2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım buradan tanışıp whatsap grubu kurmak inan bana iyi birşey değil.neticede hepimiz burda sanal insanlarız adımız sanımız kişiliğimiz belli değil.arkadaşlar deselerdi ki sende gel ben zaten gitmezdim whatsaba falan.zamanında o hatayı bir kere yaptım ama neler gördü bu gözler.whatsapta herkes herşeyi paylaşmaya başladı,zamanla kavgalar başlayınca birbirlerine karşı tehditler başladı.seni eşine anlatırım demeler,numarandan adresini bulurum kocanı da bulurum demeler..çok entrikalar dönmüştü.numara vermek akıl işi değil tanımadığımız insanlara.tamam burda herkes arkadaş oldu yeri geldi dertleşildi ama hepimiz sanalız.hepimiz birbirimizin tecrübelerinden yararlanıyoruz.ne oluyor sonra whatsaba geçiliyor ne doğru düzgün yazan var ne bişey.numaranı da versen bi türlü vermesen bi türlü

ama coco gecici olarak hesap pasiftir yazıyor.belki aktif olabilirler.
Genel olarak öyle yazıyor zaten kanka.keşke geri gelseler ama face ins whatsap varsa üyelik iptali oluyor.ehatsabı bırakıp gelseler burda devam etseler keşke

Genel olarak öyle yazıyor zaten kanka.keşke geri gelseler ama face ins whatsap varsa üyelik iptali oluyor.ehatsabı bırakıp gelseler burda devam etseler keşke

hem gelsinler istiyorum...
hem de kazenin size ne diyim sizi istemediler mi diyim yazisi geliyo aklıma üzüluyorum

hem gelsinler istiyorum...
hem de kazenin size ne diyim sizi istemediler mi diyim yazisi geliyo aklıma üzüluyorum
İsteselerdi whatsaba çağırsalardı gidecek miydin kanka? Ne gereği var.keşke onlar gitmeseydi ayrı bi grup kurmasaydı.burdan tanışıp whatsaba gitmek iyi birşey değil.orda ban yok orda sınır yok.zamanla buradaki gibi saygılı olamıyo whatsapta kimse

yoo hayir gitmezdim.zatrn daha once forumda konusu gectiginde bende boyle biseye gerek olmadigini soylemistim.
yaa mesele o degil.
sanki buradaki hersey sahteymis gibi..belki de sahte..bilemedim simdi..cocuk da uyumuyor ki uyuyup kafayi toplayim

sen zaten daha oncede yazmistin bunları.insan okudukca sasiyor..ne diyim haklarinda hayırlısı olsun

Aynen kuzum.haklarında hayırlısı olsun.benim bebeler uyudu.yarın sabah yine macera başlayacak Allah’ın izniyle yorgunluğa da alıştı bünye iyi geceler canım

Çok sevindim canim . Yasadigim icin biliyorum. Kimyon gazi alir diye habire kimyon yerdim doktor uyarınca bıraktım. Gecmis mesajlari okuyordum da iste bu forumun guzelligi buydu. Birbirimizden bir cok şey öğrendik. İnşallah daha fazla kimse gitmez daha cocuklari birlikte buyutecektik

ya gercekten sagolasin
gunlerdir yazicam ama bakamadim.annemlerdeyim
ben burdayim
büyütüyoruz evelAllah

Onu zate anlaşılmasın diye yazmışlar
Yani insan alışıyor bir de bebeklerimiz benzer olunca blupblup la da benim oglanin kafa yapıları benziyordu o istediği gibi doktor bulamamış ben gidip gelince haber veririm falan demiştim
Ben de geçen gün onu düşünüyordum hatırlayamadım. bıngıldak olayı sende mi vardı canım?Bizimki de küçükmüş de
Forum sessiz kimseler yok yazılmış ve ona gülme smiley i koymuşlar ya orsan anlamış bence
ayy resmen karmasık duygular icerisindeyim.eger atildilarsa yakinda grupta yeni isimle selam ben de 2020 nisan annesiyim.hep okuyor ama hic yazmiyordum.yazanlar cikabilir demedi demeyin
niye yazaınlar ki zaten artık burayı takip etmeye pek bir istekleri yokmuş anlaşılmamak için bir iki bişey yazıyorlarmış
bu kadar hem orayı hem burayı Niye idare etsinler ki
Anlaşılmamak forumdan atılmamak için safece Nisan anneler yok kk da ama sonuçta en aktif oldukları yerden bir anda kesilirlerse en kolay anlaşılma yolu olurdu

kalan sağlar bizimdir ben arada yazıyordum ama hep okuyorum çok şey öğrendim Burdan. bebeğimin ilk doğduğu zamanlar pek takip edememiştim kilo alımının yavaş olduğunu anlamamıştım halbuki burda herşey konuşuluyor takip etsem kesin anlardım diye üzülmüştüm hatta

Enemmm kızlar neler olmuş yaa ayakta uyumuşuz otele para vermişiz
Ayy ben de okuduklarımdan sonra şok geçirdim..
Meğer bebeklerimiz uyumuyor ama biz iyi uyumuşuz (!)
Bazı insanların bu kadar eğlenceli , karşılıklı yardımlaştığımız, iyi-kotu paylaşımlarımızın olduğu şu platformda bunu yapması pes dedirtti. Şayet okuyan olursa şahsen buradan dislikelıyorum kendilerini..

Yok canim besik var ya onun altina direk parkeye yani koydu esim kitaplari ustune besigini.
Bilmem kusarsa falann diye oyle yapti galiba esim.
[/QUOTE]
Ay anlamadım kiz valla
Eğer whatsaptan gittilerse muhtemelen üyelikleri iptal olmuştur giremezler
oyle görünüyor demek ki. Değişik valla. Ama bnce gayet de iyiyiz byle ne geregi var ki eger oyleyse tabi. Valla ben bu sayfadan da bu gruptan da gayet memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…