2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hayır o kadar da tasınıyorum yazdım yine almadılar beni aralarına hain domdomlar

Yani insan alışıyor bir de bebeklerimiz benzer olunca blupblup la da benim oglanin kafa yapıları benziyordu o istediği gibi doktor bulamamış ben gidip gelince haber veririm falan demiştim

zaten oylamislar.alsak mi diye ama hangi zalım bana oy virmedi bilemiyom

Sen de mi ev taşıyorsun şaka bir yana Allah yardımcın olsun .

Amin canım sağolasin. Inşallah yüzümün akıyla çıkarız şu işin içinden. Darlandım bayağı. Dilime vurdu fatkindaysan

Ben o kadar entrika anlayamıyorum işte bacım. Düz mantık bendeki. Hala kazen nasıl anlamis onu çözemedim.

Senin de Allah yardımcın olsun. Bebekle zor işmiş vesselam. Bakalım inş. Rast gider işlerimiz.

Aslında seçimi tur tur yapsalardı ikinci turda sen de grupta olacaktın. Ama ben koca bir sıfır almışım. Hec şansım yok

hahahahhaha bu gece espriler nokta atışı bakiyorum da dilzar

ben de jadeyi ruyamda gormustum bu sabah..burasi verimli toprak kuraklik olmasın sürmeliyim diye yaziyordu foruma sabah sabah tovbe tovbe bu ne bicim ruya ya dediydim hatta yazar anlatirim guleriz jadeyle dediydim.ama yazamadan baktim ki jade gitmis

Haydin iyi geceler. Sabah erkenden kalkar bu bebeler. Grupta olay olmuş. Annelerimiz uykusuz demezler. Azıcık anlayışlı olsalar ne vardı.

Bu arada 2021 Nisan anneleri grubu açılmış ya. Geçen sene bu zamanlar senden haberim bile yoktu kuzum diye sevdim bugün. Son adet tarihim 6 temmuzdu. Kurban bayramından önce temmuzun sonunda öğrenmiştim. Hatta kurbanda et kokusundan bunalmıştım. Hey gidi günler.

Ruyan çıktı işte bacım. Hayırlısı olsun yapacak bir şey yok.

bu kadar hem orayı hem burayı Niye idare etsinler ki

Gecenlerde biri yazmıştı ama hatırlamıyorum bulamayacağım da şimdi neden grup kurulmasını istemiyorlar falan diye demek o zamanlarda akıllarında varmış
Aslında grup kuranlara bir yerde hak veriyorum insan konuştuğu insanı merak ediyor görmek isyor ama burada paylaştığın bir fotoğrafı veya başka bir şeyi silemiyorsun o yüzden grup kurmaları normal geliyor tabi bu formun sert kuralları olması da insanın daha dikkatli olmasını sağlıyor o da ayrı

zaten kimseyi yargilamiyorum...sadece oylama falan dendi ya sahsim adina ona üzüldüm.neyse olan oldu.geri gelirlerse aciklarlar durumu zaten kizlar..
ama ister istemez bi an kendini boynuzlanmis gibi hissediyor insan

Amin canım sağolasın

bu kadar hem orayı hem burayı Niye idare etsinler ki
Canım çünkü eğer anlaşılırsa üyeliklerin iptal olacağı bilindiği için genelde grup kuran herkes Kk yı da idare etmeye çalışır.neticede Kk da çoğu derdimize çözüm buluyoruz.ha bizim kızlar forumu sevdikleri için aynı zamanda forumda kalmışlardır belki onu bilemem ben genel olarak konuşuyorum

ama coco gecici olarak hesap pasiftir yazıyor.belki aktif olabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…