- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
Veilahi canım ya alemsin
Kız sen hala orda mı kaldın çık artık şu moddanVe dusuncesiz kaba antinaifim malum
Ne yazdı ki ben okumadımYa kazen bey bisdy yazdi bi okudum gitti yok
Evet yaptirmadi diye biliorumKalppare canım rotayı yaptırmadın dimi? Bende yaptırmadım.alerji falan çıkar diye inşallah doğru yapmışımdır kızıma çok dokunmuştu
Kalppare canım rotayı yaptırmadın dimi? Bende yaptırmadım.alerji falan çıkar diye inşallah doğru yapmışımdır kızıma çok dokunmuştu
Olabilir belki de doğrudur . Bakalım 3 aylık kontrolde doktor ne diyecekEğer alerjisi varsa markette satılan inek sütü bazlı mamalarda içemez canım.oda çok ağrı yapar.çok fazla acıktıysa yatıştıracak kadar içebilir.tabi ben doktor değilim ama kızımda yaşadıklarımdan yola çıkıyorum.neden beslenmeyi reddettiğini bulmaya çalışıyorum.enfeksiyon da yok demişsin,neden beslenmeyi reddeder ki bu kadar uzun süre anlamadım.
Nasil yani bilerek mi yazmislar giremioruz burasi sessiz falan diye onu mu demek istedi.
Neden oyle yapmislar ki. Yyok canim ya, yapmaz arkadaslar oyle seyler.
Kazen resmen sok etkisi oldu bu nasil bir mesajdir
Neymiş canım sorun ben de okuyamadim yazdığını cok şaşırdım ama hic beklemezdim arkadaşlardan
Ben de merak ettim ne yazmış kiNe yazdı ki ben okumadım
Neydi canım açıklama ben de okuyamadım .kazen gayet iyi aciklamis iste..keske sormasaydim diyesim geldi..
canimi durdum yere daha cok sıktım..belki de sadece forum demeyi basarabilmeyi ogrenmem lazim.
Neymiş canım sorun ben de okuyamadim yazdığını cok şaşırdım ama hic beklemezdim arkadaşlardan
Mesaj tekrarı
Anladıysan bize de anlat şekerpare. Meraktan çatladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?