- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Canım buradan tanışıp whatsap grubu kurmak inan bana iyi birşey değil.neticede hepimiz burda sanal insanlarız adımız sanımız kişiliğimiz belli değil.arkadaşlar deselerdi ki sende gel ben zaten gitmezdim whatsaba falan.zamanında o hatayı bir kere yaptım ama neler gördü bu gözler.whatsapta herkes herşeyi paylaşmaya başladı,zamanla kavgalar başlayınca birbirlerine karşı tehditler başladı.seni eşine anlatırım demeler,numarandan adresini bulurum kocanı da bulurum demeler..çok entrikalar dönmüştü.numara vermek akıl işi değil tanımadığımız insanlara.tamam burda herkes arkadaş oldu yeri geldi dertleşildi ama hepimiz sanalız.hepimiz birbirimizin tecrübelerinden yararlanıyoruz.ne oluyor sonra whatsaba geçiliyor ne doğru düzgün yazan var ne bişey.numaranı da versen bi türlü vermesen bi türlüAslında grup kuranlara bir yerde hak veriyorum insan konuştuğu insanı merak ediyor görmek isyor ama burada paylaştığın bir fotoğrafı veya başka bir şeyi silemiyorsun o yüzden grup kurmaları normal geliyor tabi bu formun sert kuralları olması da insanın daha dikkatli olmasını sağlıyor o da ayrı
Genel olarak öyle yazıyor zaten kanka.keşke geri gelseler ama face ins whatsap varsa üyelik iptali oluyor.ehatsabı bırakıp gelseler burda devam etseler keşkeama coco gecici olarak hesap pasiftir yazıyor.belki aktif olabilirler.
Genel olarak öyle yazıyor zaten kanka.keşke geri gelseler ama face ins whatsap varsa üyelik iptali oluyor.ehatsabı bırakıp gelseler burda devam etseler keşke
İsteselerdi whatsaba çağırsalardı gidecek miydin kanka? Ne gereği var.keşke onlar gitmeseydi ayrı bi grup kurmasaydı.burdan tanışıp whatsaba gitmek iyi birşey değil.orda ban yok orda sınır yok.zamanla buradaki gibi saygılı olamıyo whatsapta kimsehem gelsinler istiyorum...
hem de kazenin size ne diyim sizi istemediler mi diyim yazisi geliyo aklıma üzüluyorum
İsteselerdi whatsaba çağırsalardı gidecek miydin kanka? Ne gereği var.keşke onlar gitmeseydi ayrı bi grup kurmasaydı.burdan tanışıp whatsaba gitmek iyi birşey değil.orda ban yok orda sınır yok.zamanla buradaki gibi saygılı olamıyo whatsapta kimse
Aynen kuzum.haklarında hayırlısı olsun.benim bebeler uyudu.yarın sabah yine macera başlayacak Allah’ın izniyle yorgunluğa da alıştı bünyeyoo hayir gitmezdim.zatrn daha once forumda konusu gectiginde bende boyle biseye gerek olmadigini soylemistim.
yaa mesele o degil.
