Hayır o kadar da tasınıyorum yazdım yine almadılar beni aralarına hain domdomlarya bir gun once etiketlemistim nasilsin diye.bebeklerimiz alerjik ya.o da benim eksikligimi bi sekerpare anladi yazmış
ben de ne bileyim meger onlar kendileri gruplasmilar
bak dilzar doğru soyle tasiniyorsun de misen de gruplasma kimseyle
Yani insan alışıyor bir de bebeklerimiz benzer olunca blupblup la da benim oglanin kafa yapıları benziyordu o istediği gibi doktor bulamamış ben gidip gelince haber veririm falan demiştimya bir gun once etiketlemistim nasilsin diye.bebeklerimiz alerjik ya.o da benim eksikligimi bi sekerpare anladi yazmış
ben de ne bileyim meger onlar kendileri gruplasmilar
bak dilzar doğru soyle tasiniyorsun de misen de gruplasma kimseyle
Ama burada şekerpare de var etiketlenen. Ama o burada. BakKalppare bence sen benden fazla oy almışsın. Etiketlenmissin de ama son anda bir sey olmuş
ayy gece gece bebeler uyuyor biz hafiyelige soyunduk iyi mi?
şaka bir yana Cumartesiye evi taşımaya gelecekler. Çamaşır makinem arızalandı. Evin mutfağı daha takılmadı. Uykularım düşünmekten kaçıyor. hayırlısıyla düzgünce tasinsaydim bir evime. Allah yardımcım olsun.
hahahhajahahaha sesle güldüm cocuk irkildi yaaHayır o kadar da tasınıyorum yazdım yine almadılar beni aralarına hain domdomlar
Aslında seçimi tur tur yapsalardı ikinci turda sen de grupta olacaktın. Ama ben koca bir sıfır almışım. Hec şansım yokzaten oylamislar.alsak mi diyeama hangi zalım bana oy virmedi bilemiyom
Yani insan alışıyor bir de bebeklerimiz benzer olunca blupblup la da benim oglanin kafa yapıları benziyordu o istediği gibi doktor bulamamış ben gidip gelince haber veririm falan demiştim
Sen de mi ev taşıyorsunşaka bir yana Allah yardımcın olsun .
Kanka şekerpareye onu sorduğu için etiketlemiş.diğer whatsap arkadaşlarını siz nerdesiniz zalımlar diyerek etiketlemiş.yani önceden anlaşmalı girip böyle yazayım sonra cevap verin dikkat çekmesin yokluğumuz ah bu kızlar
o taşınma işi bende de var maalesef ve evimde yumurtlayan böcek var benimle gittiğim yere gelmese iyi çok korkuyorum.amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun
Aslında seçimi tur tur yapsalardı ikinci turda sen de grupta olacaktın. Ama ben koca bir sıfır almışım. Hec şansım yok
Ruyan çıktı işte bacım. Hayırlısı olsun yapacak bir şey yok.hahahahhaha bu gece espriler nokta atışı bakiyorum da dilzar
ben de jadeyi ruyamda gormustum bu sabah..burasi verimli toprak kuraklik olmasın sürmeliyim diye yaziyordu forumasabah sabah tovbe tovbe bu ne bicim ruya ya dediydim hatta yazar anlatirim guleriz jadeyle dediydim.ama yazamadan baktim ki jade gitmis
bu kadar hem orayı hem burayı Niye idare etsinler kiKanka şekerpareye onu sorduğu için etiketlemiş.diğer whatsap arkadaşlarını siz nerdesiniz zalımlar diyerek etiketlemiş.yani önceden anlaşmalı girip böyle yazayım sonra cevap verin dikkat çekmesin yokluğumuz ah bu kızlar
o taşınma işi bende de var maalesef ve evimde yumurtlayan böcek var benimle gittiğim yere gelmese iyi çok korkuyorum.amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun
Aslında grup kuranlara bir yerde hak veriyorum insan konuştuğu insanı merak ediyor görmek isyor ama burada paylaştığın bir fotoğrafı veya başka bir şeyi silemiyorsun o yüzden grup kurmaları normal geliyor tabi bu formun sert kuralları olması da insanın daha dikkatli olmasını sağlıyor o da ayrıGecenlerde biri yazmıştı ama hatırlamıyorum bulamayacağım da şimdi neden grup kurulmasını istemiyorlar falan diye demek o zamanlarda akıllarında varmış
Etmemişler işte yazmayı bırakmışlarbu kadar hem orayı hem burayı Niye idare etsinler ki
Aslında grup kuranlara bir yerde hak veriyorum insan konuştuğu insanı merak ediyor görmek isyor ama burada paylaştığın bir fotoğrafı veya başka bir şeyi silemiyorsun o yüzden grup kurmaları normal geliyor tabi bu formun sert kuralları olması da insanın daha dikkatli olmasını sağlıyor o da ayrı
yaa demekki hem cok isteyenler hem de onlari kiramayanlar diye ikiye ayrilmislar.kiramayanlar buraya da devam etmiş diye tahmin ediyorum ben.bu kadar hem orayı hem burayı Niye idare etsinler ki
Amin canım sağolasınAmin canım sağolasin. Inşallah yüzümün akıyla çıkarız şu işin içinden. Darlandım bayağı. Dilime vurdu fatkindaysan
Ben o kadar entrika anlayamıyorum işte bacım. Düz mantık bendeki. Hala kazen nasıl anlamis onu çözemedim.
Senin de Allah yardımcın olsun. Bebekle zor işmiş vesselam. Bakalım inş. Rast gider işlerimiz.
Canım çünkü eğer anlaşılırsa üyeliklerin iptal olacağı bilindiği için genelde grup kuran herkes Kk yı da idare etmeye çalışır.neticede Kk da çoğu derdimize çözüm buluyoruz.ha bizim kızlar forumu sevdikleri için aynı zamanda forumda kalmışlardır belki onu bilemem ben genel olarak konuşuyorumbu kadar hem orayı hem burayı Niye idare etsinler ki
Canım çünkü eğer anlaşılırsa üyeliklerin iptal olacağı bilindiği için genelde grup kuran herkes Kk yı da idare etmeye çalışır.neticede Kk da çoğu derdimize çözüm buluyoruz.ha bizim kızlar forumu sevdikleri için aynı zamanda forumda kalmışlardır belki onu bilemem ben genel olarak konuşuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?