Yok artıkya da soyleyim ya..oylama yapilmis kimi alalim aramiza diye..
He WhatsApp da mi grup kuruluyor ve aramıza kimi alalim diyorlarya da soyleyim ya..oylama yapilmis kimi alalim aramiza diye..
Vay anasını. Oylama da olmuş desene. Oy alamayanlar mi kaldık grupta. Ben sınıf başkanlığında da oy alamazdim zati.ya da soyleyim ya..oylama yapilmis kimi alalim aramiza diye..
Vay anasını. Oylama da olmuş desene. Oy alamayanlar mi kaldık grupta. Ben sınıf başkanlığında da oy alamazdim zati.Yine alamamışım.
Bosver canım kendini üzme. Sonuçta sanal bir ortam. Bu arada grup eninde sonunda dağılıyor. Tecrübeyle sabit. Eskiden yasak olmadığı zamanlarda küçük kizimin hamileliğinde kurulmuştu da. Siyaset vs konuşulmaya başlanmıştı ben ayrılmıştim benle birlikte bir kaç kişi de ayrılmıştı. Onun öncesinde de ayrılanlar olmuştu. Sonra ne yaptılar bilmem.
Tekrar buraya gelmeye yüzleri olacak mi acabaBu arada eğer gruptan atılmadan önce çıkış yaptılarsa ziyaretçi olarak mesajları okuyabilir o arkadaşlar. Okuyorsanız iki çift lafım var: aşk olsunbizi beğenmediniz he mi!!!!
He WhatsApp da mi grup kuruluyor ve aramıza kimi alalim diyorlar
bazi arkadaslar biz forumu seviyoruz ihmal etmiyoruz ki demisTekrar buraya gelmeye yüzleri olacak mi acaba
Kızlar 3220 inci sayfaya bakın eggplantlover uzun zamandır giremiyorum diye whatsaptaki arkadaşları etiketliyor ve ne hikmetse girmeyen herkes anında beğenip cevap veriyor maksat dikkat çekmesin,burayı okuyorsunuz çok çakalsınız kızlar çoook İyi uyumuşuz
Eki Görüntüle 2664957
Baksana ben de tatil nasıl gidiyor filan yazmışım.ben de diyorum..herkes yaz tatilinde
sagol kendimi daha da berbat hissetmemi sagladigin icin coco can
Aşk olsun kanka niye berbat hissediyon gözünü Sevim.doğumdan sonra her grupta oluyor bunlar takma kafana adı üstünde forum burası nerden bilebilirdin kiben de diyorum..herkes yaz tatilinde
sagol kendimi daha da berbat hissetmemi sagladigin icin coco can
Ama burada şekerpare de var etiketlenen. Ama o burada. BakKızlar 3220 inci sayfaya bakın eggplantlover uzun zamandır giremiyorum diye whatsaptaki arkadaşları etiketliyor ve ne hikmetse girmeyen herkes anında beğenip cevap veriyor maksat dikkat çekmesin,burayı okuyorsunuz çok çakalsınız kızlar çoook İyi uyumuşuz
Eki Görüntüle 2664957
Aşk olsun kanka niye berbat hissediyon gözünü Sevim.doğumdan sonra her grupta oluyor bunlar takma kafana adı üstünde forum burası nerden bilebilirdin ki
Sen de mi ev taşıyorsunAma burada şekerpare de var etiketlenen.ayy gece gece bebeler uyuyor biz hafiyelige soyunduk iyi mi?
şaka bir yana Cumartesiye evi taşımaya gelecekler. Çamaşır makinem arızalandı. Evin mutfağı daha takılmadı. Uykularım düşünmekten kaçıyor. hayırlısıyla düzgünce tasinsaydim bir evime. Allah yardımcım olsun.
Ama burada şekerpare de var etiketlenen.ayy gece gece bebeler uyuyor biz hafiyelige soyunduk iyi mi?
şaka bir yana Cumartesiye evi taşımaya gelecekler. Çamaşır makinem arızalandı. Evin mutfağı daha takılmadı. Uykularım düşünmekten kaçıyor. hayırlısıyla düzgünce tasinsaydim bir evime. Allah yardımcım olsun.
Kanka şekerpareye onu sorduğu için etiketlemiş.diğer whatsap arkadaşlarını siz nerdesiniz zalımlar diyerek etiketlemiş.yani önceden anlaşmalı girip böyle yazayım sonra cevap verin dikkat çekmesin yokluğumuz ah bu kızlarAma burada şekerpare de var etiketlenen.ayy gece gece bebeler uyuyor biz hafiyelige soyunduk iyi mi?
Baksana ben de tatil nasıl gidiyor filan yazmışım.kimi tatilde kimi ev taşıyor diyorum
Kız ilahi güldürdünkendimi boynuzlanmis gibi hissettim cococan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?