sanki buradaki hersey sahteymis gibi..belki de sahte..bilemedim simdi..cocuk da uyumuyor ki uyuyup kafayi toplayim
sen zaten daha oncede yazmistin bunları.insan okudukca sasiyor..ne diyim haklarinda hayırlısı olsun
Çok sevindim canim . Yasadigim icin biliyorum. Kimyon gazi alir diye habire kimyon yerdim doktor uyarınca bıraktım. Gecmis mesajlari okuyordum da iste bu forumun guzelligi buydu. Birbirimizden bir cok şey öğrendik. İnşallah daha fazla kimse gitmez daha cocuklari birlikte buyutecektikcebren canim sen mi demistin kimyonu da bi dene diye.kimyon da alerjik diye..inanir misin kimyonu kestigimden beri daha rahat
hatta kimyonlayip yedigim gıdaları teker teker geri deniyorum.meger dokunan o gidalar degil kimyonmustesekkur ederim
Aynen kuzum.haklarında hayırlısı olsun.benim bebeler uyudu.yarın sabah yine macera başlayacak Allah’ın izniyle yorgunluğa da alıştı bünyeiyi geceler canım
Çok sevindim canim . Yasadigim icin biliyorum. Kimyon gazi alir diye habire kimyon yerdim doktor uyarınca bıraktım. Gecmis mesajlari okuyordum da iste bu forumun guzelligi buydu. Birbirimizden bir cok şey öğrendik. İnşallah daha fazla kimse gitmez daha cocuklari birlikte buyutecektik
Benimki de öyleydi ama şükür normale döndü. Hatta ıkınmaktan sancıdan göbeği dışarı çıkmıştı fıtık gibi o bile geçmek üzere darısı seninkine canımCnm bir gun vermeyince kıvranıyor bnmki gazdan
Ben gaz damlası diye verdim valla yanlışsa da verdim ama yaklaşık 20 gündür d vitamini dışında bişey vermiyorum. Burun damlaları da hariç tabiBiogaia gaz ilacı değil ki canım..
Onu zate anlaşılmasın diye yazmışlarAllah seni napmasin dilzar güldürdün benioy alamadik desene
üzüldüm ne yalan diyeyim..hele ki iclerinden biri var ki..cidden cook severdim.aciklamayacagim.kirginlik var ama napalim.geri donerler mi donmezler mi bisey yazilmamis.kiminde uzgun kiminde pasif yaziyor.ayrimini bilmiyorum..dönerlerse de okuyorlarsa da bilsinler hepimiz üzüldük.aslinda düşününce cok da uzulcek bisey yok da.isteyen istedigi ile gorusebilir.ama kazen bile demis dalga gecer gibi kimse yok vs yazmak bilemedim.
Ben de geçen gün onu düşünüyordum hatırlayamadım. bıngıldak olayı sende mi vardı canım?Bizimki de küçükmüş deYani insan alışıyor bir de bebeklerimiz benzer olunca blupblup la da benim oglanin kafa yapıları benziyordu o istediği gibi doktor bulamamış ben gidip gelince haber veririm falan demiştim
Forum sessiz kimseler yok yazılmış ve ona gülme smiley i koymuşlar ya orsan anlamış benceAmin canım sağolasin. Inşallah yüzümün akıyla çıkarız şu işin içinden. Darlandım bayağı. Dilime vurdu fatkindaysan
Ben o kadar entrika anlayamıyorum işte bacım. Düz mantık bendeki. Hala kazen nasıl anlamis onu çözemedim.
Senin de Allah yardımcın olsun. Bebekle zor işmiş vesselam. Bakalım inş. Rast gider işlerimiz.
niye yazaınlar ki zaten artık burayı takip etmeye pek bir istekleri yokmuş anlaşılmamak için bir iki bişey yazıyorlarmışayy resmen karmasık duygular icerisindeyim.eger atildilarsa yakinda grupta yeni isimle selam ben de 2020 nisan annesiyim.hep okuyor ama hic yazmiyordum.yazanlar cikabilir demedi demeyin
Anlaşılmamak forumdan atılmamak için safece Nisan anneler yok kk da ama sonuçta en aktif oldukları yerden bir anda kesilirlerse en kolay anlaşılma yolu olurdubu kadar hem orayı hem burayı Niye idare etsinler ki
cebren canim sen mi demistin kimyonu da bi dene diye.kimyon da alerjik diye..inanir misin kimyonu kestigimden beri daha rahat
hatta kimyonlayip yedigim gıdaları teker teker geri deniyorum.meger dokunan o gidalar degil kimyonmustesekkur ederim
Ayy ben de okuduklarımdan sonra şok geçirdim..Enemmm kızlar neler olmuş yaa ayakta uyumuşuz otele para vermişiz
oyle görünüyor demek ki. Değişik valla. Ama bnce gayet de iyiyiz byle ne geregi var ki eger oyleyse tabi. Valla ben bu sayfadan da bu gruptan da gayet memnunumEğer whatsaptan gittilerse muhtemelen üyelikleri iptal olmuştur giremezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?