2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
ya da soyleyim ya..oylama yapilmis kimi alalim aramiza diye..
Vay anasını. Oylama da olmuş desene. Oy alamayanlar mi kaldık grupta. Ben sınıf başkanlığında da oy alamazdim zati. Yine alamamışım.

Bosver canım kendini üzme. Sonuçta sanal bir ortam. Bu arada grup eninde sonunda dağılıyor. Tecrübeyle sabit. Eskiden yasak olmadığı zamanlarda küçük kizimin hamileliğinde kurulmuştu da. Siyaset vs konuşulmaya başlanmıştı ben ayrılmıştim benle birlikte bir kaç kişi de ayrılmıştı. Onun öncesinde de ayrılanlar olmuştu. Sonra ne yaptılar bilmem.

Allah seni napmasin dilzar güldürdün beni oy alamadik desene
üzüldüm ne yalan diyeyim..hele ki iclerinden biri var ki..cidden cook severdim.aciklamayacagim.kirginlik var ama napalim. geri donerler mi donmezler mi bisey yazilmamis.kiminde uzgun kiminde pasif yaziyor.ayrimini bilmiyorum..dönerlerse de okuyorlarsa da bilsinler hepimiz üzüldük.aslinda düşününce cok da uzulcek bisey yok da.isteyen istedigi ile gorusebilir.ama kazen bile demis dalga gecer gibi kimse yok vs yazmak bilemedim.

Kızlar 3220 inci sayfaya bakın eggplantlover uzun zamandır giremiyorum diye whatsaptaki arkadaşları etiketliyor ve ne hikmetse girmeyen herkes anında beğenip cevap veriyor maksat dikkat çekmesin,burayı okuyorsunuz çok çakalsınız kızlar çoook İyi uyumuşuz

ben de diyorum..herkes yaz tatilinde
sagol kendimi daha da berbat hissetmemi sagladigin icin coco can

ben de diyorum..herkes yaz tatilinde
sagol kendimi daha da berbat hissetmemi sagladigin icin coco can
Aşk olsun kanka niye berbat hissediyon gözünü Sevim.doğumdan sonra her grupta oluyor bunlar takma kafana adı üstünde forum burası nerden bilebilirdin ki

Ama burada şekerpare de var etiketlenen. Ama o burada. Bak Kalppare bence sen benden fazla oy almışsın. Etiketlenmissin de ama son anda bir sey olmuş
ayy gece gece bebeler uyuyor biz hafiyelige soyunduk iyi mi?

şaka bir yana Cumartesiye evi taşımaya gelecekler. Çamaşır makinem arızalandı. Evin mutfağı daha takılmadı. Uykularım düşünmekten kaçıyor. hayırlısıyla düzgünce tasinsaydim bir evime. Allah yardımcım olsun.

Sen de mi ev taşıyorsun şaka bir yana Allah yardımcın olsun .

ya bir gun once etiketlemistim nasilsin diye.bebeklerimiz alerjik ya.o da benim eksikligimi bi sekerpare anladi yazmış
ben de ne bileyim meger onlar kendileri gruplasmilar

bak dilzar doğru soyle tasiniyorsun de mi sen de gruplasma kimseyle

Gecenlerde biri yazmıştı ama hatırlamıyorum bulamayacağım da şimdi neden grup kurulmasını istemiyorlar falan diye demek o zamanlarda akıllarında varmış

Kanka şekerpareye onu sorduğu için etiketlemiş.diğer whatsap arkadaşlarını siz nerdesiniz zalımlar diyerek etiketlemiş.yani önceden anlaşmalı girip böyle yazayım sonra cevap verin dikkat çekmesin yokluğumuz ah bu kızlar

o taşınma işi bende de var maalesef ve evimde yumurtlayan böcek var benimle gittiğim yere gelmese iyi çok korkuyorum.amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…