor.
Ama biberonla sadece anne sütü vermiyorum ki , mama da veriyorum . Bir de öyle olsa arada bir içtikleri de olmazdı o zaman . Bilmem ki yanlış mı düşünüyorumcanım sen böyle deyince aklıma geldi benim bebeğimde alerjikti alerjen gıda yediğim zaman çocuk biberondan sütümü içemezdi bir yudum alırdı sonra diliyle iterdi,veya ağzında bekletirdi çekmezdi.doktora sorduğumda sütün karnını ağrıtacağını bildiği için içmez sütü derdi.belki seninki de öyledir.çünkü alerjik bebeklerde o bir yudum süt midesine indiği anda karnını ağrıtmaya başlıyor.acaba birde diyet yapıpta mı denesen sütünü? Ben alerjik mama verdiğimde sorunsuz içerdi
o zaman bende bibs alayım canım çok heveslendim şimdi
Allah razı olsun canım sağolasın
Eğer eds yi yapabiliyorsun bence eds ile devam et canım hiç bir biberona bulaşma derim
Canım zaten site kuralı çiğnenmiş demek whatsap instagram Facebook tan bahsediliyor.özellikle toplu ban.instagram da olabilir.neticede bi grup kurulmuş kazen dediğine göre.artık bayadır mı var yeni mi kurulmuş bilemiyorumNasi anladiniz ki whatsap oldugunu kazen bey kural cignenmis demis
Ben en son birkac arkadasla atismistim ama ben bisey yapmadim yaniki tikka chery jade falan yogundu su aralar, giremiorlardi ki.
Nasil dalga gecer gibi allah allah. Demek ki bayadir varmis.
Gelirler bénce ceza olarwak olmuor mu ban, uyelik mi siliorlar. Ya da baska uyelik alirlar tabi kendileri kurmusa grup belki buraya gerek gormezler.
Anlamadim ben bu isten bir sey aciklamaya da gerek yok dendi
Cok guzelmis ben de simdi yapasam da kizim azdaha buyusun yapicam bunu insallah. Benimkiler de cok seviyor suyu. Cok tesekkur ettimm
Eğer alerjisi varsa markette satılan inek sütü bazlı mamalarda içemez canım.oda çok ağrı yapar.çok fazla acıktıysa yatıştıracak kadar içebilir.tabi ben doktor değilim ama kızımda yaşadıklarımdan yola çıkıyorum.neden beslenmeyi reddettiğini bulmaya çalışıyorum.enfeksiyon da yok demişsin,neden beslenmeyi reddeder ki bu kadar uzun süre anlamadım.Ama biberonla sadece anne sütü vermiyorum ki , mama da veriyorum . Bir de öyle olsa arada bir içtikleri de olmazdı o zaman . Bilmem ki yanlış mı düşünüyorum
Baktim gordm canm sagl bnu da ogrendmisimlerinin uzerindr pasif yaziyor..
CocoChanelmademoiselle canim eger sen haklıysan ben cok uzuldum ya
resmen dislanmisiz..
Ben yumusak bosylerle denedm sert biseylde deneyim işe yarar belki. Sen ilj ay niye o sekilde yatirmstin canm peki?minikbebegim9640 esimin formulu denee bi sen.
Benim hamile kalinca tarihe gomulen kpss kitaplarimi almis besigin kafa tarafindaki ayaklarin altina koymustu ilk ay oyle yatirmistikinsallah dogru bi taktiktir guvenilirligini tam bilemiorum tabiii
İlk bebeğimde göğsüm çatlayacak kadar dolu olurdu şansıma kızım emmedi.ama oğlum doğduğunda göğsüm hiç öyle dolmadı.ilki kadar sütüm yoktu.bol bol emzirmeye çalışıyorum ama işte.bende yutkunmasını takip ediyorum sürekliGöğüslerinde terbiye olmuş derler ya öyle mi oldu acababende pek dolma olmuyor da zaten yutkunma takip ediyorum
Yok canim besik var ya onun altina direk parkeye yani koydu esim kitaplari ustune besigini.Baktim gordm canm sagl bnu da ogrendm
Ben yumusak bosylerle denedm sert biseylde deneyim işe yarar belki. Sen ilj ay niye o sekilde yatirmstin canm peki?
Cecen pasif yazıyorAma Çeçen de filan pasif yazmıyor .
Eğer whatsaptan gittilerse muhtemelen üyelikleri iptal olmuştur giremezlerBu ban olayi kac gun suruyor ya. Gorip okuyabilyolar mi mesajlari yksa hiç mi giremiyolar
E yutkunuormus ya canim vardir sutun bence ne kadar cekiorlar bilmioruz.terbiye okurmus baksana gogusler ondan sismiordur. Bu memelere bak ya bnim 5 yasindaki velet hala terbiye olamadi.İlk bebeğimde göğsüm çatlayacak kadar dolu olurdu şansıma kızım emmedi.ama oğlum doğduğunda göğsüm hiç öyle dolmadı.ilki kadar sütüm yoktu.bol bol emzirmeye çalışıyorum ama işte.bende yutkunmasını takip ediyorum sürekli
E yutkunuormus ya canim vardir sutun bence ne kadar cekiorlar bilmioruz.terbiye okurmus baksana gogusler ondan sismiordur. Bu memelere bak ya bnim 5 yasindaki velet hala terbiye olamadi.
bi meme kadar olamadin be oglum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?